TUINMACHINES NUYTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TUINMACHINES NUYTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 892.927.263

Publication

10/12/2014
ÿþ`'(

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III ui





Neergelegd ter griffie van de 1 RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

01 DEC, 201k

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT GrigioeGr3#fier

Ondernemíngsnr : 0892.927.263

Benaming

(voluit) : Tuinmachines Nuyts

(verkort)

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Zammelseweg 96 - 2440 Geel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verhoging kapitaal

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 13 november 2014, blijkt het volgende:

De vergadering bekrachtigt de beslissing om het kapitaal te verhogen per 1/11/2007 met een bedrag van 10.000 EUR zonder uitgifte van nieuwe aandelen, om het te brengen van 1.000,00 EUR op 11.000 EUR. De vergadering stelt vast dat de bestaande aandeelhouders intekenen op de kapitaalsverhoging voor het volledige bedrag. Het bedrag wordt onmiddellijk volledig volstort in speciën.

De vergadering bekrachtigt de beslissing om het kapitaal te verhogen per 15!11!2007 met een bedrag van 10.000 EUR zonder uitgifte van nieuwe aandelen, om het te brengen van 11.000 EUR op 21.000 EUR. De vergadering stelt vast dat de bestaande aandeelhouders intekenen op de kapitaalsverhoging voor het volledige bedrag. Het bedrag wordt onmiddellijk volledig volstort in speciën.

Steven Nuyts

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/12/2014
ÿþ- I Mod word 1 i.1

~~ i .'" -~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad be . - maken kopie

na neerlegging ter gri Neerge e `t g't griffie van de

RECiiTBARri A V '.<n`/a1-1 ANDEL

3 DEC. 20tit

ANTWERPEN an,a<09 ï URNHOUT

De Griffier





i 11111111231 II







G riffie



Ondernemingsnr : 0892.927.263

Benaming

(voluit) : TUINMACHINES NUYTS

(verkort) :

Rechtsvorm " Vennootschap Onder Firma

Zetel : te 2440 Geel, Zammelseweg 96

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING  OMVORMING naar BVBA

UIT DE NOTULEN opgemaakt door Meester Luc Moortgat, notaris te Geel, 29 september 2014, voor registratie;

BLIJKT dat de buitengewone algemene vergadering van de Vennootschap Onder Firma 'TUINMACHINES NUYTS" volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING GOEDKEURING STAAT ACTIEFIPASSIEF

De algemene vergadering keurt de staat van activa en passiva van genoemde vennootschap afgesloten op, 30 september 2014 bij deze goed.

TWEEDE BESLISSING - OMVORMING VAN DE VENNOOTSCHAP

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder dat het voorstel tot omvorming van de vennootschap toelicht, en van het verslag door Michel Van Kerkhoven te Herentals over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 september 2014, hetzij minder dan drie maanden tevoren; iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van het verslag luiden als volgt:

VIII. Besluiten

De staat van activa en passiva van de vennootschap onder firma "Tuinmachines Nuyts", waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 2440 Geel, Zammelseweg 96, afgesloten per 30 september 2014, zijnde minder dan drie maanden voordien, werd opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan.,

De controle op de staat van activa en passiva werd uitgevoerd in overeenstemming met de normen van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 39.6330,54 EUR en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 21.000,00 EUR,

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. Dit verslag is bestemd om te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van Koophapdel, overeenkomstig de artikelen 67 en 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

Herentals, 18 november 2014

Michel Van Kerkhoven

Extern accountant

Een exemplaar van de verslagen door de zaakvoerders en door de bedrijfsrevisor za! tegelijk met de expedi-htie van deze akte worden neergelegd.

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de activiteit en het maatschappelijk doel blijven onveranderd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabileit die door de vennootschap onder firma werden gehouden voortzetten.

De besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0892.927.263 waaronder de vennootschap onder firma ingeschreven is in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Turnhout.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

" " ;:te' Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge lj De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten pe*r 30

z september 2014, waarvan een exemplaar gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerder.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma worden

verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor

wat betreft het opmaken van de maatschappelij-'ke rekeningen.

Stemming: deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen aanvaard.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het ontslag te aanvaarden van mevrouw Annelles

Ramaekers en de heer Steven Nuyts ais zaakvoerders van de vennootschap onder firma, en verleent décharge

voor de uitgevoerde bestuursmandaten.

VIERDE BESLISSING - GOEDKEURING VAN DE STATUTEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP

MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt

vast

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Benaming : « TUINMACHINES

N UYTS».

Zetel : te 2440 Geel, Zammelseweg 96.

Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buiteland :

-De groot- en kleinhandel, onderhoud en herstelling, import en export, de aan- en verkoop, verhuring van tuin- en landbouwmachines, motorboten, zeilboten, plezier- en sportvaartuigen, quads, bromfietsen en fietsen en dit in de meest ruime zin

-De groot- en kleinhandel in gebruikte auto's voor personenvervoer, gebruikte motorrijwielen en bromfietsen

-Handelsbemiddeling in gebruikte motorvoertuigen, gebruikte auto's voor personenvervoer, motorrijwielen en bromfietsen

-De import en export, groot- en kleinhandel in alle mogelijke onderdelen, accessoires, bijhorigheden van tuin- en landbouwmachines, motorboten, zeilboten, plezier- en sportvaartuigen, quads en bromfietsen en dit in de meest ruime zin

-De verkoop van brandstoffen en oliën -Tussenpersoon in de handel

-De verhuur van roerende goederen in de meest ruime zin

-Het beheer van eigen roerend en onroerend vermogen onder meer door het valoriseren van alle patrimoniumbestanddelen, zowel roerende als onroerende, immateriële en materiële, het nemen van participaties in ondernemingen en bezittingen, verhuur van handelsfondsen en dit in de meest ruime betekening, zodat alles kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van het patrimonium ten goede kan komen'

Zowel voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, alle diensten te verlenen en alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op het bijstaan van vennootschappen en verenigingen door middel van het verlenen van knowhow, adviezen van management, beheer van ondernemingen en dit in de meest ruime zin.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin te worden uitgelegd. Daartoe kan de vennootschap alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België ais in het buitenland, die een aanvullende of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke bepalingen ter zake. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Geplaatst kapitaal bedraagt 21.000,00- euro en is volledig geplaatst en ver-'deeld in 100 gelijke aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/100ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Duur en aanvang: voor onbepaal-*de duur vanaf 3 oktober 2007.

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in 1 april en eindigt op 31 maart van ieder jaar.

Jaarvergadering : De jaarvergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand september om 10.00 uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvol-+gende werkdag gehouden.

Omvang en wijze van uitoefening van het bestuur:

Artikel 20 -- Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

7\5_

a

Artikel 21  Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doet, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

han-'delt zoals een raadsvergadering.

"

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere" zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22  Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Benoemingen ; Benoeming en bezoldiging van zaakvoerder(s). Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één. Wordt aangesteld tot deze functie voor de duur der vennootschap, de heer Steven NUTYS, geboren te Geel op zes juni negentienhonderd zesenzeventig, rijksregisternummer 76.06.06 043-57, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 2440 Geel, Zammelseweg 96 die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd,

Benoeming van de commissaris. De comparanten verklaren mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het lste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan wordt ingesteld.

Vaste vertegenwoordiger : De algemene vergadering beslist dat telkens indien de BVBA een

bestuursfunktie waarneemt in een andere vernnootschap dat de heer Steven NUTYS voornoemd, zef optreden als vaste vertegenwoordiger van de bvba. De heer Nuyts verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevesti-tging dat hij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat van vaste vertegenwoordiger is onbezoldigd.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL;

TEGELIJK HIERMEDE NEERGELEGD : 1 expeditie van het proces-verbaal, verslag omzetting en verslag zaakvoerder, Notaris Luc Moortgat,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2013
ÿþ Mod Word 15.1

L'~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

1111111,11111911011.1.1111111111

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 0 SEP, 2013

KOOPHAM_ TURNHOUT

De grifflor

Ondernemingsnr : 0892.927.263

Benaming

(voluit) : Tuinmachines Nuyts

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Zammelseweg 40 - 2440 Geel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing zetel - volmacht

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 22 juli 2013, blijkt het volgende:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de zetel van de vennootschap met ingang vanaf 01/06/2013 te verplaatsen van Zammelseweg 40, 2440 Geel naar Zammelseweg 96, 2440 Geel.

De vergadering verleent aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid °KMO Consult", rechtspersonenregister Antwerpen 0436.957.779., met zetel te Antwerpen-Merksem, Ringlaan 33/1, en haan aangestelden, mandatarissen en lasthebbers; elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een', bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen bij aile belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer' erkende ondernemingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten; te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de; vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te; doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Steven Nuyts

Zaakvoerder

28/01/2015
ÿþ Mad Word 11.1

e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

A



Neergelegd ter gx~t'ieyv,~ay.~x7~~~dye i4G~/L7,iD/~~T{ S7 A 7.~ ... ." .v,,"Lili`~.wn'" .

16 JAN. 2015

ANT17dEEt,re.irg diur7suig iuRNHOUT

G V~riffitsr

Ondernemingsnr : 0892.927.263

Benaming

(voluit) : TUINMACHINES NUYTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : te 2440 Geel, Zammelseweg 96

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANSTELLING ZAAKVOERDER AD HOC

UIT DE NOTULEN opgemaakt door Meester Luc Moortgat, notaris te Geel, 29 december 2014, voor: registratie;

BLIJKT dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte: Aansprakelijkheid "TUINMACHINES NUYTS" volgende beslissing heeft genomen:

10 Aanstelling zaakvoerder ad hoc

De algemene vergadering beslist aan te stellen ais zaakvoerder ad hoc, VOOR IEDERE VERKOOP/OVERDRACHT VAN EIGENDOMMENIZAKELIJKE RECHTEN VAN DE VENNOOTSCHAP AAN EEN AANDEELHOUDER OF DIENS DIREKTE AFSTAMMELINGEN OF ASCENDENTEN, Mevrouw RAMAEKERS Annelles Maria, geboren te Diest op achtentwintig februari negentienhonderd tweeëntachtig, rijksregisternummer 82.02.28 074-46, wonende te 2440 Geel, Zammelseweg 96/0001, wegens tegenstrijdigheid van belangen, bepaaldelijk verkoop van persoonlijke eigendommen aan of van de vennootschap. Dit alles conform de bepalingen opgenomen in artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL:

TEGELIJK HIERMEDE NEERGELEGD 1 expeditie van het proces-verbaal. Notaris Luc Moortgat,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Coordonnées
TUINMACHINES NUYTS

Adresse
ZAMMELSEWEG 96 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande