TRINITY TRIATHLON TEAM

Association sans but lucratif


Dénomination : TRINITY TRIATHLON TEAM
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 833.110.234

Publication

31/12/2014
ÿþMao 2.2

; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Ondernemingsnr : 833.110.234

Benaming

(voluit) : TRINITY TRIATHLON TEAM

10 *192303

NA

I echtbank van koophandel

Antwerpen

18 DEC. 2014

afdeling Antwerpen

Gfiï#.i~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Oudstrijderslaan 8 te 2900 Schoten

Onderwerp akte : Wijziging statuten.

Op de Algemene Vergadering van 9 oktober 2014 zijn de volgende wijzigingen voorgedragen en goedgekeurd

Nieeuwe verkorte benaming van Trinity Triathlon Team : TRINITY.

Ontslag van bestuurders en benoemingen van nieuwe bestuurders.

Bestuurders die ontslag nemen uit de Raad van Bestuur van de vzw Trinity Triathlon Team

1. De Laeter Sietse, Secretaris, gedomicilieerd in Schoten en wonende Fortbaan 107, geboren te Ekeren op 3 augustus 1978, van Belgische nationaliteit

2. Pluijm Daniel, Penningmeester, gedomicilieerd in Brecht en wonende Tsjaikoskylaan 11, geboren te Schoten op 9 april 1952, van Belgische nationaliteit.

Nieuwe bestuurders in de Raad van Bestuur van de vzw Trinity Triathlon Team, verkozen door de Algemene Vergadering van 9 oktober 2014

1. Mark Meutermans, Voorzitter, gedomicilieerd in Borsbeek en wonende Akkerdonckstraat 8 , geboren te Wilrijk op 12 april 1968, van Belgische nationaliteit.

2. Guy Rosseels, Penningmeester, gedomicilieerd in Zandhoven en wonende De Linden 95, geboren te Antwerpen op 24 oktober 1966, van Belgische nationaliteit,

3. Bart Knoll, Secretaris, gedomicileerd in Schoten en wonende Oudstrijderslaan 3, geboren te Borgerhout op 13 november 1980.

4. Bart I]esart, Raadslid, gedomicilieerd in St-Job in't Goor en wonende Kruisbooglaan 2, geboren te Deume op 13 oktober 1968, van Belgische nationaliteit.

5. Peter Heyrman, Raadslid, gedomicilieerd in Brasschaat en wonende Dullingen 56, geboren te Beveren Waas op 12 november 1957, van Belgische nationaliteit.

6. Olivier Pignet,Raadslid, gedomicilieerd in 's Gravenwezel en wonende Eikenlei 13, geboren te Schoten op 5 april 1980, van Belgische nationaliteit.

De hierboven vermelde personen vertegenwoordigen rechtsgeldig de vzw Trinity Triathlon Team.

De Voarzitter De Penningmeester

Mark Meutermans Guy Rosseels

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

07/02/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Vo

behc

aar

Belç

Staal

RECHTBANK

KOOPHANDEL

2 5 JAN. 2011

A N T E ~d

Ondememingsnr: ~. 0 2 3

°1 1 0

Benaming

(voluit) : Trinity Triathlon Team

(verkort):

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Oudstrijderslaan 8, 2900 Schoten

Onderwerp akte : Oprichting

Inleidende bepalingen

In het jaar 2011 op 18 januari

wordt tussen de ondergetekenden:

1. Pingnet Olivier, gedomicilieerd in 's-Gravenwezel en wonende Smisheide 2, geboren te Schoten op 5 april 1983, van Belgische nationaliteit.

2. De Laeter Sietse, gedomicilieerd in Schoten en wonende Fortbaan 107, geboren te Ekeren op 3 augustus 1978, van Belgische nationaliteit.

3. Pluijm Daniel, gedomicilieerd in Brecht en wonende Tsjaikowskylaan 11, geboren te Schoten op 9 april 1952, van Belgische nationaliteit.

Overeengekomen om een vereniging zonder winstoogmerk op te richten op grond van de wet van 27 juni' 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen zoals gewijzigd door de wet van 2: mei 2002, en de gecoördineerde statuten als volgt vast te leggen.

GECOÖRDINEERDE STATUTEN

Titel 1 : NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1

De vereniging draagt de naam Trinity Triathlon Team vzw.

Artikel 2

De vereniging is gevestigd te 2900 Schoten, Oudstrijderslaan 8 en ressorteert onder het gerechtelijk'

arrondissement Antwerpen.

De maatschappelijke zetel kan door eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur naar elk ander adres:

overgebracht worden.

Artikel 3

De doelstelling is bij te dragen en een aanbod te doen tot het bevorderen van de (sport)begeleiding  in de' meest ruime zin  van de triathlon en duathlon en al de afhankelijke sporten te bevorderen en aan te moedigen.

Ze zal dit doen in de Olympische geest, buiten elke inmenging van politieke en filosofische of godsdienstige: strekking. De vereniging kan om zijn doel te realiseren alle initiatieven nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel te maken hebben.

Artikel 4

De vereniging wordt opgelicht voor onbepaalde duur maar kan altijd ontbonden worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

TITEL 2: LEDEN

Artikel 5:

De vereniging telt leden en toegetreden leden.

Het aantal leden is onbeperkt, maar het minimum moet minstens drie bedragen.

Toegetreden leden hebben alleen de rechten en verplichtingen die bepaald worden in het huishoudelijk reglement.

Artikel 6 :

§1. Als lid kan tot de vereniging toetreden eenieder (natuurlijke persoon of rechtspersoon) die door de Raad van Bestuur wordt voorgedragen aan de Algemene Vergadering. Een kandidaat lid dient zijn verzoek om toetreding schriftelijk te richten aan de Raad van Bestuur. Leden worden aanvaard door de Algemene Vergadering bij gewone meerderheid.

§2. Toetredende leden zijn alle overige leden welke aangesloten zijn bij de vereniging. Artikel 7:

Leden hebben inzagerecht in alle stukken van de vereniging, die ter beschikking zijn op de maatschappelijke zetel. Het betreft zowel de boekhoudkundige stukken als alle notulen en beslissingen van de Algemene Vergadering , Raad van Bestuur of van personen, al dan niet met een bestuursfunctie die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden.

Op de maatschappelijke zetel van de vereniging wordt een register van de leden bijgehouden. Alle beslissingen betreffende toetreding, uittreding of uitsluiting van leden moeten door de Raad van Bestuur in dat register worden ingeschreven.

Artikel 8:

De jaarlijkse bijdrage van de leden bedraagt maximum 1000 euro, maar wordt jaarlijks door de Raad van Bestuur vastgesteld.

Artikel 9:

§1. Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Zij brengen de Raad van Bestuur, per aangetekend schrijven, op de hoogte van hun ontslag.

&2. Elk lid dat weigert de bijdrage te betalen wordt geacht ontslag te nemen.

&3. De uitsluiting van een lid kan slechts door de Algemene Vergadering en met de meerderheid van twee derden van de aanwezigen of vertegenwoordigde stemmen worden uitgesproken.

De Raad van Bestuur kan het lidmaatschap of de uitoefening van de rechten daaraan verbonden schrappen indien zich emstige feiten hebben voorgedaan waarvoor een beslissing van de AV niet kan worden afgewacht.

Artikel 10:

Uittredend of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave van of vergoeding voor gestorte bijdrage of gedane inbrengsten vorderen.

TITEL 3: RAAD VAN BESTUUR

Artikel 11:

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van tenminste drie personen die lid zijn van de vereniging. Het aantal bestuurders moet evenwel steeds één minder zijn dan het aantal leden van de Algemene Vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De leden van de Raad van Bestuur worden benoemd door de Algemene vergadering, bij gewone meerderheid. Zij zijn ten allen tijde afzetbaar door de Algemene Vergadering die daarover beslist bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Ieder lid van de Raad van Bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de voorzitter van de Raad van Bestuur.

Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit.

Artikel 12:

De Raad van Bestuur wordt verkozen voor een termijn van vier jaar.

De leden van de Raad van Bestuur zijn herverkiesbaar na het einde van hun mandaat.

Artikel 13:

&1. De Raad van Bestuur kan uit zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris, een penningmeester of ieder andere functie die zij voor de goede werking van de vereniging nodig acht, verkiezen.

De voorzitter of twee bestuurders roept de raad bijeen en zit de vergadering voor. In geval de voorzitter belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter of door de oudste van de aanwezige bestuurders.

&2. De Raad van Bestuur vergadert slechts geldig, indien minstens de helft van de bestuurders aanwezig is.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt. Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt, dat op de eerstvolgende vergadering ter goedkeuring wordt voorgelegd.

Artikel 15:

&1. De Raad van Bestuur is bij machte om alle daden te stellen noodzakelijk voor het beheer of de beschikking die de vereniging aanbelangen. Hij is bevoegd voor het stellen van alle daden die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de Algemene Vergadering op grond van de wet en van deze statuten.

&2. De Raad van Bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt de vereniging bij alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. Hij treedt op als eiser of als verweerder en beslist over het al of niet aanwenden van rechtsmiddelen. Hij is bevoegd voor alle handelingen van beheer of beschikking, met uitzondering van degene die door de wet uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden.

&3. De Raad van Bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken en voor daden van dagelijks bestuur zijn bevoegdheid overdragen aan een dagelijks bestuur, aan één of meer bestuurders of zelfs aan een andere persoon, al dan niet lid van de vereniging. De duur waarvoor deze bevoegdheidsdelegatie plaatsgrijpt kan niet langer zijn dan vier jaar en het mandaat kan ten allen tijde met onmiddellijke ingang worden ingetrokken door de Raad van Bestuur

&4. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vereniging in en buiten rechte vertegenwoordigd door één of meer bestuurders, die gezamenlijk handelen. De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door de Raad van Bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan ten allen tijde met onmiddellijke ingang door de Raad van Bestuur worden ingetrokken.

&5. Bij buitengerechtelijke handelingen wordt de vereniging, ook tegenover derden ,geldig vertegenwoordigd door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders, die binnen de Raad van Bestuur worden aangeduid. De Raad van Bestuur mag meerdere bestuursleden een handtekenrecht geven; toch zullen er steeds twee handtekeningen vereist zijn.

&6. De Raad van Bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen of reglementen van inwendige orde uit.

&7. De Raad van Bestuur benoemt en ontslaat alle leden van personeel en bepaalt hun statuut.

TITEL 4 : ALGEMENE VERGADERING Artikel 16:

De Algemene vergadering is samengesteld uit alle leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of door de ondervoorzitter of door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Een lid kan zich echter door een ander lid op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen. Elk lid

kan maar drager zijn van één volmacht.

Elk lid beschikt over één stem op de Algemene Vergadering.

Artikel 17:

De Algemene Vergadering is het hoogste orgaan van de vereniging. Zij bezit de machten die haar uitdrukkelijk zijn toegekend door de wet. Behoren inzonderheid tot haar bevoegdheid:

Q'het wijzigen van de statuten

Q'het benoemen en afzetten van de bestuurders en commissarissen

Q'het bepalen van de bezoldiging van de commissarissen ingeval bezoldiging wordt D toegekend

Q'het aanvaarden en uitsluiten van leden

Q'het goedkeuren van begroting en rekeningen

Q'het vrijwillig ontbinden en vereffenen van de vereniging

Ode omzetting van de vereniging naar een vennootschap met sociaal oogmerk

Q'het verlenen van kwijting aan de verantwoordelijkheid aan de bestuurders en commissarissen Alle andere bevoegdheden worden uitgeoefend door de Raad van Bestuur.

Artikel 18:

&1. De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of belang van de vereniging zulks vereist.

Zij moet minstens éénmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting van het volgend jaar, binnen de 6 maanden na de afsluiting van het boekjaar. In afwachting van die vergadering mag de Raad van Bestuur , per maand één twaalfde uitgeven van de ontwerpbegroting.

&2. De Raad van Bestuur is bovendien verplicht, wanneer één vijfde van de leden daarom verzoekt , een bijzondere Algemene Vergadering bijeen te roepen of telkens wanneer de omstandigheden dit vereisen.

&3. De oproepingen tot de Algemene Vergadering moeten, om geldig te zijn, worden ondertekend door de

voorzitter of twee bestuursleden of één vijfde van de leden.

Alle leden moeten worden opgeroepen met een gewone brief tenminste acht dagen voor de vergadering.

&4. De oproeping, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeld, bevat de agenda die wordt vastgelegd door de Raad van Bestuur.

Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen niet behandeld worden. In geen geval kunnen er geldige besluiten worden genomen voor punten buiten de agenda. Hiervoor is een nieuwe Algemene Vergadering vereist.

Artikel 19 :

&1. Met uitzondering van de door de wet en door de statuten voorzien gevallen, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezigen en de vertegenwoordigde stemmen. Bij staking der stemmen beslist de stem van de voorzitter.

&2. Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien de wijziging op de oproepbrief is vermeld en indien 2/3de van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Wordt dit getal niet bereikt, dan moet een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die een geldig besluit kan nemen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen de 15 dagen volgend op de eerste vergadering gehouden worden. Dit besluit tot wijziging moet neergelegd worden ter griffie van de kamer van koophandel.

Voor elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van 213de der aanwezige of vertegenwoordigde

stemmen vereist, ook op de tweede vergadering.

Tot wijziging van het doel van de vereniging kan slechts met 4/5de van de stemmen worden besloten.

&3. Tot vrijwillige ontbinding van de vereniging kan slechts door de Algemene Vergadering worden besloten wanneer 2/3de aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Een besluit tot vrijwillige ontbinding kan slechts worden genomen met 4/5de meerderheid van stemmen. Is 213de van de leden niet aanwezig dan dient een tweede Algemene Vergadering te worden samengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezigen maar wel dient een 4/5de meerderheid vereist.

&4. Een meerderheid van 2/3de van de stemmen is vereist voor het uitsluiten van een lid, ongeacht het aantal aanwezigen.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg Artikel .20Ï

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter of twee bestuursleden.

TITEL 5 :BEGROTING EN REKENINGEN Artikel 21 :

&1. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 september tot 31 augustus. De Raad van Bestuur bereidt de rekeningen en de begrotingen voor en legt ze voor op de Algemene Vergadering .

&2. De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig met het artikel 17 van de wet van 2 mei 2002 en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

&3. Twee rekeningnazichters zullen door de Algemene Vergadering aangeduid worden onder haar leden, zij kunnen geen bestuurders zijn.

TITEL 6 : ONTBINDING EN VEREFFENING. Artikel 22 :

Ingeval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering of bij gebrek daaraan de rechtbank één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid en de voorwaarden tot vereffening.

Artikel 23:

Ingeval van vrijwillige ontbinding worden de activa, na aanzuiveren van de schulden, overgedragen aan een vereniging met gelijkaardig doel als dat van de ontbonden vereniging. Dit wordt bepaald door de Algemene Vergadering.

Artikel 24:

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, blijft de Wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 van toepassing.

Onderstaande personen worden benoemd tot de raad van bestuur.

1. Pingnet Olivier, voorzitter, gedomicilieerd in 's-Gravenwezel en wonende Smisheide 2, geboren te Schoten op 5 april 1983, van Belgische nationaliteit.

2. De Laeter Sietse, secretaris, gedomicilieerd in Schoten en wonende Fortbaan 107, geboren te Ekeren op 3 augustus 1978, van Belgische nationaliteit.

3. Pluijm Daniel, penningmeester, gedomicilieerd in Brecht en wonende Tsjaikowskylaan 11, geboren te Schoten op 9 april 1952, van Belgische nationaliteit.

Opgemaakt op 18 januari 2011, in zoveel exemplaren als er partijen zijn.

Pingnet Olivier Voorzitter

De Laeter Sietse Secretaris

Pluijm Daniel Penningmeester

'b ?

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persó'(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

4

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
TRINITY TRIATHLON TEAM

Adresse
OUDSTRIJDERSLAAN 8 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande