TUINPLANNER.BE

Société en commandite simple


Dénomination : TUINPLANNER.BE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 500.829.311

Publication

27/11/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f}leet'c:!`j ofiitle van Ga Rechtbank van Ko1ubge te Antwerp®n op

De Griffier, Griffie

*}y191261*

Ondernemingsar ; 5 0c) g _S 3 i 1

Benaming

(voluit) : TUINPLANNER.be

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Pater Damiaanlaan 102 te 2240 Zandhoven

(volledig adres)

Oncjerwerp akte: Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge Iet jaar 2012, op 2 oktober waar de volgende aandeelhouders zijn verschenen Dhr, Stephan, Robert, Julia DUYTS, wonende Pater Damiaanlaanlaan 102 te 2240 Zandhoven, en Dhr. Michel, Noel, Achiel DUYTS, wonende Vrijheid 42 te 2370 Arendonk, waarvan eerstgenoemde als zaakvoerder met een onbezoldigd statuut. Zij verklaren over te gaan tot de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap waarvan zij de statuten als volgt samenstellen.

Tiltel 1. Naam, doel, duur

e naam van de gewone commanditaire vennootschap luidt `TUINPLANNER.be'. De zetel is gevestigd te 2240 Zandhoven, Pater Damiaanlaan 102. De zetel mag naar elke andere plaats worden overgebracht bij beslissing van de aandeelhouders. De gewone commanditaire vennootschap heeft als doel : Het ontwerpen, creëren, plannen van tuinen en aanplantingen en groenvoorzieningen, alsmede de aanleg en onderhoud alsook de opvolging van het voorgaande. Het leveren van plantmateriaal, grond en andere materialen. Het inrichten, opvolgen van tuinwerven.

De gewone commanditaire vennootschap mag al haar roerende en onroerende goederen in pand of hypotheek stellen om haar verbintenissen te onderschrijven, zelfs voor rekening van derden. ln het algemeen zal zij aile commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel. Zij mag ook alle belangen nemen door middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid en in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen. De gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd.

Titel 2. Kapitaal, vennoten

Het kapitaal is vastgesteld op 1.000,00 Euro door de vennoten oprichters volledig in geld ingebracht. Dit kapitaal is vertegenwoordigd door 100 aandelen met een nominale waarde van 10,00 Euro. De ondergetekenden verklaren en erkennen dat de 100 aandelen worden ingeschreven als volgt : ais hoofdelijk aansprakelijke vennoot Dhr. Stephan Duyts, voornoemd, als oprichter met BO aandelen en ais stille vennoot Dhr. Michel Duyts, voornoemd, als oprichter met 20 aandelen.

Titel 3. Bestuur, aansprakelijkheid

pe gewone commanditaire vennootschap wordt bestuurd door Dhr. Stephan Duyts zoals vermeld in de statuten. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn. De zaakvoerder is onbeperkt aansprakelijk voor het geheel van het passief. De zaakvoerder is individueel en onafhankelijk bevoegd voor alle daden van bestuur en beschikking die niet uitdrukkelijk door de wet of door de aandeelhouders wordt voorbehouden.

Titel 4, Maatschappelijk jaar

Met boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van elk jaar, Elk jaar op 30 juni wordt de

inventaris opgesteld maar niet volgens de KB voorgeschreven regels.

Op de laatste blz. vare Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-boboudén aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Titel 5. Vereffening, ontbinding

De gewone commanditaire vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door de beslissing van alle

aandeelhouders

Titel 6. Overgangsbepaling en volmacht

Het eerste maatschappelijk jaar vangt aan vanaf ondertekening van de onderhandse akte en eindigt op 31 december 2013. Aan fiduciaire Revacco bvba, Vierselbaan 25 te 2240 Zandhoven, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Dhr. Brys Wolfgang, worden machten verleend, met recht tot indeplaatsstelling, om namens de gewone commanditaire vennootschap alle formaliteiten aangaande het Ondernemingsloket te vervullen en verder wordt een volmacht gegeven om alle sociale, fiscale, boekhoudkundige en administratieve formaliteiten te vervullen, de gewone commanditaire vennootschap te vertegenwoordigen bij fiscale administraties en overheden, en accoorden te kunnen treffen,

Dhr. Duyts Stephan

Coordonnées
TUINPLANNER.BE

Adresse
PATER DAMIAANLAAN 102 2240 ZANDHOVEN

Code postal : 2240
Localité : ZANDHOVEN
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande