TWIZZI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TWIZZI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 874.053.835

Publication

13/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel a BE Sta 111111 i

" 19061679*

Ondernemingsnr : 0874.053.835 Benaming

(voluit) : TWIZZI (verkort) :

NEERGELEGD

0 3 -03- 2014

GRIFFiettf l~rMANK van

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Willendriesstraat 13, 2812 Mechelen-Muizen

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL + BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder dd. 2 januari 2014

Ingevolge het besluit van de zaakvoerder dd. 2 januari 2014 wordt de zetel van de vennootschap met ingang vanaf 2 januari 2014 verplaatst naar het volgende adres :

Brandstraat 15A

B-9160 Lokeren

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 3 januari 2014: De vergadering benoemt volgende zaakvoerder vanaf heden :

BVBA Innovation & Venture Management (IVM), met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 475 bus 15 (BTW BE 0478.612.450 RPR Brussel), rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, Virtualisers Of Vanagt Consulting BVBA, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Anneessensstraat 22 (BTW BE 0478.156.352 RPR Brussel), hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, door de heer Toon Vanagt.

Het mandaat van de zaakvoeder is onbezoldigd.

Bram Gooris,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/11/2013
ÿþx:;" l `;:::"'':::'i'-:;~

11111317 5 2 wv~u

*~iii

"

Modward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 8 -11- 2013

GRIFFIE ~ ~ÍTi~ANK van

KOOPHAND ~~~ta MECHELEN

...~_... - - .----- %

i

b

O;-Ed#::rgE:mireertr : 0874.053.835 Bárn<3ref#ng

" USERPOINT rv#:. kott i :

RiItc ttuvlem . Belsoten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid: 2812 Mechelen-Muizen, Willendriesstraat 13

{dedE ~ c4d re )

E de..eWM t STATUTENWIJZIGING

Buitengewone algemene vergadering.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op 17 oktober 2013. Geregistreerd vier bladen en geen verzendingen, op 22 oktober 2013, te Mechelen 1° kantoor, boek 992, blad 39, vak 20, Ontvangen: vijftig euro (E 50,00), De Ontvanger (get.) K. Decoster. Blijkt wat volgt:

a) Alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd, houders van alle aandelen.

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende beslissingen:

1. De buitengewone algemene vergadering beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen in "TWIZZI". Het artikel I van de statuten wordt in deze zin aangepast en zal voortaan aIs volgt luiden : "De vennootschap draagt de naam : "TWIZZI" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

2, Ingevolge een beslissing van de algemene vergadering de dato achttien juli tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato vijf augustus tweeduizend en elf, onder nummer 11121026 werd de maatschappelijke zetel van de vennootschap met onmiddellijke ingang verplaatst van 1980 Zemst, Linterpoortenlaan 180 A naar 2812 Mechelen-Muizen, Willendriesstraat 13.

Derhalve verzoekt de algemene vergadering ons, notaris, deze wijziging authentiek te doen vaststellen om het artikel 2 van de statuten in overeenstemming te brengen met de werkelijkheid. Bijgevolg zal de eerste alinea van dit artikel voortaan luiden als volgt :

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2812 Mechelen-Muizen, Willendriesstraat I 3.".

De regularisatie van de eerste alinea van het artikel 2 van de statuten wordt hierbij uitdrukkelijk bekrachtigd en goedgekeurd,

3. De buitengewone algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigenE, Het artikel 3 van de statuten wordt volledig geschrapt en vervangen door de volgende tekst : "De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, : of tussenpartij bij te dragen tot de vestiging en ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid,

-Ontwikkelen en uitbaten van een klusveiling platform, waarbij opdrachtgevers voor hun klussen en verbouwopdrachten een verzoek kunnen plaatsen om offertes te ontvangen van vaklui en klussers.

- Bemiddelaar in de (ver)bouwsector tussen vakbedrijven en opdrachtgevers,

- Reclame diensten en zogenaamde lead generation' naar ldussers en vaklui

- Internet en intranet ontwikkeling en software integratie met bestaande systemen. Het optreden als "webdesign & development agency" en het "hosten" van internet en mobiele toepassingen.

- Het verzamelen, structureren en verspreiden van beoordelingen door opdrachtgevers over uitgevoerde klussen

- Het evalueren, programmeren, ontwikkelen, integreren, configureren, produceren, testen, beveiligen, verbeteren en onderhouden van software en in het algemeen telecom-, multimedia- en bedrijfstoepassingen met inbegrip van database- en netwerk beheer.

Het onderhoud, beheer en de beveiliging van computer netwerken, bestanddelen, toepassingen en telecom infrastructuur.

- Het schrijven en vertalen van teksten, documentatie en handleidingen en deze geschikt maken voor een beeldscherm en elektronische dragers.

- Het programmeren en opstarten van organisatie systemen, van publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van.gegevensverwerking en aanverwante technieken.

C7,: rrí:

leem,.: g3... iF~t!'7 L.tFFE' E` v eF!e ..,ti`:~i . r^i3:{:i,{S . ?" #ata.F: t:l: %7f} elkInie ki tr:. `is: (! ti£!4::f::'.}}}Cl!'S"t1:~.` eu2;::., . E" r'.i: :: Ver: ri* ~ ee!.;:,(0):`.;r" 7..... b,reoE:!: ' £: r ' ki f: #:E3 r%33 EtR'. ;éë?tf:# é1 "JE:?::E 'it E3 .#' `tGEfY:z,3env`tie.:qd/ge;E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

,

x.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, in- en uitvoer, huur, verhuur, leasing, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke producten, bouwmaterialen, goederen, toestellen, materieel en diensten noodzakelijk voor de bouw, verf & vernis, sanitair, keukens, meubels, dakramen, zonne-energie systemen, isolatie en het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van gebouwen en kunstwerken, in het kort: tussenpersoon in de handel.

- Alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken.

- Het voeren van een algemene bouwonderneming, hieronder begrepen de studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, hieronder begrepen zowel de ruwbouw als het onder dak zetten, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties.

- Het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen;

- De voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

- De studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in de onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties;

- Alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken;

- De voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als voor eigen rekening van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

- Het ontwikkelen, kopen, uitbaten, verkopen, huren, verhuren, in licentie nemen of geven van octrooien, brevetten, merken, intellectuele rechten, internet domeinnamen, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa

- Interactieve marketing en communicatie advies voor alle media, met inbegrip van het internet en mobiele toepassingen

- Het creëren, componeren, ontwikkelen, produceren, realiseren, aankopen en verkopen van muziek-, klank- en beeldopnamen in al hun fases, vormen en genres. Het vermenigvuldigen, uitgeven, verspreiden of uitzenden van audiovisuele werken.

- Advies verstrekken over alle vormen van huidige, nieuwe en toekomstige media, multimedia en communicatie en dergelijke projecten begeleiden.

- Het opstellen van trainingsmateriaal en het organiseren en geven van opleidingen, seminaries en voordrachten - Het organiseren van manifestaties en acties ter promotie van culturele, commerciële en andere belangen,

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin alle handels en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie ondernemingen.

- De onderneming kan om haar doelstellingen te bereiken aIIe roerende of onroerende eigendommen en alle materiële inrichtingen en installaties verkrijgen, verwerven, vernemen, uitbaten, afstaan, bouwen, verhuren, verkopen of ruilen. Zij mag alle handels, industriële en financiële verrichtingen doen. Zij kan via bijdragen, fusie, inschrijving of op elke andere mogelijke wijze deelnemen in alle ondernemingen, verenigingen of maatschappijen met een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel dat nuttig zou zijn voor het geheel of gedeeltelijk realiseren van het sociaal doel, of die mogelijk bijdragen tot haar uitbreiding en ontwikkeling,

- Zij kan haar doel zowel in België als in het buitenland nastreven op alle manieren en met alle modaliteiten die geschikt lijken te zijn,

- Zij zal rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen in alle bedrijven, ondernemingen, verenigingen, vennootschappen en met een gelijksoortig of aanverwant doel, of die eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel.

- Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen, Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden."

4. De buitengewone algemene vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen die thans honderd euro per aandeel bedraagt, af te schaffen. Het artikel 5 van de statuten wordt in deze zin aangepast en zal voortaan luiden als volgt: "Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.".



5. De buitengewone algemene vergadering beslist het artikel 9 en het artikel 10 van de statuten aan te passen; in fine van de beide artikelen wordt de volgende tekst toegevoegd : "Dit artikel is van toepassing behoudens andersluidende onderhandse overeenkomsten die de vennoten terzake hebben afgesloten (syndicaatsovereenkomsten).".

6. Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd en dit met drieënvijftigduizend driehonderd en vier euro éénendertig cent en gebracht van achttienduizend zeshonderd Euro tot op éénenzeventigduizend negenhonderd en vier euro éénendertig cent.

Deze kapitaalverhoging gaat gepaard zonder de uitgifte van nieuwe aandelen en mits storting in baar geld. De eerste alinea van het artikel 5 van de statuten wordt gewijzigd teneinde het aan te passen aan de nieuwe toestand inzake het beloop en de vertegenwoordiging van het kapitaal; deze alinea zal voortaan luiden als volgt : "Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt éénenzeventigduizend negenhonderd en vier euro éénendertig cent.".

Terstond is hier tussengekomen :

- de Heer GOORIS, Bram, geboren te Diest op vijfentwintig oktober negentienhonderd achtenzeventig, rijksregisternummer 78.10.25-177.05, echtgenoot van mevrouw Van Orshaegen Catharina Felix Germania Maria, wonende te 2812 Mechelen (Muizen), Willendriesstraat 13;

hij heeft kennis van de statuten en van alles wat voorafgaat en van de financiële toestand van de vennootschap. Hij verricht een storting ten bedrage van de kapitaalverhoging hetzij drieënvijftigduizend driehonderd en vier euro éénendertig cent.

:Deponering van de fondsen in een bijzondere bankrekening

Het totaal van de inbreng in geld, hetzij een bedrag van drieënvijftigduizend driehonderd en vier euro éénendertig cent werd gedeponeerd door de inschrijver op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de Naamloze Vennootschap "BNP Paribas Fortis Bank", zoals blijkt uit een bewijs van deponering dat door ondergetekende notaris bewaard wordt in het vennootschapsdossier.

7. De buitengewone algemene vergadering beslist het aantal aandelen te brengen van honderd zesentachtig aandelen naar honderd zesentachtigduizend aandelen; voor ieder bestaand aandeel worden aldus duizend nieuwe aandelen uitgegeven.

De tweede alinea van het artikel 5 van de statuten wordt in deze zin aangepast en zal voortaan luiden als volgt : "Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtigduizend aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.".











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering de dato 17

oktober 2.013, verslag van de zaakvoerder en de tekst van de geze,rdine.erde statuten.



























"

Op .LIele: .P.V$Areu?,14;jeit : N.aenii #1,:?..,xWree,:b ,/an her,,:fiuetentà etE. hÉZij 9133': do poeso(r)

betvoee reg,hi'mx:reràan een er.szks.n *fan ;Ierdewi

en i-tr:cdteekenin.

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 11.07.2013 13296-0153-013
05/08/2011
ÿþOndernemingsnr : 0874.053.835

Benaming

(voluit) : Userpoint

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Linterpoortenlaan 180 A, 1980 ZEMST

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel op 18/07/2011 blijkt dat, met eenparigheid van stemmen werd beslist om de maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang over te brengen naar 2812 Muizen, Willendriesstraat 13.

Opgemaakt te Zemst op 18/07/2011

Bram Gooris

zaakvoerder

Op de laatste brz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Motl2.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

behc aar Belg Staal

~

2 6 -J7- 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge

04/07/2011
ÿþ Mod 2.1



ik In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





beho aan Belg Staat

*11099512

Ondernemingsnr : 0874.053.835

Benaming

(voluit) : Userpoint

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zete4 : Linterpoortenlaan 180 A, 1980 Zemst

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel op 18/06/2011 blijkt dat met éénparigheid van stemmen werd beslist om Dhr. Peter Gooris met onmiddellijke ingang te onslaan als zaakvoerder.'

Opgemaakt te Zemst op 18/06/2011

Bram G00RIS

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 28.06.2011 11220-0277-011
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 01.07.2010 10248-0291-010
21/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 20.08.2009 09591-0306-013
01/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 31.07.2008 08500-0092-013
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.06.2007, NGL 27.07.2007 07497-0165-013

Coordonnées
TWIZZI

Adresse
WILLENDRIESSTRAAT 13 2812 MUIZEN(MECHELEN)

Code postal : 2812
Localité : Muizen
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande