TREMSTRIET CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : TREMSTRIET CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 544.318.369

Publication

22/01/2014
ÿþMad Ward 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo

beha

aan

Bek

Staat

ll

11



14022





r,--_~ r_=r~

"

GR li-", " RE RECHTBANK VAN

13 JAN. 2814

KOOPHANDEL TURNHOUT GriffieDe griffier'

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : Tremstriet Consulting

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Tramstraat 15, 2250 Olen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Op 2 januari 2014 zijn bijeengekomen:

1.De heer Stefan Belmans, ingenieur, wonende te 2250 Olen, Tramstraat 15, geboren te Herentals op 11 augustus 1974  Rijksregisternummer 74.08.11.133.80

2.Mevrouw Katrine Van Passet, wonende te 2250 Olen, Tramstraat 15, geboren te Geel op 22 mei 1973  Rijksregisternummer 73.05.22-104.28

Dewelke zijn overeengekomen een vennootschap op te richten en de onderhandse stichtingsakte op te maken onder de volgende bedingen.

1.Juridische vorm

De vennootschap is een Gewone Commanditaire Vennootschàp, afgekort Comm.V.

2.Naam, Gecommanditeerde Vennoot en Stille Vennoot

De vennootschap draagt de naam Tremstriet Consulting

De heer Stefan Belmans voornoemd treedt op als gecommanditeerde of beherende vennoot en zal gelast worden met het beheer van de vennootschap en zal over de maatschappelijke handtekening beschikken. Hij zal van de maatschappelijke handtekening slechts gebruik kunnen maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen an onder de beperkingen als hierna gezegd. Hij is hoofdelijk aansprakelijk voor de

verbintenissen van de vennootschap, Als gecommanditeerde vennoot zal hij evenwel niet persoonlijk kunnen veroordeeld worden op grond van verbintenissen van de vennootschap zolang deze laatste niet zelf is veroordeeld,

Mevrouw Katrine Van Passet treedt op als stille vennoot en staat slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot het bedrag dat zij beloofd heeft te zullen inbrengen. Zij mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht. Indien zij het wel doet wordt zij onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk.

Adviezen en raadgevingen, daden van controle, alsmede machtigingen aan zaakvoerders gegeven voor handelingen die buiten hun bevoegdheid liggen, verbinden de stille vennoot niet.

3.Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

" Het uitvoeren van stabiliteitsstudies en adviesverlening voor werken in de burgerlijke bouwkunde in binnen- en buitenland, de uitwerking van projecten op het gebied van de burgerlijke of utiliteitsbouw, de weg- en waterbouw en het verkeer.

" Analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, incl. systemen van automatische data identificatie: ontwikkeling, productie, leveringlsamenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur.

Deze opsomming is niet beperkend.

Op de kaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ostru.3-1e,369

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Localisatie, configuratie en implementatie van software waarvoor de vennootschap als verdeler optreedt dan wel voor software uitgegeven in eigen beheer (vertaling GUI, manuels, help files,...)

" BIM consultancy en ondersteuning bij het opzetten van BIM-gerelateerde processen en projecten

" Bouwteam-management "

" Verhuur van publiciteitsruimte en marketing-ondersteuning

" Aankcop, verkoop, verhuur en promotie van fietsen, ligfietsen en e-fietsen

" Aankoop en verkoop van fietsonderdelen

" Aankoop, verwerking en verkoop van brandhout

" Organisatie van evenementen en begeleiden van groepen

" Luchtfotografie

" Groenonderhoud, karweiwerken en afwerking

De vennootschap kan alle handels, nijverheids, financiële, roerende- en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen. De vennootschap kan bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking , financiële tussenkomst of anderszins en belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid in België of in het buitenland. Zij kan binnen de perken van de wet, zich ten gunste van dezelfde vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen borgstellen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

4. Zetel

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

De vennootschap verkrijgt de rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging van de oprichtingsakte

ter griffie van de rechtbank van koophandel,

De vennootschap neemt alle verbintenissen over die in enigerlei hoedanigheid in haar naam werden

aangegaan door de vennoten bij toepassing van art. 60 van het Wetboek Vennootschapsrecht.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2250 Olen, Tramstráat 15.

De gecommanditeerde vennoot of zo er meerdere gecommanditeerde vennoten zijn die in college

beraadslagen, kunnen de maatschappelijke zetel overal elders verplaatsen bij eenvoudige beslissing,

zonder statutenwijziging.

Alle vennoten en zaakvoerders wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000,00 (duizend) euro en als volgt ingebracht

" door dhr Stefan Belmans, voornoemd : 900 euro

" door mevr Katrine Van Passel, voornoemd 100 euro

Als vergoeding voor deze inbreng worden toegekend:

" aan dhr Stefan Belmans r 90 maatschappelijke aandelen

" aan mevr Katrine Van Passel : 10 maatschappelijke aandelen.

6.Beheer van de vennootschap  benoeming en ontslag van de zaakvoerder

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke of derden of de gecommanideerde vennoten kunnen zijn. De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten, samen handelend, welke hem, eveneens samen handelend, zonder hun beslissing te moeten motiveren ten allen tijde kunnen ontslaan.

De zaakvoerder en indien er meerdere zijn elk van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te beheren en te vertegenwoordigen.

Tot zaakvoerder-beherende vennoot wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer Belmans Stefan, voornoemd. Hij verklaart de opdracht te aanvaarden.

cr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

7.BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen

de algemene vergadering bevoegd is.

Aangaande de boekhouding, fiscale en administratieve verplichtingen en procedures hebben

de zaakvoerders de ruimste bevoegdheden.

De zaakvoerders vertegenwoordigen alleen de vennootschap in en buite rechte.

8. SALARIS

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap.

9.Overdracht van deelbewijzen

Een participatie in de vennootschap van een beherende vennoot mag op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met goedvinden van aile beherende vennoten en met instemming van ten minste twee/derde van de stille vennoten,

Een participatie van een stille vennoot daarentegen moet eerst aangeboden worden aan de beherende vennoten, die gedurende een termijn van ten minste een maand van een voorkooprecht genieten. Oefenen zij dit niet uit, dan kan de participatie vrij overgedragen worden of overgaan aan een stille vennoot, aan zijn echtgenoot of erfgenamen in rechte lijn.

In andere gevallen is het éénpang goedvinden vereist van de beherende vennoten en gewone meerderheid van stille vennoten. Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te,kopen. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkoopprijs van de participatie is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige. De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

10. Overlijden

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

De erfgenamen mogen in geen geval de zetels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van de vennootschap belemmeren.

Indien zij net als vennoten warden toegelaten, hebben zij enkel recht het deel van het vermogen van de vennootschap op te eisen dat volgens de aandelenverhouding en de laatste balans toekomt aan hun rechtsvoorganger.

ln geval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaring of verhindering van de zaakvoerder, zal de algemene vergadering op verzoek van één of meerdere vennoten een gecommanditeerde vennoot of enig ander persoon las bewindsvoerder aanstellen om dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan.

11,Machten en volmachten

De machten van de gecommanditeerde beherende vennoten bestaan uit:

-Net beheer van de vennootschap;

" De controle van de vennootschap;

" Het benoemen en ontslaan van zaakvoerders;

" Het akkoord geven over de resultaatverdeling en dividenduitkering.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, Aan een stille vennoot mag geen volmacht worden gegeven.

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap, De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

ti

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Volmacht wordt gegeven aan Boekhoudkantoor Integrale Bedrijfsbegeleiding bvba, Tongerlostraat 9, 2260 Westerlo, ondernemingsnummer 0892.596.374, om alle noodzakelijke handelingen te verrichten i.v.m. inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en 1 of schrapping van de inschrijving van de vennootschap via de ondernemingsloketten in de kruispuntbank voor ondernemingentrechtspersonenregister, de Rechtbank van Koophandel, de Directe Belastingen en voor haar registratie als BTW belastingplichtige.

12. TOEZICHT

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van alle boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Zodra de vennootschap wettelijk verplicht zal zijn een commissaris-revisor te benoemen, zal de vergadering van de vennoten deze benoemen en zijn bezoldiging vaststellen.

13.Algemene Vergadering

Een algemene vergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand juni om 14 uur op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering verschoven naar de eerst daaropvolgende werkdag om 19u,

Ten alle tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor

de vergadering.

De vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van :

" de goedkeuring van de jaarrekening

" de bestemming van de beschikbare winst

" wijziging van de statuten

" de vaststelling van de bezoldiging van de zaakvoerders

" het instellen van een vennootschapsvordering tegen hen en het verlenen van kwijting,

De algemene vergadering beslist bij éénparig akkoord van de gecommanditeerde vennoten. 14.BESLUITVORMING NOTULEN

Elke aandeel geeft recht op een stem.

In de vergadering van vennoten worden besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen; bij

wijziging van de statuten evenwel, is een éénparig besluit van de beherende vennoten en van drie/vierde

meerderheid van de stille vennoten vereist,

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt.

15.Boekjaar jaarrekening -- rekening courant

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde

jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden en eindigt op 31 december 2014.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de eerste zaterdag van de maand juni 2015.

De vennootschap neemt ten laste en ten bate aile verrichtingen sinds 1 december 2013 rechtstreeks of

onrechtstreeks door haar of ten behoeve van haar gedaan.

16.BESTEMMING WINST  VERLIEZEN

De algemene vergadering beslist vrij, binnen de perken van de wetgeving ter zake, over het te bestemmen resultaat.



17.VEREFFENAARS

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de

ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar(s),

Opgemaakt in 2 exemplaren te Olen op 2 januari 2014,

Volgen de handtekeningen van de heer Stefan Belmans en mevrouw Katrine Van Passel,

Stefan Belmans Katrine Van Passel

Gecommandeerde vennoot  zaakvoerder Stille vennoot

an Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
TREMSTRIET CONSULTING

Adresse
TRAMSTRAAT 15 2250 OLEN

Code postal : 2250
Localité : OLEN
Commune : OLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande