TRAFICOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRAFICOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.751.009

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 08.07.2014 14274-0528-012
15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 12.07.2013 13292-0377-012
24/12/2012
ÿþti

mod 11.4

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RB " ~wg~#ir griffie ~trt? r~e ~ec f 1}

` ZOfIn Ktiephrinûel te Aahverpso, op

AATSSl~~z~ O 5 DEC. 2012

firíffie

MONfTEU

17 -12 BELGISCH S



Qndernemingsnr : p Ço -1' X:3 / a Oc) V Benaming (volait) i Traticor

(verkort) ;

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Jos Ratinclocslraat 5-7 bus 52

2600 Antwerpen (Berchein)

Onderwerp akte ; Internationale zetelverplaatsing

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

i Oit liet proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 22 november 2012 van de besloten!; il vennootschap naar Nederlands recht `TRAFICOR B.V.', gehouden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

;i 1. - Bekrachtiging van de beslissing dd, 19/10/2012 tot verplaatsing van de werkelijke zetel van dei!

ii vennootschap naar Beiglë te 2600 Antwerpen (Berohem), Jos Ratinckxstraat 6-7 bus 52. ;i

ii 2. - Vaststelling van het bedrag van het geplaatste kapitaal, te weten 483,276,00 euro, en afschaffing van des:

ii nominale waarde van de aandelen. ii

ii S. - Beslissing dat de gewone algemene vergadering elk jaar zal plaatsvinden op de derde dinsdag van de;i

maand juni om zestien uur. ti

;, 4. - Schrapping van de rechtsvorm 'B.V.' in de naam van de vennootschap , zodat de naam thans zal zijn:ii

' 'i `Traficote. - ii

5. - Aanneming van de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar! ;; belgisch recht, en aanneming van de nieuwe tekstvan de statuten In overeenstemming met het Wetboek van;

1 ii vennootschappen naar Belgisch recht, luidend als volgt: (bij uittreksel): 'l

ii Artikel 1: II

i,1. De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt::

i "TRAFICOR . i;

i: Deze naam mdet steeds -- op alle akten, facturen, aankondigingen, brieven, orders, websifes en andere stukken;; li uitgaande van de vennootschap gevolgd of voorafgegaan worden door de woorden 'besloten vennootschap:

ii met beperkte aansprakelijkheid' of het letterwoord 'BVBA:

i; 2. De statutaire zetel is gevestigd fe Breda (Nederland), en de werkelijke zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), i

;i Jos Ratlnckxsfraat 5-7 bus 52, en de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister. (RPR) te

ii Antwerpen. ii

i; De nauwkeurige aanduiding van de werkelijke zetel en het woord tochtspersonenregister of de afkorting `RPR, ii

i ; gevolgd door de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waantinnen de vennootschap haar werkelijke!; i: zetel heeft, en het ondememingsnummer, moeten steeds voorkomen op de stukken uitgaande van dei!

!!" vennootschap waarvan sprake in artikel I van de statuten. ii

i De werkelijke zetel kan dl} eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) naar Iedere andere plaats ln hetzelfde!; faalgebled van België of het tweetalige Brusselse gewest. worden overgebracht.

i' Cr De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd. .i

ii Artikel 2. ii

ii lee vennootschap heeft tot doel: ii

;, - de in- en uitvoer van, de genot- en tussenhandel in en de huur en verhuur van boten, pleziervaartuigen,!!

i: schepen en andere roerende en onroerende zaken; fl

` i - het bemiddelen bij de totstandkoming van overeenkomsten met betrekking tot de hiervoorbedoelde zaken en :1

;, het optreden als commissionair, il

- het beleggen van vermogen in onroerende zaken, effecten, hypothecaire- en enclore schuldvorderingen en alle

ii andere vermogenswaarden; i;

i; alles in de ruimste zin en voorts het verrichten van alle handelingen, welke met het vorenstaande in de meest;; g uitgebreide betekenis verband houden of daaraan bevorderlijk kunnen zijn, daaronder begrepen het opricbteni; ii van, het deelnemen In en het voeren van directie over andere ondernemingen met een gelijk of aanverwant!;

:i doel. ,;

ii ~irlikel 3.

i;

Op de laatste blz. van j.uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naam en handtekening

mat 11.1



1 Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd drieëntachtigduizend tweehonderd' zesenzeventig (483.276,00) euro, verdeeld in duizend vijfenzestig (1.065) aandelen, die elk één duizend vijfenzestigste (1/1.065e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

(...)

Artikel 8.

1, De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

2. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

Artikel 9.

1. ledere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doe! van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere verhinderde of afwezige zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan een van de medezaakvoerders volmacht verlenen om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen, De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn.

2. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, De zaakvoerder mag bijzondere volmacht geven aan derde personen, zelfs indien deze geen vennoot zijn, om welbepaalde of een reeks van welbepaalde handelingen te verrichten. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

(" " )

Artikel 11.

Jaarlijks op de derde dinsdag van de maand juni om zestien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De vennoten kunnen hun stem schriftelijk uitbrengen. Daartoe moet de door het bestuursorgaan vastgestelde stembrief die alle punten van de agenda bevat, gedateerd en ondertekend, de vennootschap bereiken, uiterlijk twee dagen vô6r de vergadering, en uit het geschrift moet duidelijk blijken In welke zin de vennoot wenst te stemmen, De vennoot zal tevens op de stembrief, zijn naam, voornamen, of maatschappelijke naam en rechtsvorm vermelden, alsook zijn woonplaats of zetel, en het aantal aandelen waarmee hij aan de stemming deelneemt.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal het bestuursorgaan een rondschrijven sturen per brief, fax of elektronische post, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit naar alle vennoten, zaakvoerders, eventuele commissaris(sen), met de vraag aan iedere vennoot de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven, dit stuk terug te bezorgen op de zetel van de vennootschap, voorzien van zijn handtekening (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Artikel 12.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december.

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening, en het jaarverslag (voor zover dit wettelijk verplicht is), dit alles overeenkomstig artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

Artikel 13.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

6, - Beslissing dat de huidige directeur, de naamloze vennootschap naar Belgisch recht "Trading and Financinq Corpora ion", in het kort "Traficor", met zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Jos Ratinckxstraat 5-7 bus 52, en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondememingsnummer 0404.869.387, haar mandaat mag voortzetten als zaakvoerder van de BVBA "Traficor" naar Belgisch recht, en met als vaste

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOO

`1behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

n-

{ Vodt-: ehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

vertegenwoordiger de heer BAUWBNS Herman, wonende te 9250 Waasmunster, Potaardestraat 71,' rijksregisternummer: 62,12.10-525.76, zoals blijkt uit de beslissing van de raad van bestuur van nv'Traficor' van 20/11/2012.

De vergadering beslist tevens als zaakvoerder aan te stellen de heer Hugo Bauwens, wonende te 2930 Brasschaat, Vriesdonklei 26.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

7.  Vaststelling dat uit te goeder trouw verrichte schattingen de vennootschap niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt, en beslissing om geen commissaris te benoemen, zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

8. - Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om de formaliteiten van openbaarmaking te vervullen.

Als bijzondere mandataris wordt aangesteld: `Accountants & Tax Advisers International' bvba, te 2600 Antwerpen (Berchem), J. Ratinckxstraat 5-7 bus 52, en haar gevolmachtigden, aan wie de macht wordt gegeven om alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister en bij de BTW-administratie.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Peter Timmermans

Samen hiermee neergelegd: uitgifte + notulen van de beslissing tot zetelverplaatsing dd. 19 oktober 2012.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.06.2015, NGL 17.07.2015 15312-0243-012
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 28.07.2016 16361-0239-012

Coordonnées
TRAFICOR

Adresse
JOS RATINCKXSTRAAT 5-7, BUS 52 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande