TRADE N SERVICES, AFGEKORT : TNS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRADE N SERVICES, AFGEKORT : TNS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 861.275.470

Publication

16/10/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 08.10.2014, NGL 09.10.2014 14645-0390-012
25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 09.10.2013, NGL 14.11.2013 13661-0069-010
29/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 10.10.2012, NGL 22.11.2012 12646-0020-011
04/01/2012
ÿþ mod 11.1

( i~J

~-~-

--------------

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



JIII J IJI !JIi! JIJ II

'12003318*

Vc behc

aar

Belt ataa.

~..,, r_,,...,

~.,,aa

. ~ `~` ,2 c.~-~~~

i~.,QJ~i3û Û

Griffie 2 2 SEC. 2011

Ondernemingsnr Benaming (voluit) : 0861.275.470

:TRADE N SERVICES

:TnS

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Britselei 43

2000 Antwerpen

:WIJZIGING VAN DE STATUTEN  ZETELVERPLAATSING - DOELWIJZIGING. ONTSLAG EN BENOEMING STATUTAIRE ZAAKVOERDER  BENOEMING ZAAKVOERDER-OPVOLGER - COORDINATIE VAN DE STATUTEN - ONTSLAG GEWONE ZAAKVOERDER

(verkort)

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte



Uit een akte verleden voor Ellen Verhaert, geassocieerd notaris te Antwerpen op negen december; tweeduizend en elf, "geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op dertien december tweeduizend en elf, boek 225 blad 94 vak 15, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de;; eerstaanwezend inspecteur a.i. C. Van Elsen.";

BLIJKT dat:

- het ontslag aanvaard werd van mevrouw VAN BROEKHOVEN, Charlotte Marie Eleonore, wonende te:! 2000 Antwerpen, Britselei 43 als gewone zaakvoerder van de vennootschap.

-het ontslag als statutaire zaakvoerder ingediend werd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immo Invest n Services", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Britselei 43,,: ondernemingsnummer (RPR 0437.385.965) Antwerpen, in de uitoefening van dit mandaat vast; vertegenwoordigd door mevrouw Carlotte Van BROEKHOVEN, voornoemd.

- als nieuwe statutaire zaakvoerder benoemd werd: mevrouw Charlotte VAN BROEKHOVEN, voornoemd, die deze opdracht aanvaardt.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op negen december tweeduizend en elf. Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan haar volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om' namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Zij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

- twee plaatsvervangende zaakvoerders aangesteld werden:

* de heer VAN BROEKHOVEN, Emiel Jozef Jan, wonende te 2000 Antwerpen, Zand 7 . _! * mevrouw STUYCK, Helga Cecilia Jozefa, wonende te 2000 Antwerpen, Zand 7

Zij volgen van rechtswege de voormelde statutaire zaakvoerder op ingeval van diens ontslag of overlijden ; en vervangen hem als "lasthebber ad hoc" , ieder individueel bevoegd, ingeval van tegenstrijdigheid van:; belangen tussen de statutaire zaakvoerder en de vennootschap of ingeval de statutaire zaakvoerder in dei; onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uitte oefenen.

- de zetel van de vennootschap verplaatst werd naar Zand 7, 2000 Antwerpen

- het doel van de vennootschap gewijzigd werd in de zin zoals hierna gemeld:

" "De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van'

" derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, en op alle wijzen die zij het meest geschikt zou achten tot doel:

" Consulting en advies op gebied van management, marketing, aankoop, beheer, rekrutering en' selectie, communicatie, productontwikkeling, distributie, trading, fiscaliteit, alle financiële producten en verzekeringen, media, engineering, verkoop en commerciële support evenals marketing, introductie en, uitoefening ervan, zowel in binnen- ais buitenland.

" Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle. technieken in verband met het commercieel, technisch, administratief, economisch en algemeen' beheer van ondernemingen, zowel in binnen- als buitenland.

" Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels, fiscale, economische of sociale aangelegenheden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

... A. .

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mud 11.1

" Organiseren van opleidingen, cursussen en seminaries.

" Productontwikkeling en ontwerprealisaties, deze producten laten ontwerpen, laten produceren, commercialiseren, importeren, exporteren en verkopen zowel in groot- als in kleinhandel.

" lmport/export van alle soorten goederen inclusief en niet beperkt tot consumptiegoederen, ' halffabricaten en grondstoffen.

" Publiciteitsondememing en plaatsingsbureau.

" Het voorlichten, opzetten, coördineren en beheren van handelingen gericht op het ontwikkelen van projecten in de ruimste zin van het woord.

" Het publiceren en uitgeven van boeken, handleidingen, eindwerken en dergelijke in gedrukte of electronische vorm.

" De vennootschap kan zich daarenboven interesseren door middel van inbrengen, van inschrijvingen, van financiële tussenkomsten, fusie of opslorping of op elk eendere wijze ook, en elke maatschappij, vennootschap of onderneming welke, hetzij gedeeltelijk een aan hare gelijkwaardig of gelijklopend voorwerp heeft of van aard is om een andere tak van haar activiteit te ontwikkelen of uit te breiden en dit zowel in België als in het buitenland.

" De vennootschap heeft eveneens tot doel: alle nijverheids-, industriële, commerciële en administratieve verrichtingen, handelszaken en alle handelingen van merende, onroerende of financiële aard te stellen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of die onrechtstreeks of rechtstreeks, hetzij geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op het maatschappelijk doel van de vennootschap, of van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, of eenvoudig te bevorderen en welke niet verboden zijn door de wet. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zal achten.

" De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

" De vennootschap mag deelnemen in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

" De vennootschap kan handelen als patrimonium vennootschap, het kopen en verkopen van onroerende goederen voor eigen rekening, zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

" De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden: alle roerende en onroerende verrichtingen te doen, namelijk het kopen, verkopen, huren, bouwen, verbouwen, uitbaten en het in waarde brengen van alle eigendommen en gronden en kan daarbij onroerende goederen gratis ter beschikking stellen aan haar zaakvoerder(s) als vergoeding voor de geleverde prestaties.

" Management vennootschap in de ruimste zin van het woord.

" Zij kan ook functies van zaakvoerder, bestuurder, afgevaardigd bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

" Het verlenen van onafhankelijke adviezen op het gebied van persoonlijke financiële planning volgens de in België toepasselijke deontologie. De adviesverlening geschiedt op basis van een transparante vergoedingsregeling naar de klant toe.

" Het verlenen van adviezen op het vlak van de ontwikkeling, commercialisering, vertegenwoordiging en dienstverlening inzake financiële planning.

" De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de ' vennootschap.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met vier vijfde meerderheid van stemmen."

- als bijzondere gemachtigde, met recht van substitutie, aangesteld werd:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MERITUS", met maatschappelijke zetel te 2100 Deurne, Santvoortbeeklaan 2, alsook haar aangestelden, aan wie de macht is gegeven alle formaliteiten te ._vervullen_ en -documenten -.te _ondertekenen _met.-het..00g_ op-de. wijziging/verbetering erz..doorhaling -van-de .'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ae % mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-

, belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL GEASSOCIËERD NOTARIS.-



TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte

-

gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 12.10.2011, NGL 28.11.2011 11619-0298-012
10/11/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 13.10.2010, NGL 04.11.2010 10600-0139-012
08/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 14.10.2009, NGL 02.12.2009 09872-0397-013
05/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 08.10.2008, NGL 28.11.2008 08837-0127-012
24/11/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 10.10.2007, NGL 19.11.2007 07804-0244-011
02/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 11.10.2006, NGL 28.12.2006 06943-5364-013
17/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 29.06.2005, NGL 10.08.2005 05641-2220-012

Coordonnées
TRADE N SERVICES, AFGEKORT : TNS

Adresse
ZAND 7 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande