TUV RHEINLAND SONOVATION

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TUV RHEINLAND SONOVATION
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 476.419.161

Publication

18/10/2013
ÿþmod tt,t

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111j.q1111,1,!111111

Neergelegd Ter game van cie Rechtbank van Kaophande! le Antiverpe, op

Griffie

Ondememingsnr : 0476.419.161

Benaming (voluit) :TÜV Rheinland Sonovation

(verkort) :

Rechtsvorm : naamIoze vennootschap

Zetel : Amsterdamstraat 18

2000 ANTWERPEN

Onderwerp akte :ONTBINDING EN VEREFFENING IN EEN AKTE

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig september tweeduizend dertien, door Meester Daisy DEKEGEL, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "TÜV,; Rheinland Sonovation", waarvan de zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Amsterdamstraat, 18,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, ontbinding en vereffening van de naamloze vennootschap "TÜV Rheinland Sonovation", waarvan de zetel:' gevestigd is te 2000 Antwerpen, Amsterdamstraat, 18, in één akte.

Na vastgesteld te hebben dat er geen schulden tegenover derden zijn luidens de staat van activa en passiva beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar,

2° Beslissing, gezien het voorgaande, tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening en vaststelling dat de; Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

3° De boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij: de wet verplichte termijn op volgende adres: Elschot 30, 4905 AZ Oosterhout (Nederland).

De vergadering stelde vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van: gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleende volmacht op de bankrekening(en) van de Vennootschap aan de heer Godefridus Gabriëls, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de aandeelhouders,

4° bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Godefridus Gabriëls met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, het;; verslag van de raad van bestuur en het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het ' Wetboek van vennootschappen).

Dit uittreksel werd afgeleverd vôôr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der:: Registratierechten.

Daisy DEKEGEL

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.05.2013, NGL 27.06.2013 13232-0207-013
21/02/2013
ÿþOndernemingsnr : 0476.419.161

Benaming

(voluit) : TÜV Rheinland Sonovation

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Amsterdamstraat 18, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van bestuurder

Uittreksel uit de eenparig schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders gehouden op 25 januari 2013

1. De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, Dr. Manfred Doerges, met woonplaats te Im Lerchenfeld 16, 51429 Bergisch Gladbach, Duitsland, ais bestuurder van de vennootschap te benoemen, en dit met ingang van 8 januari 2013.

Dr. Manfred Doerges wordt benoemd voor een periode die een einde zal nemen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in 2018 gehouden zal worden.

Zijn mandaat zal niet vergoed worden.

Bijgevolg is de raad van bestuur, met ingang van 8 januari 2013, als volgt samengesteld:

- Sonovation Holding B.V met.als vaste vertegenwoordiger de heer Johannes Verkooijen;

- MFour B.V., met als vaste vertegenwoordiger de heer Godefridus Gabriëls; en

- Dr. Manfred Doerges,

Overeenkomstig artikel 17 van de statuten worden alle akten, behoudens bijzondere delegatie, verleend door de raad van bestuur, geldig ondertekend, behoudens deze van dagelijks bestuur, door een gedelegeerde bestuurder, die, in geen geval, zich zullen moeten verrechtvaardigen tegenover derden bij middel van een voorafgaandelijke beslissing van de raad van bestuur. Hetzelfde geldt voor akten waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, De venootschap is slechts verbonden en de handelingen in haar naam gesteld zijn enkel geldig, mits de handtekeningen voorgeschreven in de statuten.

2.Toekenning van bijzondere machten

De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, bijzondere machten toe te kennen aan Meester Erwin Simons, Meester Davy Smet, Meester Ludovic Vilain, en elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper UK LLP", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Gateway House, Brusselstraat 59, 2018 Antwerpen, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om (i) over te gaan tot de publicatie van de genomen beslissingen in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als gevolmachtigde, van de publicatieformulieren I en Il, (ii) de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie aan te passen en (iii) aile handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Davy Smet

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Wv'vll~V,ti~'.K L. J. .i . . .._ ^,1 . K..,'Jir,slG~l'~~

Van Koopharidej ie Antwerpen, op

~ I FER 101~

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 20.08.2012 12424-0482-014
08/03/2012
ÿþÍ - --~~ --- -

mod 11.1

In de b`îtjlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

If eorgekgd fer griffie van de Rechtbank von Koophandel le Antwerpen, op

l2 4

Griffie

1111

*12053088*

Ondernemingsnr : 0476419161

Benaming (voluit) : SONOVATION

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Amsterdamstraat, 18

2000 Antwerpen

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM - ONTSLAG/BENOEMING BESTUURDERS - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zevenentwintig december tweeduizend en elf, door Meester' Daisy Dekegel, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met, handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot volgende registratiemelding draagt :

"Geregistreerd drie bladen zonder renvooi op het 2de Registratiekantoor van Jette op 3 januari 2012 boek 33 blad 85 vak 15. Ontvangen vijfentwintig euro (25 ¬ ), De eerstaanwezend inspecteur a.i. (getekend) W. ARNAUT.",

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap. "SONOVATION", waarvan de zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Amsterdamstraat, 18, volgende: beslissingen genomen heeft:

1/ Wijziging van de maatschappelijke benaming in "TÜV Flheinland Sonovation" met ingang van. zevenentwintig december tweeduizend en elf,

Derhalve luidt de eerste zin van artikel 1 van de statuten als volgt :

"De vennootschap heeft de rechtsvoren van een naamloze vennootschap en draagt de naam "TÜV Rheinfand; Sonovation" "

2/ Omzetting van alle aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen in aandelen op naam en vaststelling dat er buiten de aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen geen andere effecten aan toonder circuleren binnen de vennootschap.

3/ Beslissing tot de volgende statutenwijzigingen als gevolg van de beslissing tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam die voorafgaat:

- wijziging van artikel 6 van de statuten met betrekking tot de aard van de aandelen;

wijziging van artikel 24 van de statuten met betrekking tot de formaliteiten die moeten vervuld worden om tot; een algemene vergadering te worden toegelaten als volgt:

"Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap .werden" uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van: de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen: beschouwd."

4/ Kennisname van het ontslag van de volgende bestuurders met ingang van zevenentwintig december' tweeduizend en elf:

- de heer VERKOOIJEN Johannes;

- De vennootschap naar Nederlands recht "Neokreff B.V,", met als vaste vertegenwoordiger de heer' VERKOOIJEN Johannes.

5/ Werd benoemd tot bestuurder, met ingang van zevenentwintig december tweeduizend en elf:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

t

-«De vennootschap naar Nederends recht "MFour B.V.°, met zetel te 'Provincialeweg 90, 4908AL bostéind, Nederland, met als vaste vertegenwoordiger de heer GABRIELS Godefridus Dionisius Jozef, wonende te Provincialeweg 90, 4908AL Oosteind, Nederland.

Bijgevolg is de raad van bestuur, met ingang van zevenentwintig december tweeduizend en elf, als volgt samengesteld:

- Sonovation Holding B.V., niet als vaste vertegenwoordiger de heer Johannes Verkooijen; en

- MFour B.V., met als vaste vertegenwoordiger de heer Godefridus Gabriëls.

6/ Bijzondere volmacht werd verleend aan Meester Erwin Simons, Meester Kristof Slootmans, Meester Davy Smet of ieder andere advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP, waarvan de kantoren gelegen zijn te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Uitbreidingstraat 2, 2600 Antwerpen, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatstelling, om de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de gecoördineerde tekst van statuten).

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Daisy Dekegel Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 05.07.2011 11256-0088-015
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 28.07.2010 10356-0021-015
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 01.07.2008 08336-0076-014
29/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 24.08.2007 07608-0130-015
05/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 30.08.2006 06740-1068-017
22/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 24.06.2005, NGL 20.07.2005 05531-3024-016
07/03/2005 : AN348328
23/07/2004 : AN348328
08/08/2003 : AN348328
10/01/2002 : ANA070085

Coordonnées
TUV RHEINLAND SONOVATION

Adresse
AMSTERDAMSTRAAT 18 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande