TOTAL PROJECTS, AFGEKORT : TOPRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TOTAL PROJECTS, AFGEKORT : TOPRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.827.346

Publication

29/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 14.12.2013, NGL 24.01.2014 14014-0517-020
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 13.12.2014, NGL 12.01.2015 15010-0055-020
18/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 08.12.2012, NGL 14.01.2013 13008-0506-016
19/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 10.12.2011, NGL 10.01.2012 12007-0331-013
27/10/2011
ÿþ Mad2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ISW II I1 I I IflYY II Inl ICI

X11163304*







NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

J

I l OKT. 20i 1

KOOPHANDWL 1RNHOUT

Ondernemingsnr : 0466.827.346

Benaming

(voluit) : SUBLIME

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Langvoort 17 te 2430 Laakdal

Onderwerp akte : statutenwijziging

Tekst:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Michel VRONINKS te Ham op dertig september twee: duizend en elf, geregistreerd te Beringen 1 op drie oktober erna, boek 425 blad 17 vak 19, tegen vijfentwintig; euro, dat de buitengewone algemene vergadering van de bvba SUBLIME, met maatschappelijke zetel te 2430; Laakdal, Langvoort 17, ondememingsnummer 0466.827.346 RPR Turnhout, hetgeen volgt:

A) wijziging van de huidige benaming van de vennootschap in Total Projects, afgekort Topro, en aldus; wijziging van artikel 1 der statuten om dit in overeenstemming te brengen met deze beslissing, hetgeen: voortaan luidt ais volgt: "De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid. Zij wordt beheerst door de thans in voege zijnde wetten en deze statuten en handelt onder: de naam "Total Projects" of afgekort "Topro"."

B) kennisname en goedkeuring van:

a. het verslag van de bedrijfsrevisor, BV ow BVBA GUY PARMENTIER, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger, de Heer Guy Parmentier, zaakvoerder, kantoorhoudende te 2900: Schoten, T. Van Cauwenberghlei 12, waarvan het besluit luidt ais volgt:

"Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot; toepassing van artikel 313 Wetboek van Vennootschappen, ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van dei Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid SUBLIME door middel van inbreng van een rekening: i courant en een kantoorruimte met magazijn en woonst kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-: geboekte claims en verbintenissen in ruime zin dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der: Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk isi voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap: uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid met betrekking tot het onroerend goed;

3. We maken voorbehoud met betrekking tot het feit of de beschrijving van de inbreng in natura met: : betrekking tot de rekening-courant beantwoordt aan de normale eisen van nauwkeurigheid en duidelijkheid: vermits de rekening-courant is samengesteld uit een geheel van verrichtingen waarbij wij niet in de mogelijkheid; waren om elke verrichting op haar oorsprong te controleren.

4. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering: bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering: leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat dei inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in vierendertig duizend negenhonderd vierentachtig: aandelen van de vennootschap Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid SUBLIME, zonder: vermelding van een nominale waarde en de creatie van een uitgiftepremie ten bedrage van twee euro en vijfentwintig cent.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende: de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, elf augustus twee duizend en elf.

BV oW BVBA GUY PARMENTIER

Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger Dhr. Guy Parmentier, getekend."

b. het verslag van de zaakvoerders naar aanleiding van de kapitaalverhoging door inbreng in natura.

C) Eerste kapitaalverhoging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vers©: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Beslissing tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van zevenenzestig duizend tweehonderd vijfenvijftig euro en zevenentwintig cent (¬ 67 255,27) door inbreng van een schuldvordering in rekening-courant vanwege de Heer Johan Stijnen om het kapitaal te brengen van achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 18 592,01) op vijfentachtig duizend achthonderd zevenenveertig euro en achtentwintig cent (¬ 85 847,28), door uitgifte van twee duizend zevenhonderd dertien nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Deze nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en zullen in het resultaat delen vanaf heden. Na erkend kennis te hebben van de statuten van de vennootschap heeft de Heer Johan Stijnen verklaard tegen de prijs van zevenenzestig duizend tweehonderd vijfenvijftig euro en zevenentwintig cent (¬ 67 255,27) door inbreng van zijn schuldvordering in rekening-courant voor ditzelfde bedrag in te schrijven op de twee duizend zevenhonderd dertien nieuwe aandelen. Voor de verdere beschrijving van de inbreng wordt verwezen naar het verslag van de bedrijfsrevisor.

D) Tweede kapitaalverhoging

Beslissing tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van zevenhonderd negenennegentig duizend negenhonderd achtennegentig euro en negen cent (¬ 799 998,09) door inbreng van een onroerend goed om het kapitaal te brengen van vijfentachtig duizend achthonderd zevenenveertig euro en achtentwintig cent (E 85 847,28) op achthonderd vijfentachtig duizend achthonderd vijfenveertig euro en zevenendertig cent (¬ 885 845,37), door uitgifte van tweeëndertig duizend tweehonderd éénenzeventig nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Deze nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en zullen in het resultaat delen vanaf heden. Als vergoeding voor deze inbreng worden er, met de toestemming van de algemene vergadering, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOUWBEDRIJF STIJNEN, die aanvaardt, tweeëndertig duizend tweehonderd éénenzeventig (32.271) volstorte aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde toegekend, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in het resultaat delen vanaf heden en mits creatie van een uitgiftepremie ten bedrage van twee euro en vijfentwintig cent.

E) Vaststelling door de algemene vergadering dat de kapitaalverhogingen, zoals hiervoor vermeld, verwezenlijkt zijn, en aanpassing van artikel 5 der statuten aan deze beslissingen, hetgeen voortaan luidt als volgt: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTHONDERD VIJFENTACHTIG DU IZEND ACHTHONDERD VIJFENVEERTIG EURO EN ZEVENENDERTIG CENT (¬ 885 845,37).

Het wordt vertegenwoordigd door vijfendertig duizend zevenhonderd vierendertig aandelen zonder vermelding van nominale waarde zodat ieder aandeel een gelijke fractie vertegenwoordigt van het kapitaal.".

F) Wijziging van de huidige doelsomschrijving, en aldus wijziging van artikel 3 der statuten om het in overeenstemming te brengen met deze beslissing:

a) bijzonder verslag van de zaakvoerder inzake de voorgenomen doelswijziging met staat van actief en passief per dertig juni twee duizend en elf;

b) schrapping van de huidige tekst van de doelsomschrijving en vervanging door een nieuwe tekst,

zodat het artikel 3 der statuten voortaan zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

* Algemene bouwwerken, het optrekken van gebouwen met inbegrip van gehele of gedeeltelijke uitvoering

van voltooiingswerken of de coordinatie hiervan zo deze worden uitgevoerd door onderaannemers,

* Dakwerken onder al zijn vormen,

* Het leggen van tegelvloeren en het plaatsen van wand- en vloerbekleding,

* De isolatie tegen geluid, warmte en koude,

* Timmer en schrijnwerken voor gebouwen,

* Het plaatsen van centrale verwarming, sanitaire installatie en elektriciteitsleidingen, lood- en zinkwerken.

* De promotie, ontwikkeling en organisatie van alle bouwactiviteiten en bouwprojecten.

Het maatschappelijk doel bevat eveneens:

* Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen;

* De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of door om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels;

* De aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

* Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, voor zover wettelijk toegelaten. In dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin en alle handels- en financiële operaties verrichten;

* Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen; zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap;

* Alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

* Het verlenen van dienstprestaties van administratieve, technische en bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden. Daarin wordt onder andere begrepen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

* Het verlenen aan bedrijven van advies en bijstand en het voeren voor deze bedrijven van het beleid en het beheer op technisch, commercieel, administratief en bedrijfseconomisch vlak;

* Het installeren, onderhouden, verkopen en verhuren van allerlei materialen, machines, installaties en uitrustingen zijn voor het uitoefenen van de activiteiten van een textiel, bouw-, hout- en metaalverwerkende onderneming;

* Het organiseren van de administratieve diensten van de ondernemingen, evenals de consult inzake deze

organisatie;

* Het organiseren van het aankoop- en verkoopbeleid van de ondernemingen

* Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan de ondernemingen en verenigingen van materialen, materieel en van installaties.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap kan bovendien samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake, De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op enige andere wijze belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen."

G) Schrapping van de artikel 9, 10, 11 en 12 der statuten, met betrekking tot de overdracht en overgang van aandelen en beslissing tot vervanging door nieuwe artikelen terzake, alsmede de opname van een artikel inzake het register der aandelen en vermelding van welke formaliteiten dienen vervuld te worden bij de inschrijving van een vennoot in het register der aandelen. Derhalve luidt voortaan als volgt:

"Artikel negen: Overdrachtsregeling zo er slechts een vennoot is

Indien alle aandelen zijn ingeschreven op naam van een vennoot kan deze ze vrij overdragen onder de levenden.

Bij overlijden van de enige vennoot gaan de rechten verbonden aan zijn aandelen tot aan de verdeling of de legaatsafievering, over op de regelmatig 1n het bezit getreden of gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap; waarbij ingeval het eigendomsrecht gesplitst wordt in vruchtgebruik en blote eigendom, de vruchtgebruiker de lidmaatschapsrechten uitoefent verbonden aan de aandelen waarvan het eigendomsrecht is gesplitst."

"Artikel tien: Overdrachtsregeling zo er meerdere vennoten zijn

1. Overdracht onder de levenden

Bij een voorgenomen vervreemding moet de vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, zijn medevennoten bij aangetekende brief inlichten over de identiteit van de voorgestelde overnemer(s), het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de voorwaarden van de overdracht.

Ingeval van overdracht ingevolge overname van de algeheelheid van goederen, tengevolge van fusie of splitsing van de vennootschap vennoot is huidige procedure strekkende tot goedkeuring van de overdracht onverminderd van toepassing op de vervreemding, binnen de twee jaar na de verkrijging, van de aandelen door de vennootschap.

Indien de vennoten binnen de maand na toezending van het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, nalaten hierop te antwoorden, worden zij geacht akkoord te gaan met de vervreemding.

Als de voorgestelde overdracht niet de vereiste instemming bekomt is tegen het verzet van een of meer der vennoten, zelfs al wordt dit niet gemotiveerd geen beroep op de rechter open, doch de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen kan de weigerende vennoten verplichten, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden tegen de voorwaarden in gemeen akkoord te bepalen binnen een door hem gestelde termijn ten vroegste drie maanden na de aan hen daartoe bij aangetekende brief verzonden aanmaning.

Kan geen overeenstemming bereikt worden over de prijs dan geschiedt de overname op voet van de werkelijke waarde, te bepalen door een expert, door beide partijen aangesteld.

Raken de partijen het niet eens over de aanduiding van één deskundige, dan geven zij elk opdracht aan een expert van hun keuze om deze waarde te bepalen.

Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige.

Tegen diens beslissing staat geen rechtsmiddel open.

Blijft een partij ingebreke haar expert aan te duiden binnen de veertien dagen na dat zij hiertoe werd verzocht bij aangetekende brief, of komen de experten van beide partijen niet tot eenzelfde resultaat, dan wordt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

de tweede, respectievelijk derde deskundige aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar binnen de zetel van de vennootschap is gevestigd.

De afkoop van de aandelen moet tot stand gekomen zijn binnen de drie maanden na de definitieve vaststelling van de prijs, zoniet kan de overlater de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat hij deze eis instelt binnen de veertig dagen na het verstrijken van deze termijn.

De ovemameprijs, in gemeen akkoord, of na expertise bepaald, zal moeten betaald zijn binnen de vijf jaar na het verstrijken van de termijn bedongen in de aanmaning door de overlater tot verplichte overname door de weigerende vennoten en indien hij niet meteen volledig wordt gekweten moet hij worden vereffend in jaarlijks betaalbare fracties van ten minste één/vijfde per jaar.

Vanaf de vervaldag bedongen in gezegde aanmaning is er van rechtswege op de prijs of op het schuldig blijvend saldo een intrest verschuldigd berekend tegen de wettelijke rentevoet en jaarlijks betaalbaar op de gestelde vervaldag.

2. Overgang ingevolge overlijden

Ingeval van overlijden van een vennoot moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden binnen de drie maanden na het overlijden, bij aangetekende brief gericht aan de zaakvoerder van de vennootschap, de medevennoten inlichten over de identiteit van de persoon of personen aan wie de aandelen van de overleden vennoot toevallen met vermelding van hun erfrechten.

Indien de medevennoten nalaten binnen de dertig dagen, na toezending van deze kennisgeving hun verzet tegen de overgang aan de zaakvoerder te laten kennen, worden zij geacht de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, als vennoot te aanvaarden.

Zijn er meerdere rechthebbenden dan moeten zij, indien zij in onverdeeldheid blijven binnen de vijf maanden aan de zaakvoerder meedelen wie van hen zij aanduiden om tegenover de vennootschap te gelden als eigenaar of gevolmachtigde.

Indien een aangewezen erfgenaam of legataris niet als vennoot wordt aanvaard bij gebrek aan de vereiste instemming van de medevennoot of vennoten, moet(en) deze laatste(n) een overnemer aanwijzen, die aan de afgewezen erfgenaam of legataris de waarde van de over te nemen aandelen zal vergoeden.

Deze waarde wordt behoudens minnelijke overeenkomst, bepaald en uitbetaald op de wijze als hiervoor vastgesteld ingeval van weigering van overdracht onder de levenden.

Zolang de aangewezen erfgenaam of legataris niet is aanvaard als vennoot of zolang de door de weigerende vennoot of vennoten aangewezen overnemer zich niet akkoord heeft verklaard met de overname, wordt de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen van een overleden vennoot opgeschort."

"Artikel elf: Voorkeurrecht

Wanneer een of meerdere aandelen van de vennootschap moeten worden overgenomen uit de nalatenschap van een overleden vennoot omdat de erfgenaam of legataris niet als vennoot wordt toegelaten of wanneer een vennoot één of meer aandelen wenst over te dragen onder de levenden wordt aan de bestaande vennoten de voorkeur gegeven tot aankoop in verhouding tot hun aandelenbezit.

Indien sommige medevennoten geen gebruik wensen te maken van hun voorkooprecht dan kunnen de andere medevennoten na de uitoefening van hun voorkooprecht met betrekking tot het hen toekomende aantal aandelen, de overblijvende aandelen verwerven in verhouding tot hun nieuw aandelenbezit.

Indien tengevolge van deze proportionele verdeling een aantal aandelen niet kunnen worden toegewezen, dan geschiedt de toekenning van dit ondeelbaar restaantal aan één van de gegadigde medevennoten, door loting georganiseerd door de zaakvoerder(s).

Indien geen der vennoten gebruik wenst te maken van zijn recht tot voorkoop, kan de vennootschap, met inachtneming van de wettelijke voorschriften terzake, de over te nemen aandelen zelf inkopen.

Ingeval van kapitaalverhoging waarop in geld wordt ingetekend wordt aan de bestaande vennoten, met uitsluiting van alle andere personen, de voorkeur toegekend om in te tekenen op de nieuw uitgegeven aandelen, in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit.

Indien de bestaande vennoten bij voorkeur mogen intekenen op aandelen of aandelen bij voorkeur mogen overnemen, hetzij ingevolge een wetsbepaling of ingevolge een statutair beding, dan komt ingeval van splitsing van één of meerdere aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik, als de betrokkenen het niet eens zijn over de toekenning van de nieuw te verwerven aandelen, het recht op intekening of het recht om de aandelen over te nemen vooreerst toe aan de blote eigenaar die naar keuze ofwel de aandelen verwerft in blote eigendom en bezwaard met een zelfde vruchtgebruik als de bestaande aandelen, ofwel de aandelen verwerft in volle eigendom op last het intekenrecht of het recht op overname te vergoeden aan de vruchtgebruiker.

Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut dan komt het intekenrecht of overnamerecht toe aan de vruchtgebruiker die de aandelen verwerft in volle eigendom zonder gehouden te zijn tot enige vergoeding jegens de blote eigenaar.

Indien de waarde van dit recht niet bepaald is en daarover geen akkoord tot stand komt tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar wordt deze waarde vastgesteld door één of meer deskundigen aangesteld conform hetgeen hiervoor is bedongen met betrekking tot de waardering van de aandelen."

"Artikel twaalf.

De aandelen zijn op naam; zij worden ingeschreven in een register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De erfgenamen en legatarissen, de schuldeisers en rechthebbenden ten allen titel van een vennoot, mogen onder geen enkel voorwendsel de neerlegging uitlokken van de zegels op de goederen of de waarden van de vennootschap, noch een boedelbeschrijving eisen; zij moeten zich, voor de uitoefening van hun rechten gedragen naar de balansen, maatschappelijke rekeningen en de beslissingen van de algemene vergadering.

-_-'---_'-_ _ ~

~~~~n~~hmon~~~~~~~~~~h~o~~~~~~~~~~~~~~.h~~. uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk ! is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lasthebber dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Is de eigendom van een aandeel gesplitst in naakte eigendom en vmchtgebmik, worden alle aan het! aandeel verbonden rechten, met inbegrip van het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

De vennoten zijn slechts aansprakelijk tegenover derden tot beloop van hun inbreng."

H) Beslissing tot wijziging in artikel 13 der statuten met betrekking tot de benoeming van de zaakvoerder. De !

huidigevier vervangen !

zinnen: "De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zamkxoendam, natuurlijke personen of~ rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun mmnto|, de duur van hun mandoot, hun bezoldiging en hun! machten wanneer er verschillende zijn. Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene ' vergadering wy, en in welke mo0m, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Wanneer er slechts áón! zaakvoerder is worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dient het orgaan van bestuur van deze! rechtspersoon onder zijn m*nnuten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou wo|bnongen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.~ Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen."

I) Beslissing om de tekst van artikel 25 der statuten inzake de aanduiding en bevoegdheden der vereffenaars volledig te schrappen en te vervangen door een nieuwe bakri, daar het mandaat van de vereffenaar dient bevestigd te worden door de Rechtbank van Koophandel. Artikel 25 der statuten luidt voortaan ; als volgt: "Artikel vijfentwintig: Aanduiding en bevoegdheden der vereffenaars

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de zaakvoerder (s) in functie, tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars | benoemt, met gewone meerderheid van de stemmen.

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden en de bezoldiging van de vereffenaars.

De vereffenaars treden pas in funclie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de! bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars eventueel gesteld hebben tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht beves\iQen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaars vormen een college.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het! arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun! respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt.

In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting en zullen bewijzen van deelgerechtigheid niet in aanmerking komen voor terugbetaling van hun inbreng."

J) aanvaarding van het aangeboden ontslag van de Heer Willy Daniel DEN00 en Mevrouw Inge Nelly Erik CHYS als statutaire zaakvoerders en verlening aan hen van décharge voor het mandaat vanaf dei ondertekening der akte. Dientengevolge wordt in artikel 13 der statuten de vroegere achtste zin geschrapt en niet vervangen.

K) Machtiging aan de zaakvoerder om de genomen beslissingen uit te voeron, en machtiging aan de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren en deze neer te leggen ter griffie. AI deze beslissingen zijn met éénparigheid van stemmen genomen,

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Michel Vroninks te Ham.

Tegelijk met dit uittrekse werden eensluidend afschrift van het proces-verbaa de dato 30

september 2011. het verslag van de bedrijfsrevisor omtrent de inbreng in het verslag van de!

zaakvoerder inzake de kapitaalverhoging door inbreng in næûuno, het verslag van de zaakvoerder inzake de! doelswijziging met een staat van actief en passief per 30 juni 2011, en de gecoOrdineerde tekst der statuten.

Voor-behbuden aan fwe Belgiscte Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik l vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

ftQ: Naam en handtekening

19/08/2011
ÿþIV

bled 2.1

D

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111111111

*11127798*

VI

N ËRGELEGD ter GRi F!c" der

RÊCHT2ANK VAN KOCPI-HA.Ni EL 75

BRUGGE (A;del)ng Brur.u2e)

op:

a 8 Âpre,

Ondernemingsnr : 0466.827.346

Benaming

(voluit) : SUBLIME

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Beekstraat 4, 8020 Oostkamp

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen - Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de bijzondere Algemene Vergadering van 28/07/2011 blijkt dat de vergadering beslist: om:

- de benoeming van de zaakvoerder goed te keuren, met ingang van 18/05/2011:

" Mevrouw VERBRAEKEN Anja, geboren te Tumhout op drie oktober negentienhonderd vijfenzeventig,;

wonende te 3980 Tessenderlo, Gerhagenstraat 129;

Dit mandaat is onbezoldigd is tenzij de algemene vergadering anders beslist.

- de wijziging van de maatschappelijk zetel goed te keuren, met ingang van 18/05/2011

" Oud adres: Beekstraat 4  8020 Oostkamp

" Nieuw adres: Langvoort 17  2430 Laakdal

Anja VERBRAEKEN

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 31.12.2010, NGL 31.01.2011 11018-0186-012
25/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 12.12.2009, NGL 11.01.2010 10008-0143-013
09/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 13.12.2008, NGL 07.01.2009 09003-0194-014
28/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 29.12.2007, NGL 23.01.2008 08019-0195-012
07/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 30.12.2006, NGL 31.01.2007 07032-4543-013
03/02/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 31.12.2005, NGL 31.01.2006 06033-2987-012
30/08/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 29.06.2005, NGL 29.08.2005 05656-1164-013
19/10/2004 : BG091927
19/03/2003 : BG091927
22/01/2002 : BG091927
21/09/1999 : BGA016297
18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 12.12.2015, NGL 11.01.2016 16010-0595-020

Coordonnées
TOTAL PROJECTS, AFGEKORT : TOPRO

Adresse
LANGVOORT 17 2430 LAAKDAL

Code postal : 2430
Localité : Eindhout
Commune : LAAKDAL
Province : Anvers
Région : Région flamande