TURBOBIKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TURBOBIKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.849.788

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 25.07.2014 14349-0314-016
01/03/2013
ÿþ ,

Mod Word 11.1

_1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

[1~~07Lr~:~~,t J"~ ~ I l~~ ÿ~. ái á7~ 45 RCltl~`lt.~

1í~~ iwfdF.ilill3~Î.~il 151 Sl/~rli~rc/~Vn,

2 fEB, 2013

Griffie

in i D





*1303619

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(e)ri(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0846.849.788

Benaming

(voluit) : Turbobîke

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mikseheide 41 - 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging zetel - volmacht

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 23 januari 2013, blijkt het volgende

-De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de zetel van de vennootschap met ingang vanaf 23/01/2013 te verplaatsen van Mikseheide 41 te 2930 Brasschaat naar Bethaniëlei 166 te 2930 Brasschaat.

-De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO CONSULT", rechtspersonenregister Antwerpen 0436.957.779., met zetel te Antwerpen-Merksem, Ringlaan 33/1, en haar aangestelden, Johan De Keersmaecker en Katherine Devis, mandatarissen en lasthebbers; elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, wordt een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "BTW.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank .van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Roefandt Tim

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/07/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~IVII jill11111

Voo behou

aan t

Belgh Staats)

NeQrgologd for griffie von cie Rethitbank van Koophandel ce AnItsrerpesi, op

Griffie 2 0 JUNI 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 8 4 6 . 8 4 r

788

Benaming (voluit) : urbobike

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mikseheide 41

2930 Brasschaat

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Koen De Raeymaecker te Antwerpen op 20 juni 2012 dat werd: opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Turbobike met maatschappelijke zetel tel 2930 Brasschaat, Mikseheide 41.

De vennootschap heeft tot doel:

:i - De groothandel en kleinhandel, de invoer en uitvoer van alle nieuwe en tweedehandse fietsen, elektrische fietsen, fietsen met hulpmotor, bromfietsen, onderdelen, accessoires, fietskledij en fietsuitrusting, helmen, fitnesstoestellen en fitnessartikelen.

- De kleinhandel en groothandel, de markthandel en straathandel, de handel via internet (webshop, infocel en montagecel voor webaankopen), de verhuur en reparatie van fietsen en fietsonderdelen, sportartikelen, sportkledij en sportschoeisel,

- De groothandel en kleinhandel, de invoer en uitvoer van alle voedingsmiddelen en voedingssupplementen, sportdranken, dieetvoeding en natuurvoeding, evenals lichaamsverzorgingsproducten specifiek bestemd voor sportbeoefenaars.

- De assemblage, het onderhoud en de herstelling van alle voormelde fietsen, fitnesstoestellen en hun toebehoren.

- Het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe fietsen,

Het verhuren van alle fietsen en bromfietsen.

Het organiseren van fietswedstrijden, seminaries en fietsbegeleiding,

- Het promoten van de fiets en/of de fietssport in het algemeen.

- Aile verrichtingen betreffende onroerende rechten van nature, door incorporatie of bestemming, en alle roerende goederen en/of rechten die er uit voortvloeien, zoals kopen, bouwen, omvormen, inrichten, huren, onderhuren, in erfpacht of opstal nemen of geven, in leasing nemen en in leasing geven, rechtstreeks of onrechtstreeks uitbaten of doen uitbaten, ruilen, verkopen, horizontaal en verticaal verdelen, verkavelen, onder

jt het stelsel van mede-eigendom plaatsen, en in het algemeen alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met het commercieel, technisch en/of administratief beheer en met het doen opbrengen, voor zichzelf, van alle onroerende, al dan niet bebouwde eigendommen, alle studies en waarderingen uitvoeren, aile administratieve toestemmingen vragen, lastenkohieren opstellen, architectencontracten en ondernemingscontracten sluiten; de vennootschap mag ondermeer geld lenen om de aankoop en/of de constructie van de onroerende goederen te financieren,

- Aile verrichtingen betreffende de activiteit van onroerende promotie en van beroepsverkopen en voorzover deze verrichtingen hierboven niet werden vermeld.

- Alle opdrachten en mandaten aanvaarden en uitoefenen die haar toelaten de directie, het beheer en het management van alle andere vennootschappen en ondernemingen te voeren en die haar toelaten een controle uit te oefenen op administratieve, financiële, boekhoudkundige en commerciële problemen van andere vennootschappen en het dagelijks bestuur ervan waar te nemen.

- Onderneming voor het optrekken van gebouwen.

-Algemene bouwonderneming.

- Onderneming voor slopingswerken van gebouwen en kunstwerken.

- Onderneming voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk.

- Onderneming voor het plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal.

- Renovatiewerken.

Onderneming voor chapewerken,

Coordinatie van werkzaamheden uitgevoerd door onderaannemers.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

-Voegwerken.

- Plaatsen van vloeren en tegels.

- Isolatiewerken.

- Bezettingswerken.

- Plaatsen van wanden.

Deze opsomming is enkel aanduidend en niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen en verhandelingen van welke aard ook zal kunnen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het bereiken van haar doel.

Deze formulering omvat eveneens al wat in de sector, waarin de onderneming actief zal zijn gebruikelijk is of zou worden en alle industriële, commerciële, financiële verrichtingen zowel betreffende roerende als onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag bovendien op gelijk welke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en is vertegenwoordigd door honderd aandelen, elk met een gelijke fractiewaarde, die werden onderschreven door de heer ROELANDT Tim Mathilde Jean-Pierre, geboren te Schoten op dertig juli negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 2930 Brasschaat, Mikseheide 43, en die werden volstort ten belope van twee/derden, derwijze dat een bedrag van twaalfduizend vijfhonderd euro vanaf de neerleging van de oprichtingsakte ter beschikking staat van de vennootschap op de daartoe bij KBC Bank geopende rekening.

Indien een aandeel in onverdeeldheid aan meerdere eigenaars toebehoort of indien een aandeel in pand gegeven werd, worden de lidmaatschapsrechten verbonden aan dat aandeel geschorst, tot wanneer door aile betrokkenen een enkel persoon zal aangeduid worden om deze lidmaatschapsrechten uit te oefenen. Indien het eigendomsrecht van een aandeel gesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, worden de lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s). Zijn er meerdere zaakvoerders, dan oefenen zij het bestuur gezamenlijk uit.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a. door haar zaakvoerder afzonderlijk, indien er slechts één zaakvoerder benoemd is.

b. door de zaakvoerders gezamenlijk, indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn,

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

Jaarlijks wordt op één juni om achttien uur een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, Indien deze dag een wettelijke feestdag, dan zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de oudste der aanwezige zaakvoerders en bij ontstentenis van zaakvoerders, door de oudste vennoot. De agenda van de vergadering en de beslissingen worden samen met de aanwezigheidslijst opgenomen in de notulen van de vergadering.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Hij kan daartoe door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel In artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan een medevennoot of een derde volmacht geven hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen.

De oproeping tot de algemene vergadering wordt meegedeeld aan iedere vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, obligatiehouder of houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van verslagen. Deze mededeling geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met of op hetzelfde tijdstip als voormelde mededeling, toegezonden aan cie vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Geen enkele algemene vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en

vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum

vereist.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van

de agenda en de eigenhandig geschreven woorden"aanvaard" of "verworpen", gevolgd door-de handtekening; -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

mod 91,1

r Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

hij wordt aangetekend aan de vennootschap verzonden en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen en behoudens anders gezegd in deze statuten, worden de

beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen.

Het ontslag van een statutaire zaakvoerder vereist de unanieme beslissing van alle vennoten.Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerder, een rondschrijven, hetzij per brief, fax of e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de dagorde en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met één en dertig december van elk kalenderjaar.

Van de nettowinst wordt jaarlijks één/twintigste gereserveerd ter aanleg van de wettelijk voorgeschreven reserve . Deze verplichting houdt op zodra deze reserve éénitiende van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen om deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, ze te reserveren of ze over te dragen.

Er wordt toelating gegeven aan de zaakvoerder(s) om overeenkomstig de voorschriften, in de vormen en termijnen bepaald door het wetboek van vennootschappen, een voorschotdividend uit te keren.

ingeval van ontbinding van de vennootschap, benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun machten en vergoedingen en de wijze van vereffening.

Het batig saldo van de vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in verhouding met hun respectieve aandelen. Elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot kan verplicht worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft gebracht. indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien,

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op datum van de oprichting en eindigt op 31 december 2013. Tot zaakvoerder wordt benoemd, de heer ROELANDT Tim, voornoemd.

Alle rechtshandelingen die, vanaf 1 april 2012 gesteld zijn in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden bekrachtigd.

Volmacht, met recht van delegatie en met macht om alleen op te treden, wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOEKHOUDKANTOORHELLEMONS EN ANTHONISSEN, gevestigd te 2940 Stabroek, Dorpsstraat 174-176, RPR Antwerpen 0475.796.975, met al haar aangestelden, alsmede aan KMO CONSULT CVBA, gevestigd te 2940 Stabroek, Dorpsstraat 174-176, RPR Antwerpen 0436.957.779, met al haar aangestelden, teneinde alle formaliteiten te vervullen in verband met de BTW-administratie, directe belastingen, ondernemingsloket, Kruispuntbank voor ondernemingen, sociale zekerheid.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend uittreksel Notaris Koen De Raeymaecker

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TURBOBIKE

Adresse
BETHANIELEI 16B 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande