TRADE TOP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRADE TOP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.721.058

Publication

08/10/2014
ÿþmod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

l

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Roch " ank van Koopblad ia

Mtw?rpcM

2S SEP. Xi%

afdeling Antwerpen

Ondernemingsnr : 0475.721.058

Benaming (voluit) : TRADE TOP

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Jagersdreef 15

2970 SCHILDE

Onderwerp akte :ONTBINDING - INVEREFFENINSTELLING - VEREFFENING - SLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester Thibault Van Belle, Notaris te Zomergem, op 23;r september 2014, afgeleverd voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de;; BVBA TRADE TOP, waarvan de zetel gevestigd is te 2970 Schilde, Jagersdreef 15, onder andere volgende beslissingen heeft_ genomen;

Eerste beslissing.

De vergadering besliste de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de;; zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per dertig juni,, tweeduizend en veertien.

De vergadering verklaarde kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van ;: activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor:s uiteengezet.

De verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en;' passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

Tweede beslissing.

De vergadering besliste, rekening houdende met de bijzondere omstandigheden eigen aan de; vennootschap en de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, de mogelijkheid toe te passen voorzien door;, artikel 184 paragraaf 5 van het Wetboek Vennootschappen, zoals gewijzigd door de wetten van 19 maart 2014 en 25 april 2014 wijzigende het Wetboek van Vennootschappen aangaande de procedure van vereffening, en;; aldus over te gaan tot de ontbinding en de vereffening in één en dezelfde akte.

Dit artikel laat een ontbinding en een vereffening toe in één akte voor zover volgende voorwaarden zijn;, vervuld

-er is geen vereffenaar aangeduid;

-alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden;: geconsigneerd;

-alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en?i besluiten met eenparigheid van stemmen;

-het verslag van de bedrijfsrevisor dient melding te maken van voormelde terugbetaling of consignatie in zijn,; conclusies;

-de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen schulden zijn ten aanzien van derden volgens de staat van activa en!! passiva, of dat de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd, en dat de voorwaarden van artikel 184 paragraaf 5 Wetboek Vennootschappen zijn vervuld, beslist de algemene vergadering, met eenparigheid;; ;; van stemmen, de genoemde vennootschap te ontbinden en onmiddellijk te vereffenen, ZONDER benoeming;, van een vereffenaar.

Het resterend actief wordt door de voornoemde vennoten zelf en persoonlijk teruggenomen.

De vergadering verklaarde dat de voormelde vordering op KMS Trade reeds werd overgenomen door de;. zaakvoerder-aandeelhouder.

Is alhier verschenen: de enige zaakvoerder, de heer RADENKOVIC Aleksandar, wonende te 2970 Schilde;, ('s Gravenwezel), Jagersdreef 15, welke verklaart kennis te hebben genomen van artikel 185 W.Venn.,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

l mod 14.1

Voor-behoudenv

aan het j, $ei lich Stamblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

name dat bij gebreke aan benoeming van vereffenaars, het bestuursorgaan ten aanzien van derden als vereffenaar wordt beschouwd.

De zaakvoerder, de heer RADENKOVIC Aleksandar, voornoemd, verklaarde dat zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van de algemene vergadering, die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen, en dat alle schulden werden betaald of werden geconsigneerd.

Hij heeft tot slot schriftelijk verklaard kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en heeft verklaard te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien bij artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen, en aan de toezending van de stukken die hem ter beschikking moeten worden gesteld overeenkomstig artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Derde beslissing

De vennootschap heeft bij ondergetekende notaris een geldsom geconsigneerd van vijftienduizend euro (@

15.000,00), teneinde alle schulden die nog zouden bestaan, te betalen.

De enige zaakvoerder, de heer RADENKOVIC Aleksandar, voornoemd, verklaarde dat voormelde geldsom

ruim voldoende is om de eventuele schulden die nog zouden bestaan, te betalen,

Vierde beslissing

De algemene vergadering besliste een einde te stellen aan het bestuursmandaat van de zaakvoerder, de heer RADENKOVIC Aleksandar, en hem kwijting te verlenen voor de duur van zijn mandaat.

De genoemde vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd, beslisten, rekening houdende met wat voorafgaat, de tegenwoordige vereffening volledig en onmiddellijk te sluiten.

Daarna wordt vastgesteld door de algemene vergadering dat de vennootschap DEFINITIEF heeft opgehouden te bestaan.

De algemene vergadering besliste de boeken en documenten van de vennootschap neer te leggen en te bewaren gedurende de termijn opgelegd door de vcormelde wet, op het navolgend adres: Schilde ('s Gravenwezel), Jagersdreef 15.

Vijfde beslissing

De aandeelhouders verklaarden dat de vennootschap het vruchtgebruik had voor een looptijd van minstens twintig jaar in volgend onroerend goed, zoals beschreven in de hierna vermelde aankoopakte, verleden voor ondergetekende notaris Thibault Van Belle, met tussenkomst van notaris Marc Jamart, te Kapellen, op dertig oktober tweeduizend en acht.

GEMEENTE SCHILDE, derde afdeling, 'S GRAVENWEZEL

Een villa met alle aanhorigheden, op en met medegaande grond, gestaan en gelegen te Schilde, 's Gravenwezel, Jagersdreef 15, ter plaatse "Hertebos", gekend volgens huidig kadaster en titel onder Schilde, derde afdelingfs Gravenwezel, sectie B, nummer 376/D, met een oppervlakte volgens huidig kadaster en titel van duizend vijfhonderd drieëndertig vierkante meter (1.533,00m2).

OORSPRONG VAN EIGENDOM.

Voorschreven goed behoorde toe aan de voormelde vennootschap voor het vruchtgebruik voor een looptijd van minstens twintig jaar, en aan de echtgenoten Radenkovic Aleksandar - Bechay Maria, beiden voornoemd, elk voor de helft onverdeeld in naakte eigendom, om het te hebben aangekocht van mevrouw Willems Nancy Rosa, te Schilde, blijkens akte aankoop verleden voor ondergetekende notaris Thibault Van Belle, met ' tussenkomst van notaris Marc Jamart, voornoemd, op dertig oktober tweeduizend en acht, overgeschreven op het derde hypotheekkantoor te Antwerpen op zeven november daarna, referentie 59-T-07/11/2008-19475.

Naar aanleiding van de definitieve vereffening van de vennootschap wordt door de algemene vergadering vastgesteld dat het voormeld vruchtgebruik van rechtswege beëindigd werd.

Zesde beslissing

De tegenwoordige vergadering stelde als bijzondere gevolmachtigde aan: Mevrouw DE WACHTER Wendi, accountant, te 9100 Sint-Niklaas, Gentse Baan 66, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te . doen, verklaringen af te leggen en alle welkdanige documenten te ondertekenen, teneinde alle welkdanige wijzigingen te kunnen doorvoeren bij de administratie van het ondememingsioket en alle welkdanige andere belastingsdiensten of administraties.

Zevende beslissing.

De vergadering verleende aan de medewerkers van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "notaris Thibault Van Belle", met zetel te Zomergem, Dreef 68, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, notaris Thibault Van Belle, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Get.) Notaris THIBAULT VAN BELLE.

Gelijktijdige neerlegging: expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 23 september 2014.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

09/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 30.10.2013, NGL 29.11.2013 13675-0517-013
09/01/2013
ÿþVoor- behoud aan he Belgisc Staatsbl

mod 11.1

------- - ----~»--^--T

Luik B



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





ius

1

I 11111~IIYVW~IINIVIIWI

*13005377*

I%ergelngr 5rrlfie vim de Rehonk vardoophordby te Antwerpen, op

Griffie 27 DEC, 202



Ondernemingsnr :. 0475.721.058 i Benaming (voluit) : TRADE TOP



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : JAGERSDREEF 15

2970 'S GRAVENWEZEL

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - wijziging datum boekjaar - wijziging datum jaarvergadering - aanneming nieuwe statuten.



Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester Thibault Van Belle, Notaris te Zomergem, op;i 21 december 2012, afgeleverd voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der;; vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TRADE TOP, waarvan de zetel gevestigd is te 2970 's Gravenwezel, Jagersdreef 15, onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

ii 1. Eerste beslissing - wijziging boekjaar.

De vergadering besliste het boekjaar te wijzigen en om het voortaan te laten aanvangen op éénti oktober en af te sluiten op dertig september van het daaropvolgend jaar.

De vergadering besliste de eerste alinea van artikel 25 te vervangen door de volgende tekst

`Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar."

2.Tweede beslissing -- wijziging datum jaarvergadering.

De vergadering besliste de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op;,

ii negenentwintig januari om zestien uur.

De vergadering besliste de eerste alinea van artikel 11 van de statuten te vervangen door de',`

volgende tekst:

"De jaarvergadering zal gehouden worden op negenentwintig januari om zestien uur."

3. Derde beslissing - Overgangsbepalingen.

i; 1° De vergadering besliste het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één januarili

tweeduizend en twaalf, te verlengen tot en af te sluiten op dertig september tweeduizend dertien.

2° De vergadering besliste dat de eerstvolgende jaarvergadering zal gehouden worden op

i; negenentwintig januari tweeduizend veertien om zestien uur.

4.Vierde beslissing  aanneming van nieuwe statuten.

De vergadering besliste de statuten te vernieuwen aan de recente wetgeving van het Wetboek van '; Vennootschappen sinds de oprichting van onderhavige vennootschap maar met behoud va4 dei gegevens eigen aan onderhavige vennootschap.

5. Vijfde beslissing - Uitvoering van voorgaande besluiten.

i De vergadering verleende een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL,

(Get.) Notaris THIBAULT VAN BELLE,

ii

Gelijktijdige neerlegging: expeditie met inbegrip van de nieuwe statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 05.07.2012 12273-0456-014
05/08/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 29.07.2011 11371-0567-015
12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 07.07.2011 11271-0486-015
12/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 02.07.2010 10273-0088-015
23/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 18.06.2009 09252-0220-014
23/12/2008 : AN346563
07/07/2008 : AN346563
05/07/2006 : AN346563
15/07/2005 : AN346563
05/07/2004 : AN346563
11/07/2003 : AN346563
10/10/2001 : ANA069107

Coordonnées
TRADE TOP

Adresse
JAGERSDREEF 15 2970 'S GRAVENWEZEL

Code postal : 2970
Localité : 'S Gravenwezel
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande