TRADECIS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TRADECIS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 535.981.220

Publication

27/02/2014
ÿþMod Wasel 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



tieárgaleQr! fr, griffie 'nJ? deReebt6`I;Iic vnu tioneelu; ts An. eerpen, op

18 FEB. 201

Griffie

1.19,11211111111 lII

Ondernemingsnr : 0535981220

Benaming

(voluit) : TRADECIS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2030 Antwerpen - Noorderlaan 139

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER - BENOEMING BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 16 januari 2014

De vergadering noteert het ontslag als bestuurder met ingang van 15 januari 2014 van Jan De Windt.

De vergadering benoemt, met ingang van 15 januari 2014 volgende bestuurder : Guido VAN DEN BERGHE, wonende te 2650 Edegem, Ter Beke 15

Het mandaat van de bestuurder vervalt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2016 en wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Nicole HUL1N

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/11/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111101*1)1111j111 II

Ondernemingsnr : 0535981220

Benaming

(voluit) : TRADECIS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2030 Antwerpen - Noorderlaan 139

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL INZAKE EEN MET FUSIE GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

13 NOV. 2014

" afdeling Aen



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge De Raden van Bestuur van de nv EIFFE, de over te nemen vennootschap, en de nv TRADECIS,

de overnemende vennootschap, hebben samen volgend voorstel inzake een met fusie gelijkgestelde

verrichting opgesteld

VOORSTEL INZAKE EEN MET FUSIE GELIJKGESTELDE VERRICHTING OPGESTELD DOOR

DE RADEN VAN BESTUUR VAN DE nv EIFFE en de nv TRADECIS in uitvoering van artikel 719 van het

Wetboek van Vennootschapsrecht,

Enerzijds

De Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap EIFFE gevestigd te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 139. BTW-plichtige  ondernemingsnummer BE 0880.284.797 - Rechtspersonenregister Antwerpen. Opgericht op 27 maart 2006, bij akte verleden voor Notaris Johan Kiebooms te Antwerpen, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 6 april 2006 onder nummer 06062502. De statuten werden sindsdien niet gewijzigd.

De raad van bestuur van de nv Eiffe is samengesteld uit volgende leden

Guido VAN DEN BERGHE, wonende te 2650 Edegem - Ter Beke 15.

Nicole HUL1N, wonende te 9140 Temse - Gasthuisstraat 136.

Hafedh CHéR1F, wonende te 2980 Zoersel  Felix Wyterslaan 10.

Aangezien aile leden aanwezig zijn, kan, conform artikel 21 van de statuten, de raad van bestuur

rechtsgeldig beraadslagen en besluiten.

Anderzijds

De Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap TRADECIS gevestigd te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 139. BTW-plichtige - ondernemingsnummer BE 0535.981,220 - Rechtspersonenregister Antwerpen. Opgericht naar het recht van het Groothertogdom Luxemburg op 29 november 2011, bij akte verleden voor Notaris Joseph Eivinger te Luxembourg (Groothertogdom Luxemburg). Op 31 mei 2013 werd de maatschappelijke zetel verplaatst naar 2030 Antwerpen, Noorderlaan, De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 20 juni 2013, bij akte verleden voor notaris Johan Kiebooms te Antwerpen, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 5 juli 2013 onder nummer 13103065.

De raad van bestuur van de nv Tradecis is samengesteld uit volgende leden :

Guido VAN DEN BERGHE, wonende te 2650 Edegem - Ter Beke 15.

Nicole HULIN, wonende te 9140 Temse - Gasthuisstraat 136.

Aangezien alle leden aanwezig zijn, kan, conform artikel 21 van de statuten, de raad van bestuur

rechtsgeldig beraadslagen en besluiten.









Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De Raden van Bestuur voormeld zullen aan hun respectieve algemene vergaderingen voorstellen een fusié door te voeren overeenkomstig de modaliteiten bepaald in onderhavig fusievoorstel waarvoor de respectieve raden van bestuur als volgt zijn overeengekomen

VOORSTEL INZAKE EEN MET FUSIE GELIJKGESTELDE VERRICHTING

De partijen verklaren dat zij aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een voorstel inzake een me fusie gelijkgestelde verrichting wensen voor te leggen dat ertoe strekt een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren waarbij het gehele vermogen, alle verplichtingen en rechten, niets voorbehouden, noch uitgezonderd, van de naamloze vennootschap EIFFE, de over te nemen vennootschap, overgaat naar de naamloze vennootschap TRADECIS, de overnemende vennootschap, op basis van een staat van activa en passiva per 31 december 2013.

Aile verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap, EIFFE nv, sedert 1 januari 2014 zullen geacht worden te zijn verricht voor naam en voor rekening van de overnemende vennootschap, TRADECIS nv. Laatstgenoemde zal gehouden zijn het volledig passief van de overgenomen vennootschap te dragen,'al haar verbintenissen na te leven en uit te voeren, alle kosten, lasten en belastingen te dragen welke spruiten uit of verband houden met deze met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

Vermits de overnemende vennootschap eigenares is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap, zullen in vergoeding voor de overgang van het volledige actieve en passieve vermogen van de overgenomen vennootschap géén nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgegeven of toegekend.

A, Pechtsvorm, naam, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen

1.De over te nemen vennootschap, de naamloze Vennootschap'EIFFE', , met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Noordertaan 139. RPR Antwerpen 0880.284.797 Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel :.

`De vennootschap heeft tot doel zowel in België ais in het buitenland zowel voor eigen naam en voor eigen, reke-ming als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden :

-Alle commerciële verrichtingen en meer in 't bijzonder verrichtingen betreffende scheepsmakela--'rij, agenturen, bevrachtingen, rederij, groupage en degroupage, containerdienst, het laden en lossen, het opslaan en in depot hebben, het sorteren, de schatting, de arbitrage, het pointeren, het wegen en meten, de bewaking, de controle, het verpakken, conditioneren en verzenden van alle goederen, alsmede de douane-agentuur en de beurtdienst, alsmede alle welkdanige verrichtingen betrekking hebbend om 't even welke wijze op vervoer te land, per rivier, ter zee of door de lucht.

-Alle transportverrichtingen; zij mag optreden als vervoercommissionair, commissionair expediteur bij het vervoer en ais vervoermakelaar,

-Verzekeringsactiviteiten in de ruimste zin van het woord (makelarij, agentuur en averij commissari-iaat) tegen alle welkdanige risico's; alle advies, expertise, of schade-opnemingen, hulp en bijstand op verzekeringsvlak, verhaal en verdediging van alle rechten verplichtingen en belangen voor alle schadegevallen en verantwoordelijkheden.

-De aankoop, de verkoop, de overdracht, de ruiling, huur en verhuur, vervreemding en het bestuur van alle, roerende waarden, aandelen, aandelen van vennootschappen, obligaties, staatsfondsen, van alle roerend goederen en rechten, het verkrijgen, vervreemden, administreren, exploiteren, huren en verhuren, in leasing nemen en geven van onroerende goederen; het zelf bouwen en/of verkopen van onroerende goederen en/bf aannemen en uitvoeren van bouwwerken; het optreden als tussenpersoon bij de aan- en verkoop en bij het huren en verhuren van onroerende goederen; het ter leen verstrekken en het ter leen opnemen van geiden (ook voorschotten) al dan niet onder hypothecair verband; het borg stellen of aval verlenen; het doen van aanbestedingen en al wat daarmede verband houdt of daaraan bevorderlijk kan zijn; alles in de ruimste zin zo voor eigen rekening als voor rekening van derden of bij deelneming in België of in het buitenland. -Alle activiteiten van management en consultant, alle werkzaamheden die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met de studie en het advies in alle economische, financiële, fiscale, be-drijfsorganisatorische en sociale aangelegenheden, meer speciaal, doch niet uitsluitend gericht naar dé kleine- en middelgrote ondernemingen.

-De aankoop, verkoop, leasing, huur en verhuur, de handel en de uitbating van voertuigen, vliegtuigen, schepen, gespecialiseerde uitrusting, dieetsten en alle andere vervoermiddelen.

-De aankoop, verkoop, leasing, huur en verhuur, de handel en de uitbating van alle computermateriaal, -De uitbating van datacentra (computerservice).

-Rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, tegen commissie of op

.

Op de laatste blz_ van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'4400r-beht4iden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Fieôhtstrèéks of onrechtstreeks, voor eigen'rekë-ining óf voor rekehing van derden, tegén commissie of op percent, in regie of door vertegenwoordiging van eender welke firma, als huurder, pachter, zaakvoerder of ten anderen titel in België of in enig ander land optreden.

-Alle activiteiten tot verwerven, transit, in- en uitvoer van afvalstoffen.

-Alle trading activiteiten in de ruimste zin tegen commissie of percent voor eigen rekening of voor rekening van bijkantoren, aanverwante firma's en derden.

-Alle diensten, prestaties voortvloeiend rechtstreeks of onrechtstreeks uit één of ander deel van hogergenoemde maatschappelijke bezigheden.

-De vennootschap mag alle bewerkingen doen voor burgerlijke, industriële, commerciële en financiële, roerende of onroerende aard, zowel in België als in het buitenland die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding, of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel.

-Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang is met het hare en zelfs met deze vennootschappen samensmelten."

2.De overnemende vennootschap, zijnde de naamloze vennootschap 'TRADECIS', met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 139. RPR Antwerpen 0535.981.220 Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel :.

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen- als in het buitenland, zowel in eigen naam en/of voor eigen rekening ais in naam en/of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden -de invoer en de uitvoer van producten, dit in de hoedanigheid van agent, commissionair, koperen verkoper -het nationaal en internationaal transport van om het even welke goederen;

-de uitoefening van de activiteiten van een expeditie-agentuur, van fiscale vertegenwoordiging, van handelstussenkomst en van douaneverrichtingen;

-het verrichten van activiteiten van een onderneming voor de behandeling van om het even welke goederen voor de exploitatie van entrepots en magazijnen;

-alle verrichtingen op het vlak van consultancy en management betreffende meer bepaald de hierboven vermelde activiteiten, de administratie, de directie, het beheer, de ontwikkeling, de informatica, de marketing, alsook betreffende financiële, handels-, sociale, juridische en logistieke aangelegenheden voor ondernemingen, administraties, publieke en private instellingen.

De vennootschap heeft bovendien tot doel het nemen van om het even welke participatie in alle handels-, industriële, financiële of andere ondernemingen, Belgisch of buitenlands, het verwerven van alle effecten en rechten middels deelneming, inbreng, inschrijving, vaste overname of aankoopoptie, onderhandeling of op elke andere wijze en meer bepaald de verwerving van patenten en licenties, het beheer en de valorisatie ervan, het toestaan aan ondernemingen, waarin zij geïnteresseerd is, van alle steun, leningen, voorschotten of garanties, de uitgifte van obligaties, kortom alle om het even welke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan alle handels-, technische of financiële activiteiten verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de hiervoor beschreven sectoren, dit om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken."

Gezien de in de feiten gelijkaardige activiteiten bij zowel de overgenomen vennootschap als bij de overnemende vennootschap, dient geen doelswijziging te worden doorgevoerd in hoofde van de ovememende vennootschap.

B. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Alle handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap 'Tradecis' vanaf 1 januari 2014.

Alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

C. Bijzondere rechten

Aangezien alle aandelen van de overgenomen vennootschap in handen zijn van de overnemende vennootschap, en er geen andere effecten dan aandelen zijn uitgegeven, dienen geen bijzondere rechten toegekend te worden aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap noch aan houders van andere effecten dan aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad



D. Bijzondere voordelen aan bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

E. Bijzondere vermelding

De overgenomen naamloze vennootschap "EIFFE" bezit geen onroerende goederen noch zakelijke rechten of andere rechten waarop het Vlaams of Waals bodemdecreet of een andere decretale wetgeving inzake bodemsanering van toepassing is.

F. Slotverklaring



Dit fusievoorstel zal door elke vennootschap die bij deze fusie betrokken is, uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel worden neergelegd.



Opgesteld te Antwerpen op 4 november 2014

G. Van den Berghe N. Hulin

Bestuurder Bestuurder



















Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

05/07/2013
ÿþOnderwerp akte : Vaststelling van de verplaatsing van de zetel van de vennootschap van Luxemburg naar Belgie - Kapitaalverhoging door bijstorting in geld op de bestaande aandelen - Naamwijziging - Vaststelling van de statuten - Benoeming van de bestuurders - Benoeming van een commissaris

Uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Johan Kiebooms, geassocieerd notaris te Antwerpen, op twintig juni tweeduizend dertien;

BLIJKT PAT HET VOLGENDE WERD VASTGESTELD:

Dat, op 31 mei 2013, de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap naar het recht van het Groothertogdom Luxemburg 'TradeCis S.A.", gevestigd te L-1724 Luxembourg, 9b Boulevard du Prince Henri, R.C.S. Luxembourd sectie B nummer 165.027, heeft beslist om haar zetel te verplaatsen naar 2030 Antwerpen, Noorderlaan 139.

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Meester Johan Kiebooms, geassocieerd notaris te Antwerpen, op twintig juni tweeduizend dertien;

BLIJKT DAT VOLGENDE BESLUITEN WERDEN GENOMEN:

C. Om per 1 juni 2013 het kapitaal te verhogen met een bedrag van dertigduizend vijfhonderd euro (¬ .30.500,00), om het van éénendertig duizend euro (¬ .31.000,00) te brengen op één enzestigduizend vijfhonderd euro (¬ .61.500,00), dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen en door bijstorting door de bestaande aandeelhouders van een bedrag van driehonderdenvijf euro (¬ .305,00) op elk aandeel waarvan zij eigenaar zijn, waarbij het bedrag van deze bijkomende storting op elk aandeel onmiddellijk volledig zal worden volgestort in speciën.

Tegelijk om de nominale waarde van de bestaande aandelen af te schaffen,

Il. Om per 1 juni 2013 in de naam van de vennootschap de afkorting "S.A." te schrappen.

III. Om per 1 juni 2013 de statuten van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de vereisten van het Belgisch recht en om bij deze gelegenheid bepaalde aanpassingen, wijzigingen, aanvullingen en/of vereenvoudigingen door te voeren, en tegelijk een volledig nieuwe tekst van de statuten in het Nederlands vast te stellen.

UIT DE TEKST VAN DE STATUTEN VAN DE VENNOOTSCHAP BLIJKEN ONDERMEER VOLGENDE GEGEVENS:

1. a) De rechtsvoren van de vennootschap: naamloze vennootschap, afgekort "NV"

b) De naam van de vennootschap: `TradeCis"

2, Het doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen- als in het buitenland, zowel in eigen naam en/of voor eigen rekening als in naam en/of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden :

- de invoer en de uitvoer van produkten, dit in de hoedanigheid van agent, commissionair, koper en verkoper;

- het nationaal en internationaal transport van om het even welke goederen;

- de uitoefening van de activiteiten van een expeditie-agentuur, van fiskale vertegenwoordiging, van handelstussenkomst en van douaneverrichtingen;

- het verrichtenn van activiteiten van een onderneming voor de behandeling van om het even welke goederen, voor de exploitatie van entrepots en magazijnen;

- alle verrichtingen op het vlak van consultancy en management betreffende meer bepaald de hierboven vermelde activiteiten, de administratie, de directie, het beheer, de ontwikkeling, de informatica, de marketing, alsook betreffende financiële, handels-, sociale, juridische en logistieke aangelegenheden voor ondernemingen, administraties, publieke en private instellingen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Wand 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13103065*

1

ldQargQregd fzr e.,.ff;8 van de Rorhtbank van Xompharcdol ie Antwerpen, of

Griffie 2 6 JON! 2013

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

0535. 98 " 220

"TradeCis"

naamloze vennootschap

2030 Antwerpen, Noorderlaan 139

De vennootschap heeft bovendien tot doel het nemen van om het even welke participatie in alle handels-, industriële, financiële of andere ondernemingen, Belgisch of buitenlands, het verwerven van alle effecten en rechten middels deelneming, inbreng, inschrijving, vaste overname of aankoopoptie, onderhandeling of op elke andere wijze en meer bepaald de verwerving van patenten en licenties, het beheer en de valorisatie ervan, het toestaan aan ondernemingen, waarin zij geïnteresseerd is, van aile steun, leningen, voorschotten of garanties, de uitgifte vann obligaties, kortom alle om het even welke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel,

De vennootschap kan aile handels-, technische of financiële activiteiten verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de hiervoor beschreven sectoren, dit om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

3. De zetel van de vennootschap: 2030 Antwerpen, Noorderlaan 139, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen

4. De duur van de vennootschap: De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde tijd.

5, a) Het bedrag van het geplaatst kapitaal:

Het kapitaalvan de vennootschap bedraagt éénenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00), verdeeld in

honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

b) Het gestorte bedrag:

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en volgestort.

c) Overdracht van aandelen

Onverminderd het bepaalde in artikel 9 van de statuten, is de overdracht van aandelen vrij.

6. De bepalingen betreffende

a) de bestemming van de winst en uitkering van een interimdividend:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar.

Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de

e raad van bestuur.

Indien de algemene vergadering tot winstuitkering beslist, is elk aandeel op dezelfde wijze

dividendgerechtigd, doch met dien verstande dat voor de berekening van het dividend van ieder aandeel moet

rekening gehouden worden met

ea) het deel van het kapitaal dat dit aandeel vertegenwoordigt ("pro rata participationis")

b) de op dat aandeel gedane volstorting ("pro rata liberationis"), en

c) het aantal dagen dat het betrokken aandeel deelneemt in de winst over het betrokken boekjaar ("pro rata temporis").

r Overeenkomstig artikel 615 van het Wetboek van Vennootschappen kan de algemene vergadering

d beslissen dit saldo geheel of gedeeltelijk te bestemmen voor de aflossing van het kapitaal door terugbetaling a

pari van de door het lot aan te wijzen aandelen.

Aan de raad van bestuur wordt bevoegdheid verleend om op het resultaat van het lopende boekjaar een

(.4 interimdividend uit te keren.

b) de wijze van vereffening

onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. ere

7. Het begin en einde van het boekjaar:

één januari - éénendertig december van elk jaar

et 8. a) Gewone algemene vergadering:

de laatste vrijdag van de maand mei, om veertien (14:00) uur

et b) De voorwaarden voor toelating:

et

Uiterlijk vijf (5) dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van aandelen of

hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

" De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

c) Stemrecht :

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 541 van het Wetboek van vennootschappen

* geven alle aandelen recht op één (1) stem wanneer alle aandelen een gelijke waarde hebben, zijnde

eenzelfde bedrag van het kapitaal vertegenwoordigen.

* geven de aandelen, wanneer zij een verschillende waarde in het kapitaal vertegenwoordigen, van

01) D rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat zij respectievelijk vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één (1) stem wordt aangerekend. Gedeelten van stemmen worden verwaarloosd, behoudens in de gevallen van artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die werden uitgegeven met medewerking van de vennootschap, mogen de algemene vergaderingen bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Stemming op afstand per brief

Elke aandeelhouder heeft het recht om v66r de algemene vergadering op afstand te stemmen per brief, dit door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld formulier.

Dit formulier dient de volgende vermeldingen te bevatten:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

- de aanduiding van de naam en van de volledige en nauwkeurige identiteit van de aandeelhouder, inbegrepen zijn woonplaats of zetel;

- de vorm van de gehouden aandelen;

- de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen van besluit;

- het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen, alsmede zijn stemwijze (voor of tegen) of zijn onthouding aangaande de punten van de agenda; de aandeelhouder mag zijn stemwijze of zijn onthouding daarbij verduidelijken en motiveren.

Om geldig te zijn dient dergelijke stemming te geschieden bij middel van voormeld formulier dat bij een ter post aangetekende brief tegen ontvangstmelding ten minste vijf (5) kalenderdagen vóér de datum van de vergadering aan de zetel van de vennootschap wordt verzonden (de poststempel geldt als bewijs).

De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding door de aandeelhouder zijn vermeld zijn nietig. Indien, tijdens de vergadering, een voorstel tot besluit wordt gewijzigd waarover al is gestemd, wordt die stemming nietig geacht.

Het voormeld formulier dat naar de vennootschap wordt verstuurd voor een bepaalde vergadering, geldt voor de opeenvolgende vergaderingen die met dezelfde agenda worden bijeengeroepen.

De stemming op afstand per brief door een aandeelhouder die zijn aandelen heeft overgedragen op de datum van de algemene vergadering, wordt nietig geacht.

Een aandeelhouder die per brief op afstand heeft gestemd, mag geen andere wijze van deelname aan de vergadering meer kiezen voor het aantal aldus uitgebrachte stemmen.

9., a) Bevoegdheden van de raad:

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering van de aandeelhouders bevoegd is.

De bestuurders handelen steeds als college.

b) Vertegenwoordiging van de vennootschap:

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee (2) gezamenlijk handelende bestuurders.

Ten aanzien van publieke administraties, wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door een bestuurder, alleen handelend.

Voor wat betreft de bevoegdheden verleend aan het directiecomité wordt de vennootschap, bij toepassing van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, geldig in en buiten rechte vertegenwoordigd op de wijze zoals zal worden bepaald door de raad van bestuur.

De vennootschap wordt eveneens in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd wat het dagelijks bestuur aangaat :

- hetzij door één of meerdere gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, die alleen of gezamenlijk handelen in uitvoering van het delegatiebesluit van de raad van bestuur

- hetzij op de wijze zoals bepaald door de raad van bestuur, dit wanneer het directiecomité werd belast met het dagelijks bestuur.

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

VERDER WERD NOG HET VOLGENDE BESLOTEN:

a) De vergadering heeft beslist om per 1 juni 2013 het aantal bestuurders, conform het Belgisch recht, te bepalen op twee (2) en om vervolgens de volgende personen te benoemen tot bestuurder van de vennootschap:

1 de heer DE WINDT Jan Peter L, geboren te Brussel op 16 december 1965, wonend te 1030 Brussel (Schaarbeek), Ernest Discaillesstraat 6, met rijksregistemummer 65.12.16-395.89;

2. mevrouw HULIN Nicole Sidonie Willem, geboren te Temse op 30 maart 1953, wonend te 9140 Temse, Gasthuisstraat 136, met rijksregistemummer 53.03.30-040.97.

Hun opdracht is onbezoldigd eindigt bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van tweeduizend zestien.

Overeenkomstig artikel 28,1 van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee (2) gezamenlijk handelende bestuurders. Ten aanzien van publieke administraties, wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door een bestuurder, alleen handelend.

b) De vergadering heeft beslist om als enige commissaris van de vennootschap te benoemen: de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Grant Thomton Bedrijfsrevisoren", gevestigd te 2600 Berchem (Antwerpen), Potvlietlaan 6, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0439.814.826 en geregistreerd als B.T.W: plichtige, hierbij vertegenwoordigd door de heer DELTOUR Luc, bedrijfsrevisor.

Zijn opdracht eindigt bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van tweeduizend zestien (2016).

c) Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan mevrouw HULIN Nicole Sidonie Willem, geboren te Temse op 30 maart 1953, wonend te 9140 Temse, Gasthuisstraat 136, met rijksregistemummer 53.03.30-040.97, teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van

Ondernemingen.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Johan Kiebooms, geassocieerd notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de akte dd, 20 Juni 2013, met in bijlage : twee volmachten, een met "Apostille" gewettigd afschrift van notulen, een met "Apostille" gewettigd afschrift van de oprichtingsakte, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2015
ÿþ%` Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0535.981.220

Benaming

(voluit) : "TradeCis"

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2030 Antwerpen, Noorderlaan 139

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING

Uit de notulen opgemaakt door Meester Johan KIEBOOMS, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 30 december 2014;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap 'TradeCis", gevestigd te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 139, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, inge-'schreven In het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0535.981.220 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige;

BESLIST HEEFT:

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in "AHLERS TL" en om tegelijk de

tweede zin van Artikel 1 : Naam van de statuten te vervangen door de volgende zin:

Zij draagt de naam "AHLERS TL"

Voor zover als nodig wordt bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan mevrouw HULIN Nicole Sidonie Willem, geboren te Temse op 30 maart 1953, wonend te 9140 Temse, Gasthuisstraat 136, met rijksregistemummer 53.03.30-040.97, teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL 

- Johan KIEBOOMS, Geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd. 30 december 2014, met in bijlage : 2 volmachten, gecoördineerde statuten, en uittreksel,

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel,

Rechtbankvan koophandel

kitweroen

08 JO. 2015

aeijientwerpen

X15009516*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
TRADECIS

Adresse
NOORDERLAAN 139 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande