TURBO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TURBO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.286.677

Publication

29/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 22.09.2014, NGL 25.09.2014 14597-0074-016
10/02/2014
ÿþVoor behoud

aan h[

Betgisu Staatsb

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word lti

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111fl~I9NNIIINI

90381848

Ondernemingsnr : 0837286677

Benaming

(voluit) : TURBO BVBA

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BRANDEKENSWEG 13 (U2) - 2627 SCHELLE

(volledig adres)

Onderwerp akte ; WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De zaakvoerder heeft op 01/01/2014 beslist om de maatschappelijke zetel met ingang van heden verplaatsen naar industrieweg 4B - 2850 BOOM.

Volmacht wordt verleend voor onbepaalde tijd aan VEREYCKEN & VEREYCKEN ACCOUNTING BVBA met maatschappelijke zetel te Veldkant 2, 2550 Kontich of aan haar gevolmachtigde teneinde alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, neerleggingen, verklaringen en of vertegenwoordiging van de vennootschap t.o.v. het ondememingstoket, het sociaal verzekeringsfonds, de BTW-administratie, de directe belastingen en/of bij andere fiscale autoriteiten.

Lhoez Caroline

zaakvoerder

111

~1

r^ Win je i

~ f pp;; f,

Si'f!I " 4111JdJIJI

PI: :('U,  Ii;7tt ~ i~(; AFi#YderpGF1, cp

Griffie 3 JAN, 9M4

te

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/06/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11304015*

Neergelegd

27-06-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : TURBO

0837286677

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2627 Schelle, Brandekensweg 13 bus U2

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Johan ROOMS te Boom op 23 juni 2011, neer te leggen ter registratie, blijkt dat

De heer VERLOO Wim Betty August, wonende te 2850 Boom, Prawiel 3;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met als naam TURBO.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2627 Schelle, Brandekensweg 13 bus U2.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in belgië als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of nog in samenwerking met derden, het uitvoeren van ontstoppingen van riolen, afwateringswegen en andere afvoerkanalen, alsmede het onderhoud en de herstelling hiervan, de handel onder al zijn vormen en onder meer de invoer, de uitvoer, de aan-en verkoop in het groot en in het klein, de vertegenwoordiging en bemiddeling, alsmede de vervaardiging, de assemblage, de omvorming en het vervoer van alle goederen en waren met betrekking tot voornoemde activiteiten. Het doel van de vennootschap omvat ook de handel onder al zijn vormen en onder meer de invoer, de uitvoer, de aan-en verkoop, de groot- en kleinhandel in, de vertegenwoordiging en bemiddeling, alsmede de vervaardiging, de assemblage, de omvorming en het vervoer van alle goederen en waren met betrekking tot het racen met en het tunen van gemotoriseerde voertuigen. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel. De vennootschap mag op eender welke wijze belangen nemen in of deelnemen aan het bestuur van verrichtingen, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijf te bevorderen, haar basisproducten te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimst mogelijke zin.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingscontracten afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan. Zij mag zich voor deze vennootschappen en verenigingen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan alle commerciële, financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, ongeacht welk doel deze hebben.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600, verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde.

Op het gehele kapitaal werd als volgt ingeschreven:

a) inbreng in speciën

- de heerMevrouw VERLOO Wim, voornoemd, die onderschrijft voor ¬ 2.600,00, in ruil waarvoor hij 26 aandelen

in de vennootschap verkrijgt, dewelke hij volledig volstort,

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal, overeenkomstig de bepalingen van

het Wetboek van Vennootschappen, bij de Bank J. Van Breda & C°.

b) inbreng in natura

Op het kapitaal wordt door de oprichter ingeschreven door inbreng in natura voor zestienduizend euro (¬ 16.000,00), en betreft de inbreng van een eenmanszaak uitgebaat onder het ondernemingsnummer 0809.316.233 en met als benaming  Verloo Wim , omvattende alle active en passive bestanddelen van deze handelszaak. Er behoort geen onroerend goed tot de handelszaak.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

De heer Marc Maris, van het Bedrijfsrevisoren Callens, Pirenne & C°, heeft het verslag opgesteld voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt:

"BESLUIT

De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA  TURBO bestaat uit de eenmanszaak (RPR ANTWERPEN met ondernemingsnummer 0809.316.233) van de heer Wim VERLOO te 2850 BOOM, Prawiel 3.

Ondergetekende Marc MARIS, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3500 HASSELT, Luikersteenweg 232/4, vennoot van de bvCVBA CALLENS, PIRENNE & Co bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 2018 ANTWERPEN, Jan Van Rijswijcklaan 10, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat: 1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.de voor de inbreng door partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura aan de heer Wim VERLOO, bestaat in de toekenning van honderzestig (160) gelijke aandelen van de BVBA  TURBO , zonder vermelding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (1/186ste) deel van het geplaatst kapitaal per aandeel en anderzijds in de inboeking van een schuldvordering in rekening-courant ten belope van ¬ 222,44 lastens de BVBA  TURBO

Overwegende dat op datum van het opstellen van huidig controleverslag, door de heer Wim VERLOO aan ondergetekende, geen attest van de Verzekeringskas voor Zelfstandigen, kon worden voorgelegd, dient ondergetekende er op te wijzen dat de overheid bewarende of uitvoerende maatregelen op het voorwerp van de inbreng kan nemen, indien de overdrager fiscale of sociale schulden heeft op het ogenblik van de nog te vervullen neerleggingsformaliteit. Inzake dit latent risico, dienen wij dan ook een voorbehoud te formuleren. Tenslotte voor alle duidelijkheid, herinneren wij eraan dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting ( no fairness opinion ). Dit verslag is uitsluitend bestemd voor gebruik overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 en 75 van het Wetboek van Vennootschappen en kan geenszins voor andere doeleinden worden aangewend.

HASSELT, 14 maart 2011".

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen, al dan niet vennoot, welke bevoegd zijn om alleen en in naam van de vennootschap op te treden. Alle handelingen die door de wet of de statuten niet verboden zijn, behoren tot de bevoegdheid van de zaakvoerders. Ingeval er meer dan één zaakvoerder is, heeft ieder van hen afzonderlijk alle macht om in naam van de vennootschap te handelen.

Tot zaakvoerder van de vennootschap werd benoemd:

- de heer VERLOO Wim, wonende te 2850 Boom, Prawiel 3;

- Mevrouw LHOEZ Caroline, wonende te 2850 Boom, Prawiel 3;

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste donderdag van de maand mei om twintig uur.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op één en dertig december tweeduizend en elf. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de verdere bestemming van de winst beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, de geassocieerde notaris, Johan Rooms.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.08.2016, NGL 30.08.2016 16532-0138-016

Coordonnées
TURBO

Adresse
INDUSTRIEWEG 4B 2850 BOOM

Code postal : 2850
Localité : BOOM
Commune : BOOM
Province : Anvers
Région : Région flamande