TSP

Société en commandite simple


Dénomination : TSP
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 843.539.318

Publication

02/01/2014
ÿþVon behou aan t Seigle Staats)

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u

NEEF3GELECD1

19 -12- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van~ KOOPHfflfre te MECHELEN

Onderrtemingsnr : BE 0843.539.318

Benaming

(voluit) : TSP

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetei : Maanhoeveweg 28, 2860 Sint-Katelijne-Waver Onderwerp akte ; Wijziging boekjaar en datum van de jaarvergadering

De buitengewone algemene vergadering van 16 december 2013 beslist:

- het artikel van de statuten betreffende het boekjaar te wijzigingen, zodat het maatschappelijk jaar dat thans samenloopt met het burgerlijk jaar, voortaan zal lopen van één oktober tot dertig september van het daaropvolgende jaar. Als overgangsmaatregel wordt het lopende boekjaar afgesloten op dertig september tweeduizend veertien,

het artikel van de statuten betreffende de datum van de jaarvergadering, welke plaatsvond op de derde vrijdag van de maand mei, te wijzigen. De jaarvergadering zal voortaan gehouden worden op de laatste vrijdag van februari te achttien uur.

Opgemaakt te Sint Katelijne Waver op 16 december tweeduizend dertien in drie exemplaren, iedere vennoot verklarend één exemplaar bij zich te nemen. Kopie voor de registratie werd eveneens ondertekend.

Beherend vennoot

Tim Schaepherders

Op de laatste blz. van Lik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/04/2012
ÿþ ri ~ Mad 2T

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

" iaoeesai"

NEERGELEGD

2 3 -03- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL teJ1E 1 IELEN



Ondememingsnr : BE 0843.539.318

Benaming

(voluit) : TSP

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Maanhoeveweg 28, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Onderwerp akte : BENOEMING BEHEREND VENNOOT EN STILLE VENNOOT

De buitengewone algemene vergadering van 1 december 2011 neemt akte van:

- de benoeming tot beherend vennoot van mevrouw Van Camp Brigitte, geboren te Sint Katelijne Waver op 16 mei negentienhonderd achtenvijftig en wonende te 2860 Sint Katelijne Waver, Maanhoeveweg 28, Zij zal deze functie onbezoldig uitvoeren.

- de benoeming tot stille vennoot van Schaepherders Jan, geboren te Mechelen op 4 februari

negentienhonderd enenvijftig en wpnende te 2860 Sint Katelijne Waver, Maanhoeveweg 28.

Opgemaakt te Sint Katelijne Waver op 1 december tweeduizend en elf in drie exemplaren, iedere vennoot verklarend één exemplaar bij zich te nemen. Kopie voor de registratie werd eveneens ondertekend.

Beherend vennoot

Tim Schaepherders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/02/2012
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Q 9 -02- 2012

GRIFFIE Fl~~~~ NK van

KOOPHAND C ~E_EN

Ondernemingsar : k3 5-1 S

Benaming

(voluit) : TSP

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Maanhoeveweg 28, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Onderwerp akte : OPRICHTING

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1111

Uit de onderhandse akte opgemaakt te Sint-Katelijne-Waver op 1 december tweeduizend en elf. Zijn bijeengekomen:

a)De Heer Schaepherders Tim Pieter Jan, geboren te Duffel op 25 april negentienhonderd zesentachtig en wonende te 2860 Sint Katelijne Waver, Maanhoeveweg 28.

b)Mevrouw Van Camp Brigitta, geboren te Sint Katelijne Waver op 16 mei negentienhonderd achtenvijftig en wonende te 2860 Sint Katelijne Waver, Maanhoeveweg 28,

die overeenkomen tussen hen een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

I OPRICHTING EN INBRENG

De vennootschap is een vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt "TSP".

Zij wordt gevestigd te 2860 Sint Katelijne Waver, Maanhoeveweg 28. Zij neemt heden een aanvang. Het vermogen van de vennootschap wordt gevormd door inbrengen van speciën:

-De comparant sub a) belooft en doet inbreng in speciën van negenhonderd negentig (990) euro waarvoor hij 99 % van het vennootschapsvermogen als vergoeding ontvangt;

-De comparant sub b) belooft en doet inbreng in speciën van tien (10) euro waarvoor zij 1 % van het vennootschapsvermogen als vergoeding ontvangt;

Derhalve bedraagt het totaal van de onderschreven inbrengen als kapitaal geplaatst en bijeengebracht, duizend (1 000) euro,

De comparant sub a) is beherende vennoot. Hij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt de verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van de vennootschap.

De comparant sub b) is stille vennoot. Haar aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van haar inbreng, zoals die hierboven werd vastgesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De statuten zijn bepaald zoals hierna werd opgegeven.

li STATUTEN

Artikel 1  Rechtsvorm en benaming

De vennootschap is een vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt "TSP". Rechtsvorm en benaming zijn aangenomen als een essentieel element van het vennootschapscontract, dat slechts bij unaniem besluit van alle vennoten kan gewijzigd worden.

Artikel 2 -- Zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2860 Sint Katelijne Waver, Maanhoeveweg 28, en wordt verplaatst naar enige andere plaats binnen België bij besluit van de beherende vennoot.

Artikel 3  Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf heden. De vennootschap wordt niet ontbonden bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelestelling of onbekwaarnverkiaring van een vennoot of bij vereffening of faillissement van een vennoot-rechtspersoon. Zij kan slechts worden ontbonden bij unaniem besluit van aile vennoten.

Artikel 4  Doel

De vennootschap heeft tot doel;

Zowel voor eigen rekening, ais voor rekening van derden:

-De aankoop en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

-Het uitvoeren van managements-, advies- of administratieve opdrachten voor derden, vertegenwoordiging, raadgevend bureau inzake handelsaangelegenheden, studiebeleid, consulting in de meest ruime betekenis, met uitzondering van reglementaire diensten;

-Consultancy opdrachten

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, huurfinancieringen en alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan. Zij kan zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak of het eigen vermogen. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 5  Kapitaal

Het vermogen van de vennootschap wordt gevormd door inbrengen in speciën ten belopen van duizend (1 000) euro.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6  Vennoten

Er zijn twee soorten vennoten: beherende vennoten en stille vennoten. De vennootschap dient slechts één beherende vennoot en één stille vennoot te hebben. Niemand kan vennoot worden dan mits aanvaarding van zijn kandidatuur door de algemene vergadering bij éénparigheid.

De hoedanigheid van vennoot eindigt bij overlijden, bij ontslag of bij onderbewindstelling. De uittredende vennoot of zijn rechtsverkrijgende(n) hebben recht op terugbetaling van zijn inbreng.

Artikel 7  Bestuur en controle

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer beherende vennoten die hun functie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substitueren. De beherende venno(o)ten is-zijn individueel bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering. Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten, zijn ongeldig en niet tegenwerpelijk aan derden, en evenmin kunnen ze door derden worden tegengeworpen aan de vennootschap,

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap, indien hij met haar instemming wordt benoemd of indien de vergoeding te haren laste wordt gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Artikel 8  Algemene vergadering

De algemene vergadering van de vennoten omvat zowel de beherende als de stille vennoten. De vennoten komen bijeen op uitnodiging van de voorzitter of de ondervoorzitter bij brief, verzonden aan de vennoten, De brief vermeldt waar en wanneer er vergaderd wordt en bevat de agenda. Behoudens in geval van hoogdringendheid, dient de uitnodiging tenminste acht dagen voor de vergadering verstuurd te worden. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter, bijgestaan door, en bij zijn afwezigheid, vervangen door de ondervoorzitter. De notulen warden onder zijn leiding opgesteld door de secretaris, die geen vennoot moet zijn.

Als voorzitter fungeert de beherende vennoot die in voorkomend geval door de meerderheid van de beherende vennoten is verkozen. Als ondervoorzitter fungeert de stille vennoot die in voorkomend geval door de meerderheid der stille vennoten is verkozen. Geen onderwerp mag in de vergadering worden aangesneden indien het niet op de agenda voorkomt, tenzij de vergadering voltallig is en instemt met de behandeling van dat punt. Een schriftelijk voorstel, gedateerd en bij wijze van goedkeuring ondertekend door alle vennoten, al dan niet opgemaakt in een of meerdere originelen, geldt als een bindend besluit van de algemene vergadering, zelfs al blijkt uit de datering van de vennoten niet zijn samengekomen, Het besluit wordt geacht te zijn genomen op de dag waarop de laatste handtekening is geplaatst.

Er wordt gestemd per hoofd. ln de regel wordt er bij naamafroeping door handopsteking gestemd. Een algemene vergadering kan slechts geldig tot een besluit komen indien ten minste de meerderheid van zowel de beherende als de stille vennoten aanwezig is of vertegenwoordigd is. Vertegenwoordiging is geoorloofd doch alleen mogelijk mits de volmacht schriftelijk is gegeven aan de medevennoot, en een vennoot mag niet meer dan twee andere vennoten vertegenwoordigen. Opdat de vergadering een geldig besluit zou kunnen nemen, dient het voorstel de goedkeuring te bekomen van de meerderheid van de vennoten. Wijziging van de essentiële delen van het vennootschapscontract is slechts mogelijk bij eenparig besluit van alle vennoten. Het betreft wijziging van de rechtsvorm, aard, benaming, de duur van de vennootschap, de statutaire bepalingen in verband met de relatieve onoverdraagbaarheid van het lidmaatschap en van de vennootschapsrechten, de criteria voor toetreding tot de vennootschap, de soevereine macht van de algemene vergadering en de wijze waarop zij besluiten treft, de regels in verband met de verdeling van het bedrijfsresultaat en de bevoegdheidsbeperking van de beherende vennoten. Indien het wordt gevraagd door de beherende of de stille vennoten is de stemming geheim. Stemming per brief is geoorloofd, mits de wilsuiting van de vennoot ondubbelzinnig blijkt uit een geschrift dat, desgevallend, moet worden opgemaakt in de vorm opgelegd door het bestuur.

4-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 9  Boekjaar  Jaarrekening -- Bestemming van het resultaat

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar, Op het einde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maken de beherende vennoten de inventaris op van het vermogen van de vennootschap. Hierbij aansluitend maken hij-zij de jaarrekening van het afgesloten boekjaar op. De jaarrekening omvat de balans en de resultatenrekening. Zij vormt een geheel en wordt opgemaakt overeenkomstig de boekhoudwet en de vennootschappenwet. Zij wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering die gehouden wordt de laatste vrijdag van de maand mei te achttien uur.

De algemene vergadering beslist over de goedkeuring evenals over de kwijting te verlenen aan de beherende vennoten bij dubbele meerderheid van zowel de stille als de beherende vennoten. Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto-winst van de vennootschap. Deze winst komt toe aan alle vennoten. De algemene vergadering kan bij besluit, genomen bij dubbele meerderheid van zowel stille als beherende vennoten, voor een welbepaald jaar, de winst volgens een verdeelsleutel verdelen, of geheel of ten delen reserveren. Het nadelig saldo van de resultatenrekening vormt het verlies van de vennootschap. Deze wordt gedragen door de beherende vennoten.

Artikel 10  Ontbinding

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij ingevolge een rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft verkregen, hetzij tengevolge van een besluit van de algemene vergadering, genomen met eenparig akkoord van aile vennoten. De vennootschap blijft na de ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan. De vereffening geschiedt door een of meer vereffenaars, door de algemene vergadering te kiezen. De vereffenaar-vereffenaars treedt-treden individueel op. Hij-zij oefent-oefenen in voorkomend geval zijn-haar-hun functie uit tegen vergoeding waarvan het bedrag wordt vastgesteld door de algemene vergadering bij hun aanstelling. Het netto-resultaat van de vereffening en de aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of de consignatie van de nodige sommen om die te voldoen wordt door de vereffenaar verdeeld onder de vennoten ieder volgens hun aandeel in het vermogen van de vennootschap.

Als de vereffenaar zijn-haar-hun opdracht heeft-hebben beëindigd, brengt-brengen zij verslag uit aan de algemene vergadering die, na kennis te hebben genomen van het verslag van de door de algemene vergadering aangestelde commissaris ter verificatie van de vereffeningsrekening, deze goedkeurt en de vereffenaar kwijting verleent, waarna de vereffening gesloten is.

Artikel 11 

Een aandeelhouder kan zijn aandelen niet afstaan noch zich verenigen met een derde persoon met betrekking tot zijn aandelen, zonder het uitdrukkelijk en geschreven akkoord van zijn mede-vennoten. De afstand, indien deze wordt toegelaten, kan slechts gebeuren met inachtname van de regels vermeld in het Burgerlijk Wetboek.

III SLOTBEPALINGEN

Met het oog op de effectieve inwerkingtreding van de vennootschap treffen de comparanten, in algemene vergadering verenigd, de volgende besluiten;

-Het eerste boekjaar begint op 1 december 2011 en eindigt op 31 december 2012,

-De functie van de beherende vennoot is bezoldigd.

-De vennootschap Boekhoudkantoor Steemans bvba, met zetel te (2830) Tisselt, Blaasveldstraat 128-2, haar bestuurders, zaakvoerders enlof aangestelden, zijn aangewezen, elk met de bevoegdheid afzonderlijk te handelen en met recht van substitutie, als lasthebber ad hoc van de

vennootschap, met het oog op de inschrijving van de vennootschap bij de administratie van de S.T.W. en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen. Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

.

VooY-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Opgemaakt te Sint Katelijne VVaver op 1 december tweeduizend en elf in drie exemplaren, iedere vennoot verklarend één exemplaar bij zich te nemen. Kopie voor de registratie werd eveneens ondertekend.

Beherend vennoot

Tim Schaepherders

Tegelijk hiermee neergelegd :

Gelijkvormig afschrift van de akte van oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/04/2015
ÿþ Mod 2.1

1L l_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: BE 0843.539.318

Benaming

(voluit) : TSP

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Maanhoeveweg 28, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Onderwerp akte : ONTSLAG BEHEREND VENNOOT, ONTSLAG & BENOEMING STILLE VENNOOT EN WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De buitengewone algemene vergadering van 5 februari 2015 neemt akte van:

- Het ontslag van beherend vennoot en benoeming tot stille vennoot van mevrouw Van Camp Brigitte, geboren te Sint Katelijne Waver op 16 mei negentienhonderd achtenvijftig en wonende te 2860 Sint Katelijne Waver, Maanhoeveweg 28,

- Het ontslag van stille vennoot van Schaepherders Jan, geboren te Mechelen op 4 februari negentienhonderd enenvijftig en wonende te 2860 Sint Katelijne Waver, Maanhoeveweg 28.

- De verplaatsing van de maatschappelijke zetel vanaf heden naar Klein Rosendaalveld 3 te 2800 Mechelen.

Beherend vennoot

Tim Schaepherders

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0 3 4/11 20;5

NEERGELEGD

llhlI15"

nre ; DEL

," " ; t UJh-iN;-1s

i

uw

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
TSP

Adresse
MAANHOEVEWEG 28 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande