TXITXI

Société en commandite simple


Dénomination : TXITXI
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 538.648.918

Publication

18/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bij onderhandse akte van 12 september 2013, werd een gewone commanditaire vennootschap opgericht als volgt:

Oprichters: 1. Mevrouw Vanessa Loncke, geboren te Kortrijk op 16 juli negentienhonderd tachtig, gedomicilieerd te 2000 Antwerpen, Bordeauxstraat 9. Zij neemt deel aan de oprichting als beherende vennoot voor de duur van de vennootschap. Zij staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor alle verbintenissen van de vennootschap. 2. De heer Robert Schuddebeurs, geboren te Vlaardingen (NL) op 3 februari

negentienhonderd vierenzeventig, gedomicilieerd te 1936 Verbier (CH), Rue de Station 610b. Hij treedt op als stille vennoot. Hij staat slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van zijn inbreng, op voorwaarde dat hij geen enkele daad van bestuur treft.

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt VIJFHONDERD EURO (¬ 500,00) en is verdeeld in vijftig (50) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Vennoten: 1. Mevrouw Vanessa Loncke, voornoemd, schrijft in op negenenveertig (49) aandelen, dewelke zij volledig volstort door inbreng van een bedrag van tien euro (¬ 10,00) per aandeel, hetzij een globaal bedrag van vierhonderd negentig euro (¬ 490,00) in geld. 2. De heer Robert Schuddebeurs, voornoemd, schrijft in op één (1) aandeel, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van tien euro (¬ 10,00) per aandeel, hetzij een globaal bedrag van tien euro (¬ 10,00) in geld.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. De naam van de vennootschap luidt "TxiTxi". De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Londenstraat 4. De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting. Is tot zaakvoerder benoemd voor de ganse duur van de vennootschap: Mevrouw Vanessa Loncke, voornoemd. De enige zaakvoerder afzonderlijk optredend, en in geval er meerdere zijn, elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap. Elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om twintig uur. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden. Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. De zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige bescheiden, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Indien overgegaan wordt tot winstverdeling zal deze onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit. De vergadering van de vennoten kan evenwel een tantième toekennen aan de beherende vennoten. Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar vangt aan bij de oprichting van de vennootschap en zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand juni van het jaar tweeduizend vijftien.

Mevrouw Vanessa Loncke, voornoemd, verklaart het haar toegekende mandaat van zaakvoerder te aanvaarden. Volmacht: de heer Robin Van Mierlo, accountant, die woonstkeuze doet te 2627 Schelle, Begoniastraat 14, wordt

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : TxiTxi

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Londenstraat 4

*13305282*

Luik B

0538648918

2000

België

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Antwerpen

Griffie

Neergelegd

16-09-2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

aangeduid als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en ten einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte d.d. 12 september 2013

Vanessa Loncke

Zaakvoerder

11/04/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
TXITXI

Adresse
LONDENSTRAAT 4 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande