TRANSPORTS MATTON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRANSPORTS MATTON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 455.623.351

Publication

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 25.06.2013 13204-0579-031
31/10/2012
ÿþVo

beho

aan

Belç

Staal

Mad Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

° Ondernemingsnr : 0455.623.351

Benaming

(voluit) : Transports Matton

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2220 Helst op den Berg, Schoorstraat 40

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

NEERGELEGD

2 2 -10- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOQPHA(ilkte MECHELEN

12179334"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Marc Cuypers te Heist op den Berg op 15 oktober 2012 en geregistreerd te Helst op den Berg op 16 oktober 2012 Boek 296 blad 13 vak 8 vijf bladen geen verzending., Ontvangen vijf en twintig euro.(¬ 25), De ontvanger(getekend)E.Wouters(e.a. inspecteur) blijkt dat de buitengewone algemene vergadering de volgende beslissingen heeft genomen:

1. Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met vierhonderd een en twintig euro en dertig cent(¬ ,' 421,30) ,om het te brengen van negen en veertig duizend vijf-honderd acht en zeventig euro en zeventig cent. op vijftig duizend euro(¬ 50.000, 00) door incorporatie van beschikbare reserves ten bedrage van vierhonderd' een en twin-tig euro en dertig cent en zonder creatie van nieuwe aandelen.

2. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijftig duizend euro, vertegenwoor-digd door tweeduizend maatschappelijke aandelen, zonder nominale waarde.

3. Artikel elf van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"Aandelen op naam Register Overdracht

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden, waarin worden aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot, alsmede het getal van de hem,

toebehorende aandelen.

2, de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de

overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door een zaakvoerder en de,

rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden"

4. Artikel twaalf van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"Overdracht en overgang van aandelen.

Onder voorbehoud van het hierna bepaalde, is elke overdracht onder levenden en elke overgang bij

overlijden volstrekt nietig zo dit niet geschiedt met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten:

minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan:

1C aan een vennoot,

2C aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater.

3C aan bloedverwanten in de rechte linie."

5. De vergadering beslist artikel dertien van de statuten te schrappen.

6. De tekst van artikel veertien onder letter C) Bevoegdheden wordt aangevuld met de volgende tekst. "Indien er meer dan één zaakvoerder is, wordt er in college beslist; delegatie van bevoegdheden aan één zaakvoerder of aan derden is mogelijk bij beslissing van het college van zaakvoerders."

7. De vergadering beslist de tekst van artikel veertien onder letter D) van de statuten te schrappen.

8. Ingevolge het voorgaande en de gewijzigde wetgeving beslist de vergadering nieu-we statuten op te

stellen die luiden als volgt:

Statuten

Artikel 1.- Naam: De vennootschap wordt opgericht onder de naam " TRANSPORTS MATTON".

In alle schriftelijke documenten die uitgaan van de ven-nootschap, moet de naam onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de ver-melding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " of de. initialen "BV-BA", leesbaar weergegeven.

blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge Artikel 2.- Maatschappelijke zetel: de maatschappelijke zetel is gevestigd te 2220 Heist op den Berg, Schoorstraat 40. Hij kan worden overgebracht naar elke ande-re plaats in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, aan wie deze statu-ten volmacht verlenen om alle formaliteiten daartoe te vervullen; beslissing die dient te worden bekendgemaakt in de bijiagen tot het Belgisch Staatsblad. De zaakvoerder kan eveneens administratieve zetels en exploitatiezetels, filialen en agentschappen vesti-gen in België en in het buitenland.

Artikel 3.- Maatschappelijk doel: de vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks be-trekking hebben op het nationale of internationale vervoer van goederen over de weg. Deze lijst is informatief en niet beperkend.

De vennootschap kan haar activiteiten uitoefenen hetzij voor eigen rekening hetzij samen met derden, hetzij voor rekening van derden, op alle plaatsen, op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt lijken. De vennoot-schap kan alle onderzoeksprogramma's starten in verband met nieuwe producten of procedures evenals alle octrooien, licenties of merken verwerven, uitbaten verlenen. Zij kan zich interesseren voor de ondersteuning, de promotie, de verwerving, de deelname door inbreng in geld of in natura, fusie, inschrijving, financiële tussenkomst of anders, in elke vennootschap, onderneming of vereniging in België of in het buitenland, met een gelijkaardig, analoog of verwant doel of dat van aard is het voorwerp van de vennootschap te bevorderen.

Zij kan, op algemene wijze, alle handelsverrichtingen, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks be-trekking hebben op haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn om de ver-wezenlijking daarvan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, te verge-makkelijken,

Artikel 4.- Duur: de vennootschap wordt opgericht vanaf vier augustus negen-tienhonderd vijf en negentig voor onbeperkte duur. Zij kan enkel worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt onder de voorwaarden voor-geschreven door de wet.

Artikel 5.- Kapitaal: het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijftig dui-zend euro, vertegenwoordigd door tweeduizend maatschappelijke aandelen, zonder nominale waarde.

Artikel 6 Inschrijving  storting:

Opgeheven_

Artikel 6 bis: Over de latere stortingen die dienen te worden verricht op de aandelen waarop in geld is ingeschreven en die niet zijn volstort, wordt soeverein be-slist door het bestuur. De vennoot die, na een voorafgaande kennisgeving van een maand betekend bij aangetekende brief, te laat is met het voldoen aan een opvraging van een storting moet aan de vennootschap een intrest vergoeden, berekend tegen de wettelijke intrestvoet, vanaf de datum van opeisbaarheid van de storting.

Het bestuur kan bovendien, na een tweede aangetekende voorafgaande ken-nisgeving die gedurende een maand zonder resultaat is gebleven, de aandelen van de in gebreke gebleven vennoot doen inkopen door een vennoot of door een aanvaarde vennoot indien daartoe grond bestaat, overeenkomstig de statuten. De netto opbrengst van de verkoop wordt in mindering gebracht van wat door de in gebreke gebleven ven-noot verschuldigd is, die gehouden blijft tot het verschil of profiteert van het eventuele overschot. De uitoefening van het stemrecht dat verbonden is aan de aandelen waar-op de stortingen niet zijn verricht, is opgeschort zolang die stortingen niet zijn verricht,

Artikel 7.- Wijziging van het kapitaal: het maatschappelijk kapitaal kan wor-den verhoogd of verminderd bij beslissing van de algemene vergadering van de venno-ten die beslissen onder de voorwaarden bepaald door de wet. Het kan niet worden verminderd tot een lager bedrag dan het bedrag dat is voorgeschreven door de wet,

Artikel 8: Voorkeursrecht: In geval van kapitaalverhoging waarop in geld dient te worden ingeschreven, beschikken de vennoten over een voorkeursrecht in verhouding tot het gedeelte van het kapitaal dat door hun aandelen wordt verlegen-woordigd; de uitoefening van dit voorkeursrecht wordt geregeld overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Artikel 9.- Aandelenregister: de aandelen worden ingeschreven in het aande-lenregister dat op de maatschappelijk zetel wordt gehouden; register waarvan elke aandeelhouder kennis kan nemen. De overdracht van de aandelen wordt eveneens in genoemd register vermeld. Het aantal aandelen dat toebehoort aan elke vennoot wordt, met vermelding van de verrichte stortingen, ingeschreven in dit register door de zorg van de zaakvoerder. Aan elke vennoot zal dan een certificaat op diens naam wor-den overhandigd, zijnde een voor eensluidend met het register verklaard uittreksel, ge-tekend door de zaakvoerder en met vermelding van het aantal aandelen dat genoemde vennoot bezit. Deze certificaten kunnen niet worden opgemaakt aan toonder of aan or-der; ten aanzien van de vennootschap zijn zij enkel een bewijs in geval van vernietiging of verdwijning van het vennotenregister.

Artikel 10.- Ondeelbaarheid van de aandelen: het aandeel dat een gelijk recht verleent in de verdeling van de winsten en de opbrengsten van de vereffening is ondeelbaar. Indien er verscheidene eigenaars van een aandeel zijn, heeft het bestuur het recht om de uitoefening van de daaraan verbonden rechten op te schorten tot één persoon is aangewezen als enige eigenaar van dat aandeel ten aanzien van de ven-nootschap. Indien de eigendom van een aandeel wordt verdeeld tussen een blote ei-genaar en een vruchtgebruiker heeft enkel de vruchtgebruiker het recht om de rechten die aan de verdeelde aandelen zijn verbonden uit te oefenen waarbij de blote eigenaar aldus ten aanzien van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door de vruchtgebrui-ker.

Artikel 11.- Aandelen op naam Register Overdracht

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden, waarin worden aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen.

2. de gedane stortingen;

4 ti 3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagte-kend en ondertekend door de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door een zaakvoerder en de

rechtverkrijgenden in geval van overgang we-gens overlijden.

Artikel 12.- Overdracht en overgang van aandelen.

Onder voorbehoud van het hierna bepaalde, is elke overdracht onder levenden en elke overgang bij

overlijden volstrekt nietig zo dit niet geschiedt met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten

minste drievierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan:

1C aan een vennoot,

2C aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater.

30 aan bloedverwanten in de rechte linie."

Artikel 13.-

Geschrapt.

Artikel 14.- Bestuur

A) Aanstelling; vergoeding: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet; enkel de vennoten hebben de leiding over de zaken van de vennootschap. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering die eveneens de duur van het aldus verleende mandaat zal bepalen. Hij kan te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Het mandaat van zaakvoerder wordt uitgeoefend onder kosteloze titel, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

B) Vacature: het overlijden of de ontslagneming van de zaakvoerder of van een van hen, hun kennelijk onvermogen, faillissement of onbekwaamverklaring heeft de ontbinding van de vennootschap niet tot gevolg, zelfs indien zij vennoten zijn. Het zich voordoen van één van deze gebeurtenissen stelt onmiddellijk en van rechtswege een einde aan de functie van zaakvoerder.

Zodra de functie van zaakvoerder voor om het even welke reden vacant is, moet de algemene vergadering, samengeroepen door een enkele van de vennoten, bijeenkomen om in zijn vervanging te voorzien binnen de kortst mogelijke termijn.

C) Bevoegdheden: overeenkomstig artikel 130 van de gecoördineerde wetten is het bestuur bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uit-zondering van die welke door de wet aan de algemene vergadering worden voorbe-houden. Het bestuur vertegenwoordigt de vennootschap zowel ten aanzien van der-den als in rechte, als eiser of als verweerder, evenals ten overstaan van elke openbare of ministeriële ambtenaar, voor alle authentieke of onderhandse akten.

Het bestuur kan, niet name maar niet exclusief, alle aankopen en verkopen van goederen uitvoeren, alle aannemingen aangaan en uitvoeren; alle rekeningen en fac-turen opmaken; alle biljetten, cheques en wisselbrieven ondertekenen, deze accepte-ren, endosseren en verdisconteren; alle bankrekeningen openen of alle rekeningen openen bij de postchequedienst; er alle stortingen, overschrijvingen, opvragingen, deponeringen, van bedragen, effecten, waarden, brieven of aangetekende omslagen doen; alle verrichtingen uitvoeren bij de post; er alle colli of aangetekende brieven op-halen; alle kwitanties en kwijtingen geven; alle notariële aktes ondertekenen; afstand doen van alle hypotheekrechten, voorrechten en rechtsvorderingen tot ontbinding, in-stemmen met de opheffing of de doorhaling van elke inschrijving, met of zonder beta-ling; alle procedures voeren; in rechte optreden, dadingen en compromissen aangaan; elke gerechtelijke beslissing laten

uitvoeren; tussenkomen in elk faillissement en in el-ke vereffening. Het bestuur kan, onder zijn

verantwoordelijkheid, zijn bevoegdheden van het dagelijks bestuur overdragen aan alle personen die het geschikt acht. In alle aktes die de aansprakelijkheid van de vennootschap inhouden, moet de handtekening van de zaakvoerder of van elke andere gemachtigde onmiddellijk worden voorafge-gaan of gevolgd door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke hij op-treedt.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, wordt er in college beslist; delegatie van bevoegdheden aan één zaakvoerder of aan derden is mogelijk bij beslissing van het college van zaakvoerders.

D) Geschrapt.

E) Tegenstrijdigheid van belangen: Onverminderd de toepassing van de artike-len 259,260,261 en 264 van het wetboek van vennootschappen moet de zaakvoerder of de zaakvoerders wanneer zij een belang van vermogensrechtelijke aard hebben dat tegengesteld is aan dat van de vennootschap, daarvan aan de vennoten op de vol-gende algemene vergadering kennis geven; vermelding van deze informatie dient te worden opgenomen in de notulen. De zaakvoerder of de zaakvoerders kunnen niet deelnemen aan de vergadering die beraadslaagt over dit specifieke punt, noch deel-nemen aan de stemming in verband daarmee. De beslissing kan enkel worden geno-men of de verrichting kan enkel worden uitgevoerd voor rekening van de vennootschap, door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder enig vennoot is, worden de contracten afgesloten tussen hem en de vennootschap, behoudens wat de courante verrichtingen afgesloten onder normale voorwaarden betreft, vernield in de notulen die de aard van de beslissing of de verrichting, de rechtvaardiging van die beslissing, evenals nog de vermogensrechtelijke gevolgen voor de vennootschap moeten beschrijven.

Artikel 15.- Toezicht op de vennootschap: Zolang de vennootschap beant-woordt aan de criteria van artikel 15 van het wetboek van vennootschappen dient er niet te worden overgegaan tot de benoeming van een commissaris-revisor; het toezicht op de vennootschap zal door elke vennoot individueel worden uitgeoefend, die over de onderzoeks- en controlebevoegdheden van de commissaris beschikt en zich kan laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van laatstgenoemde is voor rekening van de vennootschap indien hij met haar akkoord werd aangesteld of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd bij rechterlijke beslissing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 16.- Algemene vergaderingen van vennoten:

A) Samenstelling/bevoegdheden: de regelmatig samengestelde algemene ver-gadering van vennoten vertegenwoordigt de algemeenheid van de vennoten, Zij is sa-mengesteld uit alle eigenaars van aandelen die het recht hebben zelf te stemmen of door lasthebbers, met inachtneming van de wettelijke wettelijke en statutaire voor-schriften. De beslissingen die door de algemene vergadering worden genomen, zijn bindend voor alle vennoten zelfs voor de afwezigen, de vennoten die niet instemden, of wier stemrecht is opgeschort.

Indien de vennootschap slechts een enkele vennoot telt, is deze de algemene vergadering zonder subdelegatie bevoegdheid.

B) Vergaderingen: de jaarlijkse algemene vergadering komt bijeen op de eerste maandag van de maand juni van elk jaar, om twintig uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering tot de eerstvolgende werkdag uitgesteld, zelfde plaats en uur. De vergadering kan eveneens buitengewoon worden bijeengeroepen telkens wanneer het belang van de vennootschap dat vereist, op de wijze voorzien door de wet.

De algemene vergadering worden gehouden zijn op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats vermeld in de oproeping.

C) Oproepingen: elke algemene vergadering, zelfs een buitengewone algeme-ne vergadering, die de volledigheid van de effecten verenigt, kan geldig beraadslagen en beslissen, zonder dat de vervulling van de oproepingsformaliteiten dient te worden aangetoond.

De oproepingen bevatten de agenda, de jaarrekeningen en het verslag van de zaakvoerder; en eventueel de plaats en het uur van de vergadering, en zij gebeuren overeenkomstig de wet.

D) Vertegenwoordiging: elke eigenaar van een aandeel kan zich op de algeme-ne vergadering verlaten vertegenwoordigen door een lasthebber, vennoot of niet. Elke echtgenoot kan worden vertegenwoordigd door zijn echtgenoot; minderjarigen, ontzet-te personen en andere onbekwamen treden op door hun wettelijke vertegenwoordi-gers. Stemmen per brief is toegelaten voor zover een algemene vergadering vooraf-gaandelijk de vermeldingen heeft bepaald die verplicht moeten voorkomen op het for-mulier dat dient om de stem uit te brengen. De mede-eigenaars, schuldeisers en pand-schuldenaars moeten zich respectievelijk laten vertegenwoordigen door een en dezelf-de persoon.

E) Voorzitterschap: de algemene vergadering wordt voorgezeten door de be-langrijkste aanwezige aandeelhouder en die aanvaardt, of door de oudste indien er verscheidene aandeelhouders zijn die even belangrijk zijn.

De voorzitter stelt een secretaris aan; de vergadering kan één of meer sternop-nemers aanstellen.

F) Stemrecht: elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen.

G) Beraadslaging: de vergadering beslist overeenkomstig de regels inzake quo-rum en meerderheid voorzien door het wetboek van vennootschappen.

H) Notulen: de notulen van de algemene vergadering worden getekend door de zaakvoerder en door de vennoten die dat vragen. De afschriften of uittreksels die in rechte of elders dienen te worden voorgelegd, worden getekend door de zaakvoerder.

Artikel 17.- Maatschappelijk boekjaar; jaarrekening:

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op een januari en eindigt op eenendertig de-cember van elk jaar; behoudens wat in fine zal worden gezegd met betrekking tot het eerste maatschappelijk boekjaar. Op eenendertig december van elk jaar stelt de zaak-voerder een inventaris op, stelt hij een verslag op en maakt hij de jaarrekening op.

De jaarrekening wordt door de zaakvoerder voorgelegd aan de jaarlijkse alge-mene vergadering. De jaarlijkse algemene vergadering beslist over de goedkeuring van de jaarrekening en de balans. Na goedkeuring van de balans spreekt de algemene vergadering zich door middel van een algemene stemming uit over de aan het bestuur te verlenen kwijting,

Artikel 18.- Winst; reserves; dividenden:

Het balansoverschot, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvin-gen, vormt de nettowinst van de vennootschap. Van deze winst wordt afgenomen:

minsten vijf procent voor de vorming van het wettelijk reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve een tiende van het maatschap-pelijk kapitaal bereikt; de afneming wordt opnieuw verplicht indien de wettelijke reser-ve, om welke reden ook, wordt aangesproken;

- wat het resterende saldo betreft, kan de algemene vergadering bij gewone meerder-heid van stemmen beslissen over de bestemming daarvan, hetzij voor bijzonder reserves, hetzij voor een toedeling aan de zaakvoerders en/of aan de vennoten; hetzij voor een overbrenging op nieuwe rekening.

De uitkering van dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen en op de plaatsen aangegeven door de zaakvoerder, in één keer of meer keren. Elk niet geïnd dividend verjaart ten voordele van de vennootschap vijf jaar na de datum van zijn betaalbaar-stelling.

Artikel 19.- Ontbinding: de vennootschap wordt niet ontbonden door de onbe-kwaamverklaring, het faillissement, het kennelijk onvermogen of het overlijden van een van de vennoten. Indien het netto actief als gevolg van verliezen is gedaald tot een be-drag dat kleiner is dan de helft van het maatschappelijk kapitaal dient de algemene vergadering bijeen te komen binnen een termijn van maximum twee maanden te reke-nen vanaf het ogenblik waarop het verlies werd vastgesteld of moest zijn vastgesteld krachtens de wettelijke of statutaire verplichtingen om, in voorkomend geval, in de vorm voorgeschreven door de statuten voor een statutenwijziging , te beraadslagen over de ontbinding van de vennootschap, en eventueel, de andere in de agenda aangekondigde maatregelen. Indien het verlies drie vierden van het kapitaal bedraagt, kan de ontbinding worden uitgesproken door de vennoten die het vierde van de aandelen bezitten, Indien de vennootschap slechts een enkele vennoot telt, dient deze zich te onderwerpen aan dezelfde formaliteiten; bij gebreke daarvan is hij persoonlijk aanspra-kelijk voor de eventuele schade berokkend aan derden.

4

Artikel 20.- Vereffening en verdeling; ln geval van ontbinding van de vennoot-schap, op welk ogenblik en om welke reden ook, heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide rechten om de vereffenaar of de vereffenaars aan te stellen, hun be-voegdheden te bepalen en de wijze van vereffening vast te leggen. De algemene ver-gadering kan hun meer in het bijzonder volmacht verlenen om het actief in te brengen in een nieuwe vennootschap, tegen aandelen of obligaties: en, in voorkomend geval, hun bezoldigingen bepalen.

Indien de vergadering geen vereffenaar aanstelt, is de zaakvoerder vereffenaar.

Verdelingen: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en vereffeningskosten of consignatie van de daarvoor noodzakelijke bedragen wordt het winstsaldo verdeeld onder de vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat ze bezitten, waarbij elk aandeel een gelijk recht verleent.

De eventuele verliezen worden door de vennoten in dezelfde verhouding ge-dragen, zonder dat evenwel een vennoot ertoe kan zijn gehouden een storting te ver-richten bovenop zijn inbreng in de vennootschap.

Artikel 21.- Keuze van woonplaats: voor de uitvoering van de statuten en de ge-volgen daarvan kiest elke vennoot, obligatiehouder, zaakvoerder, gemachtigde, corn-missaris, directeur, vereffenaar woonplaats op de maatschappelijke zetel waar alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig kunnen worden gedaan.

Artikel 22.- Rechterlijke bevoegdheden: voor alle geschillen tussen de vennoot-schap, haar vennoten, obligatiehouders, zaakvoerder, gemachtigde, commissarissen, directeurs, vereffenaars, in verband met de zaken van de vennootschap en de uitvoe-ring van deze statuten wordt uitsluitende bevoegdheid toegekend aan de rechtbanken van de maatschappelijke zetel tenzij de vennootschap daarvan uitdrukkelijk afziet.

Artikel 23.- Gemeen recht: de partijen wensen zich volledig te schikken naar het wetboek van vennootschappen; bijgevolg worden de bepalingen van dit wetboek waar-van niet op geoorloofde wijze of uitdrukkelijk in deze akte afgeweken, geacht opgeno-men te zijn in deze statuten, en de clausules die strijdig zijn met de dwingende bepa-lingen van genoemd wetboek worden geacht niet te zijn geschreven.

Artikel 24: Enig vennoot in geval de vennootschap slechts bestaat uit een enig vennoot preciseert artikel 212 van het wetboek van vennootschappen dat een natuurlij-ke persoon enkel enig vennoot van één enkele besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid kan zijvr; en dat die natuurlijke persoon geacht wordt hoofdelijk borg te staan voor de verplichtingen van elke andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij alleen zou oprichten of waarvan zij de enige vennoot zou wor-den behalve ingeval van overgang van aandelen wegens overlijden: dit vermoeden houdt op te bestaan zodra een nieuwe vennoot zijn intrede doet in de vennootschap, of vanaf de bekendmaking van de ontbinding daarvan,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL., afgeleverd op vrij papier voor inlassing in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

MARC CUYPERS

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: 1) expeditie van de akte; 2) gecoördineerde statuten.

e Voor--1 behouden

1 " aan het Belgisch j , Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 07.06.2012 12147-0301-029
16/11/2011
ÿþ MOE 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111 III III II III II III III II

*11172191*

Voe

behoi aan Belg

staati

NEERGELEGD

0 3 -11- 2011

GRIRIFyiiffiFECHTBANK van KOOPHANDEJ te MPCHPLFN

~

Ondernerninasnr : 0455623351

Benaming

{voluit; TRANSPORTS MATTON

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Schoorstraat 40, 2220 Heist-op-den-Berg

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming

De bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders heeft op 18 oktober 2011 het ontslag als zaakvoerder aanvaard van de heer Kristof Geens.

Tot niet-statutair zaakvoerder werd met ingang van dezelfde datum en voor onbepaalde duur aangesteld mevrouw Nathalie Van Egdom, bedrijfsleider, Hallaarstraat 33-b, 2220 Heist-op-den-Berg.

Mevrouw Nathalie Van Egdom is houder van het attest van vakbekwaamheid internationaal vervoer, en wordt gelast met de dagelijkse daadwerkelijke en permanente leiding van de transportactiviteiten van de onderneming.

De overige zaakvoerders blijven in functie voor onbepaalde tijd, te weten de vennootschappen SPRL RYM Consulting, RPR Charleroi, BTW-BE-0891.589.059, rue de Givey 7, 7120 Vellereille-le-Sec, vast vertegenwoordigd door de heer Ogier Matton, en N.V. Vanreck Transport, RPR Mechelen, BTW-BE-0430.243.104, Schoorstraat 40, 2220 Heist-op-den-Berg, vast vertegenwoordigd door de heer Paul Van Egdom.

(get) Vanreck Transport N.V., zaakvoerder, vast vertegenwoordigd door de heer Paul Van Egdom; (get) Nathalie Van Egdom, zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermeide. : Recto : Neam er ho enigheid van de instrumenterende rsleris, hetzi; vars de eerso(c.s ui er bevoegd de rechispersoon ten aas5z en van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 04.07.2011 11241-0412-029
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 06.07.2010 10265-0198-030
23/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 22.07.2009 09433-0270-029
30/01/2009 : ME. - RECTIFICATIF COMPTES ANNUELS 31.12.2004, APP 10.06.2006, DPT 27.01.2009 09020-0322-014
16/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 14.07.2008 08394-0278-018
15/05/2008 : MO200992
23/07/2007 : MO200992
25/07/2006 : MO200992
28/11/2005 : CH200992
15/09/2005 : CH200992
16/08/2004 : CH200992
16/10/2003 : CH200992
07/01/2003 : CH200992

Coordonnées
TRANSPORTS MATTON

Adresse
SCHOORSTRAAT 40 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande