TUINMATERIALEN MEYNEN

Divers


Dénomination : TUINMATERIALEN MEYNEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 436.081.316

Publication

15/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.11.2013, GGK 01.05.2014, NGL 08.05.2014 14119-0118-016
28/05/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Ward 11.1

-!..H.L1.. j_10: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

P

19 MEI 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De eleie

,

Ondernemingsnr 0436.081.316

Benaming

(voluit): TUINMATERIALEN MEYNEN

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Molsebaan 36 te 2450 Meerhout

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 1 mei 2014:

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag uit de functie van zaakvoerder dat werd ingediend' door mevrouw Els Meynen. Haar ontslag gaat in op 1 mei 2014,

De vergadering verleent kwijting voor het mandaat van het zaakvoerderschap van Els Meynen over het laatste boekjaar en tot en met de datum van ondertekening van onderhavige notulen. Al de handelingen worden bekrachtigd die in het verleden door de zaakvoerder werden gesteld.

De algemene vergadering beslist te benoemen tot vaste vertegenwoordiger voor onbepaalde duur met ingang vanaf heden, 1 mei 2014, de heer Rob Vanuytven.

Getekend

Jo Vanuytven

Rob Vanuytven

111111111111,111E1111111

g

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/12/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK, VAN

0 4DEC, 201'3

KOOPHANDEL TURNHOUT r,,;ff;,, De grlffler

Ondernemingsnr : 0 t j Ç. 08.1 J ç Benaming (voluit) : Tuinmaterialen Meynen

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molsebaan 36

2450 Meerhout

Onderwerp akte :FUSIE

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout op 29i = november 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschapi met beperkte aansprakelijkheid "Tuinmaterialen Meynen" onder meer volgende beslissingen heeft genomen: EERSTE BESLUIT: De vennoten verklaren ieder afzonderlijk afstand te doen van de formaliteiten tot: bijeenroeping,

TWEEDE BESLUIT: De voorzitter geeft lezing van het fusievoorstel en de vennoten onderzoeken gemeld: voorstel.

DERDE BESLUIT: De vergadering der vennoten beslist tot fusie door overneming, overeenkomstig het fusievoorstel en overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen (vereniging van alle; ei aandelen in één hand) van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "L&S Stone Import" te Zwalm, Hundelgemsebaan 22, Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "L&S Stone Import" - zowel de rechten als de verplichtingen - over op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tuinmaterialen Meynen " met maatschappelijke zetel te Meerhout, Molsebaan 36 , Alle rechten, plichten en verbintenissen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "L&S Stone Import" vanaf 1 juli 2013 worden boekhoudkundig geacht te zijn; verricht voor rekening van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "Tuinmaterialen Meynen". Overeenkomstig artikel 717 § 2 van het Wetboek van vennootschappen worden er; geen nieuwe aandelen uitgegeven voor gemelde fusie door overneming.

VIERDE BESLUIT: Ingevolge de beslissing door de vergadering der vennoten van de fusie door overneming, is de opschortende voorwaarde vervuld.

VIJFDE BESLUIT: De algemene vergadering en de raad van bestuur geven bij deze bijzondere volmacht aan ie Studiecentrum voor Accountancy te 2400 Mol, Borgerhoutsedijk 155, evenals aan haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke administratieve: formaliteiten te vervullen die voorvloeien uit de op heden genomen besluiten, alsook alle formaliteiten tel vervullen met betrekking tot de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, en de schrapping van een ondernemingsnummer.

ii Notaris Jan Van Ermengem

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

l' ]

1;

r 1rwl

--41t

.. . a.

na neerlegging ter griffie van

r

III V *13188 4* u

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vandeeE R G E L E G D

GR!FFtF RECHTBANK VAN

2 i AUB. 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

orifflor

Griffie

Ondernemingsnr : 0436.081.316

Benaming

(voluit) ; Tuinmaterialen Meynen

(verkort) :

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molsebaan 36 te 2450 Meerhout (volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Iiiiqq11.111111.11

bet

aa

Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge VOORSTEL VAN EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING IN DE ZIN VAN ARTIKEL 676, 1° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN TUSSEN TUINMATERIALEN MEYNEN BVBA EN L&S STONE EMPORT BVBA

1. Voorafgaande uiteenzetting

Tuinmaterialen Meynen BVBA en L&S Stone Import BVBA hebben de intentie om een aan de fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna genoemd de "vereenvoudigde fusie") door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van L&S Stone Import BVBA door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op Tuinmaterialen Meynen BVBA overeenkomstig artikel 671, juncto artikel 676, I° van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W, Venn.").

Op 13 augustus 2013 werd, overeenkomstig artikel 719 W. Venn., door de bestuursorganen van Tuinmaterialen Meynen BVBA en L&S Stone Import BVBA, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot fusie door overneming opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een vereenvoudigde fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de vereenvoudigde fusie deelneemt, minstens 6 weken v66r de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen en bij uittreksel bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad (artikel 719, laatste lid W. Venn.).

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen zijn tenslotte van oordeel dat de vooropgestelde vereenvoudigde fusie, waarbij L&S Stone Import BVBA zal worden overgenomen door Tuinmaterialen Meynen BVBA, voordelig is, dit zowel vanuit economisch als vanuit financieel oogpunt aangezien:

de bij de fusies betrokken vennootschappen tot dezelfde groep behoren

de vennootschappen gelijkaardige activiteiten hebben

de groepsstructuur door de voorgenomen fusies vereenvoudigd zal worden

door de fusies de activiteiten gecentraliseerd zullen worden in. één vennootschap en zo op een meer

efficiënte en transparante wijze kunnen worden uitgeoefend

de administratie en het beheer van de vennootschappen door de fusies vereenvoudigd zullen worden.







De voorgenomen verrichting beantwoordt dan ook aan rechtmatige behoeften van economische en financiële aard.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onderhavig voorstel tot vereenvoudigde fusie kadert bovendien in de aan de gang zijnde herstructurering binnen de groep.

Vanuit een bedrijfseconomisch standpunt is het bijgevolg verantwoord dat de betrokken vennootschappen in één juridische entiteit worden ondergebracht.

2. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen (artikel 719,1' W, Venn.)

De aan de voorgestelde vereenvoudigde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

2,1, De Overnemende Vennootschap:

De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Tuinmaterialen Meynen, waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 2450 Meerhout, Molsebaan 36, met ondernemingsnumr er 0436-081316 en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Turnhout,

De vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor notaris Johan Van Ermengem te Meerhout op 7 december 1988, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 januari daarna onder nummer 890104/290.

De statuten werden gewijzigd op 1 februari 1999 bij akte verleden voor notaris Johan Van Errnengem te Meerhout. Een uittreksel uit de statutenwijziging werd gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 februari 1999 onder nummer 990217/032.

De statuten werden laatst gewijzigd op 27 december 2007 bij akte verleden voor notaris Johan Van Ermengem te Meerhout, Een uittreksel uit de statutenwijziging werd gepubliceerd in. de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 18 januari 2008 onder nummer 2008-01-18 10009993.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 18.600,00 en wordt vertegenwoordigd door 750 gelijke aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen zijn in het bezit van:

Holding 2008 BVBA met maatschappelijke zetel te 2450 Meerhout, Molsebaan 36, en met

ondernemingsnummer 0897.130.828: 747 aandelen

Mevrouw Els Meynen, wonende te 2490 Balen, Brigandstraat 8: 1 aandeel.

De heer Rob Vanuytven, wonende te 2400 Mol, Oude Molenstraat 106: 1 aandeel;

De heer Jo Vanuytven, wonende te 2490 Balen, Fabriekstraat 6: 1 aandeel.

De volgende personen zijn benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap:

Mevrouw Els Meynen, voormeld;

De heer Rob Vanuytven, voormeld;

De heer Jo Vanuytven, voormeld.

Overeenkomstig artikel 5 van de oprichtingsakte heeft de vennootschap tot doel:

Onderneming voor het aanleggen van sportvelden, speelpleinen, evenals parken en tuinen;

- Boomkwekerij;

Onderneming voor het aanleggen en onderhouden van wegen;

Kleinhandel in bloemen, sierplanten, land- en tuinbouwmachines, land- en

tuinbouwmaterieel, granen, zaden en tuingereedschap;

Kleinhandel in bouwmaterialen en plastieken voorwerpen;

- Onderneming voor het uitvoeren van landbouwwerken voor rekening van derden;

- Onderneming voor goederenvervoer voor eigen rekening en voor rekening van derden;

- Import, export en groothandel in tuindecoratie, constructiematerialen en bouwmaterialen en dito machines;

Tuinarchitectuur;

Onderneming voor het aanleggen en onderhoud van opritten en openbaar groen; Uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken voor eigen rekening en voor rekening van derden;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Verhuren en huren van land- en tuinbouwmachines en bouwmaterieel;

De teelt, het sproeien, snijden en snoeien van bomen en sierplanten;

Het bereiden van compost, natuurlijk en kunstmatig mest, teelaarde, humus en

grondverbeteringsmiddelen voor land- en tuinbouw;

De productie, herstelplaats, de aankoop en verkoop van allerhande tuin-, landbouw-, wegenis- en

bouwmachines.

De vennootschap mag bovendien, zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten welke in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met dit doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij wordt hierna `Tuinmaterialen Meynen, of de `Overnemende Vennootschap' genoemd.

2.2. De Over te Nemen Vennootschap:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid L&S Stone Import, waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 9630 ZwaIm, Hundelgemsebaan 22, met ondernemingsnummer 0827-961-514 en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Oudenaarde.

De vennootschap werd opgericht op 16 juli 2010 voor notaris Marc Sobrie te Zwalin. Een uittreksel uit de oprichtingsakte werd gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 30 juli 2010 onder nummer 2010-07-3010114640.

De statuten werden laatst gewijzigd op 24 november 2011 bij akte verleden voor notaris Marc Sobrie te Zwalm. Een uittreksel uit de statutenwijziging werd gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 december 2011 onder nummer 2011-12-08 10184876.

Sindsdien werden de statuten niet gewijzigd,

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 18.600,00 en wordt vertegenwoordigd door 186 gelijke aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

Alle aandelen zijn in het bezit van Tuinmaterialen Meynen BVBA,

De volgende personen zijn benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap:

Mevrouw Els Meynen, voormeld;

De heer Rob Vanuytven, voormeld;

De heer Jo Vanuytven, voormeld.

Overeenkomstig artikel 3 van de oprichtingsakte heeft de vennootschap tot doel:

Het doel van de vennootschap is voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna

gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen:

De handel, aan. -en verkoop, groot -en kleinhandel, invoer en uitvoer van bouwmaterialen;

Groothandel in bouwmaterialen: zand, grind, cement, bakstenen, arduin, hardsteen, enzovoort;

- Groothandel In overige bouwmaterialen;

Groothandel in vloer- en wandtegels;

Bouwmarkten en andere doe-het-zelfzaken in bouwmaterialen, algemeen assortiment;

Detailhandel in wand- en vloertegels in gespecialiseerde winkels;

Detailhandel in overige bouwmaterialen in gespecialiseerde winkels;

- Kleinhandel In ijzerwaren, verf en bouwmaterialen (inclusief doe-het-zelfzaken) met een

verkoopsoppervlakte kleiner dan 400 m2

- Ruimen van bouwterreinen;

- Aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van:

*thermische Isolatiemateriaal;

*Isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen;

- Installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoort, in hout of kunststof;

-Installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoort, in metaal;

- Reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden;

Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, n.e.g;

Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoort;

, t ~

A '" k

r ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken;

- Onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken;

- Onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms;

Handelsbemiddeling In hout en. bouwmaterialen;

- Handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen,

die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken, het vergemakkelijken of het uitbreiden van het maatschappelijk

doel en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelf maar bevorderend zijn.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar In andere vennootschappen. Zij kan tevens borg stellen voor

derden, bestuurders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de

wettelijke beperkingen terzake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of

waarvan het doel in nauw verband met het hare staat.

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en aard van het doel van de vennootschap te

interpreteren.

Zij wordt hierna `1.&S Stone Import' of `Over te Nemen Vennootschap' genoemd.

Tuinmaterialen Meynen BVBA zal, als Overnemende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van L&S Stone Import BVBA.

3. De datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (artikel 719, 2° W. Venn.)

Vanaf 1 juli 2013 zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van vennootschapsbelasting) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

4. De rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Over te Nemen. Vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 719, 3° W. Venn.)

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen,

5. Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 719, 4° W. Venn.)

Aan de leden van de bestuursorganen van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

6. Procedure

Overeenkomstig de procedure bij met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen, zoals omschreven in de artikelen 719 t!m 727 van het Wetboek van vennootschappen, dient in het kader van de vooropgestelde vereenvoudigde fusie geen bijzonder fusie  of revisoraal verslag te worden opgemaakt.

7. Algemene vergaderingen

De streefdatum voor de goedkeuring van het vereenvoudigd fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 30 september 2013,

Indien het vereenvoudigde fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle origineel overgemaakte bescheiden die de bij de fusie betrokken vennootschappen aanbelangen door de andere vennootschap aan de respectieve vennootschap terugbezorgd, zodat elke vennootschap haar eigen bescheiden terugkrijgt en worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

10s Neerlegging

r.

' V8or-

4 . behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het bovenstaande vereenvoudigde fusievoorstel wordt door de zorgen van de daartoe door de respectieve bestuursorganen aangestelde gevolmachtigde neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Turnhout en ter griffie van de rechtbank van koophandel van Oudenaarde, en dit uiterlijk zes weken voor de geplande vereenvoudigde fusie-akte.

I L Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 183 bis, 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

***

Onderhavige tekst werd opgesteld op 13 augustus 2013 te Meerhout, in 4 exemplaren, Het bestuursorgaan van : elke vennootschap verklaart twee originele exemplaren te hebben ontvangen, waarvan êén bestemd is om in het vennootschapsdossier van de respectieve vennootschap te worden neergelegd en het andere om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschap.

Getekend,

Voor Voor

Tuinmaterialen Meynen L&S Stone Import BVBA

Els Meynen Els Meynen

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 02.05.2013, NGL 22.05.2013 13128-0567-018
13/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 02.05.2012, NGL 05.06.2012 12154-0494-018
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.11.2010, GGK 02.05.2011, NGL 01.06.2011 11143-0537-018
28/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.11.2009, GGK 01.05.2010, NGL 20.05.2010 10126-0291-018
10/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.11.2008, GGK 04.05.2009, NGL 04.06.2009 09192-0119-017
07/02/2008 : TU061525
18/01/2008 : TU061525
28/06/2007 : TU061525
03/06/2005 : TU061525
11/06/2004 : TU061525
27/06/2003 : TU061525
09/07/1999 : TU061525
17/02/1999 : TU061525

Coordonnées
TUINMATERIALEN MEYNEN

Adresse
Zetel: Molsebaan 36 te 2450 Meerhout

Code postal : 2450
Localité : MEERHOUT
Commune : MEERHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande