TREAREVE

Société en commandite simple


Dénomination : TREAREVE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 849.751.177

Publication

30/10/2012
ÿþBenaming (voluit) : TREAREVE Gewone Commanditaire Vennootschap

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Ballaarstraat 110 2018 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Tekst

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 06/09/2012

Tussen ondergetekenden

1/ De heer Hans Everaert, wonende te Arthur Goemaerelei 65, 2018 Antwerpen als beherende

en hoofdelijk aansprakelijke vennoot.

EN

2/ stille vennoot

wordt een vennootschap opgericht onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap in de zin van Art 202 van het Wetboek van Vennootschappen onder de volgende bepalingen :

1 : NAAM : De vennootschap heeft de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap en draagt de naam "TREAREVE Gewone Commanditaire Vennootschap" of "Comm V. TREAREVE". Commerciële benaming is "TREAREVE".

2 : ZETEL : De Vennootschap heeft haar maatschappelijke zetel te 2018 ANTWERPEN, Ballaerstraat 110.

3: VERPLAATSING ZETEL : De maatschappelijke zetel mag zonder statutenwijziging bij beslissing van de zaakvoerder naar iedere plaats in België worden overgebracht. De vennootschap mag bij beslissing van de zaakvoerder bijkantoren, bedrijfszetels, filialen, dochtervennootschappen en agentschappen oprichten in België en het buitenland.

4 : DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

I. In België of het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming

met derden :

Op de laatste blz. van Luik vermeldenversnelden : Recto : Naam en hoedánigheid van de instrumenterende notaris, héizij van de persd(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mal POF 11.1

gi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie '1 9 OKT. 201?

0849.751.177

*iaivaaiz"

i

Ondernemingsnr :

La?, Q - vervolg

Mal POF 11.1

* Vopr-

behouden yl' aan het Belgisch Staatsblad

- de ontwikkeling en (co)productie van alle mogelijke activa, rechten en diensten met een culturele of artistieke finaliteit, zoals daar zijn beeldende kunstwerken, audiovisuele creaties en dergelijke meer.

- de uitgifte van en de medewerking aan de uitgifte van allerlei media. De organisatie en medewerking aan seminaries, stages, opleidingen, tentoonstellingen, voorstellingen, wedstrijden en andere events.

- het verstrekken van advies en verlenen van diensten op het vlak van algemeen, artistiek, creatief, administratief, financieel, juridisch management of met betrekking tot andere managementaangelegenheden, in de meest ruime zin.

- de exploitatie van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau, in het bijzonder gericht op dienstverlening aan de kunst- en culturele sector, het bedrijfsleven en de sport- en vrijetijdssector.

- het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen, ondernemingen en organisaties. Het management en het bestuur van om het even welke onderneming, vennootschap, organisatie of project.

- aankopen, invoeren, vervaardigen, verkopen, verhuren, bewerken, ter beschikking stellen of op een andere wijze verwerven, vreemden of commercialiseren van alle mogelijke activa, rechten en diensten in dit verband.

II. In België of het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

- haar patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen en rechten behouden, in de ruimste zin van het woord beheren en uitbreiden.

- de aan- en verkoop van onroerende goederen, het verwerven en vervreemden van zakelijke rechten op onroerende goederen. Het oprichten en laten oprichten van gebouwen. Het verhuren, huren en onderverhuren van gebouwen of gedeelten van deze gebouwen. De vennootschap kan een patrimonium van zakelijk rechten in voile eigendom, vruchtgebruik, opstal of erfpacht op onroerende goederen uitbouwen en alle daarmee samenhangende handelingen verrichten, zonder dat dit de vorm van een commerciële activiteit aanneemt. - de vennootschap kan eveneens roerende lichamelijke en onlichamelijke goederen, daarin begrepen effecten en portefeuillewaarden, al dan niet ter beurze genoteerd, alsmede alle deelnemingen en onverdeelde rechten in handels- en burgerlijke vennootschappen of verenigingen verwerven, aankopen, invoeren, verkopen, verhandelen of ruilen of op een andere wijze vervreemden. De vennootschap kan tevens op rechtstreekse als op onrechtstreekse wijze als op de wijze voorzien door artikel 1861 B.W. deelnemen in andere vennootschappen, deelgenootschappen aangaan, leningen verstrekken en opnemen en verder alle verrichtingen als commissionair, makelaar en tussenpersoon in het algemeen, ter zake van financiële verrichtingen, stellen die op directe of indirecte wijze, met deze doelstelling verbonden zijn of deze doelstelling kunnen helpen.

- de vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen ter beschikking stellen van andere vennootschappen, zaakvoerders en derden of zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, die rechtstreekse of onrechtstreekse betrekking hebben op dit maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap kan eveneens bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op één of andere wijze deelnemen in elke onderneming, vereniging of vennootschap met gelijkaardige of analoge doelstellingen,

5 : KAPITAAL: De vennootschap heeft een kapitaal van 25.000 euro. Het is verdeeld over een veranderlijk aantal maatschappelijke aandelen zonder nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Witz. l - vervolg ModPDF11.1

7 : BEHERENDE EN STILLE VENNOTEN : De vennootschap kan één of meerdere beherende vennoten en stille vennoten hebben. Op dit ogenblik is enkel de heer Hans Everaert, wonende te Arthur Goemaerelei 65, 2018 Antwerpen, beherende vennoot. De andere vennoten zijn stille vennoten.

10 : DUUR : De vennootschap is van onbeperkte duur.

11 : BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die slechts vervangen kunnen worden overeenkomstig de bepalingen met betrekking tot de wijzigingen van de statuten. Als zaakvoerder wordt aangesteld, met een mandaat van onbepaalde duur : de heer Hans Everaert. Dit mandaat als zaakvoerder is onbezoldigd. De algemene vergadering kan er evenwel ten allen tijde zonder statutenwijziging anders over beslissen. De zaakvoerder is bevoegd alle daden te stellen die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap en alles te doen wat niet door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering is voorbehouden. De stille vennoten mogen geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht en dit overeenkomstig Art. 207 van het Wetboek van Vennootschappen.

14 : ALGEMENE VERGADERING : De algemene vergadering der vennoten is samengesteld uit alle vennoten. Elk jaar op de tweede maandag van juni (of de eerste daaropvolgende werkdag indien dit een feestdag is) vergadert de algemene vergadering om de rekeningen van het afgelopen boekjaar goed te keuren en om een bestemming te geven aan het resultaat. De eerste maal op de tweede maandag van juni 2014. De vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap tenzij anders vermeld in de oproepingsberichten. Op de algemene vergadering hebben de vennoten stemrecht in verhouding tot hun aantal aandelen. De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid tenzij anders bepaald in de wet of de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen. Een buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. Deze buitengewone algemene vergaderingen mogen bijeen geroepen worden door de zaakvoerder en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die 1/5 van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

15 : BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk kalenderjaar. Het eerste boekjaar vangt aan vanaf datum neerlegging van de oprichting op de griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2013.

18. TIJDELIJKE BEPALINGEN : De oprichters verklaren dat de bij deze opgerichte vennootschap alle rechten en verbintenissen overneemt die tot op heden in haar naam werden aangegaan.

Opgemaakt te Antwerpen, dd. 06 september 2012 in 4 exemplaren

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 6 september 2012

Hans Everaert

Behelsde vennoet

gr.

y Voor-

, behoutien `*, , ' aan het

'Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
TREAREVE

Adresse
BALLAARSTRAAT 110 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande