TS HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TS HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 841.822.814

Publication

14/04/2014
ÿþvcor-

behourier,

aan het '

Belgisch

Staatsba(

Mal \Nord l'Ut

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y

o a API 2014

KOOPI-IANDEZTU8Nlee

NE FIGELEGD

1111 *14080385*

Ondernemingsrir 0841.822.814

Benaming

(voluit) TS HOLDING

(verkort)

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel : Poeierstraat 14, 2490 Balen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag - benoeming

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, 26 februari 2014

De algemene vergadering beraadslaagt en beslist vervolgens met unanimiteit als volgt:

1. De algemene vergadering aanvaardt met onmiddellijke ingang het ontslag van de heer Alexis Kemlin ais bestuurder van de Vennootschap. De algemene vergadering bedankt hem voor de bewezen diensten.

2. De algemene vergadering benoemt met onmiddellijke ingang ais Klasse A bestuurder van de' Vennootschap de heer Dirk De Kee,

Hij zal zijn mandaat uitoefenen ten kosteloze titel. Zijn mandaat zal aflopen na de jaarlijkse algemene! vergadering van 2016, die zich zal uitspreken over de jaarrekening van boekjaar per 31 december 2017.

B. De algemene vergadering verleent volmacht aan Pascal VANDEN BORRE, Catherine BIWET, Sylvie DECONINCK, Régis PANISI en Marcos LAMIN-BUSSCHOTS, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot incleplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van de algemene vergadering te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad,. om de inschrijving van de Vennootschap te wijzigen bij het rechtspersonenregister, om ln het let daarvan elle administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de Rechtbank van, Koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

Sylvie Deconinck

Mandataris

Op de laatste blz van fia B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instcumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van darden le vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 05.08.2013 13403-0546-037
24/02/2012
ÿþMort Word 11.1

Ondernemingsnr : 0841.822.814

Benaming

(voluit) : TS Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Poeierstraat 14 te 2490 Balen

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE STATUTEN - VOLMACHT

Uittreksel uit het proces-verbaal opgesteld door Notaris Jean-Philippe LAGAE, te Brussel, op 25 januari 2012.

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist de statuten te vervangen door de tekst (waarvan een uittreksel volgt) zonder wijziging van de naam van de vennootschap, de zetel, het doel, het kapitaal, het boekjaar of de datum van de jaarvergadering:

Artikel 1: Vorm - benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap met de vorm van een naamloze vennootschap.

Zij draagt de naam TS Holding.

Artikel 2: Zetel van de vennootschap

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2490 Balen, Poeierstraat 14. (...)

Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het opsporen, meten en rapporteren van gaslekken alsook het uitvoeren van milieuonderzoek en het rapporteren van water-, grond- en luchtverontreiniging; het uitvoeren van herstellingswerken van gaslekken; het opleiden en africhten van honden voor het opsporen van lekken; het aankopen en verkopen van industriële meettoestellen; het aanleggen en onderhouden van tuinen; opleidingen geven in informatica; consultancy in informatica; analyse en programmatje van automatiseringsprojecten; renovatie, schilderen en behangen; voeg- en metselwerken; het aan- en verkopen van dieren, dierenartikelen en  voeding.

2. Het oordeelkundig beheer, de instandhouding, de uitbreiding, de verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en/of onroerend patrimonium. De vennootschap kan aldus:

a. onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, Iaten ombouwen, laten verfraaien, in huur, erfpacht, opstal of leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen, doch alleen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

b. beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

c. roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen verkrijgen, door middel van aankoop,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vanide_age G. .E L E G Dj

:R;i Fi ¬ r C:..`-:TP.A- V !I4M

13 FER. 2W2

KOOPHANDEL TURNHOUT

De giiifier,

Griffie

,E

IMII!',11111H

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

intekening of iedere andere wijze.

3. Het oprichten van vennootschappen, het nemen van deelnemingen of het verrichten van investeringen in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of aan particulieren onder gelijk welke vorm; de vennootschap kan zich tegen vergoeding borg stellen of aval verlenen en in de meest ruime zin alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, hduders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen en vermogensbeheerders.

5. Het verlenen van diensten en adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de meest ruime zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, maar met inbegrip van het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak.

6. Het waarnemen van alle bestuurdersopdrachten, mandaten van vereffenaar, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

7. Het uitvoeren van informatica projecten, inclusief het uitvoeren van de functionele analyse en het programmeren; het geven van advies en opleiding voor informatica toepassingen of projecten;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap handelt zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap heeft eveneens tot doel: de studie, de adviesverlening, expertise, engineering en elke dienstverlening in het kader van de in dit doel beschreven activiteiten.

Zij kan alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen. Zij kan deelnemen in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins. De vennootschap kan elk mandaat waarnemen in elke andere onderneming.

De vennootschap kan zich borg stellen zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van haar handelsfonds.

Artikel 6: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 9.250.484 euro (EUR 9.250.484). Het wordt vertegenwoordigd door 7.277.500 aandelen van Klasse A, 306.952 aandelen van Klasse B en 1.666.032 aandelen van Klasse C, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/negen miljoen twee honderdvijftig duizend vierhonderd vierentachtigste aandeel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 7: Opvraging van stortingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

(...) De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen op dewelke de stortingen niet zijn verricht, wordt geschorst zolang deze stortingen, regelmatig opgevraagd en eisbaar, niet werden gedaan.

Artikel 9: Ondeelbaarheid der Effecten

De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per effect. Indien er meerdere eigenaars zijn van één aandeel of indien de eigendom van een aandeel is gesplitst tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar, heeft de vennootschap het recht de rechten die eraan zijn verbonden te schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als zijnde de eigenaar van het effect ten aanzien van de vennootschap.

Artikel I I: Samenstelling van de raad van bestuur

De raad van bestuur van de vennootschap bestaat uit 5 bestuurders, benoemd voor een hernieuwbare periode van zes (6) jaar. Daarnaast worden twee (2) waarnemers benoemd. Zij hebben het recht om de vergaderingen van de raad van bestuur bij te wonen met een raadgevende stem. De waarnemers worden uitgenodigd voor alle vergaderingen van de raad van bestuur en ontvangen dezelfde informatie als de bestuurders.

Drie (3) bestuurders worden benoemd uit de kandidaten voorgedragen door de Klasse A Aandeelhouder (de Klasse A Bestuurder). Een (1) bestuurder wordt benoemd uit de kandidaten voorgedragen door de Klasse B Aandeelhouder (de Klasse B Bestuurder) en één (I) bestuurder wordt benoemd uit de kandidaten voorgedragen door de Klasse C Aandeelhouders (de Klasse C Bestuurder).

Artikel 16: Machten van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

In het bijzonder is de raad van bestuur bevoegd om te beslissen over:

(1) de goedkeuring van het jaarlijks budget, strategie en/of business plan;

(ii) de goedkeuring van de jaarrekening voorgelegd ter goedkeuring aan de algemene vergadering van aandeelhouders;

(iii) de uitoefening van stemrechten gekoppeld aan effecten uitgegeven door een Dochtervennootschap;

(iv) de uitgifte of (het voorstel tot uitgifte) van elk soort effect of financieel instrument door een vennootschap van de groep;

(y) transacties met verbonden partijen;

(vi) aangelegenheden met betrekking tot enige juridische of administratieve geschillenvoering of andere procedures indien het bedrag ervan meer dan EUR 100.000 bedraagt;

(vii) het aangaan van of amenderen van financierings- of kredietovereenkomsten indien het bedrag ervan meer bedraagt dan EUR 200.000, alsmede de vervroegde terugbetaling of beëindiging hiervan;

(viii) het aanwerven of ontslaan (of het aanpassen van de remuneratie) van elke werknemer of consultant indien de jaarlijkse kost aan de groep hoger is dan EUR 70.000;

(ix) elke investering in kapitaalgoederen voor een bedrag hoger dan EUR 100.000; en/of

(x) het aangaan van, amenderen of beëindigen van enige overeenkomst waarvan redelijkerwijze verwacht kan worden dat zij een aansprakelijkheid of financiële verbintenis van meer dan EUR 100.000 met zich mee zal brengen.

Artikel 17: Directiecomité - Dagelijks bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichtten. Hij omschrijft hun samensteIIing en hun opdrachten.

Overeenkomstig artikel 524 bis van het Wetboek van vennootschappen, kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De bestuursbevoegdheid van het directiecomité kan door de raad van bestuur worden beperkt. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. Het directiecomité vormt een college.

De raad van bestuur zal de bevoegdheid van het dagelijks bestuur evenals de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur betreft delegeren aan de Klasse 13 Bestuurder. Geen van de aangelegenheden opgesomd in artikel 16, tweede lid kan beschouwd worden als daden die onder het toepassingsgebied van het dagelijks bestuur van de Vennootschap vallen

De raad van bestuur of het directiecomité mag ook een bepaald deel of een bepaalde tak van de activiteiten van de vennootschap aan één of meer uit hun midden of daarbuiten gekozen personen opdragen. Zij zullen hun bevoegdheden en vergoedingen bepalen. Zij kunnen hen ontslaan en zo nodig in hun vervanging voorzien.

De raad van bestuur, het directiecomité en/of de personen belast met het dagelijks bestuur kunnen bijzondere volmachten verlenen aan elke Lasthebber binnen de perken van hun eigen bevoegdheden. Artikel 20: Vertegenwoordiging - Akten en rechtshandelingen

De vennootschap wordt in alle akten, met inbegrip van deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, vertegenwoordigd door:

hetzij twee bestuurders samen handelend,

- hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, een persoon aan wie dit bestuur is opgedragen. Deze ondertekenaars hoeven ten opzichte van derden niet het bewijs te Ieveren van een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur.

De vennootschap is tevens geldig verbonden door bijzondere lasthebbers binnen de perken van hun mandaat.

Artikel 22: Vergaderingen

Ieder jaar de eerste vrijdag van de maand mei wordt er een gewone algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag plaatsvinden.

De gewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats van de gemeente van de zetel aangeduid in de bijeenroeping. De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Artikel 24: Beraadslaging - Besluitvorming  Vertegenwoordiging

De beraadslaging van de algemene vergadering kan de vorm aannemen van een videoconferentie of conference call. Het proces-verbaal dient de gebruikte technieken exact te vermelden.

Voor zover de wet geen strengere meerderheidsvereisten oplegt, moeten de hiemagenoemde beslissingen worden goedgekeurd (i) door de Klasse A Aandeelhouder, (ii) Creafund en (iii) ten minste één stem van een Klasse B Aandeelhouder of de Klasse C Aandeelhouder verkrijgen (andere dan de KIasse C Aandelen aangehouden door Creafund):

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2012 - Annexes du Moniteur belge (xi) de goedkeuring van een kapitaalverhoging (andere dan de kapitaalverhogingen

met betrekking tot dewelke alle Aandeelhouders over een voorkeurrecht beschikken) of een kapitaalvermindering (andere dan de kapitaalverminderingen waarvan de uitkering verdeeld zal worden onder de Aandeelhouders overeenkomstig hun aandeelhouderschap);

(xii) elke uitgifte van Effecten, waarop niet door elke Aandeelhouder kan worden ingeschreven in verhouding tot zijn participatie in het aandelenkapitaal van de vennootschap;

(xiii) de beperking of opheffing van het voorkeurrecht van een Aandeelhouder; en

(xiv) elke herstructurering (met inbegrip van een liquidatie, fusie, splitsing, partiële splitsing, inbreng of overdracht van algemeenheid of van een bedrijfstak) van de vennootschap.

Onverminderd strengere quorumvereisten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, kan de algemene vergadering van aandeelhouders enkel geldig beraadslagen en besluiten, met betrekking tot de deze beslissingen uiteengezet in het voorgaande lid van dit artikel 24 onder (i) tot en met (iv), indien de meerderheid van de Klasse B en Klasse C Aandelen aanwezig of geldig vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet vervuld is, zal een tweede vergadering met dezelfde agenda worden bijeengeroepen en deze tweede vergadering zal geldig kunnen beslissen over de punten op de agenda ongeacht enig quorum.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Elke eigenaar van Effecten mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, aandeelhouder of niet.

De mede-eigenaars, blote eigenaars en vruchtgebruikers, evenals de schuldeisers en hun pandgevende schuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon laten vertegenwoordigen.

Artikel 26: Verdaging

Elke gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag tijdens de zitting drie weken uitgesteld worden door de raad van bestuur ook al beperkt de agenda zich niet tot een beraadslaging over de jaarrekening.

De verdaging doet de genomen besluiten niet vervallen tenzij de algemene vergadering een andersluidende beslissing neemt.

De formaliteiten vervuld om aan de eerste vergadering deel te nemen (neerlegging van attesten en/of volmachten) blijven geldig voor de tweede.

Nieuwe neerleggingen mogen worden gedaan met het oog op de tweede vergadering.

Artikel 27: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 29: Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Artikel 30: Verdeling

De nettowinst van het boekjaar wordt gevormd overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van deze nettowinst wordt elk jaar vijf procent voorafgenomen, bestemd tot vorming van een wettelijk reservefonds. Wanneer dit één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, is deze voorafneming niet meer verplicht.

Het saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering het zal geven bij meerderheid der stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

Artikel 31: Interimdividenden



De raad van bestuur zal op eigen verantwoordelijkheid mogen beslissen interimdividenden uit te betalen en het bedrag en de datum van hun betaling vaststellen.

Artikel 32: Betaling der dividenden

De dividenden zullen betaald worden op de plaatsen en op de tijdstippen vast te stellen door de raad van bestuur.

Alle dividenden toekomende aan houders van aandelen op naam, die niet opgenomen zijn binnen de vijf jaar, zijn verjaard en blijven verworven voor de vennootschap. Zij worden in het reservefonds gestort.

Artikel 33: Verdeling

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie der daartoe nodige sommen, dient het netto-actief eerst om, in Effecten of in geld, het afbetaalde maar niet afgeloste bedrag der aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn houden de vereffenaars, alvorens tot terugbetaling over te gaan, rekening met dit verschil van toestand en herstellen het evenwicht door alle aandelen op volstrekt gelijke voet te stellen hetzij door aanvullende stortingen ten laste van Effecten die in onvoldoende mate werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld ten voordele van aandelen die in grotere mate werden afbetaald.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte, een volmachtenbundel, het verslag van de raad van bestuur (art.

560 Wb.venn) en een coördinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r<

Voorti

" behouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/01/2012
ÿþ aaoa won7 o r.>

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



N ~ rn -G E L E-. G D

GRIFFE R wCH r c'/\ia;, 1{Aat

1 8 ?." 11. 7r2

rit#ie

KOOPHANDEL TL:f i," " : "~~.~1-

i i i uit ii 1 11li iii ni ii im in

'12026665"

bel-

aa

Be Sta;

Bijdagen bij-het -Beelgisek Sttaatsblad --26/0if20I2 _ An-nexes du~ Moniteur -belge

Ondernemsngsnr : 0841.822.814

Benaming

(voluit) : TS HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : POEIERSTRAAT, 14 - 2490 BALEN - BELGIE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verbetering

Verbetering aan de publicatie in verband met de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders dd. 21 december 2011

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders overeenkomstig artikel 536, vierde lid van het Wetboek van vennootschappen, d.d. 21 december 2011

Elk van de aandeelhouders verklaart in te stemmen met volgende schriftelijke besluiten van de bijzondere algemene vergadering:

1. De algemene vergadering benoemt met onmiddellijke werking als bestuurders van de Vennootschap:

" de heer Charles Villet als Klasse A bestuurder;

" Hans Hooyberghs BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Hans Hooyberghs als Klasse B bestuurder; en

" Opti Consult BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Rudi Van Baelen als Klasse C bestuurder.

Zij zullen hun mandaat uitoefenen ten kosteloze titel. Hun mandaat zal eindigen na de jaarlijkse algemene vergadering van 2018, die zich zal uitspreken over de jaarrekening van boekjaar 31 december 2017.

Voor de goede orde wordt opgemerkt dat de huidige bestuurders van de Vennootschap, de heer Vladimir Lasocki en de heer Alexis Kemlin, ook Klasse A bestuurders zijn en dat hun mandaat eveneens zal eindigen na de jaarlijkse algemene vergadering van 2018, die zich zal uitspreken over de jaarrekening van boekjaar 31 december 2017.

2. De algemene vergadering benoemt met onmiddellijke werking als commissaris van de Vennootschap voor een termijn van drie jaren BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, met zetel te Guldensporenpark 100, Blok B, 9820 Merelbeke, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Veerle Catry, bedrijfsrevisor. Het mandaat van de commissaris vervalt na de jaarlijkse algemene vergadering van 2015 die zich zal uitspreken over de jaarrekening van boekjaar 31 december 2014.

3. De algemene vergadering verleent volmacht aan iedere bestuurder van de Vennootschap alsook aan de heren Jan Bogaert, Jelle Destoop en Koen Michiels allen advocaat bij Stibbe Advocaten, en aan mevrouw Sylvie Deconinck, Regis Panisi en Marcos Lamin-Busschots allen kantoorhoudende te Loksumstraat 25, 1000 Brussel, ieder individueel handelend, met recht van indeplaatsstelling, om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog op de publicatie van de beslissingen van de algemene vergadering in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap onder meer te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 21 december 2011 De raad van bestuur nam unaniem elk van de volgende beslissingen:

1. De raad van bestuur heeft besloten om Hans Hooyberghs BVBA, vertegenwoordigde door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Hans Hooyberghs te benoemen als gedelegeerde tot het dagelijks bestuur in de zin van artikel 525 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. De raad van bestuur verleent volmacht aan iedere bestuurder van de Vennootschap alsook aan de heren Jan Bogaert, Jelle Destoop en Koen Michiels allen advocaat bij Stibbe Advocaten, en aan mevrouw Sylvie Deconinck, Regis Panisi en Marcos Lamin-Busschots allen kantoorhoudende te Loksumstraat 25, 1000 Brussel, ieder individueel handelend, met recht van indeplaatsstelling, om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog op de publicatie van de beslissingen van de raad van bestuur in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap onder meer te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen.

Sylvie Deconinck

Mandataris

Voor-

behouden

An het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2012
ÿþOndernemingsnr 0841.822.814

Benaming

(voluit) : TS Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Poeierstraat 14 te 2490 Balen

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR EEN INBRENG IN GELD - WIJZIGING VAN DE STATUTEN-VOLMACHT

Uittreksel uit het proces-verbaal opgesteld door Notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op 20

december 2011.

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist:

1. het kapitaal te verhogen met negen miljoen honderd achtentachtigduizend negenhonderd vierentachtig euro (EUR 9.188.984,00) om het op negen miljoen tweehonderd vijftigduizend vierhonderd vierentachtig euro (EUR 9.250.484,00) te brengen, door de uitgifte van negen miljoen honderd achtentachtigduizend negenhonderd vierentachtig (9.188.984) aandelen, volledig afbetaald door een overschrijving op de bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap bij ING België NV, zodat de vennootschap daardoor over een som van negen miljoen honderd achtentachtigduizend negenhonderd vierentachtig euro (EUR 9.188.984,00) beschikt.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze storting is gebeurd overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

2. de statuten te wijzigen, onder meer als volgt:

- artikel 5: wordt vervangen door: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negen miljoen tweehonderd vijftigduizend vierhonderd vierentachtig euro (EUR 9.250.484,00). Het wordt vertegenwoordigd door 7.277.500 aandelen van klasse A, 306.952 aandelen van klasse B en 1.666.032 aandelen van klasse C, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/negen miljoen tweehonderd vijftigduizend vierhonderd vierentachtigste deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte, twee volmachten, het verslag van de raad van bestuur (art 560 Wb. Venn.) en een coördinatie der statuten

Mod Moi 15.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

Voor behoor aan h. Belgis Staatsti

h~Wiwli~~IdÍu~IIIIIIIN

*12019861"

91IAN.1UIL

KOOPHANDEL TURNHOUT

iN

De griffier

EERGELEGD .

RECHTSANK VAN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/01/2012
ÿþ f r' MOC Word 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTSANK VAN

0 9 JAN. 2012

KOOPHANde feleiN HOUT

e gri ,

IIY " iaoisasv"

ui

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0841.822.814

Benaming

(voluit) : TS HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : POEIERSTRAAT, 14 - 2490 BALEN - BELGIË

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van bestuurders - Benoeming commissaris - Volmacht l Benoeming persoon belast met het dagelijks bestuur - Volmacht

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders overeenkomstig artikel 536, vierde lid van het Wetboek van vennootschappen, d.d. 21 december 2011

Elk van de aandeelhouders verklaart in te stemmen met volgende schriftelijke besluiten van de bijzondere algemene vergadering:

1. De algemene vergadering benoemt met onmiddellijke werking als bestuurders van de Vennootschap:

" de heer Charles Vinet als Klasse A bestuurder;

" Hans Hooyberghs BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Hans Hooyberghs als Klasse B bestuurder; en

" Opti Consult BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Rudi Van Baelen als Klasse C bestuurder.

Zij zullen hun mandaat uitoefenen ten kosteloze titel. Hun mandaat zal eindigen na de jaarlijkse algemene vergadering van 2018, die zich zal uitspreken over de jaarrekening van boekjaar 31 december 2017.

Voor de goede orde wordt opgemerkt dat de huidige bestuurders van de Vennootschap, de heer Vladimir Lasocki en de heer Alexis Kemlin, ook Klasse A bestuurders zijn en dat hun mandaat eveneens zal eindigen na de jaarlijkse algemene vergadering van 2018, die zich zal uitspreken over de jaarrekening van boekjaar 31 december 2017.

2. De algemene vergadering benoemt met onmiddellijke werking als commissaris van de Vennootschap: voor een termijn van drie jaren BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, met zetel te Guldensporenpark 100, Blok B, 9820 Merelbeke, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Veerle Catry, bedrijfsrevisor. Het mandaat van de commissaris vervalt na de jaarlijkse algemene vergadering van 2014 die zich zal uitspreken over de jaarrekening van boekjaar 31 december 2013.

3. De algemene vergadering verleent volmacht aan iedere bestuurder van de Vennootschap alsook aan de heren Jan Bogaert, Jelle Destoop en Koen Michiels allen advocaat bij Stibbe Advocaten, en aan mevrouw Sylvie Deconinck, Regis Panisi en Marcos Lamin-Busschots allen kantoorhoudende te Loksumstraat 25, 1000 Brussel, ieder individueel handelend, met recht van indeplaatsstelling, om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog op de publicatie van de beslissingen van de algemene vergadering in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap onder meer te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen.

Op de Laatste blz. van Luïk B vermelden : Recto : Naaar en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e 44e

Uittreksel ùit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 21 december 2011 De raad van bestuur nam unaniem elk van de volgende beslissingen:

1. De raad van bestuur heeft besloten om Hans Hooyberghs BVBA, vertegenwoordigde door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Hans Hooyberghs te benoemen als gedelegeerde tot het dagelijks bestuur in de zin van artikel 525 van het Wetboek van Vennootschappen.

. 2. De raad van bestuur verleent volmacht aan iedere bestuurder van de Vennootschap alsook aan de heren

Jan Bogaert, Jelle Destoop en Koen Michiels allen advocaat bij Stibbe Advocaten, en aan mevrouw Sylvie Deconinck, Regis Panisi en Marcos Lamin-Busschots allen kantoorhoudende te Loksumstraat 25, 1000 Brussel, ieder individueel handelend, met recht van indeplaatsstelling, om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog op de publicatie van de beslissingen van de raad van bestuur in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap onder meer te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen.

Marcos Lamin-Busschots

Mandataris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

"

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/01/2012
ÿþI 111111111111111111111 11111 111111111 11111 lI

*iaoo~sas"

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

2 $ DEC, 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT f

De griffier

Gri te

deeERGELEGD

GRIFFIE RECI ITBANK VA

, Ondernemingsnr : 0841.822.814

Benaming

(voluit) : TS HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : POEIERSTRAAT,14 - 2490 BALEN - BELGIE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen

Neerlegging van de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders, d.d. 21 december 2011, i overeenstemming met artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Anouk Hermans

Mandataris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/12/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11307456*

Neergelegd

14-12-2011



Griffie

Ondernemingsnr :

0841822814

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): TS Holding

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2490 Balen, Poeierstraat 14

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING  BENOEMINGEN - VOLMACHT

Uittreksel uit de akte van oprichting verleden voor notaris Jean-Philippe Lagae te Brussel, op 14 december 2011.

1. CETP II TS S.à.r.l. , een rechtspersoon naar het recht van Luxemburg, met zetel te L-1653 Luxemburg, Avenue Charles de Gaulle 2, (vertegenwoordigd door Meester Koen Michels, wonende te Aartselaar, kantoorhoudend te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, overeenkomstig een onderhandse volmacht).

2. CETP II TS Finance S.à.r.l. een rechtspersoon naar het recht van Luxemburg, met zetel te L-1653

Luxemburg, Avenue Charles de Gaulle 2, (vertegenwoordigd door Meester Koen Michels, wonende

te Aartselaar, kantoorhoudend te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, overeenkomstig een onderhandse

volmacht).

hebben een naamloze vennootschap opgericht.

Oprichtersaansprakelijkheid

CETP II TS S.à.r.l. verklaart de hoedanigheid van oprichter op zich te nemen in overeenstemming

met artikel 450 van het Wetboek van vennootschappen. CETP II TS Finance S.à.r.l. wordt geacht

eenvoudige inschrijver te zijn.

De statuten vermelden onder meer wat volgt:

Artikel 1: Vorm - benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap met de vorm van een naamloze vennootschap.

Zij draagt de naam TS Holding.

Artikel 2: Zetel van de vennootschap

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2490 Balen, Poeierstraat 14. (...)

Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft tot doel,:

1. Het opsporen, meten en rapporteren van gaslekken alsook het uitvoeren van milieuonderzoek en het rapporteren van water-, grond- en luchtverontreiniging; het uitvoeren van herstellingswerken van gaslekken; het opleiden en africhten van honden voor het opsporen van lekken; het aankopen en verkopen van industriële meettoestellen; het aanleggen en onderhouden van tuinen; opleidingen geven in informatica; consultancy in informatica; analyse en programmatie van automatiseringsprojecten; renovatie, schilderen en behangen; voeg- en metselwerken; het aan- en verkopen van dieren, dierenartikelen en  voeding.

2. Het oordeelkundig beheer, de instandhouding, de uitbreiding, de verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en/of onroerend patrimonium. De vennootschap kan aldus: a. onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, laten verfraaien, in huur, erfpacht, opstal of leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen, doch alleen met het oog op beheer,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

wederbelegging en opbrengst.

b. beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

c. roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen verkrijgen, door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze.

3. Het oprichten van vennootschappen, het nemen van deelnemingen of het verrichten van investeringen in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of aan particulieren onder gelijk welke vorm; de vennootschap kan zich tegen vergoeding borg stellen of aval verlenen en in de meest ruime zin alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen en vermogensbeheerders.

5. Het verlenen van diensten en adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de meest ruime zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, maar met inbegrip van het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak.

6. Het waarnemen van alle bestuurdersopdrachten, mandaten van vereffenaar, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

7. Het uitvoeren van informatica projecten, inclusief het uitvoeren van de functionele analyse en het programmeren; het geven van advies en opleiding voor informatica toepassingen of projecten;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap handelt zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap heeft eveneens tot doel: de studie, de adviesverlening, expertise, engineering en elke dienstverlening in het kader van de in dit doel beschreven activiteiten.

Zij kan alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen. Zij kan deelnemen in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins. De vennootschap kan elk mandaat waarnemen in elke andere onderneming.

De vennootschap kan zich borg stellen zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van haar handelsfonds.

Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door 61.500 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/eenenzestigduizend vijfhonderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Volstorting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen werden volledig volgestort door storting op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de bank ING België NV.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De vennootschap zal bijgevolg de beschikking hebben over een som van éénenzestigduizend vijfhonderd euro (EUR 61.500).

Artikel 6: Opvraging van stortingen

(...) De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen op dewelke de stortingen niet zijn verricht, wordt geschorst zolang deze stortingen, regelmatig opgevraagd en eisbaar, niet werden gedaan. (...)

Artikel 8: Ondeelbaarheid der effecten

De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per effect. Indien er meerdere eigenaars zijn van één aandeel of indien de eigendom van een aandeel is gesplitst tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar, heeft de vennootschap het recht de rechten die eraan zijn verbonden te schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als zijnde de eigenaar van het effect ten aanzien van de vennootschap.

Artikel 9: Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad met ten minste het wettelijk vereiste minimum aantal bestuurders, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders die ze te allen tijde kan ontslaan.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger. Deze vaste vertegenwoordiger wordt belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de uittredende bestuurders, die niet herkozen zijn, neemt een einde dadelijk na de algemene vergadering die tot de herkiezing is overgegaan.

Artikel 14: Machten van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 15: Directiecomité - Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichtten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Overeenkomstig artikel 524 bis van het Wetboek van vennootschappen, kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De bestuursbevoegdheid van het directiecomité kan door de raad van bestuur worden beperkt. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. Het directiecomité vormt een college.

Het directiecomité of, indien er geen directiecomité werd ingesteld of dit niet met het dagelijks bestuur werd belast, de raad van bestuur, mag het dagelijks bestuur evenals de vertegenwoordiging van de vennootschap voor wat dit bestuur betreft, aan één of meer personen toevertrouwen; indien deze personen bestuurders zijn worden zij  gedelegeerd bestuurder genoemd.

De raad van bestuur of het directiecomité mag ook een bepaald deel of een bepaalde tak van de activiteiten van de vennootschap aan één of meer uit hun midden of daarbuiten gekozen personen opdragen. Zij zullen hun bevoegdheden en vergoedingen bepalen. Zij kunnen hen ontslaan en zo nodig in hun vervanging voorzien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur, het directiecomité en/of de personen belast met het dagelijks bestuur kunnen

bijzondere volmachten verlenen aan elke lasthebber binnen de perken van hun eigen bevoegdheden.

Artikel 18: Vertegenwoordiging - Akten en rechtshandelingen

De vennootschap wordt in alle akten, met inbegrip van deze waarin een openbaar of ministerieel

ambtenaar tussenkomt en in rechte, vertegenwoordigd door:

- hetzij twee bestuurders samen handelend,

- hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, een persoon aan wie dit bestuur is opgedragen.

Deze ondertekenaars hoeven ten opzichte van derden niet het bewijs te leveren van een voorafgaande

beslissing van de raad van bestuur.

De vennootschap is tevens geldig verbonden door bijzondere lasthebbers binnen de perken van hun

mandaat.

Artikel 20: Vergaderingen

Ieder jaar de eerste vrijdag van de maand mei wordt er een gewone algemene vergadering van de

aandeelhouders gehouden.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag

plaatsvinden.

De gewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke

andere plaats van de gemeente van de zetel aangeduid in de bijeenroeping. De bijzondere en

buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke

andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Artikel 22: Beraadslaging - Besluitvorming - Vertegenwoordiging

De beraadslaging van de algemene vergadering kan de vorm aannemen van een videoconferentie of

conference call. Het proces-verbaal dient de gebruikte technieken exact te vermelden.

De beslissingen van de algemene vergadering worden bij meerderheid der stemmen genomen, voor

zover de wet niet anders bepaalt.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van

de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten

worden verleden. Elke eigenaar van effecten mag zich op de algemene vergadering laten

vertegenwoordigen door een lasthebber, aandeelhouder of niet.

De mede-eigenaars, blote eigenaars en vruchtgebruikers, evenals de schuldeisers en hun

pandgevende schuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon laten

vertegenwoordigen.

Artikel 24: Verdaging

Elke gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag tijdens de zitting drie weken

uitgesteld worden door de raad van bestuur ook al beperkt de agenda zich niet tot een beraadslaging

over de jaarrekening.

De verdaging doet de genomen besluiten niet vervallen tenzij de algemene vergadering een

andersluidende beslissing neemt.

De formaliteiten vervuld om aan de eerste vergadering deel te nemen (neerlegging van attesten en/of

volmachten) blijven geldig voor de tweede.

Nieuwe neerleggingen mogen worden gedaan met het oog op de tweede vergadering.

Artikel 25: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 27: Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op eenendertig december.

Artikel 28: Verdeling

De nettowinst van het boekjaar wordt gevormd overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van deze nettowinst wordt elk jaar vijf procent voorafgenomen, bestemd tot vorming van een wette-

lijk reservefonds. Wanneer dit één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, is deze

voorafneming niet meer verplicht.

Het saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering het zal geven bij meerderheid der

stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 29: Interimdividenden

De raad van bestuur zal op eigen verantwoordelijkheid mogen beslissen interimdividenden uit te betalen en het bedrag en de datum van hun betaling vaststellen.

Artikel 30: Betaling der dividenden

De dividenden zullen betaald worden op de plaatsen en op de tijdstippen vast te stellen door de raad van bestuur.

Alle dividenden toekomende aan houders van aandelen op naam, die niet opgenomen zijn binnen de vijf jaar, zijn verjaard en blijven verworven voor de vennootschap. Zij worden in het reservefonds gestort.

Artikel 31: Verdeling

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie der daartoe nodige sommen, dient het netto-actief eerst om, in effecten of in geld, het afbetaalde maar niet afgeloste bedrag der aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn houden de vereffenaars, alvorens tot terugbetaling over te gaan, rekening met dit verschil van toestand en herstellen het evenwicht door alle aandelen op volstrekt gelijke voet te stellen hetzij door aanvullende stortingen ten laste van effecten die in onvoldoende mate werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld ten voordele van aandelen die in grotere mate werden afbetaald.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN.

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen, die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

1. Eerste boekjaar en eerste gewone algemene vergadering

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2012.

De eerste gewone algemene vergadering heeft plaats in het jaar 2013.

2. Benoeming van bestuurders

De comparanten benoemen als bestuurders:

-De heer Alexis KEMLIN , wonende te SW6 2RX Londen (Verenigd Koninkrijk), 7 Althea Street. -De heer Vladimir LASOCKI , wonende te SW6 2LT Londen (Verenigd Koninkrijk), 31 Stephendale Road.

Hun mandaat neemt een einde onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar 2017. Hun mandaat wordt niet bezoldigd tenzij de algemene vergadering een andersluidende beslissing neemt.

3. Verklaring op eer

De vennootschap CETP II TS S.à.r.l. houder van meer dan 25 procent van de aandelen van de vennootschap, rechtsgeldig vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaart hierbij op eer dat de nieuw opgerichte vennootschap geen KMO is, zoals bepaald in de Programmawet van 10 februari 1998, tot bevordering van het zelfstandig ondernemerschap, omdat de nieuwe vennootschap behoort tot een groep die voldoet aan de wettelijke criteria van meer dan 50 werknemers en een jaaromzet van tenminste 7.000.000 euro of een jaarlijks balanstotaal van tenminste 5.000.000 euro.

4. Volmachten

Mevrouw Sylvie Deconinck, Mevrouw Anouk Hermans,de heer Régis Panisi en de heer Marcos Lamin-Busschots of elke andere door hem aangewezen persoon, wordt aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen om de vennootschap als handelsonderneming in te schrijven bij een ondernemingsloket, een BTW-identificatie aan te vragen, haar aan te sluiten bij een sociaal verzekeringsfonds en om haar, indien nodig, te registreren bij alle andere administraties.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen bij een ondernemingsloket, bij de administratie der B.T.W., bij een sociaal verzekeringsfonds en bij alle andere administraties; hij kan alle verbintenissen aangaan in naam van de vennootschap, alle nuttige verklaringen afleggen en alle documenten ondertekenen en in het

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

algemeen alles doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij

belast is.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/07/2015
ÿþ11111111

"15095788*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de ea r eieg;i yen g.yï'to 17v..Ya. de

2 5 JUNI 2015

.A.NrWEt5,PEN animait;

De Griüfiws

Griffie

Mad Wand 11.1

Ondernemingsnr : 0841.822.814

Benaming

(voluit) : TS HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Poeierstraat 14, 2490 Balen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming

Uittreksel dit de eenparige en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van de Vennootschap overeenkomstig artikel 536, §1, derde lid van het Wetboek van Vennootschappen, 26 april 2015

Elk van de aandeelhouders verklaart in te stemmen met volgende schriftelijke besluiten die tot de bevoegdheid behoren van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders:

1. De aandeelhouders nemen kennis van het ontslag van Hans Hooyberghs BVBA, vertegenwoordigd door de heer Hans Hooyberghs, als bestuurder van de Vennootschap met ingang van 27 januari 2015.

2. De aandeelhouders benoemen tot bestuurder van de Vennootschap met onmiddelijke ingang, Terickx Comm V., met maatschappelijke zetel te Ahornelaan 3, 2630 Aartselaar en ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nr 0598.938.178 (RPR Antwerpen), vertegenwoordigd door de heer Bart Wauterickx, als Klasse A bestuurder, op voordracht van de Klasse A aandeelhouder.

Hij zal zijn mandaat uitoefenen ten kosteloze titel, Zijn mandaat zal aflopen na de jaarlijkse algemene vergadering van 2018, die zich zef uitspreken over de jaarrekening van boekjaar per 31 december 2017.

3. De aandeelhouders verlenen volmacht aan Pascal VANDEN BORRE, Catherine BILLIET, Sylvie DECONINCK en Marcos LAMIN-BUSSCHOTS en in het algemeen aan elke advocaat van Stibbe CVBA, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alteen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om de eenparige en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van de Vennootschap te publiceren in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de Vennootschap te wijzigen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan alle administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de Rechtbank van Koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

Sylvie Deconinck

Mandataris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

27/02/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.10.2016, NGL 22.02.2017 17048-0400-039

Coordonnées
TS HOLDING

Adresse
POEIERSTRAAT 14 2490 BALEN

Code postal : 2490
Localité : BALEN
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande