TRHESTIA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TRHESTIA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 480.180.880

Publication

05/02/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Plembed ter ç;eº%ie Rettibank K3Ésjit3tl}iávl MY/67011e oi

2 7 JAN. 2014

Griffie

luth



Ondernemingsnr : 04801 80.880

Benaming (voluit) : TRHESTIA

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Helststraat 49-51 UNIT 11/12

2630 Aartselaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte : NV: omzetting aandelen aan toonder

Er blijkt uit een PV van buitengewone algemene vergadering verleden voor notaris Eline Goovaerts te Mechelen dd 18 december 2013 met als registratierelaas : " Geregistreerd drie bladen, geen verzendingen, te Mechelen late kantoor der registratie op 23 dec.2013, boek 994, blad 39, vak 09. Ontvangen: ¬ 50. De ea. Ontvanger, getekend, KOEN DECOSTER" dat de statuten van de bvba TRHESTIA, met zetel te 2630 Aartselaar, Helststraat 49-51 unit 11/12, met ondernemingsnummer 0480.180.880 RPR Antwerpen, gewijzigd werden en meer bepaald :

Omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam

Daartoe werd een nieuw artikel 7 ingevoerd dat luidt ais volgt:.

"ARTIKEL 7: Aandelen op naam of pedematerialiseerd - Overdracht

a) De aandelen zijn op naam, dan wel gedematerialiseerd.

De aandelen zijn thans op naam. iedere aandeelhouder kan evenwel omzetting vragen in gedematerialiseerde aandelen ln voorkomend geval worden de statuten aangepast, waarbij wordt; vermeld vanaf wanneer zij ingeschreven staan op een effectenrekening in gedematerialiseerde vorm, bij een erkend rekeninghouder of vereffeningsinstelling. Het gedematerialiseerd effect wordt er, vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of houder. Op de zetel van de vennootschap wordt de erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling in het register van aandelen op naam ingeschreven.

b) Een register wordt gehouden voor de aandelen, winstbewijzen, warrants en obligaties op naam. Naar aanleiding van de inschrijving in zulk register, wordt aan de aandeelhouder of houder, van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

in de zetel van de vennootschap wordt dit register gehouden. Elke aandeelhouder alsook derden kunnen er inzage van nemen.

Dat register bevat: 1) de nauwkeurige aanwijzing van elke aandeelhouder met opgave van het. getal van zijn aandelen; 2) de vermelding van de gedane stortingen; 3) de overdrachten of andere verrichtingen, telkens met de dagtekening.

De overdracht van aandelen op naam wordt ingeschreven in het register van de aandeelhouders, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer of door hun, gevolmachtigde in geval van overdracht onder levenden, en door de Raad van Bestuur en door de rechthebbenden in geval van overgang bij overlijden. De Raad van Bestuur kan een overdracht; erkennen en in het register inschrijven, wanneer die blijkt uit brieven of uit andere bescheiden, waarbij de toestemming van de overdrager en de overnemer wordt vastgesteld.

Overdracht van aandelen onder de levenden of overgang van aandelen wegens overlijden is vrij in volgende gevallen: 1) aan de echtgenoot van de overdrager of erflater; 2) aan de ouders, kinderen of verdere afstammelingen van de overdrager of erflater; 3) aan een mede-aandeelhouder.

In alle andere gevallen is de overdracht of overgang onderworpen aan de uitoefening van een voorkooprecht in het voordeel van de andere aandeelhouders tegen de prijs zoals verder bepaald, behoudens overeenstemming tussen partijen. De aandelen moeten hun aangeboden worden naar,' evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, Wordt dat': voorkooprecht niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen in dezelfde:;













Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

evenredigheid aangeboden aan de andere aandeelhouders, Indien een evenredige verdeling niet mogelijk is, dan geschiedt de toewijzing door lottrekking.

Wordt niemand bereid gevonden, dan moet de overdrager of rechthebbenden van de erflater de Raad van Bestuur bij aangetekend schrijven inlichten over de overdracht of overgang. Zij zal trachten een overnemer te vinden.

Wordt door de Raad van Bestuur niemand bereid gevonden om tegen de vastgestelde prijs, zoals hierna bepaald, de aandelen te kopen, dan kan de overdrager zijn aandelen vrij aan derden verkopen of kunnen de aandelen vrij aan de rechthebbenden van de erflater toekomen.

De toepassing van het voorgaande mag niet tot gevolg hebben dat de onoverdraagbaarheid van de aandelen wordt verlengd met meer dan zes maanden, te rekenen van de datum van de uitnodiging om het recht van voorkoop uit te oefenen.

De verkoopprijs in geval van overdracht onder de levenden Is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke aan overstemming tussen partijen wordt de werkelijke waarde vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen houden rekening met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen wordt beslist door een derde-deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, wordt aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde-deskundige staat geen rechtsmiddel open,

De afkoop van de aandelen moet in elk geval tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief is vastgesteld.

Na het verstrijken van die termijn kan de overdrager de overnemer tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

Bij overgang van aandelen bij overlijden, moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden binnen de drie maanden na het overlijden van de aandeelhouder aan de Raad van Bestuur nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden alsook hun respectieve erfrechten opgeven.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen aandeelhouder kunnen worden, omdat zij niet als aandeelhouder zijn aanvaard, hebben recht op de waarde van " de overgegane aandelen. Deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hier voren is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen aandeelhouders. Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen de drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden.

c) Alle effecten dragen een volgnummer. Alle effecten aan toonder moeten door ten minste twee bestuurders worden ondertekend of van hun naamstempels worden voorzien.

d) Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit."

Volmacht

De vergadering stelt aan als bijzondere volmachtdragers, die elk afzonderlijk kunnen optreden

1. De vennootschap "Boehme & Anthoon BVBA" te 2550 Kontich, Veldkant 31, aan wie de macht wordt verleend, niet recht van indeplaatsstelling, om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving, van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en voor haar registratie als BTW-belastingplichtige.

2. Ad-Ministerie bvba, Brusselsesteenweg 70A, 1860 Meise vertegenwoordigd door Adriaan De Leeuw, aan wie de macht wordt verleend, met recht van indeplaatsstelling om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het Kruispuntbank Ondernemingen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend notaris Eline Goovaerts

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de statutenwijziging en de gecoördineerde tekst van de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nlen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/11/2014
ÿþ Mod Watd 11.1

teik In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch _ Staatsblad 1 208 93





Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

0 5 NOV. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(votuit)

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herboeming bestuurders

0480.1 80.880

TRHESTIA

Naamloze vennootschap

Helststraat 49-51 UNIT 11/12 - 2630 AARTSELAAR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van 30 september 2014:

De algemene vergadering beslist tot herbenoeming van volgende bestuurders voor een periode van zes jaar tot de algemene vergadering te houden in 2020:

- De heer Raphaël Teysen;

- Mevrouw Dominique Loones;

- Tramos international NV, vertegenwoordigd door de heer Raphaël Teysen.

Onmiddellijk na de gewone algemene vergadering, gehouden op 30 september 2014, komt de Raad van Bestuur samen en beslist de heer Raphaël Teysen te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder, voor een termijn van zes jaar, tot aan de algemene vergadering te houden in het jaar 2020.

R. Teysen

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 31.10.2013 13645-0046-015
02/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 16.08.2012, NGL 29.09.2012 12586-0585-014
18/11/2011 : AN354716
08/11/2011 : AN354716
03/11/2010 : AN354716
03/11/2009 : AN354716
09/10/2008 : AN354716
03/10/2008 : AN354716
22/10/2007 : AN354716
08/12/2006 : AN354716
18/11/2005 : AN354716
21/12/2004 : AN354716
17/12/2003 : AN354716
07/07/2003 : ANA075145
16/05/2003 : ANA075145
23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 20.08.2015, NGL 22.09.2015 15591-0529-012

Coordonnées
TRHESTIA

Adresse
HELSTSTRAAT 49-51, UNIT 11/12 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande