TRIAKON

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TRIAKON
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 558.916.572

Publication

20/08/2014
ÿþ Moá Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc behos

aan Belg Staats

.

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 8 AIl6, 2014

afdeung'Ániwerpen



Ondernemingsnr: 0 5 5__8 ! 9 et 6 . _ _5 7 2

Benaming (voluit) : TRIAKON

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (vo ledig adres) : Mechelsesteenweg 49 te 2650 Edegem

Onderwerp(en) akte : partiële splitsing  oprichting

i~umu~wuuu~~~Nu

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

met eenparigheid van stemmen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap of binnen de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Benjamin DEPUYDT te

Hoegaarden, op 31 juli 2014, neergelegd of neer te leggen ter registratie, dat een naamloze vennootschap werd opgericht door de naamloze vennootschap "TRIAKON+", met zetel te 2650 Edegem, Mechelsesteenweg 49, RPR Antwerpen BTW BE 0461.489.871, door partiële splitsing van voormelde vennootschap en oprichting van een nieuwe vennootschap.

VERRICHTING mEr SPLITSING GELIJKGESTELD

A. GOEDKEURING VAN DE SPLITSING ZONDER VEREFFENING

De vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van de bedrijfstak bestaande uit de exploitatieactiviteit, met alle daaraan verbonden activa en passiva, met uitzondering ven het vastgoed gelegen te 2650 Edegem, Mechelsesteenweg 49, de andere Financiële Vaste Activa (1.937,91 euro), de overige vorderingen (17.367,83 euro), de overige beleggingen (125.000,00 euro) en de resultaten van het onderzoeksproject over een nieuw concept voor digitaal drukken (onder meer IWT NR 020130, 050711 en 040154 en lopende patentaanvragen EP1074947.9 en JP 2013-522313), in een nieuw op te richten vennootschap.

De hiervoor genoemde bedrijfstak zal overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel, en dit met ingang van 1 augustus 2014.

B. BESCHRIJVING VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe vennootschap wordt verwezen naar voorgeschreven verslagen van de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor, waarin de activa en passiva van de overgedragen bedrijfstak uitvoerig worden beschreven, onder meer als volgt:

- geplaatst kapitaal: £ 429.035,94

- reserves: e 75.081,25 (zijnde e 42.903,59 wettelijke reserves en £ 32.177,69 belastingvrije reserves)

- overgedragen verlies: £ 208.929,05

- kapitaalsubsidies: £ 14.521,33.

TOEKENNING VAN NIEUWE AANDELEN IN DE OP TE RICHTEN VENNOOTSCHAP  .

RUILVERHOUDING

De vergadering beslist met eenparigheid dat elk aandeel van de

vennootschap recht heeft op een nieuw aandeel in de op te richten,

vennootschap.

Niet-toegekende bestanddelen

De algemene vergadering beslist

"

r ~

zijn gebleven, in de vennootschap blijven, middels algemene kwijting ten gunste van de nieuwe vennootschap.

Deelname in de winst

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de op te richten vennootschap onmiddellijk in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundige vlak, vanaf één januari tweeduizend veertien voor rekening van de op te richten vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf één januari tweeduizend veertien uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

OPRICHTING VAN DE NV "TRIAKON"

A. VASTSTELLING EIGEN VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP DIE WORDT OPGERICHT ALS GEVOLG VAN DE PARTIELE SPLITSING

De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, DRIEHONDERD EN NEGENDUIZEND ZEVENHONDERD EN NEGEN EURO EENENVEERTIG CENT (¬ 309.709,41) bedraagt en als volgt is vastgesteld: vierhonderd negenentwintigduizend vijfendertig EURO vierennegentig cent (¬ 429.035,94) kapitaal, tweeënveertigduizend negenhonderd en drie EURO negenenvijftig cent

(£42.903,59) wettelijke reserves,tweeëndertigduizend honderd

zevenenzeventig EURO negenenzestig cent (¬ 32.177,69) belastingvrije reserves, TWEEHONDERD EN ACHTDUIZEND NEGENHONDERD NEGENENTWINTIG EURO VIJF

e CENT (¬ 208.929,05) OVERGEDRAGEN VERLIES en VEERTIENDUIZEND VIJFHONDERD EENENTWINTIG EURO DRIEENDERTIG CENT (£14.521,33) KAPITAALSUBSIDIES, zoals

c blijkt uit voormeld revisoraal verslag,

B. GOEDKEURING VAN DE OPRICHTINGSAKTE EN DE STATUTEN VAN DE OP TE RICHTEN

e VENNOOTSCHAP EN VASTSTELLING VAN DE AFSLUITINGSDATUM VAN HET EERSTE

ze BOEKJAAR EN DE DATUM VAN DE EERSTE ALGEMENE VERGADERING

De vergadering beslist met eenparigheid de nv "TRIAKON" met maatschappelijke zetel te 2650 Edegem, Mechelsesteenweg 49, op te richten, de statuten ervan artikelsgewijze vast te leggen met in begrip van de af sluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste

er gewone algemene vergadering.

CD

O De statuten luiden als volgt :

N NAAM

ó De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de

Ó naam "TRIAKON".

eV ZETEL

e De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2650 Edegem, Mechelsesteenweg

49.

Hij kan verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied

e en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij enkel besluit van de raad van bestuur, die over alle machten beschikt om de wijziging van dit

,v artikel die hieruit voortvloeit op authentieke wijze vast te stellen en

bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkel besluit van de raad van bestuur,

on administratieve zetels, agentschappen, ateliers, opslagplaatsen en bijhuizen oprichten of opheffen wanneer en waar zij het nodig acht, zowel'

a: in België als in het buitenland.

De vennootschap mag, bij enkel besluit van de raad van bestuur,

e exploitatiezetels oprichten of opheffen wanneer en waar zij het nodig acht, voor zover dit geen wijziging veroorzaakt inzake het op de

vennootschap toepasselijke taalregime.

DOEL

on

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

1. a) Het oprichten en uitbaten van digitale drukcentra. Typische activiteiten van digitale drukcentra zijn: het ontwerp, het in digitale vorm brengen (drukvoorbereiding), het archiveren, het drukken en soms

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

overdrukken (transfer), het sorteren, vormen, op formaat brengen en binden (na-verwerking) van drukwerk.

b) Het ter beschikking stellen, via verhuring, leasing, franchising of verkoop, aan andere uitbaters, van geïntegreerde digitale drukcentra of van elementen ervan, alsook de verkoop aan zulke uitbaters van verbruiksmaterialen voor digitaal drukwerk.

c) Het participeren, hetzij rechtstreeks en op eigen hand, hetzij onrechtstreeks, door aankoop, inbreng, inschrijving, fusie, geldschieting of in enige andere vorm van industriële, commerciële of financiële deelneming, in digitale drukcentra.

d) Het verlenen van advies aan ondernemingen, actief in ontwikkeling en/of productie en/of verkoop van producten die steunen op elektronische of elektro-mechanische technologie.

e) Het uitvoeren in opdracht van, of in overeenkomst, met zulke ondernemingen, van studie-, onderzoeks-, of ontwikkelingsprojecten.

2. De vennootschap zal alle industriële, commerciële en financiële verrichtingen kunnen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in enig verband staan met het hierboven omschreven doel.

3. Zij kan zich op haar doel toeleggen, hetzij rechtstreeks en op eigen hand, hetzij onrechtstreeks door deelneming in andere vennootschappen of ondernemingen, hetzij door aankoop, inbreng, inschrijving, fusie, geldschieting of in enige andere vorm van industriële, commerciële of financiële deelneming, mits deze vennootschappen en ondernemingen een doel hebben dat met het hare, zoals hierboven omschreven, overeenstemt of daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks enig verband vertoont of dat van die aard is dat daardoor het bereiken van haar eigen doel bevorderd, vergemakkelijkt of bespoedigd wordt.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de dag van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt vierhonderd negenentwintigduizend vijfendertig EURO" vierennegentig cent (¬ 429.035,94).

Het is vertegenwoordigd door twaalfduizend vijfhonderd (12.500) aandelen

zonder aanduiding van nominale waarde, die elk

één/twaalfduizendvijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het gehele kapitaal is geplaatst.

,SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist minimum aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Zij zijn herbenoembaar,

Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot. de nieuwe benoeming is overgegaan.

De Raad van Bestuur benoemt onder zijn leden een voorzitter. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

" J , Y "

Ci

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

BIJEENKOMSTEN - BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De Raad van Bestuur komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders het aanvragen, en dit na bijeengeroepen te zijn door, en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of bij diens verhindering door zijn plaatsvervanger.

Behalve in geval van overmacht kan de Raad van Bestuur slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet vervuld is kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien ten minste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met absolute meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere

bestuurders, Bij staking van stemmen is de stem van degene die de

vergadering voorzit doorslaggevend, tenzij de raad uit slechts twee leden bestaat.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de oproepingsbrieven wordt }gepaald.

Iedere verhinderde of afwezige bestuurder kan schriftelijk, telegrafisch, per telex, fax of e-mail volmacht verlenen aan een andere bestuurder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen.

De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden opgetekend in notulen die ondertekend worden, minstens door de meerderheid van de aanwezige leden. Deze notulen worden in een bijzonder register geschreven of ingelast.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig" ondertekend door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd;

- hetzij door twee bestuurders, samen optredend;

- hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder;

- hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

CONTROLE

Elke aandeelhouder heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet, of zolang de algemene

, a

w~ vergadering die op om het even welk ogenblik een commissaris mag benoemen, er geen benoemd heeft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN

DATUM

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand april om negentien uur (19u). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze algemene aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het kapitaal

vertegenwoordigen. De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden

gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

VERTEGENWOORDIGING

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmacht-drager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten mogen schriftelijk, per telegram, telex of telecopie gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De Raad van Bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd vijf volle dagen voor de algemene vergadering.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het jaar.

WINSTVERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

INTERIMDIVIDEND

De Raad van Bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

VEREFFENING

Bij ontbinding worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders als vereffenaars beschouwd. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikelen 185, 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten alle tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen.

OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Uitzonderlijk zal het eerste boekjaar heden aanvang nemen, om te eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien.

2. De eerste jaarvergadering wordt in tweeduizend vijftien gehouden. BENOEMING VAN DE BESTUURDERS VAN DE OPGERICHTE VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te benoemen tot bestuurders van de vennootschap "TRIAKON": de heer DE SCHAMPHELAERE Lucien en mevrouw DE MOOR Renée, beiden wonende te Edegem, Hovestraat 151, en de heer DE SCHAMPHELAERE Lieven, wonende te Boutersem, Doornstraat 11, mevrouw De SCHAMPHELAERE Mia, wonende te Edegem, Koning Albertlei 22, de heer DE SCHAMPHELAERE Wim, wonende te Kontich, Duffelshoek 98 en de heer DE SCHAMPHELAERE Steven, wonende te Nijlen (Kessel), Terlakenweg 28.

Y

Luik B - VP.rvnin

De bestuurders zijn benoemd tot de jaarvergadering van, tweeduizend

twintig. _' De bestuurders zullen hun mandaat gratis uitoefetiex

Voornoemde bestuurders komen terstond tusf en, desgevallend

vertegenwoordigd zoals voormeld, om uitdrukkelijk. 'hun mandaat te aanvaarden en am te verklaren dat niets zich er tegen verzet.

RAAD VAN BESTDUR

Terstond beslissen de comparanten, in hun hoedanigheid van bestuurders van de opgerichte vennootschap "TRIAKON", te benoemen, onder de opschortende voorwaarde van het neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel en voor een periode van 6 jaar, tot na de jaarvergadering van 2020, tot gedelegeerd bestuurder, gezegde heer DE SCHAMPHELAERE Slieven en tot voorzitter van de raad van bestuur, gezegde heer DE SCHAMPF LAERE Lucien.

Zij verklaren deze functies te aanvaarden en dat niets zich er tegen verzet.

VERWEZENLIJKING VAN DE PARTIËLE SPLITSING

Gelet op het voorgaande, is de partiële splitsing verwezenlijkt en is de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing opgericht, overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van Vennootschappen.

Notariële verklaring:

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat alle wettelijke formaliteiten werden nageleefd. Hij bevestigt eveneens zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 752, derde alinea van het wetboek van vennootschap gehouden is.

Verklaring pro fisco:

De vergadering bevestigt en verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat onderhavige splitsing geschiedt onder toepassing van artikel 117 § 1 (de verrichting dient te worden aangezien als een splitsing) en § 2 het afgesplitste deel van de vennootschap moet worden aangezien als een bedrijfstak en van 120 van het wetboek der registratierechten, van artikel 11 en 185 3 van het Wetboek over de Toegevoegde Waarde en van artikel 211 en volgende van het Wetboek der Inkomstenbelastingen.

VOLMACHT

Aan de heer Chris De Houwer, accountant te 2640 Mortsel, Liersesteenweg 173, wordt, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen en de administratieve en boekhoudkundige opvolging van deze vennootschap te doen, onder meer bij het ondernemingsloket, teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen; bij alle administratieve en fiscale diensten; bij de banken en financiële instellingen en in het algemeen alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht. Hij heeft het recht derden in zijn plaats te machtigen, ter uitvoering van activiteiten waarvoor hij werd gemachtigd.

VOOR ANALYTISCI1 UITTREKSEL.

Benjamin DEPUYDT, notaris.

Gelijktijdig neergelegd: uitgifte van de akte met haar bijlagen, uittreksel.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwocrdigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/01/2015
ÿþk Mod Word 11 .1

In bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 9 JAII, 2515

afdeling ;çrr6irtpen

1 016008

Ondernemingsnr : 0558.916.572 Benaming

(voluit) : Triakon (verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Mechelsesteenweg 49, 2650 Edegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING ZETEL VENNOOTSCHAP

Beslissing van de raad van bestuur van 19 december 2014:

"De zetel van de vennootschap wordt met ingang van 1 januari 2015 verplaatst naar Vredebaan 72 te 2640 Mortsel."

Lieven De Schamphelaere

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 24.12.2015 15701-0576-019
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16538-0461-016

Coordonnées
TRIAKON

Adresse
VREDABAAN 72 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande