TV CORPORATION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TV CORPORATION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.375.111

Publication

02/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 22.04.2014, NGL 28.04.2014 14103-0054-010
11/02/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

bel I

Be

Sta





mod 11.1

!Luik B 1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va

--J'EERGELE3D

GRIFFIE RECHTBANK VAN

30 JAN, 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie griffier

Ifl III 111111 I IIIII011

" 13025271+

Ondernemingsnr : BE0843.375.111

Benaming (voluit) :TV Corporation

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Witte Bremlaan 14

2360 Oud-Turnhout

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - GOEDKEURING STATUTEN -

ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 23 januari 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "TV Corporation", met maatschappelijke zetel te 2360 Oud Turnhout, Witte Bremlaan 14, BTW BE0843.375.111 RPR Turnhout, onder meer volgende beslissingen heeft genomen.

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal een eerste maal te verhogen met ELFDUIZEND EURO (¬ 11.000,00) om het te brengen van DUIZEND EURO (¬ 1.000,00) op TWAALFDUIZEND EURO (¬ 12.000,00); deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd door inbreng van een deel van een schuldvordering en werd volledig volgestort.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal een tweede maal te verhogen met

ZESDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 6.600,00) om het te brengen van TWAALFDUIZEND EURO (¬ 12.000,00) op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00); deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd door een inbreng in speciën en werd volledig volgestort.

DERDE BESLISSING.

In verband met de omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, besluit het verslag van de bedrijfsrevisor als volgt:

Naar aanleiding van de omzetting van de Gewone Commanditaire Vennootschap "TV CORPORATION" in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid overeenkomstig artikel 777 van het wetboek van vennootschappen, verklaren wij:

-- Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 26 november 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

-- Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen

bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat van actief en passief bedraagt (-) 8.135, 94 EUR negatief en is 26.685,94 EUR kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (18.550, 00 EUR).

"

Het geplaatst kapitaal van 1.000, 00 EUR is 17.600, 00 EUR kleiner dan het vereiste

minimumkapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

0e leden van het bestuursorgaan zijn hoofdelijk gehouden tot betaling van het eventuele verschil tussen het netto-actief van de vennootschap na omzetting en hef voorgeschreven minimumbedrag van het maatschappelijk kapitaal, Op straffe van aansprakelijkheid van het bestuursorgaan, kan de

verrichting slechts plaatsvinden door een voorafgaandelijke inbreng van buiten uit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

In dit kader heeft het bestuursorgaan de bedoeling om voorafgaandelijk aan de omzetting aan de vennoten een kapitaalverhoging voor- te stellen ten bedrage van 17.600,00 EUR om het kapitaal te brengen van 1.000, 00 EUR op 18.600, 00 EUR.

Dit verslag watt' opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de

Buitengewone Algemene Vergadering van vennoten van de Gewone Commanditaire Vennootschap "TV CORPORATION" en kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden van de geplande omzetting die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Gedaan te goeder trouw,

Herent, 18 december 2012

BB&B Bedrijfsrevisoren

Burg, Venn. o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Frank Bloemen

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder wijziging van haar rechtspersoonlijkheid. De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva per 26 november 2012, opgenomen in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De bestanddelen van het actief en passief van de gewone commanditaire vennootschap zullen ongewijzigd overgenomen worden in de boeken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en het kapitaal en de reserves zullen ongewijzigd in de balans van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voorkomen.

De activiteit en het maatschappelijk doel van de vennootschap blijven ongewijzigd.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer waaronder de gewone commanditaire vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

De 1.860 aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden toegewezen aan de vennoten in verhouding tot hun rechten in de gewone commanditaire vennootschap à rato van één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid tegen één aandeel in de gewone commanditaire vennootschap.

Alle verrichtingen die sedert 27 november 2012 werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap worden verondersteld te zijn verricht door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen, Overeenkomstig artikel 786 van het Wetboek van vennootschappen blijven de vennoten ten aanzien van derden hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap die dagtekenen van voor het tijdstip vanaf het welk de akte van omzetting aan derden kan warden tegengeworpen, overeenkomstig artikel 76 van voormeld Wetboek.

VIJFDE BESLISSING.

Aan de zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap wordt ontslag verleend. Hij bekomt kwijting over zijn mandaat.

ZESDE BESLISSING.

In de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt de heer van de Ven Thijs, wonende te 2360 Oud-Tumhout, Witte Bremlaan 14, benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder; die uitdrukkelijk heeft verklaard het hem toegekende mandaat te aanvaarden.

Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van zaakvoerder onbezoldigd.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge







ZEVENDE BESLISSING.

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast;

zij worden samengevat als volgt:

Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "TV Corporation".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2360 Oud-Turnhout, Witte Bremlaan 14.

Duur. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

 Het organiseren en verkopen van helikoptervluchten.

 De aan- en verkoop, eventueel via tussenpersonen en franchisenemers van helikopters en

vliegtuigen.

 De promotie en exploitatie in de meest ruime zin van helikopters en vliegtuigen; alle onderdelen

en toebehoren of accessoires evenals onderhoud en dienstverlening in de meest uitgebreide zin,

 De opleiding, zowel intern ais extern, van piloten en onderhoudslui voor helikopters en vliegtuigen.

 De verhuring van helikopters en vliegtuigen, met of zonder piloot.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

_

mal 1 t.1

De vennootschap heeft tevens tot doel het verrichten van aile managementbijstand en projectontwikkeling zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen onder meer: advies, bijstand en know how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketingpromotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt

- Zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op aile domeinen waarin zij competeert is en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten in verband met beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van 4 december 1990 en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkenning en/of inschrijvingsregime onderworpen zijn en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, voor zoverre daartoe geen erkenning en/of inschrijving werd bekomen.

 De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen-als in het buitenland, en alle wat daarmede verband houdt. Inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand,

 Trading in de ruimst mcgelijke zin.

 Het ontwerpen/productie van juwelen en de aan -en verkoop van juwelen. Dit alles in de meeste ruime zin, aan particulieren en aan groothandels.

 Het ontwerpen/productie van beeldhouwwerken en de aan- en verkoop van beeldhouwwerken. Dit alles in de meest ruime, aan particulieren en aan groothandels.

 Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden ais makelaar of

bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van één maart negentienhonderd drieënnegentig, alle bemiddelingen, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Het doel kan enkel gewijzigd worden bij besluit van en buitengewone algemene vergadering genomen met unanimiteit van stemmen.

Kapitaal,.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDU1ZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00).

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boeklaar. Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar,

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de eerste maandag van de maand februari om 20.00 uur.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering,

Bestuur - Vertegenwoordiging.

1. Aantal  Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen), al

dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten; zij bepalen ook het aantal zaakvoerders

evenals de duur van hun mandaat.

2. Werking van het bestuur.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan mag iedere zaakvoerder afzonderlijk, naar eigen inzicht,

besluiten nemen,

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college, "college van zaakvoerders"

genoemd, dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de regels van de beraadslagende

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen.

Het college van zaakvoerders vergadert op uitnodiging van de voorzitter die het college moet samenroepen wanneer twee zaakvoerders erom verzoeken.

Eedere zaakvoerder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door het lid van het college dat bij gewone meerderheid is aangeduid om de vergadering voor te zitten. Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen; bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend.

De besluiten van het college worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door alle leden.

3. Bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. 4, Externe vertegenwoordiging.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigen zij, individueel handelend, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het college handelt door de meerderheid van zijn leden,

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst pulicatiedata, verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

16/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie yan-lcí. -  , ,

G P~iFFlE f'_ . " f.









03 %:, .2

f', >`

" ftie

Milen111111

Ondernemingsnr: Jo - ? J.. 4 --------------------

Benaming

(voluit) : TV Corporation

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Witte Bremlaan 14, 2360 Oud - Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Op 20 januari 2012 werd een handelsvennootschap opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt: TV Corporation.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Witte Bremlaan 14, 2360 Oud - Turnhout.. De vennootschap krijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging van de oprichtingsakte op de Rechtbank van Koophandel, De activiteit van de vennootschap beginnende op 20 januari 2012, overéénkomstig art. 60 Venn.W, neemt de vennootschap alle verbintenissen over door de oprichters in haar naam aangegaan sinds deze datum. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. De oprichters zijn: De Heer Van cie Ven Thijs geboren te Eindhoven op 25 juli 1978, wonende te 2360 Oud - Turnhout, Witte Bremlaan 14, en Mevrouw Cornelia Johanna Maria Van Acht, geboren te Eindhoven op 09juni 1943 wonende te 2360 Oud -Turnhout, Witte Bremlaan 14, en Mevrouw Van de Ven Margo wonende te Kardinaal Van Roeystraat 13, 2340 Beerse, geboren te Eindhoven op 07 december 1975. De oprichters hebben inbreng gedaan van hierna volgende bedragen in geld:

- De Heer Van de Ven Thijs, voornoemd een bedrag van 980,00 Euro waarvoor hij 98 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde ontvangt,

- Mevrouw Cornelia Jaohanna Maria van Acht, voornoemd een bedrag van 10,00 Euro waarvoor zij 1 " aandelen zonder vermelding van de nominale waarde ontvangt.

- Mevrouw Van de Ven Margo, voornoemd een bedrag van 10,00 Euro waarvoor zij 1 aandeel zonder vermelding van de nominale waarde ontvangt,

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt aldus 1.000,00 euro, en is verdeeld in 1000 aandelen zonder nominale waarde. Het kapitaal is volledig volgestort in geld,

De vennootschap heeft tot doel:

Het organiseren en verkopen van helikoptervluchten

De aan - en verkoop, eventueel via tussenpersonen en franchisenemers van helikopters en vliegtuigen De promotie en exploitatie in de meest ruime zin van helikopters en vliegtuigen; alle onderdelen en toebehoren of accessoires evenals onderhoud en dienstverlening in de meest uitgebreide zin. De opleiding, zowel intern als extern, van piloten en onderhoudslui voor helikopters en vliegtuigen. De verhuring van helikopters en vlieguiten, met of zonder piloot.

De vennootschap heeft tevens tot doel het verrichten van alle managementbijstand en project - ontwikkeling zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen onder meer: advies, bijstand en know - how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing promotie, ontwikkeling, research, desing, handel en productie, secretariaat, bedrijfs - en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij comptent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten in verband met beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van 4 december 1990 en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkenning en / of inschrijvingsregime onderworpen zijn en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, voor zoverre daartoe geen erkenning en/of inschrijving werd bekomen.

-

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

`r

Voorbehouden

aan het "

Belgisch Staatsblad

De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen

- als in het buitenland, en alle wat daarmede verband houdt. inbegrepen het zorgen voor maaltijden,

ovemachtigen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

Trading in de ruimst mogelijke zin

Het ontwerpen / productie van juwelen en de aan - en verkoop van juwelen. Dit alles in de meest ruime

zin, aan particulieren en aan groothandels.

Het ontwerpen/ productie van beeldhouwwerken en de aan - en verkoop van beeldhouwwerken. Dit alles in

de meest ruime zijn, aan particulieren en aan groothandels.

Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaaar of bouw promotor

in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van

de kaderwet van één maart negentienhonderd drieënnegentig, alle bemiddelingen, dienstverlening en

service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard.

in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat

verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene

vergadering genomen met unanimiteit van stemmen.

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één oktober tot op dertig september van ieder jaar, het

eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf 20 januari 2012 en zal lopen tot 30 september 2013.

de jaarvergadering wordt bijééngeroepen op de eerste maandag van de maand februari om

20.00 uur op de maatschappelijk zetel van de vennootschap.

Ais beherende vennoten worden bij de oprichting aangesteld: De Van De Ven Thijs, woonachtig te

2360 Oud -Turnhout, Witte Bremlaan 14.

De beherende vennoten zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de vennootschapsschulden.

Zij besturen de vennootschap en zijn bevoegd om te besluiten over alle aangelegen heiden die de

vennootschap betreffen, mits zij binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheden

van de algemene vergadering. De enige Beherende Vennoot vertegenwoordigt alleen de vennootschap

in en buiten rechte; indien er2 of meer Beherende Vennoten zijn, is elke Beherende Vennoot individueel

bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen, tenzij de rechtshandeling

betrekking heeft op investeringsgoederen of een bedrag van 2.000,00 euro overtreft: in dat geval is steeds

de handtkening van 2 beherende Vennoten noodzakelijk.

Het mandaat van Beherend vennoot is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

Wordt aangesteld als bijzonder mandataris; Mevrouw Verheyen Wendy, Kantoorhoudende Kempenlaan 29 te 2300 Turnhout, ten einde over te gaan tot de inschrijving van huidige vennootschap in de KBO vla een ondernemingsloket, over te gaan tot de registratie van de oprichtingsakte, de neerlegging van de statuten op de Rechtbank van Koophandel ter publicatie ervan in het Belgisch Staatsblad, de nodige formaliteiten te vervullen aangaande de activering van het ondememingsnummer bij de diensten van de BTW en de aansluiting van de vennootschap in orde te stellen bij een sociaal verzekeringsfonds.

Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Van de Ven Thijs Cornelia Johanna Maria Van Acht Van de Ven Margo

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TV CORPORATION

Adresse
WITTE BREMLAAN 14 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande