TRIBAL BELGIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRIBAL BELGIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.380.686

Publication

03/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

+r

-

Voorbehoud aan he Bolgist Staatsbil 11111111111,11M1111 N~

Neely~io; o ier grif e van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 3 DEC. 2013

Ondernemingsnr : 0807.380.686

Benaming

(voluit) : Tribal België in vereffening

(verkort)

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Dascottelei 120 - 2100 Antwerpen - Deurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting Vereffening

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering tot sluiten van de vereffening dd. 2911.2013 ten kantore van meester Benny Goossens te Wijnegem, blijkt dat volgende besluiten werden genomen :

1.De vergadering neemt kennis van het verslag van de vereffenaar en keurt dit verslag met eenparigheid van stemmen goed.

2.Met eenparigheid van stemmen wordt het verdelingsplan dd. 07.09.2013 goedgekeurd, waaromtrent de rechtbank van koophandel bij beschikking dd, 19.11.2013 reeds haar akkoord verleende.

3.Met eenparigheid van stemmen wordt ontslag gegeven, alsook kwijting verleend aan de vereffenaar, meester Benny Goossens.

4.Met eenparigheid van stemmen wordt besloten dat de bescheiden van de vennootschap zullen bewaard worden bij de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Tribal internet Marketing Be, met maatschappelijke zetel te 5234 KA 's Hertogenbosch (Nederland), Larenweg 24.

5.Met eenparigheid van stemmen wordt beslist de vereffening te sluiten.

Benny Goossens, advocaat Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 11.09.2013 13578-0463-010
06/02/2013
ÿþr ~

Mod Word 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbe van Koophandel te Antwerpen, op

25 JAN 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0807.380.686

Benaming :

(voluit): TRIBAL BELGIË

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap reet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2650 Edegem, Drie Eikenstraat 661

(volledig adres)

Onderwerp akte : In vereffening stelling

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deume op 16 februari 2012, "Geregistreerd twee bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 17 februari 2012, boek 159 blad 71 vak 01. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). De ontvanger ai (getekend) J. Martens", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRIBAL BELGIË" besloten heeft hetgeen volgt:

1) ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit om met ingang vanaf 16 februari 2012 de maatschappelijke zetel van de

vennootschap te verplaatsen naar volgend adres: 2100 Antwerpen-Deurne, Dascottelei 120.

2) VERVROEGDE ONTBINDING

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf 16 februari 2012. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

3) BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR

De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op EEN (1).

Wordt door de vergadering benoemd tot vereffenaar van de vennootschap onder opschortende voorwaarde van bevestiging van zijn mandaat door de bevoegde rechtbank van koophandel: de besloten vennootschap naar Nederlands recht "TRIBAL INTERNET MARKETING B.V.", met maatschappelijke zetel te 5234 KA 's Hertogenbosch (Nederland), Larenweg 24, ingeschreven in de kamer van Koophandel voor Brabant onder nummer 17178327, met ais vaste vertegenwoordiger de heer TRIENEN Franciscus Gerardus Christinus, van Nederlandse nationaliteit, wonende 6524 CR Nijmegen (Nederland), Groesbeekseweg 71.

Bij beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen van 15 oktober 2012 werd de aanstelling van voornoemde besloten vennootschap naar Nederlands recht "TRIBAL INTERNET MARKETING B.V.", met als vaste vertegenwoordiger de heer Franciscus TRIENEN, eveneens voornoemd, niet bevestigd zodoende dat haar aanstelling ais vereffenaar van onderhavige vennootschap nooit uitwerking heeft gekregen.

Bij zelfde beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen van 15 oktober 2012 werd Meester Benny Goossens, advocaat, kantoor houdende te 2110 Wijnegem, Marktplein 22, aangestgeld als vereffenaar van onderhavige vennootschap.

Ingevolge hogere beslissing tot aanstelling van voornoemde vereffenaar, besluit de vergadering om de mandaten van de zaakvoerder(s), te weten: de heer van Werven Mark Alexander, geboren te Boxmeer, wonende te 5398JJ Maren Kessen (Nederland) Provinciale Weg 69, te te beëindigen met ingang vanaf datum van in vereffening stelling van de vennootschap, te weten: 16 februari 2012.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

De vereffenaar zal op de griffie van de rechtbank de nodige verslagen neerleggen conform artikel 189 bis van het wetboek van vennootschappen, hetgeen luidt ais volgt: "De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandi9e staat van de toestand van de vereffening,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111M181 IN

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

,:

=1.

yoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

r' 'a

opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie' van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haarzetel heeft.

Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het in artikel 195bis bedoelde vennootschapsdossier gevoegd.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd."

Het mandaat van de vereffenaar wordt niet bezoldigd.

4) STATUTENWIJZIGING

De vergadering besluit de tekst van artikel 1 en 2 van de statuten te vervangen als volgt:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de

naam'TRIBAL BELGIË-in vereffening".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA".

-Artikel 2: De tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2100 Antwerpen-Deurre, Dascottelei 120.

De zetel van de vennootschap mag bij besluit van de vereffenaar overgebracht worden naar elke andere

plaats in het Nederlandstalig gedeelte van België, alsook in Brussel, mits het bekomen van machtiging vanwege

de bevcegde Rechtbank van Koophandel

Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad

bekendgemaakt door zorg van de vereffenaar.

5) MACHTIGING

Daar de afsluiting van de vereffening voorzien is binnen een termijn van drie maanden vanaf heden, ontslaat de vergadering ondergetekende notaris ervan de gecoördineerde statuten neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De vergadering verleent elke machtiging aan de besloten vennootschap naar Nederlands recht "TRIBAL INTERNET MARKETING B.V.", voornoemd, om met recht van indeplaatsstelling, om ais speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondememingsioket om aldaar alle nodige formaliteiten te vervullen en om alle verklaringen te tekenen en in het algemeen, om alle nodige stappen te ondernemen in verband met de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TIBAL BELG1 -in vereffening", vanaf de ondertekening van deze akte.

Verder wordt met het oog op de bekendmaking van deze wijziging hierbij eveneens mandaat verleend, ieder afzonderlijk handelend aan mevrouw Van Buynder Chantal Maria Arthur te 2600 Antwerpen (Berchem), Cogels - Osylei 77 en aan Mevrouw Van de Water Veronique Godelieve Jan te 2630 Aartselaar, Léon Gilliotlaan 74, om met recht van indeplaatsstelling, om ais speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket en de administratie van de B.T.W. om aldaar alle nodige formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrapping van de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel

Luc Mortelmans

Notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

-uitgifte van de akte dd. 16 februari 2012

-verslag van de zaakvoerder(s)

-staat activa-passiva dd. 31 december 2011

-het verslag van de bedrijfsrevisor

-kopie beschikking Rechtbank van Koophandel dd. 15 oktober 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.02.2012, NGL 18.09.2012 12568-0576-013
09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 01.06.2011 11139-0300-015
07/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 01.06.2010 10146-0439-015

Coordonnées
TRIBAL BELGIE

Adresse
DASCOTTELEI 120 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande