TSAR BOMBA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TSAR BOMBA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.886.576

Publication

02/09/2014
ÿþVo beho aan Belg. Staal

111111111)111Ripi,lillill

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

2 Z AN, 2Q14

Griffie

ma 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0537.886.576

Benaming (voluit) :Tsar Bomba

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hessenplein 11 bus 11

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :Ontslag-kwijting-benoeming-wijziging doel-invoering handelsbenaming-wijziging statuten

een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens :`te Wijnegem op 14 augustus 2014, ter registratie neergelegd,;; blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene ,vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tsar Bomba", met zetel te 2000 Antwerpen, Hessenplein 11 bus 11, opgericht bij akte verleden voor ;.notaris Alvin Wittens te Wijnegem op 2 september 2013,;; :bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 september nadien, onder nummer 20130905/0304966,waarbij onder meer volgende besluiten werden goedgekeurd:

;1)- De vergadering heeft beslist het ontslag van de heer; Ruebens Rik, wonende te 8300 Knokke-Heist, Kalfduinen 1, als ,niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap te. :aanvaarden.

De vergadering heeft beslist de heer Vermeiren Alexander" "Marie-Daniel, wonende te Antwerpen-Merksem, Secretaris Meyerslei 6 te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van 'de vennootschap.

Zijn mandaat geldt voor onbepaalde duur en zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

2)De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van het voorle zen van het verslag door de zaakvoerders; de aanwezige: ;vennoten erkennen het afschrift van dit verslag te hebben, ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

;,3)De vergadering heeft beslist het doel van de vennootschap te wijzigen met vaststelling van de nieuwe tekst van artikel:,

4 der statuten als volgt: É;

In De vennootschap heeft tot doel:

- De uitbating van drank- en eetgelegenheden, verbruikssalon, traiteurdienst en alle bedrijfsactiviteiten die tot de: horeca-sector behoren zoals café, taverne, snackbar, bar,: ,frituur, restaurant, dancing, tearoom, hotel, milk-bar.

Het inrichten en organiseren - zowel in eigen gebouwen, gehuurde gebouwen als in de gebouwen van derden - van feestelijkheden, vermakelijkheden, banketten, barbecues,

tentoonstellingen, bals en dergelijke. Verhuring van

gebouwen en zalen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

4 - Het bereiden, leveren en verkopen van alle koude en warme dranken en gerechten, gebak en confiserie, bereide schotels, belegde broodjes, bereide roomijs, bereide vis en vleeswaren, rookwaren, de fabricatie, in- en uitvoer, aan- en verkoop, als klein- en groothandel, van bieren, zowel alcoholhoudend als niet, waters, limonades, fruitsappen en alle andere;

`dranken, gebrande en ongebrande koffie, thee, sandwiches, roomij,, gebak, kaas en alle andere eetwaren, zowel om ter

;,plaatse in de inrichting te worden gebruikt en/of om op bestelling buiten de inrichting te worden verbruikt en/of te worden opgediend.

- Het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten, grondstoffen, materialen en materieel.

- Het ter beschikking stellen van personeel en het leveren van alle diensten en bemiddeling met betrekking tot bijhorende aspecten, bij voorbeeld inzake veiligheid, verzekering, versiering, enzoverder.

Groot- en kleinhandel, import en export van alle voedings-, zuivelproducten en dranken, en alle hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdende goederen en producten, onder gelijk welke vorm.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen, of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen."

4)De vergadering heeft beslist een handelsbenaming "Kolombo", in te voeren met vaststelling van de nieuwe tekst van artikel 1 der statuten als volgt:

"De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aanneemt met als naam "Tsar Bomba".

De vennootschap zal tevens aan het handelsverkeer kunnen deelnemen met de handelsbenaming "Kolombo", mits inachtneming van de bepalingen van artikel 78 van het Wetboek van Vennootschappen."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

Hiermede samen neergelegd:

-afschrift akte

-coördinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouden

aan het Belgisch Staatstdad

19/11/2014
ÿþOndernerningsnr : 0537.886.576

Benaming

(voluit) : TSAR BOMBA

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hessenplein 11, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering, gehouden op 20 oktober 2014, heeft met éénparigheid van stemmen de volgende punten op de dagorde beslist:

De algemene vergadering keurt het ontslag van dhr. Ceulemans Jan ais zaakvoerder en de benoeming tot zaakvoerder van dhr. Thiessen Tim goed vanaf heden.

Antwerpen, 20 oktober 2014

zaakvoerder ontslagnemend zaakvoerder

Vermeiren Alexander Ceulemans Jan

rnoa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

O 7 NOV, 20111

GriWdeling Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13304966*

Neergelegd

03-09-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0537886576

Benaming (voluit): Tsar Bomba (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Hessenplein 11 bus 11

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem op 2 september 2013, ter registratie neergelegd, blijkt dat 1)De heer CEULEMANS Jan Aimé Beatrijs, geboren te Ant-werpen-Wilrijk op twaalf oktober negentienhonderd éénentachtig, wonende te 2000 Antwerpen, Riemstraat 29 bus 402, en 2)De naamloze vennootschap  RINCO , met zetel te 8300 Knokke-Heist, Natiënlaan 215, ingeschreven in het

rechtspersonenregister Brugge met ondernemingsnummer

0462.391.476.Opgericht bij akte verleden voor notaris Jozef Dauwe te Eeklo op vijf januari negentienhonderd achtennegentig, bekendegemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van éénentwintig januari nadien, onder nummer 980121-612, vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, te weten de heer Ruebens Rik, geboren te Eeklo op negentien december negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 8300 Knokke-Heist, Kalfduinen 1.In deze hoedanigheid herbenoemd bij beslissing van de raad van bestuur van zestien juni tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertig juni nadien, onder nummer 20090630/0092538 een vennootschap hebben opgericht en meer bepaald een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van de openbaarmakingsvereiste, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Hessenplein 11 bus 11 en met maatschappelijke naam  Tsar Bomba .

De vennootschap vangt aan op de oprichtingsdatum en is opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap heeft tot doel:

De groothandel, de kleinhandel, de invoer en de uitvoer, de tussenhandel, alsook via internet (online-shop), het ontwerp en fabricage van alle goederen, zoals onder ande-re alle grondstoffen, basisproducten en afgewerkte pro-ducten voor de bouw-, textiel-, diamant-, cosmetica-, le-der-, kunst-, mode, reis-, transport- en para medische sector, groot- en kleinmeubelen en aanverwante artikelen in alle materialen voor inrichting van woningen en kanto-ren, gadgets, boeken, dierenproducten, alle artikelen die betrekking hebben op een lifestyle blog, en voedingswa-ren, dit alles in de ruimste zin van het woord, zonder dat deze opsomming als beperkend mag aangezien worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag ook websites bouwen, ontwikkelen en beheren voor derden, alsook advertentieruimte verkopen en alle handelingen verrichten die betrekking hebben op het verwerven van inkomsten uit publiciteit.

De vennootschap is ook actief in het uitdenken, ontwikke-len, maken en verkopen van consumentengoederen in de breedste betekenis.

De vennootschap kan ook haar know-how gebruiken in het kader van consulting diensten aan derden.

Zij kan hiertoe haar diensten als bemiddelaar aanbieden aan om het even welke personen, ondernemingen, verenigin-gen of instellingen of ermee contracteren en samenwerken zowel in België als in het buitenland.

Zij kan optreden als gevolmachtigde of als lasthebber in naam en voor rekening van alle derden.

Zij zal al deze verrichtingen mogen doen in eigen naam en voor eigen rekening, evenals voor rekening van derden, al dan niet vennoten.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen, of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toe-staan of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan leningen of voorschotten toestaan aan haar vennoten, evenals aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in tienduizend (10.000) aandelen zonder aanduiding van de waarde, die ieder één/tienduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen (1/10.000e).

De inschrijving in geld werd volgestort ten belope van een/derde.

De statuten bevatten volgende bepalingen betreffende het bestuur:

Artikel 13.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die benoemd worden door de algemene vergadering voor onbepaalde duur en herkiesbaar zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Artikel 14.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, zonder echter afbreuk te doen aan hetgeen hierboven werd gezegd en tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Toezicht:

De oprichters hebben verklaard dat uit door hen te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap niet voldoet aan de criteria opgelegd door artikelen 130 en volgende van het wetboek van vennootschappen en er bijgevolg geen commissaris benoemd moet worden.

Jaarvergadering:

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste donderdag van de maand juni om zeventien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, zal deze jaarlijks de beslissingen nemen welke anders door de jaarvergadering worden genomen.

De statuten bevatten volgende bepalingen ivm de winstverdeling:

Artikel 26.

Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop

verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering

of enige vennoot besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in telkens op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar; het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en eindigt op31 december 2014.

De eerste jaarvergadering of jaarbeslissing te nemen overeenkomstig artikel 18 van de statuten zal gehouden worden in tweeduizend vijftien.

De heer Ceulemans Jan en de heer Ruebens Rik, beiden voornoemd, worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur.

Het mandaat zal onbezoldigd zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

De oprichters hebben verklaard bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle

Luik B - Vervolg

verbintenissen overneemt die tot op datum an de oprichting werden aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, te rekenen van de datum van de oprichting.

Deze verbintenissen worden geacht van het begin af door haar te zijn aangegaan.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging van een uittreksel van deze akte op de griffie van de rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikelen 67, 68, 73 en 76 van het wetboek van vennootschappen.

Verbintenissen vanaf de datum van de oprichting aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap worden bekrachtigd onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van deze openbaarmakingsvereiste.

Dit uittreksel is uitgereikt voorafgaand registratie, met als doel te voldoen aan de openbaarmakingsvereiste.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerde notaris

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15555-0269-014

Coordonnées
TSAR BOMBA

Adresse
HESSENPLEIN 11, BUS 11 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande