TROPICA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TROPICA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 423.165.765

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 24.07.2013 13362-0406-010
27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 21.08.2012 12435-0049-011
16/01/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de 4aatsle biz Jan Luik B vermelden Recto Naam er hoedanigheid ban de instrumenterende notaris, hetzij var de nersolosriien., bevoegd ae rcrttspersoon ten aanzien van derden te venegenwoordrger

Verso . Naam en randtekening

" izoi3asz

eitergs:ygd ke ('.7SG v."r teo 2erhibmi °15 doephaeAi Afeeetwe, m~

0 5 1itN 2111 Griffie

Ondernemingsn r : 6E0423.165.765

Benaming (voluit) : N.V. Tropica

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Boerenkrijglaan 4

2980 Zoersel

Onderwerp akte :Omzetting in BVBA - kapitaalvermindering

Uit een proces-verbaal opgemaakt door meester Karl Van Kerkhoven, geassocieerd notaris te Ranst op drieëntwintig december tweeduizend en elf en dragende de volgende melding van registratie: "Geregistreerd zes bladen, één verzending, te ZANDHOVEN, Registratie, de 26-12-11 Boek 123, blad 93, vak 12. Ontvangen: vijfentwintig euro 25,00¬ De E.a. inspecteur (getekend) W.LAUREYS" Der buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "N,V. TROP1CA", met zetel te 2980 Zoersel, Boerenkrijglaan 4.

Blijkt dat de vergadering heeft beslist met eenparigheid van stemmen:

-de aanduiding van de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

-het bedrag van het kapitaal om te zetten in euro. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt in euro de som van honderd drieënnegentigduizend driehonderd zesenvijftig euro vijfennegentig cent (¬ 193.356,95), vertegenwoordigd door achtenzeventig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/achtenzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

-de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het verslag van de raad van bestuur ter rechtvaardiging van de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, van de eraan gehechte staat van activa en passiva evenals van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THEO VAN HERCK BEDRIJFSREVISOR", met zetel te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 645, vertegenwoordigd door de heer Theo Van Herck, bedrijfsrevisor over de staat gevoegd bij het verslag van de raad van bestuur.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

5.BESLUIT

Overeenkomstig de ontvangen opdracht heb ik een nazicht uitgevoerd over de mij voorgelegde staat van activa en passiva van TROPICA NV opgesteld op 30 september 2011. Hierover geef ik onder punt 3 van dit verslag de belangrijkste toelichtingen weer.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2011, die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, blijkt dat er geen overwaardering van het netto actief heeft plaatsgehad.

Het netto actief op 30 september 2011 zoals berekend onder punt 4 van dit verslag, bedraagt 286.648, 561 Euro en is hoger dan het maatschappelijk kapitaal.

Gedaan te Wommelgem,

15 december 2011

(getekend)

THEO VAN HERCK BEDRIJFSREVISOR BVBA

Vertegenwoordigd door:

THEO VAN HERCK

Bedrijfsrevisor"

-de verslagen en de staat van activa en passiva goed te keuren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

. - ----- - -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

nod 11.1

Voor-

behouden

aan hei

Belgisch

Staatsblad

-de vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de activiteiten en het doel blijven ongewijzigd.

Het kapitaal behoudens wat hierna vermeld wordt en de reserves blijven onaangeroerd, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen, de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit van de naamloze

vennootschap voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0423.165.765 waaronder de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister.

De omzetting geschiedt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 30 september 2011 zoals vermeld in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan voor de vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

-het ontslag te aanvaarden van:

1)De heer Jozef Maria Havermans, geboren te Westmalle op 25 januari 1935, wonende te 2240 Zandhoven, Theo De Belderlaan 11;

2)De heer Wout Walter Celine Havermaas, geboren te Malle op 14 december 1989, wonende te 2980 Zoersel, Boerenkrijglaan 4;

als bestuurders van de vennootschap.

Er wordt hen décharge verleend over hun bestuur tot op 23 december 2011, onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening van het lopende boekjaar.

-het kapitaal van de vennootschap te verminderen met honderd drieënzeventigduizend driehonderd zesenvijftig euro vijfennegentig cent (¬ 173.356,95) om het te brengen van honderd drieënnegentigduizend driehonderd zesenvijftig euro vijfennegentig cent (E 193.356,95) op twintigduizend euro (¬ 20.000,00), zonder vernietiging van aandelen, door terugbetaling van het werkelijk gestort kapitaal van de vennootschap, hetzij op ieder aandeel een som van tweeduizend tweehonderd tweeëntwintig euro drieënvijftig cent (E 2.222,53).

-de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te stellen die bij uittreksel luiden als volgt:

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "BVBA TROPICA".

De zetel is gevestigd te 2980 Zoersel, Boerenkrijglaan 4.

De zaakvoerder is bevoegd de zetel over te brengen naar de plaats van zijn keuze in het Vlaamse landsgedeelte van België, mits bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder mag tevens administratieve zetels, exploitatiezetels, filialen, agentschappen en kantoren oprichten in België en in het buitenland.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft tot doet:

-de import en export, de groothandel en kleinhandel in vogels, vissen, amfibieën, voeders, toegelaten medicaties en vitaminen, aquaria, kooien, lectuur, films en foto's in dit verband, alle soorten benodigdheden voor dieren, kleine huisdieren en sierdieren, plastic artikelen, aardewerk en tuingerief;

-de kleinhandel van algemene voedingswaren en huishoudelijke artikelen in de ruimste zin van het woord omvattende onder meer, maar hiertoe geenszins beperkt: de kleinhandel in fruit, groenten en aardappelen; zuivelproducten; vleeswaren met inbegrip van vleesbereidingen, vleesconserven, bijproducten voor het verbruik, pekelvlees en toekruiden; visproducten en visconserven, koloniale waren en voedingswaren; wijn, bier, geestrijke dranken en andere dranken.

-de bereiding en de verkoop van eenvoudige meeneemgerechten en menu's zoals koude schotels, soep en gerechten met als basis groenten en/of fruit.

Voorgaande opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen in of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, doen bouwen, fabriceren en oprichten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van alle derden.

In algemene regel mag de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen

" doen, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking

" ervan te bevorderen en dit zowel in het binnen- als in het buitenland.

Op de laals#e biz van Luik B vermelden Recto Naaml hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de oersosov en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derder. te vertegenwoordigen

Verso Naarr en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00). Het is verdeeld in achtenzeventig (78) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/achtenzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot en benoemd door de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Het toezicht wordt uitgeoefend overeenkomstig de van kracht zijnde wetgeving. Indien geen commissaris wordt benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand mei om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangeduid in de oproeping.

ledere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een mandataris, vennoot of niet.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

ledere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk, hetzij door een gevolmachtigde. Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Van de winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van het wettelijk reservefonds, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten naar rato van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

-het aantal zaakvoerders te bepalen op één en wordt benoemd tot zaakvoerder: de heer Paul Louis Stefanie Havermans, geboren te Brecht op 7 juli 1961,wonende te 2980 Zoersel, Boerenkrijg¬ aan 4, die aanvaardt.

Voor ontledend uittreksel.

Geassocieerd notaris Karl Van Kerkhoven te Ranst.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift akte

- volmacht

- verslag bedrijfsrevisor

- verslag raad van bestuur

- lijst der wijzigende akte.

Op de laatste blz van Luik i3 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van oe Oerso¬ n;n2ni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordiger

Verso Naam en handtekening

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 04.07.2011 11259-0203-012
10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 02.08.2010 10391-0199-013
23/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.05.2009, NGL 13.10.2009 09813-0391-016
24/04/2009 : AN232347
05/08/2008 : AN232347
15/05/2008 : AN232347
20/08/2007 : AN232347
26/07/2005 : AN232347
08/07/2004 : AN232347
07/01/2004 : AN232347
12/03/2003 : AN232347
27/11/2002 : AN232347
27/11/2002 : AN232347
26/11/2002 : AN232347
24/07/2001 : AN232347
21/06/2000 : AN232347
01/01/1995 : AN232347
22/06/1990 : AN232347
01/01/1986 : AN232347
08/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.05.2016, NGL 03.08.2016 16399-0168-009

Coordonnées
TROPICA

Adresse
BOERENKRIJGLAAN 4 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande