TRIGION

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TRIGION
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 468.693.805

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 25.07.2014 14350-0060-038
10/03/2014
ÿþMod Word 11.1

s1\

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

aao 9zzs*

i

I

tieetplegd ter griffie van de Recfifb j Nar? Keephandel 1e Antwerpen, op

Griffie 2 6 FEB. 2014

Ondernemingsnr : 0468.693.805

Benaming

(voluit) : TRIGION

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Noorderplaats 7 bus 1, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming commissaris

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 29 oktober 2013 blijkt het volgende:

De vergadering stelt het ontslag vast van de commissaris, Verschelden Walkiers & Co, Schaliënstraat 3, 2000 Antwerpen met als vaste vertegenwoordigers de heer Emile Walkiers en de heer Marc Marissen en dit met ingang van 28 oktober 2013. Dit ontslag vloeit voort uit een verzoek van de aandeelhouders die geopteerd hebben om een groepsauditor te benoemen, belast niet de controle van de jaarrekening die afsluit per 31 december 2013. Het ontslag is vrijwillig en werd In onderling overleg overeengekomen en op verzoek van de maedermaatsehappij.

De vergadering verleent hierbij kwijting aan de commissaris, Verschelden-Walkiers & Co, vertegenwoordigd door de heren Emile Walkiers en Marc Marissen voor de uitoefening van diens mandaat vanaf 1 januari 2013 tot op heden met éénparigheid van stemmen.

De vergadering besluit over te gaan tot de aanstelling van een commissaris en benoemt niet éénparigheid van stemmen tot die functie de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Grant Thomton Bedrijfsrevisoren, Potvlietlaan 6, 2600 Antwerpen (Berchem), vertegenwoordigd door de heer Danny De Jonge, bedrijfsrevisor.

De opdracht geldt voor een hernieuwbare termijn van drie jaar en betreft de boekjaren die afsluiten op 31 december 2013-2014-2015.

Voor analytisch uittreksel

Johannes Adrianus Gennissen Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/03/2014
ÿþ Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i <1405922 < III

Ablergotagd fer griffie von de RechfY

ee

va) Koophandel -te Antwerpen. op

2 G FEB, 2014

Griffie

Ondernemingsnr: 0468.693.805

Benaming

(voluit) : TR1GION

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Noorderplaats 7 bus 1, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging volmachten

Uit het verslag van het directiecomité dd. 14 januari 2014 blijkt het volgende:

De vennootschap heeft als hoofdactiviteit bewaking en beveiliging in al zijn toepassingen, voor zover voldaan is aan de wettelijke vereisten hieromtrent.

De bestuurders, directeurs en volmachtdragers die niet aan de opleidingsvoorwaarden, voorzien in artikel 5 van de wet van 10 april 1990 op de bewakingsondernemingen, de beveiligingsondernemingen en de interne bewakingsdiensten, BS van 29.05.1990, voldoen mogen geen handelingen stellen die betrekking hebben op de werkelijke leiding van de onderneming. Daar enkel Alain Vandenbrande en Bart Baré thans voldoen aan deze voorwaarden, werden de bevoegdheden van de directeurs onderling verdeeld in die zin dat enkel voornoemde personen zich zullen bezig houden met de werkelijke leiding.

De raad van bestuur heeft sinds 10 december 2010 gebruik gemaakt van de mogelijkheid in de statuten om overeenkomstig artikel 524 bis e.v. van het wetboek van vennootschappen en haar statuten een directiecomité in te stellen.

In het verslag van de raad van bestuur dd. 10 december 2010, werden de volgende bevoegdheden overgedragen aan het directiecomité:

- Operationeel management;

- Commercieel management;

- Financieel management;

- Administratief management;

- Human Resource management.

In het verslag van het directiecomité dd. 10 december 2010 werden volmachten toegekend aan de: verschillende directeurs van de vennootschap. Het directiecomité beslist deze volmachten vanaf heden te wijzigen, waardoor de directeurs vanaf heden over de volgende volmachten beschikken:

Paul Vercammen

Het directiecomité verleent aan de heerPaul Vercammen, wonende te 3202 Rillaar, Rommelaar 82, op het gebied van het financieel en het administratief management volmacht inzake:

- het aangaan en sluiten van overeenkomsten en verbintenissen tegenover het bestuur der douane, posterijen, bestelgoederendiensten, spoorwegmaatschappijen, telegraaf en telefoondiensten, private of openbare overheden en organen (o.a. RSZ, belastingen), alle gerechtelijke diensten, ondernemingsloketten, verzekeringsmaatschappijen, beroepsverenigingen, e.a. administratieve diensten tot een bedrag van EUR 100.000,00 (excl. btw) per overeenkomst of verbintenis, voorzover zij geen betrekking hebben op de bewakingsactiviteiten;

- de vertegenwoordiging en/of deelname aan vergaderingen in alle zaken, ondernemingen en beroepsverenigingen, waarin de vennootschap een belang heeft;

het huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen, mits raadpleging van het bestuur;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het ondertekenen, in ontvangst nemen, het verlenen van aval inzake briefwisseling, telegrammen en bescheiden geadresseerd aan de vennootschap.

De gevolmachtigde kan in het kader van de hem toegekende volmacht alleen optreden en de vennootschap alleen vertegenwoordigen.

De heer Paul Vercammen heeft op het gebied van het financieel management en het administratief management ook volmacht inzake het beheren van in bewaring gegeven geldsommen waarvan de vennootschap titularis is, het afhalen van geldsommen in het kader van aangegane kredieten en leningen, het geven van betalingsopdrachten, het tekenen van handelseffecten, het endosseren en accepteren van wisselbrieven bij om het even welke bankinstelling en bij het bestuur der postcheques tot een bedrag van EUR 300.000,00 (excl. btw) per verrichting, voor zover zij geen betrekking hebben op de bewakingsactiviteiten, mits medeondertekening van de heer Alain Vandenbrande.

Bart Baré

Het directiecomité verleent aan de heer Bart Baré, wonende te 1701 Itterbeek, Jetterhof 21, op het gebied van het human resource management, het commercieel management en het operationeel management volmacht inzake:

- het uitvoeren van de beslissingen van het bestuur;

- het ondertekenen van offertes en vaste aannemingscontracten die betrekking hebben op het maatschappelijk doel tot een bedrag van EUR 500.000,00 (excl. btw) per offerte of contract;

- de vertegenwoordiging en/of deelname aan vergaderingen in alle zaken, ondernemingen en beroepsverenigingen, waarin de vennootschap een belang heeft;

- het ondertekenen, het in ontvangst nemen, het verlenen van aval inzake briefwisseling, telegrammen en bescheiden geadresseerd aan de vennootschap.

De gevolmachtigde kan in het kader van de hem toegekende volmacht alleen optreden en de vennootschap alleen vertegenwoordigen.

De heer Bart Baré heeft op het gebied van het human resource management, het commercieel management en het operationeel management, mits ondertekening van de heer Alain Vandenbrande, ook volmacht inzake het onderhandelen en sluiten van offertes en vaste aannemingscontracten die betrekking hebben op het maatschappelijk doel vanaf een bedrag van EUR 500.000,00 tot een bedrag van EUR 10.000.000,00 (excl, btw) per offerte of contract.

De heer Bart Baré heeft op het gebied van het human resource management, het commercieel management en het operationeel management ook volmacht inzake de aanwerving en het ontslag van alle personeelsleden evenals de vaststelling van hun bevoegdheden en bezoldiging, mits medeondertekening van de heer Alain Vandenbrande voor bedienden; voor arbeiders kunnen Alain Vandenbrande en Bart Baré dit alleen,

Alain Vandenbrande

Het directiecomité verleent aan de heer Alain Vandenbrande, wonende te 2230 Hersett, Schoolstraat 46, op het gebied van het human resource management, het financieel management, het administratief management, het commercieel management en het operationeel management volmacht inzake:

- het uitvoeren van de beslissingen van het bestuur;

- het aangaan en sluiten van overeenkomsten en verbintenissen tegenover het bestuur der douane, posterijen, bestelgoederen, spoorwegmaatschappijen, telegraaf en telefoondiensten, private of openbare overheden en organen (o.a. RSZ, belastingen), alle gerechtelijke diensten, ondernemingsloketten, verzekeringsmaatschappijen, beroepsverenigingen, e.a, administratieve diensten tot een bedrag van EUR 500.000,00 (excl. btw) per Overeenkomst of verbintenis;

- het ondertekenen van offertes en vaste aannemingscontracten die betrekking hebben op het maatschappelijk doel tot een bedrag van EUR 500.000,00 (excl. btw) per offerte of contract;

- de vertegenwoordiging en/of deelname aan vergaderingen in alle zaken, ondernemingen, en beroepsverenigingen, waarin de vennootschap een belang heeft;

- het huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen, mits raadpleging van de raad van bestuur;

- het ondertekenen, het in ontvangst nemen, het verlenen van aval inzake briefwisseling, telegrammen en bescheiden geadresseerd aan de vennootschap;

De gevolmachtigde kan in het kader van de hem toegekende volmacht alleen optreden en de vennootschap alleen vertegenwoordigen,

De heer Alain Vandenbrande heeft op het gebied van het human resource management, het financieel management, het administratief management, het commercieel management en het operationeel management, mits medeondertekening van de heer Paul Vercammen, ook vomacht inzake:

d Voor-

behouden man het Belgisch Staatsblad

- het onderhandelen en sluiten van offertes en vaste aannemingscontracten die betrekking hebben op het maatschappelijk doel vanaf een bedrag van EUR 500.000,00 tot een bedrag van EUR 10.000.000,00 (excl. btw) per offerte of contract;

- het beheren van in bewaring gegeven geldsommen waarvan de vennootschap titularis is, het afhalen van geldgommen in het kader van aangegane kredieten en leningen, het geven van betalingsopdrachten, het tekenen van handelseffecten, het endosseren en accepteren van wisselbrieven bij om het even welke bankinstelling en bij het bestuur der postcheques tot een bedrag van EUR 500.000,00 (excl. btw) per verrichting.

De heer Alain Vandenbrande heeft op het gebied van het human resource management, het financieel management, het administratief management, het commercieel management en het operationeel management ook volmacht inzake de aanwerving en het ontslag van alle personeelsleden evenals de vaststelling van hun bevoegdheden en bezoldiging, mits medeondertekening van de heer Bart Baré voor bedienden; voor arbeiders - kunnen Alain Vandenbrande en Bart Baré dit alleen.

Voor analytisch uittreksel

Johannes Adrianus Gennissen

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/11/2013
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lila





Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, p NOV 701

3

Griffie

Ondememingsnr : 0468.693.805

Benaming

(voluit) TRIGION

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : NOORDERPLAATS 7 BUS 1, 2000 ANTWERPEN (BELGIË)

(volledig adres)

Onderwerp akte : KENNISNAME ADRESWIJZIGING DIRECTEUR/GEVOLMACHTIGDE

Uittreksel uit het verslag van de raad van bestuur d.d. 8 oktober 2413

De raad van bestuur heeft op 10 december 2010 de heer Bart Baré aangesteld als directeur en tevens hem; volmacht verleend op het gebied van het Human Resource Management, het Financieel Management, het; Administratief Management, het Commercieel Management en het Operationeel Management inzake:

het uitvoeren van de beslissingen van het bestuur,

- het ondertekenen van offertes en vaste aannemingscontracten die betrekking hebben op het, maatschappelijk doel tot een bedrag van 300.000,00 euro (excl. BTW) per offerte of contract; de vertegenwoordiging en/of deelname aan vergaderingen in alle zaken, ondernemingen en beroepsverenigingen, waarin de vennootschap een belang heeft;

het ondertekenen, het in ontvangst nemen, het verlenen van aval inzake briefwisseling, telegrammen en bescheiden geadresseerd aan de vennootschap.

De gevolmachtigde kan in het kader van de hem toegekende volmacht alleen optreden en de vennootschap' alleen vertegenwoordigen.

De heer Bart Baré heeft op het gebied van het Human Resource Management, het Commercieel Management en het Operationeel Management, mits ondertekening van de heer Alain Vandenbrande, ook volmacht inzake het onderhandelen en sluiten van offertes en vaste aannemingscontracten die betrekking hebben op het; maatschappelijk doel vanaf een bedrag van 300.000,00 euro tot een bedrag van 2.500.000,00 euro (excl. BTW); per offerte of contract.

De heer Bart Baré heeft op het gebied van het Human Resource Management, het Commercieel Management; ' en het Operationeel Management ook volmacht inzake de aanwerving en het ontslag van alle personeel evenals de vaststelling van hun bevoegdheden en bezoldiging, mits medeondertekening van de heer Alain; Vandenbrande voor bedienden; voor arbeiders kunnen Alain Vandenbrande en Bart Baré dit alleen.

Deze beslissing werd reeds gepubliceerd irt de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 6 mei 2011 onder= nummer 11068873.

De raad van bestuur meldt hierbij in kennis te zijn gesteld van de adreswijziging van de heer Bart Baré, die zijn; huidig adres heeft te 1701 Itterbeek, Jetterhof 21.

. Johannes Adrianus Gennissen,

gedelegeerd bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/01/2015
ÿþOndernemingsnr : 0468.693.805

Benaming (voluit) ; TRIGION

(verkort)

II

111111

mod 11.1

me-1, ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2144690 na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

30 DEC. 2014

afdelingrfirçen

J



naamloze vennootschap

Noorderplaats 7 bus 1

2000 Antwerpen

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

AANZUIVERING VERLIEZEN DOOR VERMINDERING BALANSPOST `BESCHIKBARE RESERVES' EN FORMELE KAPITAALVERMINDERING

DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN - AANPASSING STATUTEN AAN VIGERENDE WETGEVING - VASTSTELLING NIEUWE TEKST STATUTEN

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse,: notaris te Antwerpen, op 22 december 2014, blijkt het volgende:

1. De vergadering heeft voorafgaandelijk kennis genomen van verslagen van de raad van bestuur en de; commissaris van de Vennootschap opgesteld overeenkomstig artikel 602, §1, van het Wetboek van! Vennootschappen betreffende de kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Het verslag van de commissaris van de Vennootschap, de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder, de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Grant Thornton; Bedrijfsrevisoren - Réviseurs d'entreprises", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen; 0439.814.826, met zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Potvlietlaan 6, in deze functie vertegenwoordigd door; de heer DE JONGE Daniël (roepnaam Danny), bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

"Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap Trigion, bestaat uit een rekening- courant op naam van Facilicom Services Group Belgium NV waarvan 1.700.000 EUR als kapitaalverhoging in kader van de inbreng in natura wordt ingebracht.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de! Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura ;

2. de raad van bestuur van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding; van de inbreng in natura;

3. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en; duidelijkheid;

4. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch! verantwoord is. De partijen zijn overeengekomen om de fractiewaarde per aandeel te hanteren als waarde per aandeel vóór de kapitaalverhoging. Wij merken op dat het eigen vermogen per 31.12.2013 negatief is ten; bedrage van EUR 1.430.226,17. De waardebepaling leidt tot een inbrengwaarde die ten minste overeenkomt; met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura! niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 2.670 aandelen van de NV Trigion zonder vermelding; van nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verlichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess opinion' is.

Onderhavig verslag werd opgemaakt voor het gebruik van de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de geplande kapitaalsverhoging door inbreng in natura zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel worden gebruikt.

Antwerpen, 3 december 2014

Grant Thomton Bedrijfsrevisoren CVBA, commissaris

vertegenwoordigd door

(getekend)

Danny De Jonge

Bedrijfsrevisor"

Na kennisname en goedkeuring van de verslagen van de raad van bestuur en de commissaris van de Vennootschap als hoger gezegd, besliste de vergadering om het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap te verhogen met één miljoen zevenhonderdduizend euro (¬ 1,700.000,00), tegen uitgifte van in totaal tweeduizend zeshonderdzeventig (2.670) nieuwe aandelen van dezelfde soort als de bestaande aandelen, die zullen worden uitgegeven aan dezelfde fractiewaarde als de fractiewaarde van de bestaande aandelen en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in het genot treden vanaf 22 december 2014 en zullen deelnemen in de resultaten van de Vennootschap vanaf het begin van het lopende boekjaar, dit wil zeggen zonder enige pro ratering over het volledige voorbije en nog lopende boekjaar.

De kapitaalverhoging werd volledig volgestort.

2. De vergadering besliste om de balanspost 'Beschikbare reserves' te verminderen met een bedrag van zevenendertigduizend driehonderddrieënveertig euro zevenenvijftig cent (¬ 37.343,57) waardoor deze balanspost wordt teruggebracht naar nul euro drieënvijftig cent (¬ 0,53), en dit ter aanzuivering ten belope van voormeld bedrag van overgedragen verliezen per laatste balansdatum, zijnde per 31 december 2013, met het oog op het herstel van het eigen vermogen van de Vennootschap.

3. De vergadering besliste om, zonder vernietiging van aandelen en met het oog op het herstel van het eigen vermogen van de Vennootschap, het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap te verminderen met in totaal drie miljoen zeshonderddrieënzestigduizend zeshonderdzesentwintig euro (¬ 3.663.626,00) en terug te brengen van drie miljoen negenhonderdzevenentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 3.927.500,00) naar tweehonderddrieënzestigduizend achthonderdvierenzeventig euro (¬ 263.874,00), en dit ter aanzuivering van het resterende saldo van overgedragen verliezen per 31 december 2013 zodat de balanspost "Overgedragen verlies" volledig werd gesaldeerd en teruggebraoht naar nul euro (¬ 00,00).

Deze kapitaalvermindering werd uitsluitend aangerekend op werkelijk gestort kapitaal.

4. Artikel 5 van de bestaande statuten werd aangepast overeenkomstig de hoger genomen besluiten inzake kapitaalverhoging en formele kapitaalvermindering zodat dit artikel werd gewijzigd en voortaan luidt als volgt: "Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap bedraagt tweehonderddrieënzestigduizend achthonderdvierenzeventig euro (¬ 263.874,00).

Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door zesduizend honderdnegenenzestig (6.169) gelijke Aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

De vergadering besliste verder om de meest ruime machtigingen toe te kennen aan de raad van bestuur  extern optredend als voorzien in de statuten van de Vennootschap en met recht van indeplaatstelling - tot uitvoering van alle hoger genomen beslissingen aangaande de uitgifte van nieuwe aandelen in het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in natura en de aanzuivering van verliezen door formele kapitaalvermindering, met inbegrip van de boekhoudkundige verwerking van de genomen beslissingen en deze kapitaalverrichtingen en aanzuivering van verliezen in de balans van de Vennootschap.

De vergadering besliste tevens om de ruimste bevoegdheden te verlenen aan ieder bestuurder van de Vennootschap evenals aan de heer VERCAMMEN Paul Gustaaf Irma Isidore, geboren te Aarschot op 31 augustus 1953, wonende te 3202 Aarschot (Billaar), Rommelaar 82, elk met bevoegdheid om alleen en zelfstandig op te treden en met recht van indeplaatsstelling, tot uitvoering van de nodige aanpassingen, inschrijvingen, meldingen en schrappingen in het register van aandelen uit hoofde van en in overeenstemming met de hoger genomen besluiten tot kapitaalverhoging en formele kapitaalvermindering.

5. De regeling inzake het dagelijks bestuur en het directiecomité werd gewijzigd zodat artikel 13 van de

statuten voortaan luidt als volgt:

"Artikel 13: dageliiks bestuur - directiecomité

13.1. benoeming

Het dagelijks bestuur van de Vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer Afgevaardigde

Bestuurders en/of andere personen, die alleen of gezamenlijk optreden zoals geregeld in deze Statuten en

desgevallend op het ogenblik van hun benoeming. De Raad van Bestuur beslist omtrent hun benoeming,

ontslag en bevoegdheid.

Iedere Afgevaardigde Bestuurder zal krachtens deze Statuten bevoegd zijn om zelfstandig alle besluiten te

nemen in het kader van het dagelijks bestuur zoals hierna gedefinieerd.

13.2. bevoegdheden inzake dagelijks bestuur

Onder dagelijks bestuur worden verstaan alle handelingen of verrichtingen betreffende het dagelijks bestuur

-dia nietverder reiken- dan da behoeften van .het_dagelljks_leven_van.de Vermnootschapr-of.de.behoeften_die_om

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

r, mod 11.1

reden zowel van minder belang dat ze vertonen als van de noodzakelijkheid een spoedige oplossing te treffen, de tussenkomst van de Raad van Bestuur niet rechtvaardigen.

13.3. directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen is het aan de Raad van Bestuur toegestaan om zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de Vennootschap of op aile handelingen die op grond van de wet aan de Raad van Bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de Raad van Bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet Bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de Raad van Bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de Raad van Bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Indien een lid van het directiecomité een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensrechtelijk aard heeft dat strijdig is met een beslissing of verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, zal dat lid van het directiecomité de Raad van Bestuur inlichten en zal, in afwijking van artikel 524ter, §1, van het Wetboek van Vennootschappen, alleen de Raad van Bestuurde beslissing of verrichting kunnen goedkeuren, in voorkomend geval mits naleving van de procedure omschreven in artikel 523, §1, van het Wetboek van Vennootschappen."

6. De regeling inzake de externe vertegenwoordiging werd gewijzigd zodat artikel 14 van de statuten voortaan luidt als volgt:

"Artikel 14: vertegenwoordiging

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de Vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de Vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn hetzij door twee (2) Bestuurders samen handelend hetzij door één (1) Afgevaardigde Bestuurder alleen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de Vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de daartoe aangestelde Afgevaardigde Bestuurder alleen optredend en/of andere personen belast met het dagelijks bestuur die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

Indien er een directiecomité is ingesteld, kan de Vennootschap binnen de perken van de bevoegdheden van het directiecomité tegenover derden tevens geldig vertegenwoordigd en verbonden worden door twee leden van het directiecomité samen optredend.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de Vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de Vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht."

7. De regeling inzake de toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt: Er zijn geen voorwaarden voor toelating tot de Algemene Vergaderingen noch voor de uitoefening van het eventuele stemrecht.

8. Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld welke voortaan ais enige vigerende tekst van de statuten

zal gelden.

ilITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, verslag raad van bestuur, verslag commissaris.

ïi Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/11/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 02.08.2012 12381-0115-037
23/05/2012
ÿþ Motl Wosa 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0468.693.805

. Benaming

(voluit) : TRIGION

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: NOORDERPLAATS 7 BUS 1, 2000 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

Uittreksel uit het verslag van de raad van bestuur gehouden na afsluiting van de gewone algemene vergadering der aandeelhouders d.d. 30 juni 2011

De raad van bestuur beslist de heer Johannes Adrianus Gennissen, wonende te 3065 Rotterdam AG, Ringvaartweg 188 A (Nederland), te benoemen tot gedelegeerd bestuurder, bevoegd tot daden van dagelijks bestuur, overeenkomstig artikel 12 van de statuten én met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid, overeenkomstig artikel 13 van de statuten.

Tanja De Naeyer,

volmachtdrager.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vol behoi II'I lUI 111111 IIYIIIII IV

aan *12093217*

Belgi staats









tkrrgalegd tar grief van do brillent fceahndd fa Ar, e

Griffie/ Q MEI 2I n2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

13/03/2012
ÿþ ncd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ill

*iaossise"

.

van hoop-handel te Antwerpen,Áf6ank

Griffie Q 1 Se 7012

Ondememingsnr 0468.693.805 Benaming

(voluit) : TRIGION (verkort):

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : IJZERLAAN 11, 2060 ANTWERPEN (BELGIË)

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING - VOLMACHT

Uittreksel uit het verstag van de raad van bestuur d.d. 3 februari 2012

De raad van bestuur beslist, met ingang van 5 maart 2012, de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar. Noorderplaats 7 bus 1, 2000 Antwerpen.

Er wordt bijzondere volmacht verleend aan mevrouw Panja De Naeyer, medewerkster bij Walkiers & Co, Eglantierlaan 5, 2020 Antwerpen, waarbij zij de mogelijkheid heeft:

" aile formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen bij de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

" alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

" de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

" alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds,

Johapnes\ Adrianus Gennissen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 15.07.2011 11311-0334-033
06/05/2011
ÿþ 'Vod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

k 11111

*11068873*

iieerrgePegd >fier griffie van de Rechtbank von tloophandef te Antwerpen, op

2 6 APR. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0468.693.805

Benaming

(voluit) : TRIGION

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : IJZERLAAN 11, 2060 ANTWERPEN

Onderwerp akte : TAAKVERDELING  VOLMACHTEN  BENOEMING DIRECTEURS

Uittreksel uit het verslag van de raad van bestuur d.d. 10 december 2010

Uitleg activiteiten en bevoegdheden

De vennootschap heeft als hoofdactiviteit bewaking en beveiliging in al zijn toepassingen, voor zover voldaan is

aan de wettelijke vereisten hieromtrent. Hetgeen ondermeer de levering aan derden van volgende diensten

omvat:

toezicht op en bescherming van roerende en onroerende goederen;

bescherming van personen;

toezicht op en bescherming bij het vervoer van waarden;

beheer van alarmcentrales;

toezicht op en controle van personen met het oog op het verzekeren van de veiligheid op voor het publiek

toegankelijke plaatsen.

De bestuurders, directeurs en volmachtdragers die niet aan de opleidingsvoorwaarden voorzien in artikel 5 van de Wet van 10 april 1990 op de bewakingsondernemingen, de beveiligingsondememingen en de interne bewakingsdiensten, BS van 29.05.1990, voldoen, mogen geen handelingen stellen die betrekking hebben op de werkelijke leiding van de onderneming, zoals bedoeld in artikel 5 van de Wet van 10 april 1990.

Voldoen thans aan deze voorwaarden:

- de heer Alain Vandenbrande, voornoemd;

- de heer Bart Baré, voornoemd.

Enkel zij zullen en mogen zich aldus bezig houden met de werkelijke leiding van de bewakingsactiviteiten.

Benoeming persoon gelast met dagelijks bestuur

De raad van bestuur beslist de heer Alain Vandenbrande, wonende te 2230 Herselt, Schoolstraat 46, overeenkomstig artikel 12 en 13 van de statuten, aan te stellen tot persoon gelast tot het dagelijks bestuur, die afzonderlijk kan optreden, resp. de vennootschap alleen kan vertegenwoordigen. Hij zal zijn mandaat uitoefenen onder de titel "algemeen directeur".

Zijn mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Instelling directiecomité  vaststelling bevoegdheden

De raad van bestuur beslist overeenkomstig artikel 524bis, eerste lid W. Venn. en artikel 12 van de statuten een directiecomité in te stellen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

r,

Luik B - Vervolg

De bevoegdheden van de raad van bestuur worden volledig uitgehold, zodat de raad van bestuur enkel nog een

toezichthoudende functie heeft. Worden aldus overgedragen aan het directiecomité:

Het operationeel Management;

Het Commercieel Management;

Het Financieel Management;

Het Administratief Management;

- Het Human Resource Management.

Behoort evenwel uitsluitend tot de bevoegdheid van de raad van bestuur en derhalve buiten de bevoegdheid van het directiecomité:

het verwerven, vervreemden en bezwaren van onroerende goederen en financiële vaste activa, met uitzondering van de aankoop van aandelen ingevolge bijzondere volmacht; het aangaan van algemene borgstellingen en garanties zonder tijdsbeperking, andere dan contracten betreffende uit te voeren werken en huur van onroerende goederen;

het openen van rekeningen, het aangaan en verstrekken van kredieten en leningen, de modaliteiten en waarborgen ervan vast te leggen en te wijzigen voor zover zij geen betrekking hebben op de werkelijke leiding van de onderneming, zoals bedoeld in artikel 5 van de Wet van 10 april 1990.

Benoeming directeurs

De raad van bestuur beslist volgende directeurs te benoemen voor onbepaalde duur:

- de heer Alain Vandenbrande, wonende te 2230 Herselt, Schoolstraat 46;

de heer Bart Baré, wonende te 1700 Dilbeek, Verheydenstraat 19/4;

de heer Koenraad Busschots, wonende te 2180 Ekeren, Isabellalei 19.

De mandaten worden onbezoldigd uitgeoefend.

De vennootschap is binnen het kader van de bevoegdheden van het directiecomité tegenover derden, overeenkomstig artikel 524bis, derde lid, W. Venn. en artikel 12 van de statuten, geldig vertegenwoordigd door twee directeurs gezamenlijk handelend.

Uittreksel uit het verslaci van het directiecomité d.d. 10 december 2010

Taakverdeling

De vennootschap heeft als hoofdactiviteit bewaking en beveiliging in al zijn toepassingen, voor zover voldaan is aan de wettelijke vereisten hieromtrent. Hetgeen ondermeer de levering aan derden van volgende diensten omvat:

toezicht op en bescherming van roerende en onroerende goederen;

- bescherming van personen;

toezicht op en bescherming bij het vervoer van waarden;

beheer van alarmcentrales;

toezicht op en controle van personen met het oog op het verzekeren van de veiligheid op voor het publiek

toegankelijke plaatsen.

De bestuurders, directeurs en volmachtdragers die niet aan de opleidingsvoorwaarden voorzien in artikel 5 van de Wet van 10 april 1990 op de bewakingsondernemingen, de beveiligingsondememingen en de interne bewakingsdiensten, BS van 29.05.1990, voldoen, mogen geen handelingen stellen die betrekking hebben op de werkelijke leiding van de onderneming, zoals bedoeld in artikel 5 van de Wet van 10 april 1990.

Voldoen thans aan deze voorwaarden:

- Alain Vandenbrande;

- Bart Baré.

In het kader van het voornoemde worden de bevoegdheden tussen de directeurs onderling verdeeld, in die zin dat enkel Alain Vandenbrande en Bart Baré zich zullen bezig houden met de werkelijke leiding, in het bijzonder het Commercieel Management, het Operationeel Management en het Human Resources Management.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

Koenraad Busschots zal zich aldus enkel bezig houden niet het Administratief Management en het Financieel Management, dat aldus geen betrekking heeft op de bewakingsactiviteiten.

De raad van bestuur wijst er tevens op dat de vennootschap binnen het kader van de bevoegdheden van het directiecomité tegenover derden, overeenkomstig art. 524bis, derde lid, W. Venn. en art. 12 van de statuten, geldig vertegenwoordigd wordt door twee directeurs gezamenlijk handelend. In casu zal de heer Koenraad Busschots in zijn hoedanigheid van financieel manager mede-handtekening dienen te krijgen van de heer Alain Vandenbrande of de heer Bart Baré. Alain Vandenbrande en Bart Baré hebben in hun hoedanigheid van respectievelijk algemeen directeur en bedrijfsmanager steeds de mede-handtekening van elkaar nodig.

Volmachten

Het directiecomité beslist overeenkomstig de statuten tevens volmachten toe te kennen.

Ook hier geldt dat enkel Alain Vandenbrande en Bart Baré volmachten krijgen om alleen op te treden met betrekking tot de werkelijke leiding, m.n. het Commercieel Management, het Operationeel Management en het Human Resources Management. Koenraad Busschots krijgt op zijn beurt volmachten op het gebied van het Administratief Management en Financieel Management.

Volmachten:

Koenraad Busschots

De raad van bestuur verleent aan de heer Koenraad Busschots, wonende te 2180 Ekeren, lsabellalei 19, op het gebied van het Financieel Management en het Administratief Management volmacht inzake:

- het aangaan en sluiten van overeenkomsten en verbintenissen tegenover het bestuur der douane, posterijen, bestelgoederendiensten, spoorwegmaatschappijen, telegraaf en telefoondiensten, private of openbare overheden en organen (o.a. RSZ, belastingen), alle gerechtelijke diensten, ondernemingsloketten, verzekeringsmaatschappijen, beroeps-verenigingen, e.a. administratieve diensten tot een bedrag van 100.000,00 euro (excl. BTW) per overeenkomst of verbintenis, voor zover zij geen betrekking hebben op de bewakingsactiviteiten;

de vertegenwoordiging en/of deelname aan vergadering in alle zaken, ondernemingen en beroepsverenigingen, waarin de vennootschap een belang heeft;

het huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen, mits raadpleging van het bestuur;

het ondertekenen, het in ontvangst nemen, het verlenen van aval inzake briefwisseling, telegrammen en bescheiden geadresseerd aan de vennootschap.

De gevolmachtigde kan in het kader van de hem toegekende volmacht alleen optreden en de vennootschap alleen vertegenwoordigen.

De heer Koenraad Busschots heeft op het gebied van het Financieel Management en het Administratief Management ook volmacht inzake het beheren van in bewaring gegeven geldsommen waarvan de vennootschap titularis is, het afhalen van geldsommen in het kader van aangegane kredieten en leningen, het geven van betalingsopdrachten, het tekenen van handelseffecten, het endosseren en accepteren van wisselbrieven bij om het even welke bankinstelling en bij het bestuur der postcheques tot een bedrag van 300.000,00 euro (excl. BTW) per verrichting, voor zover zij geen betrekking hebben op de bewakingsactiviteiten, mits medeondertekening van de heer Alain Vandenbrande.

Bart Baré

De raad van besuur verleent aan de heer Bart Baré, wonende te 1700 Dilbeek, Verheydenstraat 19/4, op het gebied van het Human Resource Management, het Commercieel Management en het Operationeel Management volmacht inzake:

- het uitvoeren van de beslissingen van het bestuur;

het ondertekenen van offertes en vaste aannemingscontracten die betrekking hebben op het

maatschappelijk doel tot een bedrag van 300.000,00 euro (excl. BTW) per offerte of contract;

de vertegenwoordiging en/of deelname aan vergaderingen in alle zaken, ondernemingen en

beroepsverenigingen, waarin de vennootschap een belang heeft;

- het ondertekenen, het in ontvangst nemen, het verlenen van aval inzake briefwisseling, telegrammen en bescheiden geadresseerd aan de vennootschap.

De gevolmachtigde kan in het kader van de hem toegekende volmacht alleen optreden en de vennootschap alleen vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

De heer Bart Baré heeft op het gebied van het Human Resource Management, het Commercieel Management en het Operationeel Management, mits ondertekening van de heer Alain Vandenbrande, ook volmacht inzake het onderhandelen en sluiten van offertes en vaste aannemingscontracten die betrekking hebben op het maatschappelijk doel vanaf een bedrag van 300.000,00 euro tot een bedrag van 2.500.000,00 euro (excl. BTW) per offerte of contract.

De heer Bart Baré heeft op het gebied van het Human Resource Management, het Commercieel Management en het Operationeel Management ook volmacht inzake de aanwerving en het ontslag van alle personeel evenals de vaststelling van hun bevoegdheden en bezoldiging, mits medeondertekening van de heer Alain Vandenbrande voor bedienden; voor arbeiders kunnen Alain Vandenbrande en Bart Baré dit alleen.

Alain Vandenbrande

De raad van besuur verleent aan de heer Alain Vandenbrande, wonende te 2230 Hersep, Schoolstraat 46, op het gebied van het Human Resource Management, het Financieel Management, het Administratief Management, het Commercieel Management en het Operationeel Management volmacht inzake: het uitvoeren van de beslissingen van het bestuur;

het aangaan en sluiten van overeenkomsten en verbintenissen tegenover het bestuur der douane, posterijen, bestelgoederendiensten, spoorwegmaatschappijen, telegraaf en telefoondiensten, private of openbare overheden en organen (o.a. RSZ, belastingen), alle gerechtelijke diensten, ondernemingsloketten, verzekeringsmaatschappijen, beroepsverenigingen, e.a. administratieve diensten tot een bedrag van 100.000,00 euro (excl. BTW) per overeenkomst of verbintenis; het ondertekenen van offertes en vaste aannemingscontracten die betrekking hebben op het maatschappelijk doel tot een bedrag van 300.000,00 euro (excl. BTW) per offerte of contract; de vertegenwoordiging en/of deelname aan vergaderingen in alle zaken, ondernemingen en beroepsverenigingen, waarin de vennootschap een belang heeft;

het huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen, mits raadpleging van de raad van bestuur;

het ondertekenen, het in ontvangst nemen, het verlenen van aval inzake briefwisseling, telegrammen en bescheiden geadresseerd aan de vennootschap.

De gevolmachtigde kan in het kader van de hem toegekende volmacht alleen optreden en de vennootschap alleen vertegenwoordigen.

De heer Alain Vandenbrande heeft op het gebied van het Human Resource Management, het Financieel Management, het Administratief Management, het Commercieel Management en het Operationeel Management, mits ondertekening van de heer Koenraad Busschots, ook volmacht inzake:

het onderhandelen en sluiten van offertes en vaste aannemingscontracten die betrekking hebben op het maatschappelijk doel vanaf een bedrag van 300.000,00 euro tot een bedrag van 2.500.000,00 euro (excl. BTW) per offerte of contract;

het beheren van in bewaring gegeven geldsommen waarvan de vennootschap titularis is, het afhalen van geldsommen in het kader van aangegane kredieten en leningen, het geven van betalingsopdrachten, het tekenen van handelseffecten, het endosseren en accepteren van wisselbrieven bij om het even welke bankinstelling en bij het bestuur der postcheques tot een bedrag van 500.000,00 euro (excl. BTW) per verrichting.

De heer Alain Vandenbrande heeft op het gebied van het Human Resource Management, het Financieel Management, het Administratief Management, het Commercieel Management en het Operationeel Management ook volmacht inzake de aanwerving en het ontslag van alle personeel evenals de vaststelling van hun bevoegdheden en bezoldiging, mits medeondertekening van de heer Bart Bare voor bedienden; voor arbeiders kunnen Alain Vandenbrande en Bart Baré dit alleen.

Johannes Adrianus Gennissen,

gedelegeerd bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 19.07.2010 10327-0428-035
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 25.06.2009 09303-0280-017
13/05/2009 : LE104316
06/06/2008 : LE104316
22/01/2008 : LE104316
07/06/2007 : LE104316
26/02/2007 : LE104316
08/03/2006 : LE104316
17/01/2005 : LE104316
12/01/2005 : LE104316
01/07/2003 : LE104316
24/06/2003 : LE104316
05/11/2002 : LE104316
08/05/2002 : LE104316

Coordonnées
TRIGION

Adresse
NOORDERPLAATS 7, BUS 1 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande