TRIFINANCE BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TRIFINANCE BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 882.734.939

Publication

12/05/2014
ÿþMcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

*14097315*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 29 ,APR 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0882.734.939

Benaming

(voluit): TriFinance Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel Frankrij klei 119, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Herbenoeming bestuurder-diverse

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van de aandeelhouders dd, 18 april 2014

De jaarvergadering regelmatig samengesteld zijnde, kan geldig beslissen over onderstaande stempunten: - De voorgelegde jaarrekening wordt goedgekeurd.

- Per afzonderlijke stemming wordt kwijting verleend aan de bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat. Deze kwijting omvat tevens de bestuurders die gedurende het boekjaar 2013 zijn gedefungeerd.

- Per afzonderlijke stemming wordt kwijting verleend aan de commissaris voor de uitoefening van het mandaat,

- Per afzonderlijke stemming wordt beslist om het mandaat van de bestuurder Tri Finance Holding B.V., een ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht, met zetel te Teleportboulevard 110, 1043 EJ Amsterdam, Nederland, ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel onder nummer 37098916, vast vertegenwoordigd door Gerardus Smit, te verlengen tot en met de Algemene Vergadering die beslist over de jaarrekening per 31.12.2017,

- Per afzonderlijke stemming wordt beslist een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelfing, toe te kennen aan mevrouw Susana Gonzalez Melon, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenfaan 268a, 1150 Brussel. Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings-en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen, Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager aile noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen en alle documenten kan ondertekenen, die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichllngen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerfegging van de voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Susana Gonzalez Melon

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

24/09/2014
ÿþ Mod Word 11:1

't til!tZ. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblai 111111M1111111111111

Rechtbank var. koophandel

Antwerpen

15 SEP. 2014

afdelinelitnerpen

Op de laatste blZ. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0882.734.939

Benaming

(voluit) : TriFinance Belgium

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Frankrijklei 119, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag bestuurder

Uittreksel uit de schriftelijke bes- luitvorming van de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders dd. 10 september 2014.

BESLUITEN:

(1) De aandeelhouders besluiten met eenparigheid van stemmen kennis te nemen van het ontslag van Exciting Roads B.V., vast vertegenwoordigd door Feestgevoel B.V., op haar beurt vertegenwoordigd door de heer J.K.W. de Roos, als bestuurder van de Vennootschap met ingang van 27 augustus 2014.

(2) De aandeelhouders besluiten met eenparigheid van stemmen om kwijting te verlenen aan Exciting Roads B.V. voor de uitoefening van het bestuursmandaat.

(3) De aandeelhouders besluiten met eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Susana Gonzalez Melon, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel. Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager aile noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen en alle documenten kan ondertekenen, die verband houden met deze neerleggings, en bekenclmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van de voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Susana Gonzalez Melon

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/01/2014
ÿþ Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IlVpllllllllllllq

+14000367*

u

ui

lio.rge1Qgd fcr vcr. de Roclitbank

J,' Ad)fil7ciponj op

1 B BEC. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0882.734.939

Benaming

(voluit) : TriFinance Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Frankrijklei 119 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag-benoeming bestuurder

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders gehouden op 4 november 2013

De aandeelhouders besluiten met eenparigheid van stemmen kennis te nemen van het ontslag van Tom Van den Heuvel BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Tom Van den Heuvel, als bestuurder van de Vennootschap met ingang van 4 november 2013.

De aandeelhouders besluiten met eenparigheid van stemmen om Exciting Roads B.V., een besloten vennootschap, opgericht naar Nederlands recht, gevestigd te (2111 AH) Aerdenhout aan de Slingerweg 4, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 50814478, vast vertegenwoordigd door Feestgevoel B.V., op haar beurt vertegenwoordigd door de heer Jan de Roos, te benoemen als bestuurder van de Vennootschap per 4 november 2013 tot en met de Algemene Vergadering die beslist over de jaarrekening per 31.12.2015.

De aandeelhouders besluiten met eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Inge Stiers, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel. Voorgenoemde is bevoegd om Individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen en alle documenten kan ondertekenen, die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van de voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 4 november 2013

1. De raad van bestuur besloot bij eenparigheid van stemmen kennis te nemen van het ontslag van Tom Van den Heuvel BVBA, met maatschappelijke zetel te Buitenland 68, 2880 Bornem, vast vertegenwoordigd door Tom Van den Heuvel, ais gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap per 4 november 2013.

2. De raad van bestuur besloot bij eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan Mevrouw Inge Stiers, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel.

Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen en alle documenten kan ondertekenen, die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van de voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Inge Stiers

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/12/2014
ÿþ?Md Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antweruen

0 5 DEC. 2014

afdelin90 íMrpen

~'U~911i~ !:>

14 154

Ondernemingsnr : 0882.734.939

Benaming

(voluit) : TriFinance Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Frankrijklei 119, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur dd. 17 november 2014. BERAADSLAGING EN BESLISSINGEN:

1. De raad van bestuur besloot bij eenparigheid van stemmen tot de benoeming van METANOIA BVBA, met maatschappelijke zetel te Dagobertstraat 2410401, 3000 Leuven, ingeschreven in het Rechts personenregister onder nummer 0464.451.143, met als vaste vertegenwoordiger de heer H.V.H. Vanhoe, als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap.

2. De aandeelhouders besluiten met eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Susana Gonzalez Melon, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel. Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerieggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen en alle documenten kan ondertekenen, die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van de voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Susana Gonzalez Melon, Gevolmachtigde

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 17 november 2014,

BESLUITEN

(1) De aandeelhouders besluiten met eenparigheid van stemmen om METANOIA BVBA, een besloten vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Dagobertstraat 24 / 0401, 3000 Leuven, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0464.451.143, vast vertegenwoordigd door de heer H.V.H. Vanhoe, te benoemen als bestuurder van de Vennootschap per 17 november 2014 tot en met de Algemene Vergadering die beslist over de jaarrekening per 31.12,2015.

(2) De aandeelhouders besluiten met eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Susana Gonzalez Melon, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel. Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen, Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen en alle documenten kan ondertekenen, die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van de voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Susana Gonzalez Melon, Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2013
ÿþ LI g `1,1t- Mod Wod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

13 1361*

1111

Ondernemingsnr : 0882.734.939

Benaming

(voluit) : TriFinance Belgium

(verkort) :

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 4 JOLI 2013

Griffie

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Frankrijklei 119 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging van controle

Neerlegging van de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 2 juli 2013 houdende de wijziging van controle overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Inge Stiers

Gevolmachtigde

'Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4.

Bijlagen bij. het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111,11111.1

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

.12 MI

Griffie

u~

Ondernemingsnr : 0882.734.939 Benaming

(voluit)

(verkort) :

TriFinance Belgium

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Frankrijklei 119 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag - (her)benoeming bestuurders

Uittreksel uit notulen van de jaarvergadering van de aandeelhouders gehouden op 19 april 2013

Per afzonderlijke stemming wordt beslist om het mandaat van de bestuurder Gerardus Smit te verlengen tot en met de Algemene Vergadering die beslist over de jaarrekening per 31.12.2016.

Per afzonderlijke stemming wordt beslist om het mandaat van de bestuurder Tom Van den Heuvel BVBA, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Buitenland 68, 2880 Bornem, België, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0475.903.972, vast vertegenwoordigd door Tom Van den Heuvel, te verlengen tot en met de Algemene Vergadering die beslist over de jaarrekening per 31.12.2015.

Per afzonderlijke stemming wordt beslist om het mandaat van de bestuurder Tri Finance Holding B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht, met zetel te Teleportboulevard 110, 1043 EJ Amsterdam, Nederland, ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel onder nummer 37098916, vast vertegenwoordigd door Gerardus Smit, te verlengen tot en met de Algemene Vergadering die beslist over de jaarrekening per 31.12.2013.

Per afzonderlijke stemming wordt beslist om Peter Van Oevelen BVBA, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Hollestraat 119, 9150 Kruibeke, België, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0863.442.827, vast vertegenwoordigd door Peter Van Oevelen, te benoemen tot bestuurder tot en met de Algemene Vergadering die beslist over de jaarrekening per 31.12.2014.

Onder dankzegging voor het gevoerde beleid wordt bevestigd dat het bestuursmandaat van Thierry De Coster BVBA, vast vertegenwoordigd door Thierry De Coster, eindigt na de Algemene Vergadering die beslist over de jaarrekening per 31.12.2012.

Per afzonderlijke stemming wordt beslist om het mandaat van de commissaris Mazars Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Anton Nuttens, te verlengen tot en met de Algemene Vergadering die beslist over de jaarrekening per 31.12.2015.

Per afzonderlijke stemming wordt beslist een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Inge Stiers, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel. Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en am de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen en alla documenten kan ondertekenen, die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van de voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 19 april 2013

1.De raad van bestuur besloot bij eenparigheid van stemmen kennis te nemen van het ontslag van ASAB Comm. V, met maatschappelijke zetel te Rue Comte de Meeûs 22, 1428 Braine-l'Alleud, vast vertegenwoordigd door Léon Bruno Arnauld, als algemeen directeur van de Vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

F ~

2. De raad van bestuur besloot bij eenparigheid van stemmen kennis te nemen van het ontslag van Tom' Van den Heuvel BVBA, met maatschappelijke zetel te Buitenland 68, B-2880 Bornem, ingeschreven in het RechtspDrsonenregister onder nummer 0475.903.972, met als vaste vertegenwoordiger de heer Tom Van den Heuvel, als voorzitter van de raad van bestuur.

3. De raad van bestuur besloot bij eenparigheid van stemmen tot de benoeming van Gerardus Smit, wonende te Jan Wilshof 48, 1815 LW Alkmaar (Nederland), als voorzitter van de raad van bestuur.

4. De raad van bestuur besloot bij eenparigheid van stemmen tot de benoeming van Peter Van Oevelen BVBA, met maatschappelijke zetel te Hollestraat 119, 9150 Kruibeke, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0863.442.827, met als vaste vertegenwoordiger de heer Peter Van Oevelen, als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap.

5. De raad van bestuur besloot bij eenparigheid van stemmen tot de benoeming van Tom Van den Heuvel BVBA, met maatschappelijke zetel te Buitenland 68, B-2880 Bornem, ingeschreven In het Rechtspersonenregister onder nummer 0475.903.972, met als vaste vertegenwoordiger de heer Tom Van den Heuvel, als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap.

6. De raad van bestuur besloot bij eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan Mevrouw Inge Stiers, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel.

Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen en alle documenten kan ondertekenen, die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van de voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Inge Stiers

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.04.2013, NGL 22.05.2013 13127-0274-038
31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.04.2012, NGL 23.05.2012 12124-0422-036
24/01/2012
ÿþ Mod Wofd 31,3

~.11E-Ç In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

_ bij g~ p~

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoudi aan he Belgisc Staatsbl:

+12021753+

~

e~. rº%'~tie van deA

E yli1

Neergelegd.~. _:.:

vart goflpitiandel te Anturerpen, e

:' 1 JAN, 2012

Griffie

Ondernerningsnr : 0882.734.939

Benaming

(voluit) : Trifinance Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Frankrijklei 119 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging van controle

Neerlegging van schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 15 december 2011 houdende de wijziging van controle overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Inge Stiers

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

20/02/2015
ÿþ Mad Word 11,1

7~ p 7 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

10 FEB. 2015

afdelirefilerpen

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbiac

1111»1111

Ondernemingsnr : 0882.734.939

Benaming

(voluit) : TriFinance Belgium (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Frankrijklei 119, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Toekenning/intrekking van volmachten

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur dd. 29 januari 2015. BERAADSLAGING EN BESLISSINGEN

- De raad van bestuur besloot bij eenparigheid van stemmen om de bijzondere operationele volmachten d.d. 29.01.2015, zoals gespecificeerd in Bijlage 1, toe te kennen.

BIJLAGE 1: Bijzondere operationele volmachten dd. 29.01.2015

1,Operationele aangelegenheden, ondertekening van:

1.1, Commerciële overeenkomsten met klanten (inclusief offertes):

" Elk afzonderlijk bevoegd zijn de vennootschappen of personen die worden genoemd onder het kopje BU in onderdeel 3.1 van deze volmacht. De bevoegdheid is gelimiteerd tot EUR 250.000 totale commitment per overeenkomst,

1.2. Commerciële overeenkomsten met interim Managers:

" Elk afzonderlijk bevoegd zijn de vennootschappen of personen die worden genoemd onder het kopje BU in onderdeel 3.1 van deze volmacht. De bevoegdheid is gelimiteerd tot EUR 200.000 totale commitment per overeenkomst.

1.3. Commerciële overeenkomsten met leveranciers (exclusief overeenkomsten met Interim Managers en autoleasing):

" Elk afzonderlijk bevoegd zijn de vennootschappen of personen die worden genoemd onder het kopje BU in onderdeel 3.1 van deze volmacht. De bevoegdheid is gelimiteerd tot EUR 100.000 totale commitment per overeenkomst.

-Elk afzonderlijk bevoegd zijn de vennootschappen of personen die worden genoemd onder de kopjes HUB en M&C in onderdeel 3.3 en 3.4 van deze volmacht. De bevoegdheid is gelimiteerd tot EUR 20.000 totale commitment per overeenkomst.

1.4. Commerciële overeenkomsten met autoleasing maatschappijen:

" Elk afzonderlijk bevoegd zijn de vennootschappen of personen die worden genoemd onder de kopjes BU en HUB in onderdeel 3.1 en 3.3 van deze volmacht. De bevoegdheid is gelimiteerd tot EUR 60.000 totale commitment per overeenkomst,

1.5. Arbeidsovereenkomsten (inclusief addenda, loonopslagen, ontslagen):

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Bevoegd zijn de afzonderlijke vennootschappen of personen die worden genoemd onder de kopjes BU in onderdeel 3.1 mits gezamenlijk ondertekend wordt door een van de vennootschappen of personen die worden gencemd onder de kopjes HR en HUB in onderdeel 3.2 en 3.3 van deze volmacht. De bevoegdheid is gelimiteerd tot overeenkomsten met een salaris van maximaal EUR 7,000 per maand,

1.6. Het in ontvangst nemen van aangetekende zendingen:

" Elk afzonderlijk bevoegd zijn de vennootschappen of personen die worden genoemd onder de kopjes BU, HR, HUB, M&C en FIN in onderdeel 3.1 tfm 3.5 van deze volmacht.

2.Fiscale aangelegenheden:

2.1, Aangifte BTW

-Elk afzonderlijk bevoegd zijn de vennootschappen of personen die worden genoemd onder het kopje FIN in onderdeel 3.5 van deze volmacht.

3.Onderverdeling:

3,1, BU (Business Unit Leader)

" Advinco BVBA, nr. 0501.697.361, zaakvoerder Heidi Cortois

" Alexander Declerck BVBA, nr, 0879.549.478, zaakvoerder Alexander Declerck

" Bequevort Consultance SPRL, nr. 0521.740.036, zaakvoerder Jean-Marie Bequevort

" Gouverno BVBA, nr. 0503.909.654, zaakvoerder Kris Bonner

" Farman BVBA, nr. 0477.733.710, zaakvoerder Walter Deprins

" Just Be BVBA, nr. 0839,140.169, zaakvoerder Nathalie Laroye

-Lauwers Management Consulting BVBA, nr, 0885.314.842, zaakvoerder Maddy Lauwers

" Mel@home BVBA, nr. 0838.620.725, zaakvoerder Melissa Buyie

" ORT Comm. V, nr. 0524.674.978, zaakvoerder François Taymans

" Servi-X BVBA, nr. 0833.476.458, zaakvoerder Serge Vigoureux

-Solen Consult SPRL, nr. 0832.510.121, zaakvoerder Jean-Philippe Thirion

" Temmerman Consulting BVBA, nr. 0829.910.422, zaakvoerder Kristoff Temmerman

3.2. HR (Human Resources)

" Gwendoline Pyrcarelle, geboren op 17 november 1973 te Kortrijk, België

3.3. HUB (Hub Management)

" Marjan Schollaert, geboren op 14 juli 1970 te Wilrijk, België

3.4, M&C (Marketing & Communication)

" Caroline Goethals, geboren op 15 november 1974 te Hulst, Nederland

3.5. FIN (Finance)

" Agency SPRL, nr. 0838.908.953, zaakvoerder Ludovic Hausman

- De raad van bestuur besloot bij eenparigheid van stemmen tot intrekking van de bijzondere operationele volmachten zoals bij bestuursbesluit d.d. 10 november 2009 toegekend, zie bijlage 2.

BIJLAGE 2:Bijæondere operationele volmachten

1.Ondertekening van operationele aangelegenheden

(a) Commerciële offertes voor zowel private bedrijven als openbare aanbestedingen

- Elk afzonderlijk bevoegd: Maddy Lauwers, Peter Van Oevelen, Peter Baert, Alexander Declerck, Katrien

Vanhuile, Veerle Flendrickx, Kristoff Temmerman

- Limiet: 100.000 EUR totale commitment

(b) Commerciële overeenkomsten met klanten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Elk afzonderlijk bevoegd: Maddy Lauwers, Peter Van Oevelen, Peter Baert, Alexander Declerck, Katrien Vanhulle, Veerte Hendrickx, Dominique Courtin, Eve Verbeek, Gratia Lauwers, Griet Troch, inge van Noppen, Jean-Philippe Thirion, Katrien Amssoms, Marianne Saman, Melissa Buyle, Kristoff Temmerman

- Limiet: 100.000 EUR totale commitment

(c) Commerciële overeenkomsten niet leveranciers

_ Elk afzonderlijk bevoegd:Maddy Lauwers, Peter Van Oevelen, Peter Baert, Alexander Declerck, Katrien

Vanhulle, Veerle Hendrickx

- Limiet: 150.000 EUR totale commitment

(d) Commerciële overeenkomsten met Interim Managers

- Elk afzonderlijk bevoegd:Maddy Lauwers, Peter Van Oevelen, Peter Baert, Alexander Declerck, Katrien Vanhulle, Veerle Hendrickx, Dominique Courtin, Eve Verbeek, Gratia Lauwers, Griet Troch, Inge van Noppen, Jean-Philippe Thirlon, Katrien Amssoms, Marianne Saman, Melissa Buyle, Kristoff Temmerman

- Limiet: 150.000 EUR totale commitment

(e) (a) tot en met (d) hierboven

- Gezamenlijk per twee bevoegd: Maddy Lauwers, Peter Van Oevelen, Peter Baert, Alexander Declerck, Katrien Vanhulle, Veerle Hendrickx

- Totale commitment vanaf 100.000 EUR tot limiet van 500.000 EUR

(f) Commerciële overeenkomsten met autoleasing maatschappijen

- Elk afzonderlijk bevoegd: Ludovic Hausman

- Limiet: 50.000 EUR totale commitment

(g) Arbeidsovereenkomsten en alle addenda waaronder loonsopslagen, ontslagen

- Elk afzonderlijk bevoegd:Maddy Lauwers, Peter Van Oevelen, Peter Baert, Alexander Declerck, Katrien

Vanhulle, Veerle Hendrickx, Charles Darcis

- Limiet: 6.000 EUR salaris per maand

(h) Het in ontvangst nemen van aangetekende zendingen

- Elk afzonderlijk bevoegd:Maddy Lauwers, Peter Van Oevelen, Peter Baert, Alexander Decterck, Katrien

Vanhulle, Veerle Hendrickx, Ludovic Hausman

2. Fiscale aangelegenheden

(a) De vennootschap vertegenwoordigen bij de Belgische fiscale en andere openbare overheden en administraties

- Gezamenlijk per twee bevoegd: Maddy Lauwers, Peter Van Oevelen, Peter Baert, Alexander Declerck, Katrien Vanhulle, Veerle Hendrickx

Limiet: 50.000 EUR per geval

(b) Aangifte BTW

- Elk afzonderlijk bevoegd:Maddy Lauwers, Peter Van Oevelen, Peter Baert, Alexander Decterck, Katrien Vanhulle, Veerle Hendrickx, Ludovic Hausman

(c) De vennootschap vertegenwoordigen bij buitelandse fiscale en andere openbare overheden en administraties

- Gezamenlijk per twee bevoegd: Maddy Lauwers, Peter Van Oevelen, Peter Baert, Alexander Declerck,

Katrien Vanhulle, Veerle Hendrickx

- Limiet: 50.000 EUR per geval

3. Ondertekening van juridische aangelegenheden

(a) Gerechtelijke verklaringen

- Gezamenlijk per twee bevoegd: Maddy Lauwers, Peter Van Oevelen, Peter Baert, Alexander Declerck,

Katrien Vanhulle, Veerle Hendrickx

Limiet: 50.000 EUR per geval

(b) Publicatie en formulieren voor de Rechtbank van Koophandel/KBO

- Elk afzonderlijk bevoegd:Maddy Lauwers, Peter Van Oevelen, Peter Baert, Alexander Declerck, Katrien

Vanhulle, Veerle Hendrickx

(c) Documenten voor de RSZ

Gezamenlijk per twee bevoegd: Maddy Lauwers, Peter Van Oevelen, Peter Baert, Alexander Declerck,

Katrien Vanhulle, Veerle Hendrickx

,i

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Limiet: 50.000 EUR per document

(d) Documenten i.v.m. vakbonden

- Gezamenlijk per twee bevoegd: Maddy Lauwers, Peter Van Oevelen, Peter Baert, Alexander Declerck,

Katrien Vanhulle, Veerle Hendrickx

(e) Het vertegenwoordigen van de vennootschap zowel ais etser als verweerder

- Gezamenlijk per twee bevoegd; Maddy Lauwers, Peter Van Oevelen, Peter Baert, Alexander Declerck,

Katrien Vanhulle, Veerle Hendrickx

- Limiet: 50.000 EUR per geval

- De raad van bestuur besluit met eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Susana Gonzalez Melon, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel, Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen en aile documenten kan ondertekenen, die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van de voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

Susana Gonzalez Melon

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.04.2011, NGL 31.05.2011 11138-0029-036
29/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.04.2010, NGL 23.06.2010 10214-0206-037
24/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 22.07.2009 09446-0052-034
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 27.08.2008 08630-0110-016
12/05/2015
ÿþMod Wond 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be iu

B st

1111



"

Rechtbank van koophandel

Antweroen

2 9 APR, 2G15

afdeR5iNvem* r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0882.734.939

Benaming

(voluit) : TriFinance Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Frankrijklei 119, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Herbenoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van de aandeelhouders gehouden op 17 april 2015.

- Per afzonderlijke stemming wordt beslist om het mandaat van de bestuurder Peter Van Oevelen BVBA, met maatschappelijke zetel te Hollestraat 119, 9150 Kruibeke, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0863.442.827, met als vaste vertegenwoordiger de heer P.C.R. Van Oevelen, te verlengen tot en met de Algemene Vergadering die beslist over de jaarrekening per 31.12.2018,

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen,

- Per afzonderlijke stemming wordt beslist een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Susana Gonzalez Melon, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel, Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings-en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen en alle documenten kan ondertekenen, die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van de voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Susana Gonzalez Melon

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

07/07/2015
ÿþRechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Frankrijklei 119, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwil akte : Wijziging van controle

Neerlegging van de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 26 maart 2015 houdende de wijziging van controle overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Susana Gonzalez Melon

Gevolmachtigde

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

2 3 JUNI 2015

afdelinOíiFlifrpen

Itlit Iw.

11

*1509 73

Ondernemingsnr : 0882.734.939

Benaming

(voluit) : TriFinance Belgium

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
TRIFINANCE BELGIUM

Adresse
FRANKRIJKLEI 119 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande