TRISEAS KOREA PROPERTY II

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRISEAS KOREA PROPERTY II
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.935.080

Publication

08/04/2013
ÿþMod Waal 11.1

-',1~)< ~~:" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblai

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen. op

2 Î SARI 2013

Griffie

Ill 11111111

*13054194*

Ondernemingsnr : 0806.935.080

Benaming

(voruit) : TRISEAS KOREA PROPERTY II "in vereffening"

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Troyentenhoflaan 17, 2600 Berchem-Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van vennoten dd.30 november 2012:

iste Besluit:

Bij afzonderlijke beslissing verleent de algemene vergadering kwijting aan de gewezen zaakvoerders, te

weten

1. de heer Gren Carr-Jones, van Britse nationaliteit, met paspoort nummer 093034800 en wonende te Old Chase, Busbridge, Godalming, Surrey, GU 71 PE, Groot-Brittannië.

2. de heer Auguste Henri HENDRICKX, van Belgische nationaliteit, houder van identiteitskaart nummer 591171245-79 en met nationaal nummer 59.03.16-191.07, wonende te 8000 Brugge, Leeuwstraat 9,

3. de heer Dirk Amedé Maria Georges DE MAN, van Belgische nationaliteit, houder van identiteitskaart nummer 591-0827797-04 en met nationaal nummer 61.09.12-219.86, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Antwerpsesteenweg 117,

voor alle handelingen gesteld in de uitoefening van hun mandaat, dat van rechtswege een einde nam op 30 maart 2012 ingevolge de vervroegde ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap.

2de Besluit:

De vergadering neemt kennis van het verslag van de vereffenaar, de heer Gren Carr-Jones hier voornoemd, de stavingsstukken die hierop betrekking hebben en de vereffenings-rekeningen en -balans afgesloten per 31 juli 2012.

3de Besluit

De vergadering neemt kennis van de goedkeuring van het verdelingsplan door de Rechtbank van

Koophandel van Antwerpen blijkens vonnis de dato 30 oktober laatst.

Ode Besluit

Na kennis genomen te hebben van de op de agenda aangekondigde documenten en de vereffeningsrekeningen beslist de vergadering de door de vereffenaar voorgestelde vereffeningswijze goed te keuren zoals eveneens weergegeven in het goedgekeurde verdelingplan waar niet van afgeweken wordt.

5de Besluit

De vergadering :

- beslist om volledige en onvoorwaardelijke kwijting, zonder voorbehoud noch beperking, te verlenen aan de,

vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat in het kader van de vereffening van de Vennootschap, en :

- bevestigt voor zoveel als nodig de aan de vereffenaar toegekende emolumenten.

Ede Besluit

De vergadering stelt zodoende vast dat:

- de vereffening als definitief afgesloten kan worden beschouwd;

- er geen aanleiding is tot consignatie van gelden en/of waarden toekomende aan de enige vennoot en/of

schuldeisers en waarvan aan laatstgenoemden de afgifte niet kon worden gedaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vergadering besluit dan ook tot de sluiting van de vereffening en stelt vast dat de Vennootschap definitief ophoudt te bestaan zelfs voor de noodwendigheden van haar vereffening (onder voorbehoud evenwel van hef  passief  behoud van haar rechtspersoonlijkheid gedurende een termijn van 5 jaar).

7de Besluit

De vergadering beslist dat de maatschappelijke boeken en bescheiden gedurende ten minste vijf jaar zullen thans worden bewaard in de kantoren van de Naamloze Vennootschap "TMF Belgium" te 1000 Brussel `Tour & Taxis", Havenlaan 86 C bus 204.

8ste Besluit

De vergadering verleent volmacht aan de heren Auguste Hendrickx en Dirk De Man, beiden voornoemd en woonstkeuze doende in hun voormelde woonplaatsen, om, met recht van in de plaatsstelling en met de bevoegdheid om individueel te handelen:

a) alle formaliteiten met betrekking tot de sluiting van de vereffening te vervullen, in het bijzonder voor de publicatie van de beslissing tot sluiting van de vereffening overeenkomstig artikel 195 § 1 van het Wetboek van vennootschappen; voor de doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap bij het Rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen en desgevallend bij de BTW-administratie alsmede alle eventuele andere vergunningsnurnmers te laten schrappen; en :

b) het register van aandelen buiten gebruik stellen binnen de acht dagen te rekenen vanaf heden door op alle gebruikte bladzijden op duidelijk en niet verwijderbare wijze de melding "geannuleerd" aan te brengen,

c) al het nodige te doen met het oog op de indiening van de belastingaangifte en de afhandeling van enige aangelegenheid inzake directe en/of indirecte belastingen.

Onverminderd de rechten van derden lastens de vereffenaar zoals bepaald in artikel 196 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart de algemene vergadering bovendien aan te stellen als bijzondere lasthebbers met de bevoegdheid om individueel te handelen en met recht van in de plaatsstelling: de heren Auguste Hendrickx en Dirk De Man, beiden voornoemd, teneinde in haar naam en voor haar rekening:

a) zich aile thans nog in België beschikbare activa te doen overhandigen en daarover te beschikken in het kader van de verdeling;

b) met betrekking tot alle eventuele activa of passiva toebehorende aan de ontbonden vennootschap op heden, dag van afsluiting van de vereffening, en die, om welke reden ook, op heden niet (voldoende) bekend zijn:

- alle om het even welke maatregelen te nemen tot vrijwaring van zijn rechten en eventuele verplichtingen evenals van deze van zijn rechthebbenden;

- op te treden als eiser of verweerder in rechte.

Dirk De Man

Lasthebber

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2012
ÿþOndernemingsnr : 0806935080

Benaming (voluit) : TRISEAS KOREA PROPERTY Il

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2600 Berchem-Antwerpen, Troyentenhoflaan 17

(volledig adres)

Onderwerp(enl akte : Wijziging boekjaar en datum jaarvergadering - Verlenging lopende boeklaar - Vervroegde ontbinding en in vereffeningstelling - verslaggeving - ontslag zaakvoerders - benoeming. machten en bezoldiging vereffenaar

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Arthur LENAERTS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LENAERTS & JADOUL", geassocieerde notarissen, met zetel te 3080 Tervuren, Duisburgsesteenweg 18, op dertig maart tweeduizend en twaalf, geregistreerd : "Geregistreerd vijf bladen geen renvooien te Leuven 2e kantoor der Registratie op 4 april 2012. boek 1367 blad 88 vak 4. Ontvangen . 25,00 euro. De Ontvanger . (getekend) DE CLERCQ G.", houdende de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Triseas Korea Property II" met ondernemingsnummer 0806.935.080 Rechtspersonen-register Antwerpen en met zetel te 2600 Berchem-Antwerpen, Troyentenhoflaan 17, dat volgende besluiten werden genomen met onmiddellijke ingang:

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft beslist dat het boekjaar voortaan zal beginnen op één december van ieder jaar om te eindigen op dertig november van het volgende jaar.

Bij wijze van overgangsmaatregel besliste de vergadering het lopende boekjaar dat een aanvang genomen heeft op één januari tweeduizend en twaalf (2012) te verlengen tot dertig november tweeduizend dertien (2013).

TWEEDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist de datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigde boekjaar zodat deze voortaan zal gehouden worden op de laatste werkdag van de maand april om vijftien uur.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerstvolgende jaarvergadering gehouden warden op de laatste werkdag van de maand april van het jaar tweeduizend en veertien (2014).

Artikel 16 der statuten werd aangepast aan het eerste en tweede genomen besluit en luidt voortaan als volgt :

Artikel 16 : Algemene Vergadering - Boekjaar

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

Het bestuursorgaan en de commissarissen, indien er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergaderingen vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden, desgevallend samen met de stukken welke overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen moeten worden meegezonden,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MM 11.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoudc aan hei Belgisc Staatsbh

j lii I1 11I fl111 1l fl111 Ill III

~iaiiaase*

Neergelegd ler griffie van de Rechtbank van KoepIannet ta Antwerpen

op 1 é JUN ?019

GritfieGriffiAr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

binnen de wettelijk voorziene termijnen bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de zaakvoerders, de eventuele houders van

certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de eventuele obligatiehouders en de eventuele commissarissen, tenzij deze bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk én schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping alsmede de begeleidende stukken via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Voormelde bestemmelingen zullen hun eventuele instemming en voorkeur inzake communicatiemiddel als volgt aan de vennootschap kenbaar maken: de vennoten en obligatiehouders: via een annotering in het register van aandelen, respectievelijk het register van obligatiehouders; de zaakvoerders en commissarissen: in het stuk waaruit de aanvaarding van hun mandaat blijkt;

Het bestuursorgaan heeft het recht tijdens de zitting de jaarvergadering één enkele maal drie (3) weken uit te stellen, tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van één of meer vennoten die ten minste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

De jaarvergadering heeft plaats de laatste werkdag van de maand april om vijftien uur.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

In de notulen van de algemene vergadering dient expliciet vermeld te worden hoe elke aanwezige of vertegenwoordigde vennoot heeft gestemd aangaande enige kwijting te verlenen aan een zaakvoerder.

De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bedoeld bij artikel 271 van het Wetboek van Vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen.

Het boekjaar begint op één december van ieder jaar en eindigt op dertig november van het volgende jaar.

Op het einde van ieder boekjaar zal het bestuursorgaan de inventaris opmaken en op de jaarvergadering het eventuele jaarverslag en de jaarrekeningen aan de goedkeuring der vennoten onderwerpen.

DERDE BESLUIT

Nadat de vergadering omstandig kennis genomen heeft van:

- het desbetreffende verslag van de zaakvoerders gedateerd op 21 maart laatst;

- het hierna nader aangeduide verslag van de commissaris;

- de staat van activa en passiva afgesloten per éénendertig december tweeduizend en elf;

verklaarde deze hierbij geen enkele bemerking te willen formuleren en keurde de vergadering de beide verslagen en staat bijgevolg zondermeer goed.

De conclusies van het verslag, gedateerd te Brussel op achtentwintig maart laatst, van de Burgerlijke Vennootschap welke de rechtsvorm heeft aangenomen van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid « Klynveld Peat Marwick Goerdeler - Bedrijfsrevsioren », vertegenwoordigd door de heer Robert Snijkers, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de vennootschap Triseas Korea Property II BVBA, onder haar verantwoordelijkheid, een staat van activa en passiva opgesteld, afgesloten op 31 december 2011, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 9.793.057,96 EUR en een netto-actief van 8.178.319,65 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap Triseas Korea Property II BVBA volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

' Voor- " behouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Dit verslag werd opgemaakt conform artikel 181 van het Wetboek van] Vennootschappen en de normen voorgeschreven door het Instituut van Bedrijfsrevisoren betreffende voorstellen tot ontbinding door het bestuursorgaan van de vennootschap, en mag niet gebruikt worden voor andere doeleinden."

De vergadering heeft dan ook beslist de vennootschap met ingang op dertig maart tweeduizend en twaalf op vrijwillige wijze, vervroegd in ontbinding te stellen en over te gaan tot haar vereffening.

Vanaf dertig maart tweeduizend en twaalf wordt de vennootschap geacht! slechts verder te bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening. In toepassing van artikel 183, paragraaf 1, van het Wetboek van Vennootschappen zal de vennootschap voortaan in al haar uitgaande stukken vermelden dat zij in vereffening is.

De ontbinding van de vennootschap stelt tevens een einde aan het mandaat van de in functie zijnde zaakvoerders, te weten :

- de heer Dirk Amedé Maria Georges DE MAN, jurist, houder van identiteitskaart nummer 591-0827797-04 en wonende te 9100 Sint-Niklaas, Antwerpsesteenweg 117

- de heer Grenville CARR-JONES, van Britse nationaliteit, met paspoort nummer 093034600 en wonende te Old Chase, Busbridge, Godalming, Surrey, GU 7 1PE, Groot-Brittannië, en:

- de heer Auguste Henri HENDRICKX, van Belgische nationaliteit, houder van identiteitskaart nummer 590-1254104-17 en met nationaal nummer 59.03.16191.07, wonende te 8000 Brugge, Leeuwstraat 9,

De voornoemde gewezen zaakvoerders bekwamen tevens décharge onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening over het thans lopende boekjaar.

VIERDE BESLUIT

De vereffening van de vennootschap werd, onder de opschortende voorwaarde van bevestiging en/of homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel, toevertrouwd aan één (1) vereffenaar, te weten: de heer Grenville CARR-JONES, van Britse nationaliteit, met paspoort nummer 093034800 en wonende te Old Chase, Busbridge, Godalming, Surrey, GU 7 1PE, Groot-Brittannië.

De vergadering heeft genoteerd dat de vereffenaar reeds handelingen kan stellen voorafgaandelijk aan de (niet-)bevestiging van de benoeming van de vereffenaar door de Rechtbank van Koophandel, doch met het risico dat deze achteraf nietig worden verklaard.

De voornoemde vereffenaar zal over de meest uitgebreide bevoegdheden beschikken ter uitoefening van zijn mandaat en zal ondermeer bevoegd zijn tot alle verrichtingen zoals vermeld in de artikelen 186 tot 195 van het Wetboek van Vennootschappen; Deze bevoegdheden omvatten zodoende zowel de zogenaamde "gewone" bevoegdheden (artikel 186 van het Wetboek van Vennootschappen) als deze waarvoor de vereffenaar de toestemming van de algemene vergadering nodig heeft (artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen); Gezegde toestemming, vereist krachtens artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt bij deze uitdrukkelijk verleend. De vereffenaar is gemachtigd bijzondere volmachten te verlenen onder zijn verantwoordelijkheid en voor bepaalde verrichtingen.

Behoudens bijzondere delegatie, waarvan sprake hierboven, wordt de vennootschap in vereffening in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de (enige) vereffenaar zelfs ten aanzien van openbare of ministeriële ambtenaren of hypotheekbewaarders.

Jaarlijks op de vastgestelde datum zal de vereffenaar een jaarvergadering bijeenroepen; Op deze algemene vergadering zal hij alsdan verslag uitbrengen omtrent de stand van zaken van de vereffening, desgevallend met vermelding van de redenen waarom de vereffening nog niet kon worden voltooid.

De vereffenaar werd er evenwel van ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Ter gelegenheid van de eerstvolgende jaarvergadering zal de vereffenaar, desgewenst, een door hem opgemaakte inventaris en een aparte jaarrekening,

" Voor- " behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

" 1/oor.. behouden Luik B - vervolg

aan het Belgisch Staatsblad

die op dertig maart tweeduizend en twaalf werd afgesloten, samen met de

jaarrekening over het volledige lopende boekjaar voorleggen.

Het mandaat van vereffenaar is thans onbezoldigd.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist een volmacht te verlenen aan de vereffenaar alsmede aan de heer Dirk Amedé Maria Georges DE MAN, jurist, houder van identiteitskaart nummer 591-0627797-04 en wonende te 9100 Sint-Niklaas, Antwerpsesteenweg 117, met de bevoegdheid om ieder afzonderlijk te handelen, met het oog op de indiening van de wettelijk voorziene verzoekschriften bij de bevoegde Rechtbank van Koophandel teneinde de: bevestiging en/of homologatie te verkrijgen van zijn benoeming als vereffenaar alsmede van de eventuele handelingen gesteld door de vereffenaar tussen de datum van zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan;

latere goedkeuring te bekomen van het verdelingsplan voorafgaandelijk aan de sluiting van de vereffening;

ZESDE BESLUIT '

De vergadering heeft beslist de statuten van de Vennootschap te wijzigen als volgt, om ze in overeenstemming te brengen met de besluiten die genomen werden:

De vergadering heeft beslist in fine van Artikel 1 van de statuten de volgende tekst toe te voegen :

"Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat'zij in vereffening is gesteld."

De vergadering heeft beslist Artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"De vennootschap is aangegaan voor onbeperkte duur. Zij werd in vereffening gesteld bij besluit van de buitengewone algemene vergadering der vennoten gehouden op dertig maart tweeduizend en twaalf."

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering heeft alle machten aan de vereffenaar verleend om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(zegel en handtekening van notaris Arthur Lenaerts op rugzijde).

worden tegelijk neergelegd om niet gepubliceerd te worden :

- uitgifte van de akte van dertig maart tweeduizend en twaalf;

- bijzonder verslag college van zaakvoerders met de staat van activa en passiva afgesloten per éénendertig december tweeduizend en elf;

- verslag van de commissaris;

- kopie beschikking Rechtbank van Koophandel te Antwerpen van vijf juni tweeduizend en twaalf, bevestigend de benoeming van de Heer Grenville Carr-Jones in zijn hoedanigheid van vereffenaar;

- kopie paspoort van de vereffenaar.

ch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij h

23/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.03.2012, NGL 13.04.2012 12088-0290-030
20/12/2011
ÿþ Mod Word t t, t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III II II II i II I IIII I II

" iii9ossa"

k

Usergdeesr ma do Roch1bllià vo ecopaee-.'41 MSterpog, op

Griffie " (1

u .  .. "

Ondernemingsnr : 0806.935.080

Benaming

(voluit) : TRISEAS KOREA PROPERTY Il

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Troyentenhoflaan, 17 - 2600 Berchem-Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uitreksel van de notulen van de vergadering van het college van zaakvoerders gehouden per telefoonconferentie op 24 oktober 2011.

"Het College van zaakvoerders heeft kennis genomen van het feit dat de vennootschap Klynveld Peat Marwick Goerdeler Bedrijfsrevisoren CVBA Brug.( KPMG) beslist heeft de heer Luc Van Couter, bedrijfsrevisor, als wettelijk vertegenwoordiger te laten vervangen door de heer Robert Snijkers, bedrijfsrevisor, en dit reeds met ingang vanaf de Algemene Vergadering die beslist over de jaarrekening met betrekking tot boekjaar 2009."

~~CL. De, f-baJA-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.11.2011, NGL 16.11.2011 11610-0165-032
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.07.2010, NGL 31.08.2010 10518-0017-027

Coordonnées
TRISEAS KOREA PROPERTY II

Adresse
TROYENTENHOFLAAN 17 (GELIJKVLOERS) 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande