TRINITAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRINITAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.862.937

Publication

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.05.2013, NGL 26.08.2013 13462-0138-012
13/10/2011
ÿþ Mod 2.e

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11I 11 II II U li I1H H Mli

*11154466*

V beh

aa

Be Sta,

.:(~~Ef=

C? r-. ~ .. ~~. ~,7

0 3 OKT. 2011

Griffie

©ndernerningsnr : 0837.862.937

Benaming

(voluit) : Trinitas"

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Transcontinentaalweg 15

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel Tekst

2030 Antwerpen

De zaakvoerders hebben beslist om per 26/09/2011 de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2950 Kapellen, Holleweg 28.

' Maes Kristof

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid ven de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11304496*

Neergelegd

14-07-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): TRINITAS

0837862937

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2030 Antwerpen, Transcontinentaalweg 15

Onderwerp akte: Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Dick Van Laere te Antwerpen op 12 juli 2011, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, waaruit blijkt dat:

A. De heer MAES Kristof Theo Hilda, geboren te Brugge op 14 mei 1972, houder van een identiteitskaart met nummer 591-2882853-18, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 72.05.14-025.35, echtgenoot van mevrouw WOUTERS Kristin, wonend te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Beeckmanslaan 11.

B. Mevrouw KIENEN Anja Julia Maria, geboren te Antwerpen(Wilrijk) op 6 januari 1969, wonende te 2950 Kapellen, Holleweg 28, houder van een identiteitskaart met nummer 5908159048-16, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 69.01.06-294.12, echtgescheiden.

C. De heer VAN dER ELST Sébastien Alexandre Maurice Anne-Marie, geboren te Wilrijk op 21 oktober 1968 houder van een identiteitskaart met nummer 590-4577682-84, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 68.10.21-175.14, echtgenoot van mevrouw AELBRECHT Gracy Jozef Emma, wonend te 9140 Temse, Gentstraat 46 een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam  TRINITAS .

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2030 Antwerpen, Transcontinentaalweg 15. DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde tijd.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland :

De Import en export, de groot- en kleinhandel, de vervaardigen en ontwikkeling van menigvuldige goederen in het algemeen en meer specifiek, zonder beperkend te zijn, decoratie- en outdoor decoratie-artikelen, speelgoed, kinderartikelen en dit in de ruimste zin;

De handel van alle producten voor doe-het-zelvers in het algemeen;

Het verlenen van advies, bijstand en opleiding met betrekking tot de toepassing van computerprogramma s en het programmeren, ontwikkelen en ontwerpen ervan.

De installatie, configuratie en onderhoud van computers, randapparatuur en software. Organiseren van reizen en incentives.

Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten. Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computers en alle computerconsultancy activiteiten. De aan- en verkoop, import en export van confectie en mode artikelen;

Het oprichten van gebouwen of laten oprichten van gebouwen, het verwerven, beheren, exploiteren, huren en verhuren, vervreemden van onroerende zaken en/of zakelijke rechten op onroerende goederen, hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden in de ruimste zin van het woord.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het voeren van een studie, organisatie-en raadgevend bureau inzake financiële, handels-of sociale aangelegenheden, omvattende bedrijfsorganisatie, bedrijfsadvies en marketing, zonder beperking.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Het voeren van een bureau voor nijverheidsstudiën, publiciteitsonderneming en expertisekantoor.

Het bemiddelen, in opdracht van derden, van overeenkomsten of diensten, het aanbrengen van zaken, cliënten, financiers of andere in de breedste zin.

Hieronder kunnen worden begrepen alle transacties of handelingen die kaderen in een commissie-, agentuur-, distributie-, concessie-, of lastgevingsovereenkomst of enige andere overeenkomst waarbij de vennootschap als tussenpersoon, aanbrenger of distributeur optreedt.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Dit alles in de meest ruime zin.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Om haar doel te verwezenlijken, kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig(186) gelijke aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

De aandelen zijn steeds op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de aandelen van een vennoot overgedragen onder de levenden of wegens overlijden overeenkomstig de voorschriften terzake van het Wetboek van Vennootschappen.

RESERVES, VERDELING VAN DE WINST

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

De oprichters stellen aan tot niet-statutair zaakvoerders: de heer MAES Kristof, mevrouw KIENEN Anja en de heer VAN dER ELST Sébastien,

JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de tweede dinsdag van de maand mei te 17.00 uur. De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op 8 mei 2012.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2012.

NIET-BENOEMING COMMISSARIS

Aangezien de voorwaarden niet vervuld zijn, waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht is, wordt geen commissaris benoemd.

VOLMACHT

De oprichters wensen bijzondere volmacht te geven aan:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  OUTCOME , met zetel te 1830 Machelen, Dorpsplein 2, vertegenwoordigd door mevrouw Ilse Getteman te 1150 Brussel, Kamelialaan, 10 of de Heer Patrick De Smet, te 1982 Zemst, Populierendreef, 5, om, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om daar alle formaliteiten te vervullen van inschrijvingen, latere wijzigingen, en schrappingen van de vennootschap. - de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  FILOTAX , met zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Grote Steenweg 616, vertegenwoordigd door één van haar zaakvoerders, de heer Jean-Louis Verhaert of de Heer Philippe van Dieren, met kantoor op zelfde adres om, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap, alle formaliteiten te vervullen bij de Directe en Indirecte Belastingen.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Dick Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Datum : tweeduizend elf op dertien juli

Naam oprichter 1 : MAES Kristof,

Geboren te Brugge op veertien mei duizend negenhonderdtweeënzeventig

Woonplaats : 2610 Antwerpen, Beeckmanslaan 11

Rijksregisternummer : 720514-025-35

Nationaliteit : Belgische

Naam oprichter 2 : KIENEN Anja,

Geboren te Antwerpen(Wilrijk) op zes januari duizend negenhonderdnegenenzestig

Woonplaats : 2950 Kapellen, Holleweg 28

Rijksregisternummer : 690106-294-12

Nationaliteit : Belgische

Naam oprichter 3 : VAN DER ELST Sébastien,

Geboren te Wilrijk op eenentwintig oktober duizend negenhonderdachtenzestig

Woonplaats : 9140 Temse, Gentstraat 46

Rijksregisternummer : 681021-175-14

Nationaliteit : Belgische

Naam vennootschap : TRINITAS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2030 Antwerpen, Transcontinentaalweg 15

Kapitaal : achttienduizend zeshonderdeuro, achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR)

Duur : een onbeperkte duur

Maand jaarvergadering : mei

Einde boekjaar : eenendertig december

Einde eerste boekjaar: eenendertig december tweeduizend twaalf

Technische gegevens in verband met e-depot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TRINITAS

Adresse
HOLLEWEG 28 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande