TROOSTWIJK-ROUX SERVICES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TROOSTWIJK-ROUX SERVICES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 478.453.785

Publication

20/09/2013
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tL

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel te Antwerpen, op

Griffie 11 SEP, 2013

u iN





Ondernemingsnr :0478.453.785

Benaming (volu;t) : Troostwijk-Roux Services

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2600 Antwerpen-Berchem, Generaal Lemanstraat 58 10_0, 'S

Onderwerp akte :ONTBINDING EN SLUITING VAN VEREFFENING

Uit een akte verleden voor notaris Harold DECKERS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen,-Broederminstraat 9, op achtentwintig augustus tweeduizend dertien, dragende de melding: "Geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen zevende kantoor der registratie op 3 september 2013 boek 178 blad 3 vak;-

'; 3. Ontvangen 50,00 EURO, de ontvanger a.i.(getekend)I. MICHIELSEN", blijkt dat de buitengewone alge-i' mene vergadering van de naamloze vennootschap "TROOSTWIJK ROUX SERVICES", gevestigd te 2600;' Antwerpen (district Berchem), Generaal Lemanstraat 58 bus 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister te,' Antwerpen met aIs ondernemingsnummer 0478,453.785, onder meer beslist heeft:

1. Na kennisname van het verslag van de raad van bestuur opgemaakt overeenkomstig de bepalingen van,, artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen, bij welf verslag een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten op zeventien juli tweeduizend dertien.

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag opgesteld dooi de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten-yennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE MOL, MEULDERMANS & PARTNERS  BEDRIJFSREVISOREN", gevestigd te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91,, vertegenwoordigd door de heer Johan DE MOL, bedrijfsrevisor.

De vergadering keurt bovengemelde verslagen goed.

2. De vergadering besluit de ontbinding en sluiting van de vereffening in één enkele akte te Iaten plaatsvinden'; ;i aangezien aan de voorwaarden werd voldaan die gesteld zijn door artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen, met name verklaren de comparanten dat:

- er geen vereffenaar wordt aangeduid;

- er geen passiva zijn, aangezien de in de boekhoudkundige staat opgenomen passiva ten bedrage drieduizend euro (£ 3.000,00), zijnde de provisie voor de kosten met betrekking tot de vereffening, vbbr het, verlijden van de akte werden betaald; - alle aandeelhouders vertegenwoordigd zijn en instemmen met dit besluit.

De terugname van het resterend actief, gebeurt door de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit.

De comparanten werden door ondergetekende notaris gewezen op de noodzaak tot voorafgaande goedkeuring,, van de afsluitende jaarrekening.

3. Ingevolge de toebedeling van alle activa van de vennootschap aan de aandeelhouders in verhouding tot hun; aandelenbezit, kan de vereffening van de vennootschap onmiddellijk worden afgesloten.

De activa gaan over op de aandeelhouders met alle daaraan verbonden rechten en vorderingen. De.,

aandeelhouders treden dienaangaande in alle rechten en plichten van de ontbonden vennootschap.

De comparanten werden er door ondergetekende notaris op gewezen dat, moesten er toch nog passiva ten laste;, worden gelegd van de vennootschap, zij deze passiva ten laste zullen moeten nemen, inzoverre zij hiertoe wettelijk gehouden zijn.

Ingevolge de ontbinding en de sluiting van de vereffening is er een einde gekomen aan het mandaat van de;; bestuurders.

De vergadering aanvaardt bijgevolg het ontslag van de thans in functie zijnde bestuurders, te weten:

1/ de heer VAN MEENEN Luc Louis Comeel, van Belgische nationaliteit, wonende te 2920 Kalmthout, Kapellensteenweg (Heide) 586;

2/ de heer JULIEN Philippe Louis Antoine Claude, van Belgische nationaliteit, wonende te 9850 Nevele, Lostraat 49;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

3/ de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TROOSTWIJK-ROUX EXPERTISES", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Generaal Lemanstraat 58 bus 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0461.113.749, met als vaste vertegenwoordiger: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALCREX", gevestigd te 2540 Hove, Lijsterbessenweg 26, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnutntner 0464.772.134, op haar beurt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, te weten: de heer CRAHAY Alexander Raymond Joseph Marie, van Belgische nationaliteit, wonende te 2540 Hove, Lijsterbessenweg 26, hierbij mede verschenen.

Tevens zal er een einde komen aan het mandaat van de gedelegeerd bestuurder, te weten: de heer VAN MEEHEN Lue, voornoemd.

Verklaring

De boeken en geschriften van de vereffende vennootschap blijven gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn neergelegd en bewaard op volgend adres: te 2600 Antwerpen (district Berchem), Generaal Lemanstraat 58 bus 3.

Het aandelenregister van de ontbonden en vereffende vennootschap wordt vernietigd.

Er dienen geen maatregelen te worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die aan een schuldeiser of aandeelhouder toekomen en die hen niet konden worden afgegeven.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de btw en/of bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan de heer MATTHEESSENS Pieter, van Belgische nationaliteit, wonende te 2600 Antwerpen (district Berchem), Fruithoflaan 37 bus A2.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

03/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 10.05.2013, NGL 29.05.2013 13138-0231-011
21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 10.05.2012, NGL 15.06.2012 12178-0309-012
10/02/2012
ÿþmod 11.1

!! Ondememingsnr : 478.453.785

Benaming (voluit) : TROOSTVVIJK - ROUX SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorni naamloze vennootschap

Zetel : te 2600 Antwerpen (district Berchem), Generaal Lemanstraat 58 bus 3 Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm Van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECKERS, DE!! GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te Antwerpen, Broederminstraat 9, op negenentwintig december tweeduizend en elf, dragende de melding "Geregistreerd twee bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op 04 JAN 2012 boek 229 blad 20 vak 10 Ontvangen : vijfentwintig euro (25 ¬ ) De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) C. VAN ELSEN",! blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap!! "TROOSTWIJK  ROUX SERVICES", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Generaal, ;; Lemanstraat 58 bus 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummeri! : 0478.453.785, onder meer beslist heeft ; ! 1. de aandelen statutair op naam te stellen.

; De aandelen werden ingeschreven in het register van aandelen op naam van de diverse eigenaars van de ! aandelen. Aan de aandeelhouders wordt een certificaat afgeleverd overeenkomstig artikel 465 Wetboek van; Vennootschappen.

2. de statuten aan te passen aan voormeld besluit, als volgt:

- artikel 6 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"De aandelen zijn op naam en moeten ingeschreven worden in het register van aandelen."

;; - de 2d en 3de alinea van artikel 30 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders op naam de raad van; bestuur tenminste vijf dagen vóór de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij ;! te wonen.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot!! de vergadering.

Indien daarvan melding is gemaakt in de oproeping kan iedere aandeelhouder ook per brief stemmen doori middel van een forinulier dat wordt opgesteld door de raad van bestuur en dat door de raad van bestuur terli beschikking wordt gesteld van de anndeelhouders. ! Dit formulier beVat minstens de volgende vermeldingen: (i) de identiteit van de aandeelhouder, (ii) de;

woonplaats of de zetel van de aandeelhouder, het aantal aandelen waarmee de aandeelhouder deelneemti!

aan de stemming, (iv) het bewijs dat de voorafgaande toelatingsformaliteiten werden nageleefd indien dej! j. oproeping dit vereist, (v) de agenda van de algemene vergadering en de voorgestelde besluiten, (vi) dei; ;; stemwijze of de onthouding betreffende elk voorgesteld besluit en (vii) de bevoegdheden die aan een bepaalde !; lasthebber worden verleend om te stemmen betreffende de nieuwe of gewijzigde besluiten die aan de algemene!! !! vergadering worden voorgelegd en de identiteit van deze lasthebber. De formulieren waarin noch de;;

! stemwijze, noch de onthouding is vermeld, zijn nietig. "

i Het formulier moet de handtekening van de aandeelhouder dragen. "

,

De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist. Er dient geen bewijs van de naleving van de toelatingsformaliteiten te worden geleverd indien aile aandeelhouders aanwezig dan!! wel vertegenwoordigd zijn."

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

11,111.1211j1131 j1[1111,11 Ill

II

be

a

Bi stz

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

........... .  , ..... .

Voor-

behouden

aan het

Igelgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte;

- volmacht;

- gecotirdineer-

i de statuten.

mod 11.1

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, Hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.11.2010, GGK 25.05.2011, NGL 26.05.2011 11126-0283-011
21/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.11.2009, GGK 14.05.2010, NGL 18.05.2010 10121-0311-015
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.11.2008, GGK 14.05.2009, NGL 12.06.2009 09225-0338-014
21/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.11.2007, GGK 08.05.2008, NGL 14.05.2008 08140-0300-013
29/05/2007 : ME. - JAARREKENING 30.11.2006, GGK 10.05.2007, NGL 23.05.2007 07156-0251-016
15/06/2004 : ANA072817
04/06/2004 : ANA072817
08/10/2002 : ANA072817

Coordonnées
TROOSTWIJK-ROUX SERVICES

Adresse
GENERAAL LEMANSTRAAT 58, BUS 3 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande