TSM MANAGEMENT SERVICES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TSM MANAGEMENT SERVICES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.671.944

Publication

17/10/2013
ÿþ- Mod Word 11.1

r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor eensluidend uittreksel.

Neergelegd: expeditie van de akte, verslag zaakvoerder, bedrijfsrevisor Getekend. Katrien Honinckx notaris te Mechelen

van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz.

Neergelegd ter griffie van de Rr3c[dbank

van Koophandel to Mopti, op

0 8 OlST. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0876.671.944

Benaming

(voluit) : TSM MANAGEMENT SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bassinstraat 10, bus 3.1, 2580 Boom

(volledig adres)

Onderwerp akte : in vereffeningstelling.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Katrien Honinckx, notaris te Mechelen op 7 augustus 2013, geregistreerd "drie bladen geen verzending te Mechelen eerste kantoor op 14 augustus 2013, boek 51993 blad 24 vak 11. Ontvangen vijftig euro (¬ 50) De Ontvanger (getekend) Koen Decoster", dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TSM Management Services", met zetel te 2580 Boom, Bassinstraatl0, bus 3.1, ingeschreven in het register van rechtspersonen te Antwerpen 'onder het ondernemingsnummer 0876.671.944 , waarin volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste beslissing:

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerders, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181§1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten per 30 juni 2013. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa'

en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

De verslagen opgemaakt door de zaakvoerders en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en

passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

Tweede beslissing

De vergadering beslist tot ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

Derde beslissing

De heer SMETS Theodoor, voomoemde aandeelhouder, en mevrouw DE HERDT Helena, eveneens voornoemd, dienen hun ontslag in ais niet-statutaire zaakvoerders. Dit ontslag wordt door de vergadering aanvaard en hen wordt kwijting verleend over hun opdracht.

De vergadering beslist geen vereffenaar aan te stellen aangezien de ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden.

De heer SMETS Theodoor en mevrouw DE HERDT Helena verklaren dat de procedure overeenkomstig artikel 184, §5, 2° van het Wetboek Vennootschappen mogelijk is aangezien er geen passiva meer aanwezig zijn, hetgeen eveneens blijkt uit het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor en de voormelde staat van activa en passiva.

Vierde beslissing

De vergadering spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TSM MANAGEMENT SERVICES" definitief opgehouden heeft te bestaan.

Vijfde beslissing

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap "TSM MANAGEMENT SERVICES" zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard op het adres van de comparanten dezer te 2580 Boom, Bassinstraat 10 bus 3.1, dewelke zich daartoe verbindt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

11 ai IIoflniN~i6*iiii

*13157

Vo beho aan Belo Staat

191



IhI

19/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 02.03.2013, NGL 14.03.2013 13064-0164-009
02/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 16.11.2011, NGL 21.12.2011 11651-0263-009
22/04/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11063196"

11





Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bassinstraat 10 bus 3.1 - 2580 Boom

Ondernemingsnr : 0876.671.944

Voorwerp akte : Statutenwijziging

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Katrien Honinckx, geassocieerd notaris te Mechelen op negenentwintig maart tweeduizend en elf, geregistreerd "1 april 2011, boek 5/977 blad 48 vak 05. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25) Getekend voor de ontvanger: Pieter Stroobants"" dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TSM MANAGEMENT SERVICES", met zetel te 2580 Boom, Bassinstraat 10 bus 3.1, waarbij hetvolgende werd beslist:

Met unanimiteit van stemmen werd beslist:

Eerste beslissing

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2010.

De aanwezige vennoot erkent een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva per 31 december 2010 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Tweede beslissing

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen en daartoe de tekst van artikel "drie" van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- het verstrekken van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard aan bedrijven, ondernemingen, verenigingen en organisaties;

- het verlenen van bijstand en diensten voor de uitvoering en implicatie van deze adviezen;

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen als dan niet met een (semi-)publiekrechtelijk statuut;

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen;

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Greergeîegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 12 APR, 2011

Benaming

(voluit) : TSM MANAGEMENT SERVICES

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Derde beslissing

De vergadering besluit om de aard van de vennootschap te wijzigen en daartoe de tekst van artikel "een"

van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "De vennootschap is een handelsvennootschap onder de

rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming "TSM

MANAGEMENT SERVICES".

Vierde beslissing

De vergadering besluit om de tekst van artikel "vijf" van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door zeshonderd twintig (620) aandelen op naam zonder aanduiding van

nominale waarde, die elk één/zeshonderd twintigste (1/620ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Vijfde beslissing

De vergading besluit om de tekst van artikel "zeven" van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "

A. Overdracht van aandelen indien de vennootschap slechts 1 vennoot telt

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen

beslist.

B. Overdracht van aandelen indien de vennootschap meer dan 1 vennoot telt

§1. De aandelen mogen, op straffen van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van minstens 3/4de van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan:

1) aan een vennoot;

2) aan de echtgenoot van de overdragen of erflater;

3) aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte neerdalende lijn van de overdrager of de erflater.

§2. Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig §1 van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgenamen of rechtverkrijgenden, de vennoten in algemene vergadering samenroepen om zich over de voorgedragen overdracht te beraden.

Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waartegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de 3 maanden waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de vennoten goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, dan zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de 3 maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de voorafgaande alinea worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot."

Zesde beslissing

De vergadering besluit om de tekst van artikel "negen" van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "De vennootschap wordt bestuurd door 1 of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht om onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen."

Zevende beslissing

De vergadering besluit om de tekst van artikel "tien" van de statuten te vervangen door de volgende tekst:" Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden."

Achtste beslissing

De vergadering besluit om de tekst van artikel "elf" van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger."

var- Luik B - Vervolg

aan het "Belgisch Staatsblad

9. Vervanging van de tekst van artikel "tweeëntwintig" van de statuten door de volgende tekst: "Alle

statutaire bepalingen die niet in overeenstemming zijn met de bepalingen van het Wetboek van

vennootschappen zullen als niet geschreven worden gehouden."

Negende beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Tiende beslissing

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te

voeren.

Voor eensluidend uittreksel.

Getekend Notaris Katrien Honinckx

Tegelijk neergelegd expeditie van de akte, inlichtingenblad, gecoördineerde statuten, staat van actief en

passief en verslag van de zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge







Marcel LEEMANS &

Katrien HONINCKX

Geassocieerde notarissent'







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 07.03.2011, NGL 21.03.2011 11063-0112-009
07/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 01.03.2010, NGL 29.03.2010 10083-0250-009
04/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 05.03.2009, NGL 26.04.2009 09123-0166-009
06/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 03.03.2008, NGL 30.04.2008 08114-0304-012
30/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 05.03.2007, NGL 27.03.2007 07090-2508-011

Coordonnées
TSM MANAGEMENT SERVICES

Adresse
BASSINSTRAAT 10, BUS 3.1 2850 BOOM

Code postal : 2850
Localité : BOOM
Commune : BOOM
Province : Anvers
Région : Région flamande