TRAINING GARDEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRAINING GARDEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.310.811

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 30.06.2014 14229-0240-010
05/10/2012
ÿþ Mod Wald 11.1

In de bijlagers bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

I81I~INMnN~VIVNNfl~1I~~

*12164889*

NEERGELEG~

2 6 -09- 2012

GRIPF"lE TBANK van KOOPHAND i rt (MECHELEN

Ondernemingsnr : 0839.310.811

Benaming

(voluit) Training Garden BVBA

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hoogstraat 64, 2830 Willebroek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder zal de maatschappelijke zetel van de onderneming per 1 september 2012 wijzigen van Hoogstraat 64, 2830 Willebroek naar Turfsteeg 7, 2830 Willebroek,

< Getekend

Pierre Dendal

zaakvoerder

27/09/2011
ÿþ Mal 2.0

'. e j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

1 5 -09- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDL r iPAECHELEN

ins ri su !i~Aiii leilol

'111455]9'

Ondernemingsnr : p3_,9 3 a~ . cP,Lei

Benaming

(voluit) : TRAINING GARDEN BVBA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2830 Wilfebroek (Tisselt), Hoogstraat 64

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING VAN EEN ZAAKVOERDER

Uit een akte ontvangen op zeven september tweeduizend en elf door Meester Michel GERNAIJ, geassocieerd notaris te Brussel, ondergetekende, dragende de volgende registratiemelding: "geregistreerd acht: ° blad(en) een renvooi(en) op het 1 ste Registratiekantoor van Schaarbeek op 08 september 2011. Boek 89 blad, 13 vak 15. Ontvangen vijfentwintig euro (25). De EA Ontvanger (getekend) J. MODAVE".

BLIJKT:

I. Dat tussen:

1) De Heer DENDAL Pierre, wonende te 2830 Willebroek (Tisselt), Hoogstraat 64;

2) Mevrouw METENS Caroline, wonende te 7141 Morlanwelz (Carnières / Mont-Saint-Aldegonde), rue. d'Anderlues 88;

een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, onder de naam "TRAINING. GARDEN BVBA".

Il. Dat de vennootschapszetel gevestigd is te 2830 Willebroek (Tisselt), Hoogstraat 64.

Hij mag overgebracht worden naar om het even welke andere plaats in België, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering. De vennootschap mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, bijkantoren, agentschappen en opslagplaatsen vestigen zo in België als in het buitenland.

III. Dat de vennootschap tot doel heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor' rekening van derden, alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op consultancy, vorming, coaching, Communicatiemanagement, HR management, Management van producten en mensen, diverse dienstverleningen aan privé personen, alle vormen van publieke organisaties en alle vormen van. commerciële en industriële bedrijven.

De vennootschap kan artikels schrijven, boeken publiceren en uitgeven alsook communiceren via alle: digitale mediavormen (Internet sites, Direct Mail, blog, videopublicatie...).

Zij kan alle bijkomende en gelijkaardige activiteiten uitvoeren die van aard zijn het maatschappelijk doel; verwezenlijken of te bevorderen.

De vennootschap kan ook administratieve taken uitvoeren en activiteiten die het beheer bijstaan van andere; bedrijven, commerciële of artisanale bedrijven, titularissen van vrije beroepen, verenigingen zonder' winstgevend oogmerk of elke andere persoon die beroep doet op haar diensten.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland, operaties in financiën, effecten en onroerend' goed alsook andere modi, uitvoeren in bedrijven die, gedeeltelijk of volledig gelijkaardige maatschappelijke, doelen uitvoeren, of gelinkt zijn aan de vennootschap.

De vennootschap kan de functies vervullen van bestuurder, beheerder of vereffenaar in alle bedrijven of ondernemingen.

IV. Dat het maatschappelijk kapitaal vastgesteld is op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde, waarop in geld werd' ingeschreven tegen de prijs van HONDERD EURO ieder, op de volgende wijze:

- door de Heer Pierre DENDAL: honderd vijfentachtig aandelen 185

- en door Mevrouw Caroline METENS: een aandeel 1

Hetzij samen: HONDERD ZESENTACHTIG aandelen 186

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2011- Annexes du Moniteur belge

V. Dat de honderd zesentachtig aandelen, waarop aldus werd ingeschreven, volstort werden tot beloop van één/derde bij de inschrijving, - de overeenstemmende som van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO werd voorafgaandelijk aan onderhavige oprichting gestort op een bijzondere rekening nummer BE96 0016 5083 3805, geopend op naam van de vennootschap , bij de naamloze vennootschap "BNP Paribas FORTIS", waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 1000 Brussel, Warandeberg 3, zoals blijkt uit het bankattest dat aan de instrumenterende notaris werd overhandigd.

VI. Dat de vennootschap bestuurd wordt door één of meerdere zaakvoerders benoemd door de algemene vergadering der vennoten, die hun aantal alsmede de duur van hun mandaat vaststelt.

VII. Dat elke zaakvoerder over de meeste uitgebreide machten beschikt om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die de vennootschap aanbelangen, voor zover deze handelingen door de wet niet zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte, hetzij als eiser, hetzij ais verweerder.

VIII. Dat elke zaakvoerder aan één of meerdere directeurs of gevolmachtigden, een door hem welbepaald deel van zijn machten kan opdragen en voor de duur die hij vaststelt

IX. Dat de gewone algemene vergadering gehouden wordt op de eerste dinsdag van de maand juni van elk jaar, om elf uur, of, indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, - de eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

X. Dat een buitengewone of bijzondere algemene vergadering door een zaakvoerder mag bijeengeroepen worden, telkens de belangen van de vennootschap het vereisen, of op aanvraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel der vennootschap of op elke andere plaats, in de bijeenroepingsbrieven aangeduid.

Xl. Dat de uitnodigingen tot de algemene vergaderingen de agenda bevatten, en gedaan worden minstens vijftien dagen vôôr de vergadering per aangetekend schrijven gericht aan elkeen der vennoten. Nochtans moet van deze uitnodiging geen rechtvaardiging gegeven worden indien alle vennoten op de vergadering tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

XII. Dat elke vennoot het recht heeft te stemmen op de algemene vergaderingen en elk aandeel recht geeft op één stem. Elke vennoot mag zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager vennoot, behoudens in geval van wettelijke of echtelijke vertegenwoordiging. De rechtspersonen mogen vertegenwoordigd worden door hun statutair orgaan of door een volmachtdrager niet vennoot.

XIII. Dat, behoudens in de gevallen voorzien door de wet of de statuten, de beslissingen genomen worden bij eenvoudige meerderheid van de stemmen, welk ook het aantal der op de vergadering vertegenwoordigde aandelen zij.

XIV. Dat het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar, - en dat het eerste boekjaar afgesloten zal worden op eenendertig december tweeduizend en twaalf, terwijl de aanvang van de activiteiten van de vennootschap vastgesteld is op de dag van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

XV. Dat op de winst jaarlijks minstens vijf ten honderd wordt voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen. Deze voorafneming houdt op verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Hij zal opnieuw verplicht zijn indien, om het even welke reden, het reservefonds verminderd werd. Het overblijvend saldo is ter beschikking van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoering, ieder jaar bij gewone meerderheid van stemmen over de aanwending ervan zal beslissen.

XVI. Dat, ingeval van ontbinding, de vereffening zal geschieden door de zorgen van de zaakvoerder(s), handelend in hoedanigheid van vereffenaar(s) en, bij diens ontstentenis door één of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, die zijn(hun) machten zal bepalen.

XVII. Dat, na verwezenlijking van het actief en aanzuivering van alle schulden van de vennootschap, het batig saldo zal aangewend worden tot de terugbetaling der aandelen ten belope van hun volstorting en vervolgens gelijkelijk onder alle aandelen zal verdeeld worden.

XVIII. Dat het oorspronkelijk aantal zaakvoerders op één vastgelegd werd en dat tot de functies van zaakvoerder werd geroepen, zonder beperking in de duur van zijn mandaat, de Heer Pierre DENDAL, voornoemd.

IXI. Dat geen enkele commissaris werd benoemd.

Ar

~

S

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend M. GERNAIJ, geassocieerd Notaris

Worden terzelfdertijd neergelegd:

- een uitgifte van de oprichtingsakte.

x.. Voor-bbhnudC) aan het Belgisch Staatsblad

"







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TRAINING GARDEN

Adresse
TURFSTEEG 7 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande