TRENICO

Divers


Dénomination : TRENICO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 432.178.748

Publication

23/06/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

..

II

*14121164*

111111

Neergelegd ter griffie-van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

Griffie 1 2 IN 1(114

Ondememingsnr : 0432.178.748

Benaming (voluit) : Trenico !!

!: Onderwerp akte :VERVROEGDE ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING - ONTSLAG ZAAKVOERDER  SLUITING VEREFFENING

Uit een akte verleden voor Eric Laenens, notaris te Zoersel op 6 juni 2014 blijkt dat werd gehouden een, !! buitengewone algemene vergadering van de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheidi !I "Trenico" met zetel te 2980 Zoersel, Achterstraat 140 en dat onder meer volgende besluiten werden genomen

over volgende agenda:

1) Goedkeuring jaarrekening, ontslag en décharge aan de zaakvoerder.

tt 2) Lezing en onderzoek van het verslag door de zaakvoerder waarbij een verantwoording van de voorgestelde! 1 ontbinding van de vennootschap wordt gegeven; bij dit verslag wordt een staat gevoegd van de activa eni passive van de vennootschap afgesloten op 31 maart 2014.

Verslag door de bedrijfsrevisor over de staat van activa en passive, gevoegd bij het verslag van det zaakvoerder.

Goedkeuring van voormelde verslagen.

3) Voortijdige ontbinding van de vennootschap.

4) Vaststelling van de vereffening de facto van gemelde vennootschap.

5) Sluiting van de vereffening.

i! 6) Bijzondere volmacht.

;

V. De voorzitter verklaart vervolgens:

- dat de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid niet meer actief is en ook in de toekomst, !t geen activiteiten meer zal hebben. Dat de vroegtijdige ontbinding ervan derhalve wenselijk is; dat de vereffening van gemelde vennootschap "de facto" bewerkstelligd werd door de zaakvoerder, en dati 1; gemelde vennootschap thans als volledig vereffend beschouwd moet worden;

- dat de zaakvoerder ontheven dient te worden van zijn taak als "vereffenaar de facto van de vennootschap, en dat de rekeningen van de vereffening zouden goedgekeurd worden.

!! VASTSTELLING DAT DE WETTELIJKE FORMALITEITEN VERVULD ZIJN

Bij toepassing van artiket 181 § 4 Rd 1 van het wetboek van vennootschappen bevestigt de ondergetekende il Notaris na onderzoek het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en de formaliteiten ;t waartoe de vennootschap gehouden is in verband met deze ontbinding:

;i Overeenkomstig artikel 181 § 1 stelde de zaakvoerder een bijzonder verslag op met daarin verwijzing naari reden voor voorstel tot ontbinding, en met bijgevoegd een staat van actief en passief de dato 31 maart 2014,i over deze staat van actief en passief werd een verslag opgesteld door VCLJ Bedrijfsrevisoren Leopoldstraat 37, 2000 Antwerpen, vertegenwoordigd door Jean-Paul Loots bedrijfsrevisor, op datum van 4 junii il 2014.

De vergadering verklaart dat zij zich hierbij aansluit en dat zij geen onregelmatigheden of moeilijkheden hee 1 vastgesteld.

LEZING EN ONDERZOEK VAN DE BIJZONDERE VERSLAGEN

De voorzitter leest het verslag van de zaakvoerder voor. Dit verslag geeft een toelichting bij de voorgestelde: ontbinding van de vennootschap; bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en. ;i passieve toestand van de vennootschap per 31 maart laatstleden.

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm; van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VCLJ Bedrijfsrevisoren", Leopoldstraat 37, 2000 Antwerpen, in deze opdracht vertegenwoordigd door Jean-Paul Loots, bedrijfsrevisor, over de! samenvattende staat van de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

(verkort):

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Achterstraat 140

2980 Zoersel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor- De besluiten van het verslag luiden als volgt:

behouden aan het Belgisch "F. BESLUIT

Staatsblad In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de vennootschap Trenico CV een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 maart 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 10.206,30 Euro en een netto actief van 6.785,02 Euro.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft onder voorbehoud van eventuele fiscale latenties.

Overeenkomstig artikel 184, 50 wordt door ons bevestigd dat er op datum van ons verslag geen passiva tegenover derden bestaan, dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald, en dat gééri gelden om die te voldoen dienden te worden geconsigneerd.

Antwerpen, 4 juni 2014

Voor VCLJ Bedrijfsrevisoren bvba

(getekend)

Jean-Paul Loots

Bedriffsrevisor

Vennoot»

De voormelde verslagen van zaakvoerder en bedrijfsrevisor zullen, samen met de staat van actief en passief en een uittreksel van de akte, neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

BESLUITEN

Voormelde punten worden door de voorzitter aan de algemene vergadering voorgelegd. Na beraadslaging en met eenparigheid van stemmen worden de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de zaakvoerder, de heer Van Meel, Christiaan Vincent Euctenie, geboren te Essen op 1 april 1943, (Rijksregister nummer: 43.04.01-119.06) echtgenoot van mevrouw Jacobs, Monique Agnes Simonne  banne, wonende te 2930 Brasschaat, De Tomermaat 75., geeft goedkeuring aan de jaarrekening afgesloten op heden en geeft onvoorwaardelijk en zonder enig voorbehoud décharge aan de zaakvoerder voor zijn bestuur, hetzij de heer Van Meel, voornoemd.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen met aangehechte staat van actief en passief, geen opmerking wordt gemaakt door de aandeelhouders; zij_besluit zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn. DERDE BESLUIT

Na voormelde kennisname van de voormelde verslagen besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en invereffening te stellen vanaf heden.

VIERDE BESLUIT.

Gemelde vennootschap werd "de facto" vereffend door de zaakvoerder. Hij wordt hier ontheven van deze taak zonder voorbehoud noch beperking en hem wordt volledige kwijting verleend.

VLIFDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat alle schulden vereffend werden en dat de vennootschap geen onroerende goederen meer bezit. De vennoten verklaren dat er heden geen schulden meer zijn en er enkel activa overblijven die zullen overgaan in het privévermogen van de vennoten. Derhalve werd geen vereffenaar aangesteld.

De vennoten verklaren hierbij uitdrukkelijk dat zij zich persoonlijk borg stellen voor de betaling van schulden die na heden zouden ontstaan zodoende dat de sluiting van de vereffening geen nadeel kan opleveren voor eventuele derde-schuldeisers.

De vereffening wordt als beëindigd beschouwd en de vennootschap houdt op te bestaan.

De boeken en bescheiden van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende een tijd van tenminste vijf jaar op de zetel van de vennootschap 2980 Zoersel, Achterstraat 140.

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JANSSENS & SCHAFFERS ACCOUNTING" te Zoersel, Achterstraat 140, of aan één van haar aangestelden, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de algemene vergadering, van de zaakvoerder of van de Raad van Bestuur of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook om de formaliteiten van inschrijving, wijziging of schrapping van inschrijving met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondememingsloketten, de Directe Belastingen, Douane en Accijnzen, de Registratie-commissie aannemers, de Belasting over de Toegevoegde Waarde en het sociaal verzekeringsfonds te vervullen, en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te ondertekenen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de iaatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

o.,

v

Voor-

behouden ean het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Hiermee neerglegd:

Afschrift van de akte

Verslag van de zaakvoerder

Verslag van de bedryfsrevisor met staat van activa en passive

,

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/08/2009 : AN083933
28/09/2005 : LE083933
09/08/2005 : LE083933
09/08/2004 : LE083933
29/08/2003 : LE083933
13/07/2000 : LE083933
02/12/1999 : LE083933
06/03/1993 : LE83933

Coordonnées
TRENICO

Adresse
Uit een akte verleden voor Eric Laenens, notaris te Zoersel op 6 juni 2014 blijkt dat werd gehouden een, !! buitengewone algemen

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande