TULIP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TULIP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.817.135

Publication

04/06/2013
ÿþ Mod word ti.s

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

aumuiinii

+13083855*

Vo beha aan Belç Staat UI

i u

l~l

NEEf[gej?Q~r 1't:f "r'~,

xL~F~ ot(_l1of)de!)

Griffie

2 4 ma i0'3

Qndernemingsnr Benaming 0457.817.135

(voluit) : (verkort) : Tulip in vereffening

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nationalestraat 9 g - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uit het proces verbaal van de enige vennoot dd, 08/05/2013 blijkt dat het plan van verdeling van activa werd goedgekeurd door de rechtbank op 7 mei 2013.

De vereffening kan derhalve definitief worden gesloten op 8 mei 2013. De vereffenaar, Cools Anna-Maria, wordt ontslagen als vereffenaar. Aan de vereffenaar werd kwijting verleend voor haar gevoerde beleid. De boeken zullen gedurende 5 jaar worden bewaard op het adres: Beulk 90 te 2275 Lille.

Cools Anna-Maria

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.05.2013, NGL 24.05.2013 13131-0189-014
04/06/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





,L2crgei,gd t, : griffie Vr r de Rethib,iirk

van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 3 MEI 2012



*17099613





" i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr 3E0457.817.135

Benaming (voluit) :Tulip

(verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nationalestraat 19

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :Ontbinding - aanstelling vereffenaar

,;Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Nathalie Meert te Antwerpen ;op twintig maart tweeduizend en twaalf, eerstdaags te registreren op het ;i vijfde registratiekantoor te Antwerpen, is gebleken dat de algemene ;vergadering de volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE RESOLUTIE:

;ia)-verslag van de zaakvoerder:

vergadering ontslaat met algemene stemmen de voorzitter van het ;;voorlezen van het verslag van de zaakvoerder houdende een omstandige ;verantwoording van de voorgestelde vervroegde ontbinding, waarbij een

samenvattende staat van activa en passiva, afgesloten per éénendertig :december tweeduizend en elf is gevoegd. De aandeelhouders erkennen er een;

kopie van ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen. ;;b)-verslag van de bedrijfsrevisor:

;De vergadering ontslaat met algemene stemmen de voorzitter van het

voorlezen van het verslag over deze staat, opgemaakt door de ;bedrijfsrevisor, Eric Van der Veken en 00 burgerlijke B.V.B.A, ;;vertegenwoordigd door Eric Van der Veken.

;De aandeelhouders erkennen er een kopie van ontvangen te hebben en er ;kennis van te hebben genomen.

;;Het besluit van het verslag opgesteld door bedrijfsrevisor, luidt ;etterlijk als volgt :

"3. CONCLUSIE

;,Door het bestuursorgaan van Tulip BVBA, werd ik op 14 maart 2012 belast ;`met de opdracht om verslag uit te brengen, inzake de staat van activa en ;passiva per 31 december 2011, met een balanstotaal van 327.832,12 EUR en ;een netto-actief van 253.144,01 EUR, die door en onder de

verantwoordelijkheid van het bestuurorgaan werd opgesteld en om 'inzonderheid na te gaan of daarin de toestand van de vennootschap op ;volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

;Uit de controlewerkzaamheden, die werden uitgevoerd overeenkomstig de

toepasselijke professionele normen van het I.B.R. blijkt dat de ;;boekhoudkundige staat op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld,

naar mijn oordeel volledig, getrouw en juist de toestand van de ;vennootschap weergeeft op datum van 31 december 2011, in zoverre de ;vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen ;worden door de vereffenaar.

zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Antwerpen, 19 maart 2012

(getekend)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 71.1

Burgerlijke B.V.B.A

vertegenwoordigd door

Eric Van der Veken,

Bedrijfsrevisor"

TWEEDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit de vennootschap "TULIP" vervroegd te ontbinden zodat ze vanaf heden nog enkel zal bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerders in functie vanaf het bekomen der homologatie van de benoeming der vereffenaar.

DERDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit slechts één vereffenaar aan testellen en benoemt tot deze functie onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de homologatie door de Rechtbank van Koophandel, mevrouw COOLS Anna-Maria, voornoemd, die aanvaardt.

De benoeming is gedaan voor onbepaalde duur.

De vergadering verleent aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn opdracht de meest uitgebreide bevoegdheden, namelijk deze voorzien in het Wetboek van Vennootschappen; hij is ervan ontslagen boedelbeschrijving op te maken en zal kunnen refereren naar de maatschappelijke boeken en geschriften.

De vereffenaar mag zonder machtiging de hypotheekbewaarder ontslaan van ambtshalve inschrijving te nemen, verzaken, zelfs zonder betaling aan alle voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen en andere belemmeringen.

Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze alle algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen.

Hij mag de bijgewerkte tekst van de statuten opmaken en alle handelingen stellen en verrichtingen uitvoeren die door de afsluiting van de vereffening moeten worden gedaan.

De algemene vergadering machtigt de vereffenaar over te gaan tot de verkoop van alle onroerende goederen onder de voorwaarden en vormen die hij zal goedvinden, zelfs uit de hand en zonder rechtvaardiging te moeten geven van de noodzakelijkheid der betaling van de schulden van de vennootschap.

Al de Voorgaande stemmingen worden met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

VIERDE RESOLUTIE:

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coordinatie en de nieuwe toestand van de vennootschap. Alle artikelen, behoudens het artikel betreffende het doel, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

COORDINATIE

Artikel 1.

De vennootschap bestaat onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en is in vereffening.

Haar benaming luidt: "TULIP". Haar naam mag niet meer gewijzigd worden. Alle stukken die uitgaan van de vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

Artikel 2.

De vennootschap is opgericht op 12 april 1996 en bestaat met ingang van 20 maart 2012 nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3.

De vennootschap heeft als doel:

De vennootschap heeft ten doel zowel in België als in het buitenland: de handel, in het groot en in het klein, de invoer en uitvoer, de aankoop, distributie, en verkoop, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, van alle artikelen, betreffende textiel, leder, bont, plastiek, sport, kleding, schoeisel, sierden en snuisterijen, dit alles in de ruimste zin van het woord, voor babies, kinderen, dames en heren. Het verlenen en organiseren van administratie, congressen, seminaries, colloquia in binnen-en buitenland, met alle daarbij horende

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ti Voor, behouden aan het Belgisch ,Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

r Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

mati 11.1

dienstverlening, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, in de ruimste zin van het woord.

De aan- en verkoop, huur en verhuur van onroerende en roerende goederen. De vennootschap is bevoegd alle met voormeld doel verband houdende, industriële, commerciële of financiële en tot roerende en onroerende zaken betrekking hebbende handelingen te verrichten. Zij kan ook deelnemen of zich financieel interesseren in andere vennootschappen of ondernemingen die een doel beogen gelijk aan het hare of dat kan strekken tot bevordering hiervan."

Artikel 4.

De zetel van de vennootschap is thans gevestigd te 2000 Antwerpen, Nationalestraat 19 en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar (mits homologatie door de Rechtbank van Koophandel) gevestigd in om het even welke plaats in het Vlaams of Brussels Gewest.

Artikel 5.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro (¬ 18.592,00) en is verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) zonder nominale waarde.

Artikel 6.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in het Wet

boek van Vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering. In het bijzonder wordt aan de vereffenaar de bevoegdheid verleend om voorschotten uit te keren op het vereffeningsresultaat.

Artikel 7.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Artikel 8.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

Artikel 9.

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaar.

Artikel 10.

De jaarrekening wordt opgesteld door de zorgen van de vereffenaar conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11.

Bij de sluiting van de vereffening roept de vereffenaar een buitengewone algemene vergadering van de vennoten samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde afrekening en de vergadering zal worden verzocht de rekeningen goed te keuren. Zo de rekeningen alsdan worden goedgekeurd wordt aan de vereffenaar décharge verleend en is de vereffening gesloten. Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

VIJFDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt:

a) ondergetekende notaris voor het aanvragen van het attest van goed gedrag en goede zeden van de vereffenaar en voor iedere formaliteit voor de neerlegging van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel ten einde te kunnen overgaan tot de publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad;

b) de hiervoor aangestelde vereffenaar om het verzoekschrift tot bevestiging of homologatie van de aanstelling van de vereffenaar te ondertekenen en in te dienen;

c) FIDUCIAIRE P.DE WACHTER, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, gevestigd te 2600 Antwerpen (Berchem), Prins Boudewijnlaan, 59, en haar aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten alle formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, de Btw-administratie, de belastingdiensten en alle andere overheidsinstellingen.

Op de laatste bjz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

f Voort behouden

e aan het

Belgisch i Staatsblad

ONDERHAVIG UITTREKSEL WORDT UITGEREIKT MET HET DOEL TE WORDEN NEERGELEGD

OP DE GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Nathalie Meert

Te Antwerpen op 20 maart 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge Mee ter publicatie neergelegd: afschrift akte dd. 20/03/2012



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.05.2011, NGL 01.07.2011 11247-0469-014
03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.05.2010, NGL 31.05.2010 10140-0568-014
29/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.05.2009, NGL 25.05.2009 09161-0014-014
16/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.05.2008, NGL 11.07.2008 08399-0249-015
25/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.05.2007, NGL 19.06.2007 07230-0290-018
31/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 09.05.2006, NGL 25.07.2006 06511-0086-015
29/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 10.05.2005, NGL 24.06.2005 05314-0065-015
29/03/2005 : AN321682
27/09/2004 : AN321682
29/03/2004 : AN321682
24/07/2003 : AN321682
24/07/2001 : AN321682
03/01/2001 : AN321682
01/07/2000 : AN321682
31/07/1999 : AN321682

Coordonnées
TULIP

Adresse
NATIONALESTRAAT 19 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande