TOTEM BENELUX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TOTEM BENELUX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.332.539

Publication

18/11/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

+iiv3soa*

trce.',r;r:.éap: . ~, +a.~ t l~~ ~5~~'áï?td~fYF!?~~

~

knOper'eadet APF$Aerpedd, op

Griffie a 7 NOV. 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0898.332.539

Benaming

(voluit) : TOTEM BENELUX - in vereffening -

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2160 Wommelgem, Maalveld 20

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Na het verslag van de vereffenaar te hebben gehoord, heeft de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 28 oktober 2011, de door de vereffenaar opgestelde rekeningen van de vereffening, afgestoten op 30 april 2011, goedgekeurd. De Rechtbank van Koophandel heeft zich akkoord verklaard met het voorgelegde plan van verdeling van de activa in haar zitting van 20 september 2011.

De algemene vergadering verleent volledige en onbeperkte kwijting aan de vereffenaar voor de uitvoering van zijn mandaat.

De algemene vergadering heeft verklaard dat de vereffening afgesloten is en dat de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan, ook wat de vereffening betreft.

De boeken en de stukken van de vennootschap zullen gedurende een termijn van minstens vijf jaar worden bewaard door de vereffenaar, de heer Emmanuel CORCIN, wonende te 38510 Morestel (Frankrijk), 125, Rue Claude Rochas.

Er zijn geen sommen of waarden die bij de Deposito- en Consignatiekas moeten geconsigneerd worden.

Emmanuel CORCIN, vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.12.2010, NGL 18.08.2011 11402-0356-008
11/03/2011
ÿþ mle

idod 2.1

U,D ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~79 van de

Rechtbank va- :.; ~°:: `~~. °,31 e,

~ ,,9:..`tr.erpen

op 0 ~fi~jM

De Griffier,

Griffie

111

" 11038814"

V1 bene aar Bel Staa

Ondernemingsnr : 0898.332.539

Benaming

(voluit) : Totem Benelux

Rechtsvorm : een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Maalveld 20, 2160 Wommelgem

Onderwerp akte : Vervroegde ontbinding - aanstelling vereffenaar

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor Meester Bruno Vandenamee-le, geassocieerd Notaris te Poperinge, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de Sagher & Vandenameele - Geassoci-eerde Notarissen", waarvan de zetel gevestigd is te 8970 Poperinge, Boeschepestraat 4, op 20 december 2010, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOTEM BENELUX" met zetel te 2160 Wommelgem, Maalveld, 20, met eenparigheid van stemmen beslist heeft hetgeen volgt :

EERSTE BESLUIT

Na voorlezing door de voorzitter van het verslag van het bestuursor-gaan, opgemaakt op 26 november 2010, met een staat van activa en passiva afgesloten per 31 oktober 2010, opgesteld in uitvoering van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, en van het ver-slag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren" met zetel te Roeselare, opgesteld op 26 november 2010, eveneens in uitvoering van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, bespreekt de vergadering deze do-cumenten.

Het verslag uitgebracht door de bedrijfsrevisor, aangesteld door het bestuursorgaan, over de door het bestuursorgaan vastgestelde staat van activa en passiva afgesloten volgens de toestand per 31 oktober 2010, geeft devolgende besluiten weer :

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA TOTEM BENELUX met zetel te 2160 Wom-melgem, Maalveld, 20, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 oktober 2010 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 30.042,18 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 13.703,60 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennoot-schappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuï-teit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kan ik bevestigen dat de boek-houdkundige staat afgesloten op 31 oktober 2010 de toestand van de vennootschap, volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen warden door de vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passi-va.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wet-boek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbin-ding van de BVBA TOTEM BENELUX en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 26 november 2010.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

(getekend)

Burg. Ven. CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE

Bedrijfsrevisor

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de vennoot-schap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal dus vanaf heden enkel nog be-staan voor de behoeften van haar vereffening.

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist onder opschortende voorwaarde van bevesti-ging door de Rechtbank van Koophandel, als vereffenaar aan te stel-len :

De heer CORCIN Emmanuel Yann, geboren te Vincennes (Frankrijk) op 17 november 1967 ( identiteitskaart

nummer 06033 82014294, geldig tot 23/03/2016, wonende te 38510

Morestel (Frankrijk), 125, Rue Claude Rochas.

Hier aanwezig, die verklaarde dit mandaat te aanvaarden. Dit man-daat van vereffenaar zal onbezoldigd zijn.

VIERDE BESLUIT

De vereffenaar wordt door de vergadering gemachtigd om het ver-zoekschrift neer te leggen zoals bedoeld in artikel 184 van het Wet-boek van Vennootschappen.

De vergadering beslist aan de vereffenaar al de machten toe te ken-nen nodig voor het uitvoeren van zijn opdracht en namelijk deze voor-zien bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennoot-schappen.

Hij mag de daden voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Ven-nootschappen verrichten, zonder beroep te moeten doen op de mach-tiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin zij is ver-eist.

Hij mag onder andere desgevallend de onroerende goederen van de vennootschap uit de hand verkopen en alles doen wat nodig of nuttig zou zijn om dit doel te verwezenlijken.

Hij mag de Hypotheekbewaarder ontslaan om ambtshalve inschrijving te nemen, verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypothe-ken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zon-der betaling van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Hij zal beroep mogen doen op deskundigen (Juridische, fiscale, boek-houdkundige raadgevers) met macht hen te bezoldigen.

f& r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

----- ONTLEDEND UITTREKSEL --'

Bruno Vandenameele

Geassocieerd Notaris

Tegelijk hierbij neergelegd :

- expeditie van het proces-verbaa van de buitengewone algemene vergadenng houdende vervroegde ontbinding;

'mmnvwezigheidalijst|

- verslag van de bedrijfsrevisor en van het bestuursorgaan.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(n) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

~

Coordonnées
TOTEM BENELUX

Adresse
MAALVELD 20 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande