TOTAL GRAMMA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TOTAL GRAMMA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.585.197

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 01.04.2014, NGL 04.07.2014 14278-0229-010
20/09/2012
ÿþ~~. ~ mod 11.1

~

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

be.houdei aan het Belgisch

Staatsbia

iu

>4lEq{ij:°se tLr rr,syio vea 1h gi3ddhok

11" a;efueGIi q

Griffie r11 SEP. 2012

111

" iaisJsss*

Ondernemingsnr : 0 8 4 Q ' 585" 197

Benaming (voluit) : TOTAL GRAM MA

(verkort) :

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gijzelaarsstraat 29

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onderwerpen} akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 6 september 2012, dat:

1. Oorichters:

1, De naamloze vennootschap "GRAMMA", rechtspersonenregister Antwerpen 0437.0291 44, met zetel te 2000 Antwerpen, Gijzelaarsstraat 29.

Alhier conform haar statuten vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder, te weten de heer VAN CAUWENBERGE Renaat Irenatus Alfred, geboren te Gent op 18 augustus 1959, wonende te 2000 Antwerpen, Vlaamsekaai 9.

2. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "TOTAL IDENTITY HOLDING B.V.", ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Amsterdam onder het nummer 33245156, met statutaire zetel te Amsterdam (Nederland) en met adres te 1086 XK Amsterdam (Nederland), Pedro de Medinalaan 9.

Alhier vertegenwoordigd door haar directeur, alleen/zelfstandig bevoegd, te weten de besloten vennootschap naar Nederlands recht "BRAND(T) DESIGN B.V.", ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Amsterdam onder het nummer 33275054, met statutaire zetel te Amsterdam (Nederland) en met adres te 1087 KB Amsterdam (Nederland), Lisdoddelaan 137, op haar beurt vertegenwoordigd door haar directeur, alleen/zelfstandig bevoegd, te weten de heer BRANDT Hans Paul, geboren te Frankfurt am Main op 19 september 1959, wonende te 1087 KB Amsterdam (Nederland), Lisdoddelaan 137.

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IC CONSULTING", rechtspersonenregister Leuven 0472.560.937, met zetel te 3010 Kessel-Lo (Leuven), Vlierbeeklaan 12.

Alhier conform haar statuten vertegenwoordigd door haar statutaire zaakvoerder, te weten mevrouw HOERÉE Christiane Edith Jérôme Marie, geboren te Gent op 24 augustus 1963, wonende te 3010 Kessel-Lo (Leuven), Vlierbeeklaan 12.

2. Rechtsvorm - naam: Handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een coôperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam 'TOTAL GRAMMA",

3. Zetel: 2000 Antwerpen, Gijzelaarsstraat 29.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Aile administratieve en commerciële handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben

op het uitoefenen van de activiteiten van een reclame-, communicatie-, marketing-, onderzoeks-, advies-,

trainings- en/of designbureau.

Alle activiteiten en verrichtingen van dienstverlening op gebied van strategisch advies, positionering,

coaching, facilitatie van creatieve processen, communicatie, design en technologie, daaronder onder meer

maar niet uitsluitend begrepen:

- strategisch positioneringsadvies;

- communicatie- en designadvies;

-

kwalitatief- en kwantitatief marktonderzoek;

- (reclame)campagneplanning;

- oplossingen bieden op gebied van design & communicatievraagstukken;

- logo, naam en huisstijl ontwikkeling;

- strategische positioneringsoefeningen;

- visie en identiteitsworkshops;

Op de laatste blz var Luik B vermelden " Rccto - Naam en hoed-Ir. Wlrvn' van da rri;trurrienterencEe notaris hetzij rar, ce persprpir,ren{ bevoet.i G=:etir..~nersaQn ten .,, anzier V?r, oeroer ze vert.pen " ; otm ~ gar

4/N`í':r l;c?.~:" ~ nr. iir _ - -  rC

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- begeleiden van veranderings-, creatieve en innovatie processen;

- creatieve brainstorms, focusgroepen, diepte interviews;

- training, teambuilding, internai branding;

- proces-, project- en interimmanagemen;

- steun en bijstand van organisaties/bedrijven bij veranderingsprocessen en transitie;

- een denktank zijn vanuit uiteenlopende specialisaties;

- integrale dienstverlening waarin strategisch advies wordt gekoppeld aan oplossingen op vlak van design en communicatie en internai branding trajecten;

- positionerings- en communicatievraagstukken benaderen vanuit trend- en marktonderzoek en kennis van dienstverlening;

- investering in de ontwikkeling van innovatieve communicatieoplossingen op het gebied van design, issuesmanagement, multichannel communicatie, interne implementatie en identity management.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij zal haar activiteiten hoofdzakelijk uitoefenen als vertegenwoordiger van of onder de vorm van bijstandverlening aan of in nauwe samenwerking met haar [eden; zij zal haar leden bijstaan en hen alle middelen en personeel ter beschikking stellen die zij nodig hebben ter bevordering van de ontwikkeling van de activiteiten van haar leden en van de samenwerking tussen haar leden.

Zij mag deze activiteiten zowel in België als in het buitenland realiseren.

Zij mag alle verrichtingen stellen van commerciële, administratieve, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, met inbegrip van de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of op om het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar in andere vennootschappen en rechtspersonen waarnemen.

5. Kapitaal: Het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal is bepaald op negentienduizend tweehonderd euro (¬ 19.200,00).

De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door KBC Bank.

6. Gestorte bedrag: 19.200,00 euro.

7. Samenstelling: in geld.

8. Aanscrakeiiikheid: De vennoten zijn slechts verbonden voor de schulden van de vennootschap ten belope van hun respectievelijke inbrengen.

9. Bevoegdheid - bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die bestaat uit drie bestuurders, al dan niet vennoten; zij kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid; zij kunnen echter voor de eerste maal worden benoemd bij de akte van oprichting van de vennootschap.

indien een bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur, dan zal hij deze functie uitoefenen onder de titel van gedelegeerd bestuurder.

Onder dagelijks bestuur worden verstaan alle handelingen of verrichtingen betreffende het dagelijks bestuur die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijks leven van de vennootschap, of de behoeften die om reden zowel van minder belang dat ze vertonen ais van de noodzakelijkheid een spoedige oplossing te treffen, de tussenkomst van de raad van bestuur niet rechtvaardigen. ln elk geval behoren niet tot het dagelijks bestuur: het aankopen, verkopen of met hypotheek bezwaren van onroerende goederen alsmede alle handelingen of elke reeks van samenhangende handelingen die het bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) te boven gaan.

10. Externe vertegenwoordiging: De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur handelend met al zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, waaronder begrepen zijn zowel elk optreden in en buiten rechte als alle handelingen waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders samen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door een gedelegeerde bestuurder alleen optredend en/of door andere personen belast met het dagelijks bestuur, welke personen alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

Op de laatste blz van Luik E verrnelden " Recto " Naam en hoeaanighed van de instrumenterende notaris heij van de perso(o)n(en) bevoegd de re,r:~: persoon ter aanzien van derden ta vertegenwoordigen

=r - ..r,,,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

4

r'

Voor-

' behouders

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

4

~Voor -

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De raad van bestuur en, binnen de perken van het dagelijks bestuur, ook de personen belast met het

dagelijks bestuur kunnen bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer gevolmachtigden. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever(s) in geval van overdreven volmacht.

11. Boekjaar Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2013.

12. Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar op de eerste dag van de maand april om elf uur; indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. Met werkdag wordt bedoeld elke dag, uitgezonderd zaterdag, zondag of wettelijke feestdag, waarop de banken open zijn in het Vlaamse Gewest.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De eerste jaarvergadering vindt plaats in het jaar 2014.

Om de algemene vergaderingen bij te wonen, dienen de vennoten, indien dat in de oproeping wordt vereist, vijf dagen vóór de vergadering hun wil om deel te nemen aan de vergadering schriftelijk te kennen te geven aan de raad van bestuur op de zetel of op iedere andere daartoe in de bijeenroeping aangeduide plaats.

13. Benoeming bestuurders; Werden benoemd tot bestuurder, voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar.

* als bestuurder A, verkozen uit een kandidatenlijst voorgedragen door sub 1.1, onderschrijfster en houdster van A-aandelen:

(1) de naamloze vennootschap "GRAMMA", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger voor de uitvoering van deze opdracht in haar naam en voor haar rekening de heer VAN CAUWENBERGE Renaai, voornoemd; zij werd tevens aangesteld tot gedelegeerd bestuurder.

* ais bestuurder B, verkozen uit een kandidatenlijst voorgedragen door sub 1.2, onderschrijfster en houdster van B-aandelen:

(2) de besloten vennootschap naar Nederlands recht "TOTAL IDENTITY B.V.", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger voor de uitvoering van deze opdracht in haar naam en voor haar rekening de heer BRANDT Hans, voornoemd; zij werd tevens aangesteld tot voorzitter van de raad van bestuur.

* als bestuurder C, verkozen uit een kandidatenlijst voorgedragen door sub 1.3, onderschrijfster en houdster van C-aandelen:

(3) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IC CONSULTING", voornoemd, met als ' vaste vertegenwoordiger voor de uitvoering van deze opdracht in haar naam en voor haar rekening mevrouw HOERÉE Christiane, voornoemd.

14. Verdeling van de winst: Het saldo van de resultatenrekening vormt de netto winst van de vennootschap waarop jaarlijks vijf ten honderd voorafgaandelijk wordt afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht maar facultatief van zodra dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt.

Het saldo na voormelde voorafneming zal mits inachtneming van de bepalingen van artikel 429 van het Wetboek van Vennootschappen en behoudens uitdrukkelijke andersluidende beslissing van de algemene vergadering, worden aangewend als volgt:

- vijftig procent (50%) van de netto-winst wordt gereserveerd en geboekt op een onbeschikbare reserverekening waarover enkel kan worden beslist volgens de meerderheden vereist voor een , statutenwijziging;

- vijfenveertig procent (45%) van de netto winst wordt uitgekeerd en gelijkelijk verdeeld over alle ' aandelen;

- vijf procent (5%) wordt aangewend zoals de algemene vergadering alsdan beslist, op voorstel van de raad van bestuur.

15. Verdeling vereffeningsaldo: Na delging van alle schulden en lasten van de vennootschap en terugbetaling van tiet werkettjk gestort kapitaal zal het saldo van de veretfenting tin gelijke delen onder de aandeelhouders verdeeld worden naar evenredigheid van hun aandelenbezit.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

16. Commissaris: Er werd geen commissaris aangesteld.

17. Volmachten: Nihil.

18. Bijzondere volmacht: Er werd aan mevrouw VERBIEST Lutgarde Helena Gerarda, geboren te Tienen op 20 april 1960, wonende te 2970 Schilde, van de Wervelaan 89 bus 1, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W ", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Op de iEatste elz van Luie; B vermelden Rceto Naam en hoecansgherd van de instrumenterende notaris. hetzij van de persofoln(en)

nevoegd rt -ntanerecon ten aanzien van dender' te vertegenuoordit en

mod 11.1

. Voor-

`behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op oe laatste blz van s.uuiI B verm&oden Recto : Naam erg hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso[o)rien) bevoegd cie rc.cn:spersoon ter aanzien van derden te vertegenwoordiger

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.04.2015, NGL 20.07.2015 15331-0125-010

Coordonnées
TOTAL GRAMMA

Adresse
GIJZELAARSSTRAAT 29 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande