TUNNELPLAATS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TUNNELPLAATS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 501.635.302

Publication

02/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

61 i

E

St









Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 3 SEP. 201k

afdrsitiffeentwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0501.635.302

Benaming

(voluit) : Tunnelplaats

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Jordaenskaai 24, 2000 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uit het verslag van de algemene vergadering van 30 juni 2014 blijkt:

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist te benoemen als commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, met ondernemingsnummer 0429.501.944, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18. Voormelde revisorenvennootschap wordt voor de uitoefening van haar mandaat vertegenwoordigd door de heer Filip Lozie. Dit mandaat gaat in op 1 januari 2014 en geldt voor een periode van drie jaar, hetzij tot aan de in 2017 te houden algemene vergadering.

Marc Schaling,

bestuurder.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/12/2012
ÿþe mod 11.1

P Lil ,5 j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



12 9879

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 9 NOV 2012

Griffie

10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

, Ondernemingsnr:  23' 302)

' Benaming (voluit) : Tunnelplaats

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sordaenskaai 24

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :NV: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Jan Boeykens te Antwerpen op 22-11-2012, blijkt dat een vennootschap'

werd opgericht met volgende kenmerken:

-RECHTSVORM + NAAM: naamloze vennootschap met de naam "TUNNELPLAATS",

-ZETEL: Jordaenskaai 24, 2000 Antwerpen; RPR Antwerpen.

-DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor

rekening van derden, hetzij samen met derden, alle mogelijke onroerende handelingen in de ruimste zin, en met.

name:

- De aankoop, de vervreemding, de ruil, het onderhoud, de tegeldemaking, de verkaveling, de verhuur, de:

verpachting en het beheer van haar onbebouwde onroerende goederen;

- De aankoop, de vervreemding, de ruil, de constructie, de afbraak, de heropbouw, de omvorming, het'

onderhoud, de verhuur en het beheer van ham bebouwde onroerende goederen, ongeacht of ze gemeubeld zijn

of niet;

- Het stellen van alle mogelijke handelingen van verwerving, overdracht en vestiging van aile zakelijke rechten;

op haar bebouwde en onbebouwde onroerende goederen;

- Het bouwen, laten bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van aile gebouwen en constructies bij middel

van aile technieken en in alle stadia van afwerking;

- In het algemeen het actief uitoefenen van de promotie en projectontwikkeling van alle mogelijke onroerende,

goederen.

"

Zij kan haar onroerende goederen hypothekeren en zich borg stellen voor alle leningen, kredietopeningen eng andere verbintenissen, zowel ten voordele van zichzelf als ten voordele van derden,

Zij kan in al deze materies optreden als consultant, aan prospectie doen en opleidingen organiseren.

Zij kan, enkel voor eigen rekening, alle mogelijke financiële handelingen stellen betreffende roerende goederen; en waarden, alsook betreffende alle mogelijke afgeleide producten.

De vennootschap mag alle mogelijke exploitatie- of uitrustingsgoederen, zowel roerende als onroerende, verwerven, verhuren of huren, oprichten, vervreemden of ruilen en in het algemeen alle mogelijke handels industriële en financiële operaties ondernemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de exploitatie van alle' mogelijke intellectuele, industriële en commerciële rechten die daarmee verband houden. Zij kan alle mogelijke roerende en onroerende goederen verwerven bij wijze van investering, zelfs indien er geen rechtstreeks of' onrechtstreeks verband is met het maatschappelijk doel,

De vennootschap kan voorzien in het bestuur en de vereffening van aile verbonden vennootschappen of van } degene waarmee een participatieve band bestaat en alle mogelijke leningen aan deze toestaan, onder welkei vorm en voor welke duur ook.

Zij kan deel meningen nemen door middel van inbreng, in speciën en in natura, fusie, inschrijving, participatie,' financiële tussenkomst of anderszins, in alle tegenwoordige en toekomstige ondernemingen in België en in het: buitenland, waarvan het doel identiek, analoog of verwant is aan het hare, of dat van aard is de nastreving van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplarisch en niet limitatief.

:DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

-KAPITAAL: 600.000 euro, volledig geplaatst en volstort.

Het is verdeeld in 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op het volledige maatschappelijk kapitaal werd ingeschreven door inbreng in geld, als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

1, door de naamloze vennootschap "ELBA ADVIES", met zetel te 2650 Edegem, Prins Boudewijn laan 49, RPR Antwerpen 0819.335,244, tot beloop van zesduizend euro (¬ 6.000,00), waarvan nog vierduizend euro (E 4.000,00) te voistorten, ter vergoeding waarvan één (1) aandeel wordt toegekend.

2. door de naamloze vennootschap "SOCIÉTÉ D'INVESTISSEMENT FONCIÈRE" in het kort "S.I.F.", met zetel te 2000 Antwerpen, Mechelsesteenweg 151, RPR Antwerpen 831.672.258, tot beloop van vijfhonderd vierennegentigduizend (594.000) euro, waarvan nog driehonderd zesennegentigduizend (396.000) euro te volstorten, ter vergoeding waarvan negenennegentig (99) aandelen worden toegekend.

Door de notaris is bevestigd dat gemeld bedrag van ¬ 200.000,00 werd gestort op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis, en dat de wettelijk voorschriften van plaatsing en volstorting van het kapitaal werden nageleefd.

-BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Wanneer op een algemene vergadering van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, voor een duur van maximum zes (6) jaar. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van het jaar waarin hun opdracht eindigt,

De raad van bestuur beschikt over de meest uitgebreide macht en bevoegdheid om alle handelingen te stellen, noodzakelijk of nuttig voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, ter uitzondering evenwel van die handelingen die de wet uitdrukkelijk voorbehoudt aan de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. De raad omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Bovendien kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité. Deze overdracht mag echter geen betrekking hebben op het algemeen beleid van. de vennootschap of op handelingen die krachtens de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden van de aanstelling van de leden van dit comité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en hun werkwijze worden bepaald door de raad van bestuur. De instelling van het directiecomité dient te worden bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, met uitdrukkelijke verwijzing naar artikel 524 bis van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, evenals de vertegenwoordiging van deze vennootschap met betrekking tot dit dagelijks bestuur opdragen en toevertrouwen

1)hetzij aan één of meer van zijn leden, die alsdan de titel van gedelegeerd bestuurder voeren en afzonderlijk handelen;

2)hetzij aan één of meer leden van het directiecomité, die afzonderlijk handelen.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college en de statutaire bepalingen inzake het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap ten aanzien van derden, rechtsgeldig verbonden door iedere bestuurder afzonderlijk optredend.

-BENOEMING EERSTE BESTUURDERS: Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op twee.

Tot eerste bestuurders worden benoemd voor de langst door de wet toegelaten termijn

11 de heer SCHALING Marc Frederik, wonende te 2597 JS Den Haag (Nederland), Badhuisweg 232A.

2/ de voormelde NV "SOCIÉTÉ D'INVESTISSEMENT FONCIÈRE" in het kort "S.l.F.", met ais vaste vertegenwoordiger de heer SCHAUNG Paul, wonende te 2728 GH Zoetermeer (Nederland), Schansbaan 108.

Het mandaat van deze bestuurders zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

-COMMISSARIS: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen wordt beslist geen commissaris te benoemen.

-GEWONE ALGEMENE VERGADERING: moet elk jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om negen uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping. De buitengewone algemene vergadering wordt gehouden waar dan ook in België.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2014.

-VOORWAARDEN TOELATING TOT DE VERGADERING EN UITOEFENING STEMRECHT;

De aandeelhouders kunnen enkel toegelaten worden tot de algemene vergadering indien hun aandelen ingeschreven zijn in het aandelenregister ten minste vijf werkdagen voor de datum der vergadering. Bovendien moeten ze eveneens binnen dezelfde termijn de raad van bestuur per gewone brief inlichten of zij het voornemen hebben de vergadering bij te wonen met aanduiding van het aantal aandelen, waarmee zij aan de stemming zullen deelnemen. De datum van de stempel van de post is voor het naleven van deze verplichting bepalend. Geen enkele overdracht van aandelen op naam zal worden ingeschreven in het aandelenregister van de vennootschap gedurende de vijf werkdagen die deze van de algemene vergadering voorafgaan. De vervulling van voornoemde formaliteiten kan niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering. Bestuurders zijn niet vrijgesteld van deze formaliteiten.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Stemmen per brief is niet toegelaten.

-BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2013,

-AANLEGGEN RESERVESNERDELING-VAN DE WINST;-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

-behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

r mod 11.1

t

Moor-behouden aan het Belgisch Staatsblad



Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit,

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief zoals dit blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en, indien dit hoger is, beneden het bedrag van het opgevraagd kapitaal.

De betaling van dividenden geschiedt jaarlijks in één of in meer malen op de tijdstippen en op de wijze die door de raad van bestuur worden vastgelegd.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interim dividend uit te keren. Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens wettelijke en statutaire bepalingen dienen te worden gevormd.

-VERDELING VAN HET SALDO VAN DE VEREFFENING:

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om het passief te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. De goederen die nog in natura voorhanden zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

-BIJZONDERE VOLMACHT: Ais bijzondere volmachtdragers, die elk afzonderlijk kunnen optreden, werden aangesteld:

1. de bvba "Boehme & Anthoon" te 2550 Kontich, Veldkant 31, aan wie de macht wordt verleend, met recht van in de plaatsstelling, om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving, van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en voor haar registratie als BTW-belastingplichtige.

2, de bvba "Ad-Ministerie" te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70A, vertegenwoordigd door Adriaan De Leeuw, aan wie de macht wordt verleend, met recht van in de plaatsstelling, om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondermeningen,

-VERTEGENWOORDIGING BIJ VOLMACHT:

De beide oprichters werden bij schriftelijke onderhandse volmacht vertegenwoordigd door mevrouw KLAPS Magaretha, wonende te 2000 Antwerpen, Van Bréestraat 7.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel

Notaris Jan Boeykens



Samen hiermee neergelegd: uitgifte









Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 24.07.2015 15360-0583-032
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 28.07.2016 16359-0556-030

Coordonnées
TUNNELPLAATS

Adresse
JORDAENSKAAI 24 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande