TRIVET

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRIVET
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.166.929

Publication

20/09/2013
ÿþ Md Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(IIIlWI~II III93fiNBUI8IN~MI1uI r,1hf'1 i'+ G .,'echtbank

1 1 van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie N 1 SES.





Ondernemingsnr : 0458.166.929

Benaming

(voluit) : TRIVET

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moerstraat 27 te 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - ONTSLAG ZAAKVOERDERS - SLUITING VAN VEREFFENING

Uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door Katrien MAES, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE HERDT & MAES", met zetel te Hove, Kapelstraat 90, op 20 augustus 2013, geregistreerd drie bladen, twee verzendingen, te Kontich op 28 augustus 2013, boek 545, blad 23, vak 19. Ontvangen: ¬ 50,00. De ea. Inspecteur, getekend, ai. De Boeck Rose-Marie, blijkt dat de buitenwone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRIVET" te 2970 Schilde, Moerstraat 27, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder ondernemingsnummer BTW BE0458.166.929, gehouden werd en dat volgende beslissingen genomen werden met éénparigheid van stemmen:

Voorafgaandelijk aan de beslissing tot ontbinding, bevestigt na onderzoek ondergetekende notaris overeenkomstig artikel 181 §4 van het wetboek van vennootschappen het bestaan en de externe wettigheid van: het verslag van het bestuursorgaan de dato 18 juli 2013, met bijgevoegde staat van activa en passiva per 30 juni 2013, zijnde op heden niet meer dan drie maanden voordien vastgesteld - evenals van het controleverslag, de dato 26 juli 2013, opgesteld door mevrouw Evy Neyens, bedrijfsrevisor, optredende voor de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VYVEY & Co  Bedrijfsrevisoren", met zetel te Massenhoven, Vaartstraat 9 bus 1.

Het besluit van voormeld controleverslag wordt in onderhavige akte letterlijk overgenomen en luidt als volgt: 7. CONCLUSIES EN BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen hebben de zaakvoerders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TRIVET" een boekhoudkundige staat per 30 juni 2013 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de: vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 512.920,98 en een netto-actief van ¬ 469.086,36.

Voor wat de volledigheid van de boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2013; betreft, maakt ondergetekende een voorbehoud voor:

-De impact op het vermogen van de bewegingen op de diverse spaar- en bankrekeningen alsook van de kasverrichtingen voor de periode laatste bankrekeninguittreksels/kasblad en 30 juni 2013;

-De aflocp van finale fiscale en BTW-controles naar aanleiding van de stopzetting en de nog niet definitief afgesloten jaren;

-Niet-geboekte claims.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, rekening houdend met het hiervoor weergegeven voorbehoud en in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden.

Het huidige verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepaling van het artikel 181 van het Wetboek van, Vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Massenhoven, 26 juli 2013

VYVEY & Co  Bedrijfsrevisoren Burg. BVBA

Evy Neyens

Wettelijk vertegenwoordiger

Bedrijfsrevisor"

I. Eerste besluit: vervroegde ontbinding van de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist na kennisname van voormelde verslagen tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en dit vanaf heden.

II. Tweede besluit: Bevestiging van de goedkeuring van de jaarrekening

De vergadering verklaart dat de jaarrekening met betrekking tot het vorige boekjaar en de jaarrekening met betrekking tot de periode tussen het laatste volledig afgesloten boekjaar en het besluit tot ontbinding op heden voorafgaandelijk dezer werden opgemaakt en goedgekeurd.

III. Derde besluit: Ontslag van en kwijting aan de zaakvoerders

Ten gevolge van de ontbinding aanvaardt de algemene vergadering het ontslag van de zaakvoerders van de vennootschap, te weten:

-de heer Reyntiens Paul, Jacques Eduard, geboren te Brasschaat op 15 maart 1955, wonende te 2970 Schilde ('s Gravenwezel) , Moerstraat 27;

-mevrouw Dewettinck Veerle Agnes Suzanne, geboren te Gent op 10 maart 1966, wonende te 2500 Lier, Mechelsesteenweg 426;

De vergadering verklaart dat reeds aan beide zaakvoerders door hogermelde algemene vergadering die beraadslaagde over de goedkeuring van de jaarrekening algehele décharge werd verleend over het door hen gevoerde beleid.

IV, Vierde besluit: verzaking aanstelling vereffenaar

De vennoten verklaren uitdrukkelijk geen vereffenaar te benoemen, gezien op heden reeds alles vereffend is en verklaren afstand te doen van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen. V. Vijfde besluit: afgifte maatschappelijke goederen

De vennoten zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen gemachtigd het hele vermogen van deze vennootschap in onverdeeldheid te ontvangen, hetgeen zij verklaren te aanvaarden.

Aanmevrouw Dewettinck Veerle, voornoemd, wordt door de vennoten een bijzondere volmacht verleend om namens de onverdeeldheid alle nog te innen vorderingen van de ontbonden vennootschap te innen met de verplichting deze activa te verdelen onder de vennoten,

VI, Zesde besluit sluiting van de vereffening van de vennootschap

De vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen. De comparanten verklaren voldoende ingelicht geweest te zijn door ondergetekende notaris over de gevolgen van deze beslissing.

De comparanten verklaren dat deze sluiting van vereffening beantwoordt aan de voorwaarden gesteld overeenkomstig het artikel 184 § 5 van het wetboek van vennootschappen: er zijn geen passiva in de vennootschap, er werd geen vereffenaar aangeduid en alle vennoten zijn alhier aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met éénparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De vennoten komen wel overeen persoonlijk te zullen instaan voor de betaling van niet te voorziene schulden van de ontbonden vennootschap a rato van het deel aan activa dat zij ontvangen. Daartoe zullen zij een rekening openen op naam van alle vennoten in onverdeeldheid tot uiterlijk 31 december 2016. Tot maximum 31 december 2016 kan geen enkele vennoot de verdeling van deze rekening vorderen overeenkomstig artikel 815 tweede lid van het Burgerlijk Wetboek. Deze rekening kan tijdens het bestaan van deze gedwongen onverdeeldheid enkel gebruikt worden voor de betaling van schulden van de vennootschap die gans onverwacht na heden nog zouden opduiken. Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan mevrouw Dewettinck Veerle, voornoemd, om over deze rekening te beschikken teneinde deze onvoorziene schulden te voldoen en om het tegoed op deze rekening bij het einde van de onverdeeldheid te verdelen onder de vennoten.

De vergadering stelt dan ook vast dat ingevolge deze beslissing de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRIVET' definitief opgehouden heeft te bestaan.

De zaakvoerders van de vennootschap verklaren door ondergetekende notaris uitdrukkelijk op de hoogte te zijn gebracht van de verhoogde aansprakelijkheid die in hunnen hoofde ontstaat overeenkomstig artikel 198 §1 van het wetboek van vennootschappen, in het kader van de zogenaamde 'passieve rechtspersoonlijkheid' van de vennootschap tot vijf jaar na de afsluiting van de vereffening.

VII. Zevende besluit: Bewaring van boeken en bescheiden

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn van vijf jaar op volgend adres: te 2970 Schilde, Moerstraat 27,

XIII. Achtste besluit: volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan KDCA Accountant 8« Belastingkantoor, met zetel te Heist-op-den-Berg, Heist-Goorstraat 49/1, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de schrapping van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen via de vervulling van de daartoe vereiste formaliteiten via een ondememingsloket te bewerkstelligen, evenals om de kennisgeving te doen aan de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde van de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Katrien MAES, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd :

4.,

L Voor-

ti behouden

aan het 4d Belgisch L___

Staatsblad - voor eensluidend verklaard afschrift van de akte ,

- het verslag van het bestuursorgaan met bijgevoegde staat van activa en passiva en het controleverslag van de bedrijfsrevisor, beiden in origineel ;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.08.2013, NGL 20.08.2013 13449-0118-016
14/02/2013
ÿþ MO Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblai











02723







rlQorgelegd fa; eifio wan à gechïbank van Koophandel ie Antwerpen, op

0 4 FEB 2813

Griffie

Ondernemingsnr : 0458.166.929.

Benaming

(voluit) : TRIVET

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapelstraat 52 te 2540 Hove

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

Er blijkt uit de notulen opgemaakt op 20 december 2012 in het kantoor van geassocieerde notarissen Julie` De Herdt & Katrien Maes, te Hove, Kapelstraat 90 dat de vergadering van het college van zaakvoerders van de' burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'TRIVET, met zetel te 2540 Hove, Kapelstraat 52, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen; onder ondernemingsnummer BTW 6E458.166.929 gehouden werd en dat volgende beslissing genomen werd. met eenparigheid van stemmen:

Het college van zaakvoerders beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen naar, volgend adres: Moerstraat 27, 2970 Schilde ('s Gravenwezel), vanaf heden.

Reyntiens Paul

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 26.11.2012, NGL 27.11.2012 12651-0502-016
18/07/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.06.2011, GGK 05.07.2012, NGL 11.07.2012 12294-0137-017
14/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 15.02.2012, NGL 08.03.2012 12058-0440-017
17/01/2012
ÿþ-e Mod WO.d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

E i us II i i~iu11

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 0 3 JAN. 2012

Ondernerningsnr : 0458.166.929

Benaming

(voluit) : Trivet

(verkori) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2540 Hove, Kapelstraat 52

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming zaakvoerders

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 30/06/2011 blijkt dat de vergadering het ontslag aanvaardt van volgende zaakvoerder: mevrouw Verhaert Maria.

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 21/12/2011 blijkt dat de vergadering :

1) het ontslag aanvaardt van volgende zaakvoerder en kwijting verleent voor het gevoerde beleid : mevrouw tippens Maria

2) volgende zaakvoerder benoemt in vervanging van voorgaande zaakvoerder : de heer Paul Reyntiens. Het mandaat kan bezoldigd worden.

Reyntiens Paul zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/02/2011 : ANT001453
12/02/2010 : ANT001453
18/02/2009 : ANT001453
13/02/2008 : ANT001453
15/01/2007 : ANT001453
23/12/2005 : ANT001453
27/12/2004 : ANT001453
13/01/2004 : ANT001453
06/03/2003 : ANT001453
25/03/2002 : ANT001453
25/01/2000 : ANT001453

Coordonnées
TRIVET

Adresse
MOERSTRAAT 27 2970 'S GRAVENWEZEL

Code postal : 2970
Localité : 'S Gravenwezel
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande