TWIN-ZINC BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TWIN-ZINC BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 444.069.463

Publication

18/04/2014
ÿþ mod11.1

1\

LA In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ll 1111*Filt1,11,1.!

IN(...a c. t tA..., 1...,

GRIFFIE RECHTBANK VAN

08 APR. 2014

KOOPHANDEL Tu PN-HOUT Griffie DO grliflor

Ondernemingsnr : 0444.069.463

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblat

Il

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Benaming (voluit) : Twin-Zinc Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: Heizijde 174/1

2300 Turnhout

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING WIJZIGING RECHTSVORM IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - ONTSLAG BESTUURDER - BENOEMING ZAAKVOERDER GOEDKEURING STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marie-Ghislaine Brosens, notaris met standplaats te Beerse op 26 maart 2014 dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap Twin-Zine Belgium";met maatschappelijke zétel te 2300 Turnhout, Heizijde 174/1, BTW BE" 0444.069.463 RPR Turnhout,volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de bestuurder opgemaakt overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

Met verslag van de bedrijfsrevisor werd opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hubert Vencken", met zetel te 3960 Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

Uit mijn onderzoek, met betrekking tot de geplande kapitaalverhoging in TreiN - ZINC BELqIUM NV bestaande uit de omzetting van de schuldvordering welke is ontstaan uit de uitkering van een dividend, voor een totaal netto bedrag van e 333.000,00, is gebleken dat naar mijn mening en onder voorbehoud van de continuïteit van de vennootschap:

J. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrierevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van de waarde van de verhoging van de bestaande aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

2. onder voorbehoud van de niet-naleving van de vonnvoorschriften inzake de

bijeenroeping van de algemene vergadering:

de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedreseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 6333,000,00, de waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen schuldvordering, na de boeking van het dividend;













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mot111.1

3. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit de verhoging van de fractiewaarde van de 1.008 reeds bestaande aandelen van TWIN-ZINC BEL GIUMNV, elk met een bedrag van 6330,36; het eigen vermogen van de vennootschap zal verminderen met een bedrag van 6 37.000,00;

4. deze kapitaalverhoging volledig kadert in de programmawet van 28 juni 2013, artikel 53717VIB92;

5, deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Gezien alle aandelen in handen zijn van de inbrenger, is deze werkwijze evenwel verantwoord.

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting

Gedaan te Bree, 14 maart 2014.

Hubert VENCKEN Bedrierevisor

HUBERT VENCKEN BVBA

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist, in toepassing van artikel 537 van het Wetboek der Inkomstenbelasting na uitkering van een tussentijds dividend aan de enige vennoot - het kapitaal te verhogen met DRIEHONDERD DRIEËNDERTIGDUIZEND EURO (¬ 333.000,00) om het te brengen van TWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (¬ 62.000,00) op DRIEHONDERD VHF'ENNEGENTIODUIZEND EURO (e 395.000,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen. De kapitaalverhoging geschiedt door een inbreng in natura van een rekening-courant door uitkering van een tussentijds dividend.

VIERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat het kapitaal verhoogd werd tot DRIEHONDERD VIJFENNEGENTIGDUIZEND EURO (¬ 395.000,00).

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de bestuurder en van de aangestelde bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op éénendertig december tweeduizend dertien en waarin wordt opgegeven hoeveel het maatschappelijk kapitaal na de omzetting zal bedragen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor werd opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hubert Vencken", met zetel te 3960 Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief zoals dat blijkt uit de staat per 31.12.2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad,

Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de nonnen inzake het verslag op te stellen bij de kapitaalverhoging en de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Ik dien een voorbehoud te formuleren over de inbaarheid van de handelsvorderingen ten bedrage van ¬ 217,80, over de inbaarheid van de rekeningen-courant en over de volledigheid van de schulden ten opzichte van de schuldeisers.

Het netto-actief volgens deze staat van 6503.970,87 is voldoende hoog voor de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Gedaan te Bree, 21 maart 2014.

Hubert VENCKEN Bedriffsrevisor

HUBERT VENCKEN BVBA

ZESDE BESLISSING.

De vergadering beslist de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte ; aansprakelijkheid, zonder wijziging van haar rechtspersoonlijkheid. De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva per éénendertig december tweeduizend dertien opgenomen in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

...

De bestanddelen van het actief en passief van de naamloze vennootschap zullen ongewijzigd

overgenomen worden in de boeken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

het kapitaal en de reserves zullen ongewijzigd in de balans van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid voorkomen.

De activiteit en het maatschappelijk doel van de vennootschap worden niet gewijzigd.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer van de

naamloze vennootschap.

De duizend en acht aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden

toegewezen aan de vennoot à rato van één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid tegen één aandeel in de naamloze vennootschap.

Alle verrichtingen die sedert één januari tweeduizend veertien werden gedaan door de naamloze

vennootschap worden verondersteld te zijn verricht door de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

ZEVENDE BESLISSING.

De vergadering aanvaardt het ontslag van de bestuurder en verleent hem kwijting voor het gevoerde

mandaat.

ACHTSTE BESLISSING.

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast;

zij worden samengevat als volgt

Recht-vorm : De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Benamh.g. Haar naam luidt "Tivin-Zinc Belgium".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2300 Turnhout, Heizijde 174/1.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening: het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

II. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

* fabricage van en onderneming voor het plaatsen en/of optrekken van: zinken, metalen en andere dakbedekkingen; zinkwerken; metalen en andere gevelbekledingen; scheidingswanden en valse zolderingen met metalen elementen; metaalconstructies, bruggen en gebinten; metalen en niet metalen uiteenneembare paviljoenen en barakken (geen metselen

" groot- en kleinhandel in het bijzonder in voormelde fabrikaten en hun toebehoren, en in het algemeen in bouwmaterialen en bouwproducten, zo ook in materialen voor onderaannemers;

" spuit- & lakwerk/coating;

" onderneming voor het leggen van kasseien, dallen en chapes; voor het plaatsen van PVC; voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken, volets en metalen schrijnwerkerij;

" onderneming voor het vervaardigen en plaatsen van sierschoorsteenmantels (geen marmeren arduinbewerking); voor de fabricage en het plaatsen van rolluiken, zonneblinden en vliegenramen; voor het plaatsen en herstellen van sloten en kleine ijzerwaren; voor het optrekken van niet- metalen uiteenneembare paviljoenen en barakken (geen metsel- en betonwerken); voor het plaatsen van metalen constructies, bruggen en gebinten; voor het leggen van parketvloeren en het plaatsen van alle houten wand- en vloerbekledingen, scheidingswanden en valse zolderingen (uitgezonderd de activiteiten van schrijnwerker-timmerman);

" onderneming in onroerende goederen, verhuring van motorvoertuigen zonder chauffeur en verhuring van vaartuigen en caravans;

" onderneming voor het bouwen van stellingen, alsmede het invoegen en reinigen van gevels; voor grondwerken; werkplaats voor algemene mechaniek; voor clraineringswerken; voor radio-elektrisch materieel; voor het reinigen en ontsmetten van woongelegenheden, lokalen en meubels, stofferingen en allerhande voorwerpen; voor schoorsteenvegen; voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen; voor het plaatsen van afsluitingen, voor industriële schilderwerken; voor het schilderen van meubelen, voor fabricage en gamering van niet- metalen meubelen; voor rioleringswerken; voor het leggen van kabels en diverse

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

.> Voorbehouden aan het Beigisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

leidingen; voor het aanleggen van speelpleinen en sportvelden, evenals parken en tuinen;voor warmte-(niet vochtwerende) en geluidsisolatie; voor het uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken voor rekening van derden;

" onderneming voor zinkwerken en metalen dakbedekkingen van gebouwen; voor het bekleden van gevels met metalen elementen; voor het plaatsen van scheidingswanden en valse zolderingen met metalen elementen;

" klein- en groothandel in producten van textiel- en kledingnijverheid en hun toebehoren, zo ook in sieraden;

" het beheer, instandhouding en valorisatie van roerende patrimoniums met inbegrip van het onderhoud en de verhuring ervan;

" het beheer van een onroerende vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

" uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën, onder meer: verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, doen bouwen of verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing;

" optreden als syndicus;

" verstrekken van advies inzake bouwen, verbouwen, huren en verhuren,onroerende goedtransacties,..;

* optreden als tussenpersoon belast met de contrnle op de bouwwerken én de uitvoering ervan;

" ontwerp, begeleiding, raadgeving, toezicht, planning, bouwpromotie, studie en constructie inzake roerende en onroerende goederen en inzake land- en tuinarchitectuur; bureau voor binnenhuisinrichting;

" optreden als tussenpersoon inzake verzekeringen, zowel als makelaar of als agent;

" publiciteitsonderneming;

" het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen;

" deelnemen in, voeren van beheer over, financieren van en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen, van welke aard ook;

" het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

" het verzorgen van de wettelijke formaliteiten voor startende ondernemingen;

" het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte ternaijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

" rechtstreeks of onrechtstreeks verlenen van adviezen, bijstand, diensten en/of studies op het vlak van administratie, interne organisatie, informatica, automatisatie, financiën, verkoop, productie, algemeen bestuur, milieu of inzake technische, commerciële, sociale, fiscale, handels- of software-aangelegenheden behalve adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

" het verstrekken van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen op het vlak van consultancy, management, directie en organisatie;

" managementactiviteiten;

" reorganisatie van bedrijven;

" bemiddelaar inzake aan- en verkopen van ondernemingen;

" in stand houden en verhuur van octrooien;

" marketingbureau; bureau voor het opstellen van haalbaarheidsstudies; bureau voor mecanografische werken; softwarebureau, dactylografisch en vertaalbureau; incassobureau; kop iecenter;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

' mod 11.1



Voor- " organiseren van marktstudies inzake vestigingsplaats en klantenpotentieel;

behouden * het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

aan het * de huur- en verhuur, aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel. Voorgaande opsomming is exemplatief en niet beperkend, en alles dient gelezen te worden in de ruimste zin van het woord.

Belgisch De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Staatsblad De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer op beleggingsadvies doen als bedoeld in titel IV van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf auguste negentienhonderd éénennegentig.

De vennootschap mag bovendien alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen dier er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. Zij mag aile leningen en kredieten aangaan, zowel ten hare behoeve als ten behoeve van derden, hypotheek verlengen en toestaan, alsmede zich borgstellen.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in geld of in natura; van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt DRIEHONDERD VIJFENNEGENTIGDUIZEND ELTRO (¬ 395.000,00).

Winstverdeling - Reserves Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, totdat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boelejaat. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

"

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering ofjaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur of indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur Vertegenwoordiging.

1. Aantal  Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd en die, indien zij benoemd worden in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bij gebrek aan de bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.De functie van statutaire zaakvoerder kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Het mandaat van de niet-statutaire zaakvoerder is herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering zonder dat zijn herroeping recht geeft op enige vergoeding.

2. Werking van het bestuur.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting

door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder

afzonderlijk, naar eigen inzicht, besluiten nemen.

3. Bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

4. Externe vertegenwoordiging.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar zaakvoerders, vennoten, directieleden of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

NEGENDE BESLISSING.

Tot niet- statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur: de heer Smeets Dominique, wonende te Beerse, Blakheide 50. Zijn mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht.

De heer Smuts Dominique, voormeld, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van voormelde vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Schroij en", met zetel te 3680 Maaseik-Neeroeteren, Rotemerlaan 5 om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, -alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, het sociaal verzekeringsfonds en sociaal secretariaat.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

(get.) Marie-Ghislaine BROSENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, verslagen raad van bestuur, verslag bedrijfsrevisor en lijst publicatiedata.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 31.10.2013 13653-0156-012
21/06/2013
ÿþMd Z1

I 11111 111111111111 (Iii III E I

*13094714*

II

In de bijlagen bij het Be gisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie valge enGELEGD

F1ECHTPCP< \/,'01

12 JUNI 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier Grittle

Onclernemingsnr : 0444.069.463

Benaming

(voluit : Twin-Zinc Belgium

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel : Saramanderstraat 5, 2340 Beerse

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Op 30 april 2013 heeft de raad van bestuur beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar:

HEIZIJDE 174/1,2300 TURNHOUT,

Deze adreswijziging gaat in op 01 mei 2013.

(getekend)

Smeets Dominique

......

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de persoiojnien)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/02/2013
ÿþA

r

Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 2 FEB. 2013

KOOPT IEL TURNHOUT De griffier

13032 39

r-

Vo beha

aan

Belg Staat

iii

Ondernemingsnr : 0444.069.463

Benaming

(voluit) : Twin - Zinc Belgium

Rechtsvorm : N.V.

Zetel : Salamanderstraat 5, 2340 Beerse

Onderwerp akte : Bijzondere algemene vergadering

NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING dd. 01 februari 2013. gehouden in de maatschappelijke zetel van de vennootschap om 9.30 uur.

Zijn aanwezig nagenoemde aandeelhouders, te weten:

De heer Smeets Dominique vennoot, rijksregister 680407-105.74, wonende te 2340 Beerse, Blakheide 50,

Bezitter van 968 aandelen

Mevrouw Jacobien Inge , vennoot, rijksregister 770713-128.81, wonende te 2340 Beerse ,

Solamanderstraat 5/1.

Bezitster van 40 aandelen.

Samen vertegenwoordigen deze vennoten 100% van het maatschappelijk kapitaal.

AGENDA VAN DE VERGADERING.

De vergadering dient te beraadslagen en te besluiten over het enige agendapunt:

Ontslag en kwijting van mevr. Jacobien Inge als bestuurder

BESLUITEN.

De aanwezige aandeelhouders beslissen in de hoedanigheid van algemene vergadering:

Er wordt beslist met meerderheid van stemmen om het mandaat van bestuurder uitgeoefend door

mevrouw Jacobien Inge, wonende te 2340 Beerse, Salamanderstraat 5/1 ( rijksregistemummer 770713-

128.81), met onmiddellijke ingang stop te zetten.

Mevrouw Jacobien Inge bekleedt binnen deze vennootschap vanaf heden geen enkel functie, noch

mandaat meer. Voor haar bestuurdersmandaat wordt er geen kwijting verleent.

Na het voorlezen van dit verslag, wordt deze vergadering gesloten om 9.45 uur ,

(getekend)

Smeets Dominique

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/01/2013
ÿþ mod 11.1

(DAD

E Luïk B~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111111110111111111

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK

~ 7 DEC. 2012

KOOPHANDerURNHOUT

~e griffier

Ondernemingsnr : BE0444.069.463

Benaming (voluit) : Twin-Zinc Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Salamanderstraat 5

2340 Beerse

Onderwerp akte :OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM WIJZIGING EN HERWERKING STATUTEN - ONTSLAG EN HERBENOEMING BESTUURDERS

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marie-Ghislaine Brosens, notaris met standplaats te

Beerse op 19 december 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van

de naamloze vennootschap "Twin-Zinc Belgium", met maatschappelijke zetel te 2340 Beerse,

Salamanderstraat 5, BTW BE 0444.069.463 RPR Turnhout, ondermeer volgende beslissingen

genomen heeft

Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam.

Volledige herwerking van de statuten teneinde deze aan te passen aan de voorgaande beslissing

en aan de bepalingen van de wet van zeven mei negentienhonderd negenennegentig houdende

het Wetboek van vennootschappen.

De herwerkte statuten worden samengevat als volgt:

Rechtsvorm. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Benaming. Haar naam luidt Twin-Zinc Belgium".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2340 Beerse, Salamanderstraat 5.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening: het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van

aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van

Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

lI. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

* fabricage van en onderneming voor het plaatsen en/of optrekken van: zinken, metalen en andere dakbedekkingen; zinkwerken; metalen en andere gevelbekledingen; scheidingswanden en valse zolderingen met metalen elementen; metaalconstructies, bruggen en gebinten; metalen en niet metalen uiteenneembare paviljoenen en barakken (geen metsel- en betonwerken);

* groot- en kleinhandel in het bijzonder in voormelde fabrikaten en hun toebehoren, en in het algemeen in bouwmaterialen en bouwproducten, zo ook in materialen voor onderaannemers;

* spuit- & lakwerk/coating;

* onderneming voor het leggen van kasseien, dallen en chapes; voor het plaatsen van PVC; voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken, vollets en metalen schrijnwerkerij;

* onderneming voor het vervaardigen en plaatsen van sierschoorsteenmantels (geen marmer- en arduinbewerking); voor de fabricage en het plaatsen van rolluiken, zonneblinden en vliegenramen; voor het plaatsen en herstellen van sloten en kleine ijzerwaren; voor het optrekken van niet- metalen uiteenneembare paviljoenen en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

barakken (geen metsel- en betonwerken); voor het plaatsen van metalen constructies, bruggen en gebinten; voor het leggen van parketvloeren en het plaatsen van alle houten wand- en vloerbekledingen, scheidingswanden en valse zolderingen (uitgezonderd de activiteiten van schrijnwerker-timmerman);

* onderneming in onroerende goederen, verhuring van motorvoertuigen zonder chauffeur en verhuring van vaartuigen en caravans;

* onderneming voor het bouwen van stellingen, alsmede het invoegen en reinigen van gevels; voor grondwerken; werkplaats voor algemene mechaniek; voor draineringswerken; voor radio-elektrisch materieel; voor het reinigen en ontsmetten van woongelegenheden, lokalen en meubels, stofferingen en allerhande voorwerpen; voor schoorsteenvegen; voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen; voor het plaatsen van afsluitingen, voor industriële schilderwerken; voor het schilderen van meubelen, voor fabricage en garnering van niet- metalen meubelen; voor rioleringswerken; voor het leggen van kabels en diverse leidingen; voor het aanleggen van speelpleinen en sportvelden, evenals parken en tuinen;voor warmte-(niet vochtwerende) en geluidsisolatie; voor het uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken voor rekening van derden;

* onderneming voor zinkwerken en metalen dakbedekkingen van gebouwen; voor het bekleden van gevels met metalen elementen; voor het plaatsen van scheidingswanden en valse zolderingen met metalen elementen;

* klein- en groothandel in producten van textiel- en kledingnijverheid en hun toebehoren, zo ook in sieraden;

* het beheer, instandhouding en valorisatie van roerende patrimoniums met inbegrip van het onderhoud en de verhuring ervan;

* het beheer van een onroerende vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

* uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën, onder meer: verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, doen bouwen of verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende Ieasing;

* optreden als syndicus;

* verstrekken van advies inzake bouwen, verbouwen, huren en verhuren, onroerende goedtransacties,...;

* optreden als tussenpersoon belast met de controle op de bouwwerken en de uitvoering ervan;

* ontwerp, begeleiding, raadgeving, toezicht, planning, bouwpromotie, studie en constructie inzake roerende en onroerende goederen en inzake land- en tuinarchitectuur; bureau voor binnenhuisinrichting;

* optreden als tussenpersoon inzake verzekeringen, zowel als makelaar of als agent;

* publiciteitsonderneming;

* het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen;

* deelnemen in, voeren van beheer over, financieren van en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen, van welke aard ook;

* het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

* het verzorgen van de wettelijke formaliteiten voor startende ondernemingen;

* het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

foor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 79.7



voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschap-pijen en kapitalisatieondernemingen;

* rechtstreeks of onrechtstreeks verlenen van adviezen, bijstand, diensten en/of studies op

het vlak van administratie, interne organisatie, informatica, automatisatie, financiën, verkoop, productie, algemeen bestuur, milieu of inzake technische, commerciële, sociale, fiscale, handels- of software-aangelegenheden behalve adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

* het verstrekken van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen op het vlak van consultancy, management, directie en organisatie;

* managementactiviteiten;

* reorganisatie van bedrijven;

* bemiddelaar inzake aan- en verkopen van ondernemingen;

* in stand houden en verhuur van octrooien;

* marketingbureau; bureau voor het opstellen van haalbaarheidsstudies; bureau voor

mecanografische werken; softwarebureau, dactylografisch en vertaalbureau; incassobureau; kopiecenter;

* organiseren van marktstudies inzake vestigingsplaats en klantenpotentieel;

* het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

* de huur- en verhuur, aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en

vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

Voorgaande opsomming is exemplatief en niet beperkend, en alles dient gelezen te worden in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer op beleggingsadvies doen als bedoeld in titel IV van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

De vennootschap mag bovendien alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen dier er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. Zij mag alle leningen en kredieten aangaan, zowel ten hare behoeve als ten behoeve van derden, hypotheek verlengen en toestaan, alsmede zich borgstellen.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in geld of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (E 62.000,00).

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de raad van bestuur.

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

u

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden op het resultaat van het Iopende boekjaar een interim-dividend uit te keren. Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boekjaar. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig van ieder jaar. Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur of indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. Houders van aandelen op naam moeten de raad van bestuur tenminste vijf dagen voor de vergadering per brief verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen. Iedere aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen aandeelhouder moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Controle.

1. Aantal  Benoeming  Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur bestaande uit natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd; zij worden benoemd door de algemene vergadering. Voor de eerste maal kunnen de bestuurders benoemd worden bij de oprichtingsakte; de aldus benoemde bestuurders kunnen zonodig overgaan tot de benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder.

Indien een rechtspersoon als bestuurder wordt aangewezen, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de betrokken rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger wordt door de rechtspersoon benoemd onder zijn vennoten/aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers.

Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering met inachtname van de wettelijke bepalingen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de uittredende bestuurders die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over de herverkiezing.

Ieder lid van de raad van bestuur kan zelf ontslag nemen bij aangetekende brief aan de raad van bestuur.

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag verder zijn opdracht te vervullen totdat in zijn vervanging is voorzien binnen een redelijke termijn.

2. Functies  Bijeenroeping.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

Indien de voorzitter verhinderd is, wordt hij vervangen door een andere bestuurder die aangeduid is door zijn collega's, of bij gebrek aan overeenstemming, door de oudste aanwezige bestuurder.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door en zetelt onder het voorzitterschap van de voorzitter of zijn vervanger, telkens het belang van de vennootschap dit vereist of wanneer een bestuurder erom verzoekt.

In dit laatste geval moet de bijeenroeping gebeuren binnen de acht dagen of zelfs onmiddellijk bij bewezen hoogdringendheid.

3. Werking van de vergadering.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen.

De uitnodigingen tot de vergadering geschieden per gewone brief, fax of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft, tenminste vijf dagen voor de vergadering, met vermelding van plaats, dag, uur en agenda.

Iedere bestuurder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

)1/oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

+ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen, indien minstens de helft van zijn leden aanwezig is of vertegenwoordigd. Indien de raad van bestuur niet voldoende in getal is mag de raad tijdens een tweede vergadering, te houden ten laatste vijftien dagen na de eerste, beraadslagen over de onderwerpen die voorkwamen op de agenda van de eerste vergadering, welk ook het aantal tegenwoordige of vertegenwoordigde leden is.

De besluiten worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen; bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend, tenzij de raad slechts uit twee bestuurders zou bestaan.

De besluiten van de raad van bestuur worden weergegeven in de notulen, die worden ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden. De notulen worden bewaard in een bijzonder register.

Alle afschriften en uittreksels van de notulen worden ondertekend door de voorzitter of twee bestuurders.

4. Bevoegdheid.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

5. Externe vertegenwoordiging.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn Ieden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, gezamenlijk handelend of door de gedelegeerd bestuurder, alleen handelend.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

6. Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden.

Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de personen aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen.

De raad van bestuur mag één of meer directeurs en volmachtdragers benoemen en hun bevoegdheden vaststellen.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

{

mod 11.1

'

- Aanvaarding van het ontslag van de huidige bestuurders met ingang van 19 december 2012 en verlening van kwijting voor het door hen gevoerde beleid.

Tot bestuurders worden herbenoemd met ingang van 19 december 2012 voor een periode van zes jaar tot aan de jaarvergadering van tweeduizend achttien:

- de heer Smeets Dominique, wonende te 2340 Beerse, Blakheide 50;

- mevrouw Jacobien Inge, wonende te 2340 Beerse, Salamanderstraat 5;

die ieder voor zich verklaard hebben hun mandaat te aanvaarden. Hun mandaat is onbezoldigd

behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Raad van bestuur.

Aangezien alle bestuurders aanwezig zijn is de vergadering van de raad van bestuur geldig

samengesteld.

De raad van bestuur benoemt tot voorzitter van de raad van bestuur en tot gedelegeerd

bestuurder, de heer Smeets Dominique, voormeld.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

(get.) Marie-Ghislaine BROSENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte met gecoördineerde statuten en lijst publicatiedata.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 30.08.2012 12511-0013-012
06/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.05.2010, NGL 30.09.2010 10566-0196-012
06/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 29.10.2009 09839-0155-012
04/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 28.08.2008 08637-0013-015
31/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 28.08.2007 07615-0084-015
07/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 31.08.2006 06763-3652-013
06/01/2006 : TGA004300
04/10/2005 : TGA004300
06/07/2004 : TGA004300
01/10/2003 : TGA004300
03/10/2002 : TGA004300
09/10/2015 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 02.10.2015 15638-0555-012
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 30.09.2015 15638-0532-012

Coordonnées
TWIN-ZINC BELGIUM

Adresse
KETELAARSTRAAT 7 2340 BEERSE

Code postal : 2340
Localité : BEERSE
Commune : BEERSE
Province : Anvers
Région : Région flamande