TRANSPORT SERVICE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TRANSPORT SERVICE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 430.397.710

Publication

06/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.12.2013, NGL 31.01.2014 14025-0506-016
25/02/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.01.2013, NGL 19.02.2013 13043-0243-016
03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.01.2012, NGL 31.01.2012 12022-0385-015
31/01/2012
ÿþMal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

~ bfir

Lut P

beh

aa

Be Sta;

IIIIIift1,11I111111111I11111

1.7 -01- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Ondernemingsnr : 0430.397.710

Benaming

(voluit) : TRANSPORT SERVICE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Rijksweg 15A - 2880 BORNEM

Onderwerp akte : OMZETTING KAPITAAL IN EURO  KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN RESERVES  OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM - STATUTENWIJZIGINGEN

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "TRANSPORT SERVICE", met maatschappelijke zetel te 2880 Bornem, Rijksweg 15A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met ondernemingsnummer 0430.397.710, opgemaakt door notaris Johan VAN den NIEUWENHUIZEN, te Bornem, op achtentwintig december tweeduizend en elf, dragende de registratiemelding: "Geboekt te Puurs, de -5 JAN. 2012 Deel 481, blad 94, vak 1 vijf bladen en geen verzendingen Ontvangen VIJFENTWINTIG EURO (¬ 25) De ontvanger, (getekend) R. VAN DE VELDE", waaruit onder meer blijkt dat de vergadering beslist heeft:

1. het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro zodat het voortaan honderd vierenvijftigduizend zeshonderd drieëntwintig euro negenenvijftig cent (154 623,59 ¬ ) zal bedragen.

2. het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van driehonderd zesenzeventig euro éénenveertig cent (376,41 ¬ ) om het te brengen van honderd vierenvijftigduizend zeshonderd drieëntwintig euro negenenvijftig cent (154 623,59 ¬ ) naar honderd vijfenvijftigduizend euro (155 000,00 ¬ ), door incorporatie van beschikbare reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

3. de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en dienovereenkomstig:

- artikel 9 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Alle aandelen zijn op naam.

Zij worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien

is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeld per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap. Naar aanleiding van de inschrijving in dit register, wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd."

- artikel 21, 2e alinea te vervangen door de volgende tekst:

"De aandeelhouders, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vótr de vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Zij bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken.

De aandeelhouders moeten de raad van bestuur tenminste zeven dagen vóór de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen."

Op vraag van de vergadering wordt bij deze een aandeelhoudersregister aangemaakt.

De heer Stefaan DE PAEP voornoemd wordt aangesteld tot bijzonder lasthebber van de vennootschap met het oog op de vernietiging van de aandelen aan toonder.

4. de statuten aan te passen aan de hierboven genomen beslissingen en aan de vigerende wetgeving en in het bijzonder aan het Wetboek van Vennootschappen en over te gaan tot volledige herwerking, herschrijving en hernummering van de statuten en vaststelling van een nieuwe tekst der statuten, met behoud van de essentiële kenmerken van de vennootschap.

De nieuwe tekst der statuten luidt voortaan als volgt:

Rechtsvorm van de vennootschap

Naamloze vennootschap.

Naam van de vennootschap

"TRANSPORT SERVICE".

Zetel van de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

te Bornem, Rijksweg 15A.

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel:

a) Handel in motorvoertuigen. Een onderneming voor vervoer onder al zijn vormen en, onder andere niet beperkend, voor zeevaart, binnenscheepvaart, wegtransport en luchtvervoer, van alle goederen in verpakking , los, containers of anderszins.

b) Opslag en behandeling van goederen, stouwersbedrijf, zeevaartagentschap, grensexpeditiekantoor, en expeditiebedrijf, onderhoud en reinigen van transportmateriaal, dit alle voor eigen rekening of voor rekening van derden, rechtstreeks of onrechtstreeks of door agentuur, op commissie of vertegenwoordiging, in België of in het buitenland, op de wijze en volgens de modaliteiten welke haar het meest geschikt voorkomen.

c) Verhuur van alle merken en automobielparken, zomede al hetgeen met het bovenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn en voorts het deelnemen in, het voeren van het beheer over en het financieren van andere ondernemingen van welke aard ook.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met andere vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving of door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping of op welke wijze dan ook. Zij kan ook funkties van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Duur van de vennootschap

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal

bedraagt honderd vijfenvijftigduizend euro (155 000,00 E) en is verdeeld in vierhonderd negenennegentig (499) aandelen zonder nominale waarde.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van minstens drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders, of door twee bestuurders in die gevallen toegelaten door de wet. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor hoogstens zes jaar. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De raad van bestuur kiest een voorzitter onder zijn leden.

Indien de voorzitter belet is, wordt hij vervangen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter, zo vaak het belang van de vennootschap het vergt.

Hij moet bijeengeroepen worden op aanvraag van twee bestuurders of van een gedelegeerd bestuurder.

De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats die in de bijeenroepingen wordt aangeduid.

De raad mag enkel beraadslagen indien de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Verhinderde bestuurders kunnen schriftelijk stemmen. Zij mogen insgelijks aan een ander lid van de raad opdracht geven hen te vertegenwoordigen bij de beraadslagingen en in hun naam te stemmen. De vorm van de volmacht wordt vastgesteld door de raad van be-stuur. Geen enkel bestuurder zal meer dan één collega mogen vertegenwoordigen. De beslissingen worden getroffen met meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter beslissen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur mag één of meer gedelegeerde bestuurders aanstellen. Hij mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden. De raad van bestuur kan tevens bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of door een gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt of, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur of door een door de raad van bestuur benoemde bijzonder gevolmachtigde.

De controle op de verrichtingen van de vennootschap wordt aan één of meer commissarissen opgedragen indien de vennootschap daartoe verplicht is of indien de algemene vergadering daartoe beslist. De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast. Zij worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd.

Het mandaat van bestuurder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Jaarvergadering

f`

~-~ '

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de zetel van de vennootschap of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze jaarvergadering vindt plaats op de achtste van de maand juni op het uur vast te stellen in de oproepingsbrieven.

Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar

begint op één januari en eindigt op éénendertig december van dat jaar.

Winstverdeling

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over het saldo wordt beslist door de jaarvergadering.

De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van betaling van de dividenden.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of'ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 Wetboek van Vennootschappen.

5. volmacht te verlenen aan de bvba Think Global te 2880 Bornem, Sint-Amandsesteenweg 92 en aan haar medewerkers, met het recht om alleen op te treden en met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap, over te gaan tot de wijzigingen bij de B.T.W. en in het ondernemingsloket. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JOHAN VAN DEN NIEUWENHUIZEN



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte  gecoordineerde statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.02.2011, NGL 16.02.2011 11037-0152-016
25/02/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.01.2010, NGL 22.02.2010 10050-0431-016
09/09/2008 : ME062349
06/09/2007 : ME062349
01/08/2006 : ME062349
29/06/2005 : ME062349
01/10/2004 : ME062349
07/07/2004 : ME062349
02/07/2003 : ME062349
26/07/2002 : ME062349
26/09/2001 : ME062349
26/08/1999 : ME062349
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.12.2015, NGL 22.12.2015 15700-0468-017
04/08/1998 : ME62349
22/09/1993 : ME62349
11/08/1993 : ME62349
17/05/1989 : ME62349

Coordonnées
TRANSPORT SERVICE

Adresse
RIJKSWEG 15A 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande