TRANSATLANTIC BENELUX

Divers


Dénomination : TRANSATLANTIC BENELUX
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 844.427.956

Publication

06/02/2014
ÿþMd Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0844427956

Benaming

(voluit) : Transatlantic Benelux B.V.

(verkort) :

Rechtsvorm: Buitenlandse vennootschap naar Nederlands recht. Meer bepaald een besloten vennootschap.

Zetel: NL- 4574 RD Zuiddorpe (Nederland), Dorpsplein 10

B- 9130 Kallo, Land van Waaslaan 6

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag wettelijk vertegenwoordiger en adres wijziging bijhuis in België

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 31 december 2013, gehouden op de maatschappelijke zetel, werd er beslist:

1. de heer Philip Plasschaert, wonende te 4574 NR Zuiddorpe (Nederland), St. Marcusstraat 11, te ontslaan van ziln taken als algemene leider van de vennootschap en de vertegenwoordiging hiervan,

2. De bekendmaking van het nieuwe adres van het bijhuis in België wegens verhuis op 22 april 2013. Het nieuwe adres is: Van de Wervestraat 20, bus 102, 2060 Antwerpen.

Het volledige verslag van de vergadering wordt hierbij neergelegd.

Johannes Michel

Wettelijk vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

I*1,1.131110 11 II

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

II

-GRIFFIE RECel-Mi;A

VAN KOOPHANr

28 JAN 2014

DENÇF,MVIONIDE

---

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/03/2012
ÿþ-a.

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 11111

" iao63eii*

GRIFFIE fl VAN t.5f7. `r , ~~~'=w,z-n.

1 5 MRT 2012

Ondernemingsnr: 4, 1/44 4 2, , 3 s 6

Benaming (voluit) : Transatlantic Benelux B.V.

(verkort) :

lap

Rechtsvoren : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : NL-4574 RD Zuiddorpe (Nederland), Dorpsplein 10

B-9130 Kallo, Land van Waaslaan 6

Onderwerp akte :BVBA: VESTIGING VAN FILIAAL

Uit een akte verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout op 2 maart 2012, BLIJKT DAT:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht "Transatlantic Benelux B.V.", statutair gevestigd te Amsterdam (Nederland), met ondernemingsadres te NL-4574` RD Zuiddorpe (Nederland), Dorpsplein 10, ingeschreven bij het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Zuidwest Nederland onder nummer 34088151 een filiaal in België opent onder de benaming Transatlantic Benelux B.V., te 9130 Kallo, Land van Waaslaan 6, en dit voor onbepaalde duur met ingang vanaf 2 maart 2012, dewelke volgende werkzaamheden zal hebben: ln het algemeen: de vervaardiging, de vermenging, de conditionering, de verpakking, de handel in het algemeen, de aankoop, de verkoop, de exploitatie, de invoer, de uitvoer, de vertegenwoordiging, het vervoer en de distributie door om het even welk vervoermiddel, de behandeling en het opslaan, in; België of in het buitenland, van gelijk welke producten, goederen, materialen en machines van om het; even welke aard. Bovendien het bouwen, de aankoop, de verkoop, het graven, het aanleggen, het; vestigen, het aansluiten, het verbeteren, het onderhouden en het controleren van tanken,; aanlegplaatsen, steigers, kaaien, pompstations, zijsporen bij spoorwegen, pijpleidingen, schepen,; dokken, kanalen, banen, wegen spoorwegen, tramwegen, bruggen fabrieken, bedrijven en machines, magazijnen, gas- en elektrische werken, hydraulische werken, woningen en kantoren en' andere werken en zaken die rechtstreeks of onrechtstreeks noodzakelijk of geschikt kunnen: beschouwd worden voor het verwezenlijken van het doel van de vennootschap.

ln het algemeen alle handelingen met betrekking tot de uitbating van een onderneming voor het; vervoer van goederen en personenvervoer over de weg, kanalen, rivieren, waterlopen en over zee met respectievelijk rollend materieel, vaartuigen en of vliegtuigen.

Alle handelingen, zonder beperking van vervoercommissionair en tussenpersoon bij het vervoer,,, alsmede, in de ruimst mogelijke betekenis, alle verrichtingen betreffende de scheepvaart in het'' algemeen, de bevrachting en het transport ter zee.

De vennootschap mag ook alle zeeschepen, binnenschepen, duwvaartuigen, tanks, containers enlof rollend materieel verwerven, uitbaten, huren, verhuren, leasen en verkopen.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap zal bijstand kunnen verlenen aan aile activiteiten in verband met distributie van goederen, op- en overslag van goederen alsmede het containervervoer.

De vennootschap mag deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening of samen met derden of voor rekening van derden.

De vennootschap mag aile onderzoekswerken ondernemen in verband met alle nieuwe producten en', procédés, alsook patenten, brevetten en merken verwerven, uitbaten of verlenen.

De vennootschap mag haar doel waar ook verwezenlijken en dit op alle wijzen en volgens alle' methodes die haar geschikt lijken.

Zij mag alle verrichtingen uitvoeren van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met haar doel verband houden en die van aard zouden zijn om de verwezenlijking en de ontwikkeling ervan te vergemakkelijken.

a~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mad 11.1

De vennootschap mag bij wijze van' inbreng van gelijk welke aard, samensmelting, inschrijving of op welke andere wijze ook belang nemen in alle ondernemingen, verenigingen, of vennootschappen die een doel hebben dat gelijkluidend, gelijkaardig of verwant is aan dat van de vennootschap of dat van aard is dit van de vennootschap te bevorderen.

Het filiaal staat onder de algemene leiding van de heer Johannes Cornelis Jacobus MICHEL, geboren te Rotterdam (Nederland) op 9 april 1948, wonende te Jan van Ruusbroeclaan 16, 2343 JL Oegstgeest (Nederland) en de heer Philip PLASSCHAERT, geboren te Hulst (Nederland) op 26 augustus 1966, wonende te St, Marcusstraat 11, 4574 NR Zuiddorpe (Nederland) aan wie volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid wordt toegekend om alleen handelend op te treden in naam en voor rekening van het filiaal.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Opgemaakt vóór registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Samen hiermee neergelegd met uitgifte met volmacht, paspoorten en bijlagen akte.

De notaris, Luc Dejongh (Ds. SKM)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/03/2015
ÿþ

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



t

(ILlI~~Nn~Vi~V~V~~I~~V

*1503350

Rechtbank van koophandel

Antweraen

19 FEB. 2015

afdelpe fl Vergen

i

wijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0844427956

Benaming

(voluit) : Transatlantic Benelux B.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar Nederlands recht. Meer bepaald een besloten vennootschap.

Zetel : NL-4574 RD Zuiddorpe (Nederland), Dorpsplein 10

B-2060 Antwerpen, Van de Wervestraat 20, bus 102

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting Belgisch bijhuis en ontslag van de wettelijk vertegenwoordiger en sluiting van de moeder

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 15 december 2014, gehouden op de maatschappelijke

zetel, werd er beslist:

De moedermaatschappij heeft besloten de vestiging in België, Van de Wervestraat 20, bus 102, 2060 te

Antwerpen sluiten per direct. De activiteiten aldaar waren al stil gelegd sinds 01.10.2014.

Het ontslag van J.Michel als wettelijk vertegenwoordiger wordt aanvaard per heden.

Het volledige verslag van de vergadering wordt hierbij neergelegd

Johannes Michel

Bestuurder

Tevens heeft op 24 december 2014 de buitengewone vergadering van aandeelhouders plaats gevonden van de private besloten vennootschap TransAtlantic Benelux B.V. met geregistreerd adres Dorpsplein 10, 4574 RD Zuiddorpe (Nederland), maar maar voor deze gelegenheid gehouden in het WpC Schiphol 11e verdieping met adres Schiphol Boulevard 223, 1118 BH Schiphol, waar er werd beslist:

In overeenstemming met de statuten van de vennootschap wordt de heer J.C.J. Michel door de vergadering aangewezen als voorzitter.

1. De voorzitter brengt agendapunt 1 ter bespreking ter tafel te weten: De vrijwillige liquidatie van de vennootschap met onmiddellijke ingang.

De voorzitter stelt vast dat met algehele stemmen de resolutie wordt aangenomen dat de vennootschap per heden 24 december 2014 vrijwillig tot liquidatie overgaat.

2.De voorzitter brengt agendapunt 2 ter bespreking ter tafel te weten: Ontslag en kwijting te verlenen aan de directeur van de vennootschap, J.Michel, voor het uitoefenen van zijn mandaat gedurende de periode tot en met heden, het gevoerde beleid goed te keuren en de bestuurder / directeur daarvoor décharge te verlenen,

De voorzitter stelt vast dat met algehele stemmen wordt aangenomen dat de bestuurder / directeur volledig kwijting Wordt verleend voor het uitoefenen van zijn mandaat en voor het gevoerde beleid gedurende de periode tot en met heden 24 december 2014.

3.De voorzitter brengt agendapunt 3 ter bespreking ter tafel te weten: Aanstelling van de bewaarder van boeken en bescheiden voor de wettelijke termijn van 7 jaren.

De voorzitter stelt met algehele stemmen vast dat de besloten vennootschap Expertise & Management B.V. hiervoor wordt aangewezen welke functie door deze is aanvaard.

Het volledige verslag van de vergadering wordt hierbij neergelegd alsmede de uitschrijving uit de Kamer van Koophandel.

Johannes Michel

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
TRANSATLANTIC BENELUX

Adresse
VAN DE WERVESTRAAT 20, BUS 102 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande