TWIN DESIGN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TWIN DESIGN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.561.729

Publication

21/02/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

I Z FES.

KOüPHANC3El. TURNHOUT

riffier

Gº%if ie

GRIFFIE RECHTQAN

~f .-:.' ~ `~I

~ ~k~~~ i:

~. - _ ~

11)1,1101J1.1.JMJ

i io

11

I UI

Ondememingsnr : 0472.561.729

Benaming

(voluit) : TWIN DESIGN

(verkorf):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2400 Mol, De Heylanden 19

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING BIJ WIJZE VAN INBRENG IN GELD - ACTUALISATIE VAN DE STATUTEN

Het blijkt uit de akte verleden voor notaris Philippe COLSON, geassocieerd notaris te Geel, op 6 februari 2014, nog te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TWIN DESIGN", met zetel te 2400 Mol, De Heylanden 19, met ondernemingsnummer BTW BE 0472.561.729 RPR Turnhout, onder meer besloten heeft wat volgt:

BESLUIT: KAPITAALVERHOGING BIJ WIJZE VAN INBRENG 1N GELD

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen - bij wijze van inbreng in geld - met een bedrag van vijfenveertigduizend euro (¬ 45.000,00) om het kapitaal van negentienduizend euro (¬ 19.000,00) op vierenzestigduizend euro (¬ 64.000,00) te brengen, door de creatie van duizend achthonderd (1.800) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die dezelfde rechten en plichten genieten als de bestaande aandelen.

Deze nieuwe aandelen delen pro rata temporis te rekenen vanaf 6 februari 2014 in de resultaten van het lopende boekjaar.

Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk a pari in geld ingeschreven zonder de creatie van een uitgiftepremie; de nieuwe aandelen zullen allen volledig (100%) volstort worden.

Op deze kapitaalverhoging wordt door alle huidige vennoten ingeschreven, door een storting in geld, te weten het verkregen netto-dividend, uitgekeerd met toepassing van artikel 537 Wetboek inkomstenbelasting '92, in verhouding tot hun huidig aandeel in het kapitaal. De kapitaalsverhoging is volledig geplaatst en elk aandeel waarop werd ingeschreven, is volledig (100%) volgestort door middel van een storting in geld van vijfenveertigduizend euro (¬ 45.000,00), op een bijzondere rekening geopend op 3 februari 2014 op naam van de vennootschap conform de wettelijke bepalingen, bij de BNP Paribas Fortis Bank (kantoor Mol), onder nummer BE24 0017 1888 2638.

De nieuwe aandelen worden genummerd van 761 tot 2.560.

De vergadering bevestigt en verzoekt de notaris te notuleren dat deze kapitaalverhoging geschiedt bij toepassing van toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting `92.

VASTSTELLING VAN DE TOTSTANDKOMING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt de notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst en daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus op vierenzestigduizend euro (¬ 64.000,00) gebracht is, verdeeld over tweeduizend vijfhonderdzestig (2.560) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde. De vergadering verklaart dat de gelden, die bij voormelde bank werden gedeponeerd, beschikbaar zijn.

BESLUIT: ACTUALISATIE VAN DE STATUTEN :

De vergadering besluit teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voormeld besluit, alsook ten einde de statuten in overeenstemming te brengen met de vigerende wettelijke bepalingen, de statuten te actualiseren. Deze tekst vervangt en vernietigt de bestaande versie van de statuten.

UITTREKSEL UIT DE GEACTUALISEERDE STATUTEN

Naam. De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "TWIN DESIGN".

De naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2400 Mol, De Heylanden 19.

Deze mag, bij besluit van het bestuur, overgebracht worden naar elke andere plaats in België, mits naleving van de vigerende wetgeving inzake taalgebruik.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zetelverplaatsing van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door zorg van het bestuur.

De vennootschap kan, bij besluit van het bestuur, vestigingseenheden in België oprichten, hetzij onder de vorm van uitbatingzetels, divisies of elk andere economische activiteitslocatie. Het bestuur kan eveneens agentschappen, bijkantoren en dochtervennootschappen oprichten in het buitenland.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

1) grafisch ontwerpen maken, het ontwerpen van designs en lay-outs;

2) het ontwerpen en het maken van logo's, folders, magazines, websites, huisstijlen en stickers, zonder dat deze opsomming beperkend is.

3) het maken en verkopen van allerlei decoratiematerialen voor alle mogelijke doeleinden en dit afzonderlijk of samen met geuren, essences, aroma's, al dan niet scheikundig samengesteld;

4) management in de meeste ruime zin van het woord;

5) interieurinrichting.

De vennootschap kan alle industriële, commerciële, roerende of onroerende, burgerlijke of financiële verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar voorwerp. Zij mag zich ook betrekken door middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op een andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben, of die van aard zijn om de uitbreiding en de ontwikkeling ervan te bevorderen, dit alles zo in binnen- als buitenland.

Duur. De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierenzestigduizend euro (64.000,00 EUR), vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderdzestig (2.560) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn, Deze aandelen zijn genummerd van I tot 2.560.

Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (in de statuten "het bestuur"), al dan niet vennoten.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen,

Een zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden, Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen, Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij afzonderlijk optreden.

Bijzondere volmachten. Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering, Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering genoemd - op de eerste donderdag van de maand mei, om negentien (19.00) uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals aangeduid in de oproepingen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

a)Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

b)Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht.

De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld.

Iedere vennoot kan per brief stemmen, door middel van een formulier dat de volgende vermeldingen dient te bevatten;

-de naam, voornamen en woonplaats (indien natuurlijke persoon) / naam, vorm en zetel (indien

rechtspersoon) van de vennoot; '

-het aantal aandelen waarmee deze aan de stemming deelneemt;

-de uitdrukkelijke wens om per brief te stemmen;

-de naam en de zetel van de vennootschap;

-de datum, uur en plaats van de algemene vergadering;

-de agenda van de vergadering;

-de vermelding na elk punt van de agenda van een van de volgende bepalingen: "goedgekeurd" I

"verworpen" /'onthouding";

-de plaats en datum van ondertekening van het formulier;

-de handtekening.

De formulieren waarin één van bovenstaande vermeldingen ontbreekt zijn nietig.

Voor het berekenen van het quorum wordt slechts rekening gehouden met de formulieren die door de vennootschap werden ontvangen ten minste acht dagen voor de voorziene datum van de vergadering. Boekjaar. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Bestemming van de winst. Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door het bestuur. Behoudens andersluidende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel.

Philippe Colson,

Geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

expeditie van notulen met aangehecht:

- bankattest.

Voor-behouderr aan het " Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van - uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.05.2013, NGL 31.07.2013 13369-0024-010
18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.06.2012, NGL 13.07.2012 12293-0428-010
13/09/2011 : TU089887
02/08/2011 : TU089887
06/08/2010 : TU089887
03/12/2009 : TU089887
01/08/2008 : TU089887
03/08/2007 : TU089887
30/06/2006 : TU089887
23/06/2005 : TU089887
02/07/2004 : TU089887
30/06/2003 : TU089887
22/08/2000 : TUA016482
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.05.2016, NGL 31.08.2016 16514-0366-011

Coordonnées
TWIN DESIGN

Adresse
DE HEYLANDEN 19 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande