ULVENHOUT RETAIL INVEST FUND

Divers


Dénomination : ULVENHOUT RETAIL INVEST FUND
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 535.599.554

Publication

17/11/2014
ÿþ1 Mod Word 11,1

~,.~, 1AB3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



0 5 NOV. 2014

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

ven koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsar : 0535.599.554 Benaming

(voluit)

(verkort) :

Ulvenhout Retail Invest 2

16 08179*

VI

i YI

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : Dendermondestraat 18 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Uit een akte verleden voor ondergetekende geassocieerde notaris Annelies Ghesquière te leper op 8 oktober 2014, geregistreerd 21 bladen 0 verzendingen op het registratiekantoor leper-AA op 22 oktober 2014, register 5 boek 185 blad 66 vak 20, ontvangen vijftig euro (50,00 EUR), blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de commanditaire vennootschap op aandelen Ulvenhout Retail Invest 2 met zetel te 2018 Antwerpen, Dendermondestraat 18, ondernemingsnummer 0535.599.554 RPR Antwerpen, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING  KENNISNAME VAN DE VERSLAGEN

Met éénparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan op 6 oktober 2014, en de BV CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, hier vertegenwoordigd door Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, opgemaakt op 6 oktober 2014, die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 657 juncto artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt:

"Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in Ulvenhout Retail Invest 2 Comm. VA, welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 657 juncto 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, ondergetekende, Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de gedane inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethode bedrijfseconomisch

verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt

met het aantal en de fractiewaarde, verhoogd met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen,

zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 1.200 volledig volgestorte aandelen van Ulvenhout Retail Invest 2

Comm. VA, zonder vermelding van een nominale waarde, die elk 1/5.184ste van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness

opinion" is.

Kortrijk, 6 oktober 2014

BV CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren

Commissaris

Vertegenwoordigd door

Nikolas Vandelanotte

Bedrijfsrevisor"

De aanwezige aandeelhouders erkennen immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en

er kennis van te hebben genomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

TWEEDE BESLISSING  KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vier miljoen driehonderdvierendertigduizend achthonderdvijftig euro (¬ 4.334.850,00) om het te brengen van negenhonderdvijftigduizend euro (E 950.000,00) op vijf miljoen tweehonderdvierentachtigduizend achthonderdvijftig euro (¬ 5.284.850,00).

De inbreng gebeurt als volgt;

-ten belope van tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) door inbreng in geld tegen de uitgifteprijs van duizend euro (E 1.000,00) per aandeel door bestaande aandeelhouders categorie A en B, waarbij tweehonderd (200) nieuwe aandelen categorie C zullen gecreëerd worden.

-ten belope van twee miljoen negenhonderdenvierduizend achthonderdvijftig euro (E 2.904.850,00) door inbreng in geld tegen de uitgifteprijs van duizend vijfentwintig euro (¬ 1.025,00) per aandeel, waarbij tweeduizend achthonderd vierendertig (2.834) nieuwe aandelen categorie D zullen gecreëerd worden.

-ten belope van een miljoen tweehonderddertigduizend euro (E 1.230.000,00) door inbreng in natura van het handelsgelijkvloers van het gebouw gelegen te leper, Grote Markt 4-6, waarbij duizend tweehonderd (1.200) nieuwe aandelen categorie D zullen gecreëerd worden, zonder vermelding van een nominale waarde, toegekend aan de heer NV Immocel voor 99%, hetzij 1.188 aandelen, aan de heer Bart Saelen voor 0,5%, hetzij 6 aandelen en aan mevrouw Ann-Christine Bouckaert voor 0,5%, hetzij 6 aandelen.

DERDE BESLISSING -- VOORKEURRECHT STORTING  INBRENG IN NATURA

VOORKEURRECHT

Alle huidige vennoten verklaren te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

INBRENG IN GELD - STORTING

De vennootschap stelt met éénparigheid van stemmen vast dat de inbrengen in geld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort werden op een bijzondere rekening met nummer BE95 0017 3478 2958 op naam van de vennootschap bij BNP PARIBAS FORTIS zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 8 oktober 2014, en dat de inbreng volledig werd volstort.

INBRENG IN NATURA

Het hierna beschreven onroerend goed wordt in de vennootschap ingebracht:

BESCHRIJVING VAN HET GOED.

STAD IEPER 1° afdeling

In een woon- en handelseigendom, gelegen Grote Markt 416, kadastraal bekend onder volgens titel en huidig kadaster bekend onder sectie G, nummer 63/K, met een oppervlakte van 844 m2:

het handelspand, gelegen in het hoofdgebouw, omvattende:

a)in privatieve en exclusieve eigendom : het handelsgelijkvloers bestaande uit:

- op de gelijkvloerse verdieping: inkom bank, kantoren bank, kantoren bank, kantoren bank, en bankkantoor; - op de tussenverdieping: traphal, bureau's bankkantoor en verhoging;

b}in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheiid: tweehonderd en elf l duizendsten (211 f .000sten) in de gemeenschappelijke delen van het gebouw, waaronder de grond;

het alles zoals afgebeeld in groene kleur op het plan, genaamd "#001: grondplan gelijkvloers", gehecht aan de basisakte van voormeld complex, verleden voor de ondergetekende notaris op heden, v66r deze, nog niet overgeschreven.

VIERDE BESLISSING  VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt met éénparigheid van stemmen vast en verzcekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijf miljoen tweehonderdvierentachtigduizend achthonderdvijftig euro (E 5.284.850,00).

VIJFDE BESLISSING  WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijf miljoen tweehonderdvierentachtigduizend achthonderdvijftig euro (E 5.284.850,00) en wordt vertegenwoordigd door vijfduizend honderdvierentachtig (5.184) aandelen, waarvan vierhonderd (400) aandelen categorie A 550 aandelen categorie B, 200 aandelen categorie C en 4.034 aandelen categorie D, allen zonder aanduiding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/5.184ste van het maatschappelijk kapitaal, waarbij de aandelen A toebehoren aan de beherende vennoten, terwijl de aandelen B, C en D toebehoren aan de stille vennoten.

ZESDE BESLISSING  COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZEVENDE BESLISSING  MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2013
ÿþM Mod W°rd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo

beho

aan

Belg

Staat.

Neergelegd ter griffie van. de Rechtbank van Koophandel te. Antwerpen

Op

SitSefer

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ULVENHOUT RETAIL INVEST 2

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : Dendermondestraat 18, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Luc Ghesquière te leper op 3 juni 2013, nog niet geregistreerd.

BLIJKT

Dat daarbij een commanditaire vennootschap op aandelen werd opgericht.

1° Oprichter:

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ULVENHOUT RETAIL MANAGEMENT met zetel te 2018 Antwerpen, Dendermondestraat 18 BTW BE 0534.855.822 RPR Antwerpen.

Opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op 30 mei 2013, en waarvan een uittreksel op 31 mei 2013 neergelegd werd ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Alhier vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder de Naamloze Vennootschap Ulvenhout Invest met zetel te 2018 Antwerpen, Dendermondestraat 18, BTW BE 0825644204 RPR Antwerpen, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer VERHEUST Thomas Marie

Xavier Michel (identiteitskaart nummer 590-8883560-35), wonende te 2018 Antwerpen, Dendermondestraat 18, hiertoe benoemd in voormelde oprichtingsakte.

2° - Rechtsvorm en naam.

De benaming van de hierbij opgerichte commanditaire vennootschap op aandelen luidt : "Ulvenhout Retail Invest 2"

3°  Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen, Dendermondestraat 18.

4°  Doel.

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming met derden, door zichzelf of door tussenkomst van elk ander fysisch of moreel persoon: alle onroerende en/of roerende verrichtingen, onverschillig welke en in het bijzonder de aankoop, de verkoop, de ruiling, de verhuring, de leasing, de uitbating, het beheer, de aanpassing, de verkaveling, de promotie en het productief maken van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen en van alle onroerende zakelijke rechten, alsook van alle roerende goederen in het bijzonder uitrustingen en installaties van gebouwen.

In het algemeen mag de vennootschap alleen of in deelname, door haar zelf of door of met derden, voor haar zelf of voor rekening van derden, alle soorten roerende, onroerende, commerciële, industriële of financiële verrichtingen doen, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband, in hoofd- of ondergeschikte orde met de voormelde doelstelling, of die van aard zijn haar bedrijvigheid uit te breiden,

De bedrijvigheid van de vennootschap kan zowel in het buitenland als in België uitgevoerd worden.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen toestaan aan en waarborgen stellen voor derden.

5°  Duur-overname van verbintenissen.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen van de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

De vennootschap neemt, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen over die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen

5 5, 5~D. 554

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

vanaf 1 februari 2013. Deze overname zal slechts uitwerking hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

6°  Kapitaal -. Maatschappelijk vermogen  Gestorte bedragen

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt negenhonderdvijftigduizend euro (¬ 950.000,00). Het is vertegenwoordigd door negenhonderdvijftig (950) aandelen op naam, waarvan vierhonderd (400) aandelen categorie A en vijfhonderdvijftig (550) aandelen categorie B, allen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder éénlnegenhonderdvijftigste (11950ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op deze kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven als volgt:

top 400 aandelen categorie A door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Ulvenhout Retail Management voornoemd

2, Op 550 aandelen categorie B door stille vennoten, die de aandelen waarop door hen werd ingeschreven volledig hebben volstort.

De aandelen waarop door de BVBA Ulvenhout Retail Management werd ingeschreven zijn volstort ten belope van één vierde, hetzij ten belope van 100.000 euro.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 juncto artikel 657 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer bij BNP PARIBAS FORTIS zoals blijkt uit het door voormelde financiële instelling op 3 juni 2013 afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd voorgelegd,

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zeshonderdvijftigduizend euro (¬ 650.000,00

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Ulvenhout Retail Management dient bijgevolg op eerste verzoek van de zaakvoerder van haar inbreng nog driehonderdduizend euro (¬ 300.000) vol te storten.

7° Bestuur en vertegenwoordiging -- Benoeming van zaakvoerder

De beherende vennoten zijn onbeperkt en hoofdelijk verantwoordelijk.

De stille vennoten verbinden slechts hun inbreng.

De beherende vennoten die aandelen bezitten, kunnen alle rechten uitoefenen aan deze aandelen verbonden, zoals de aandeelhouders-stille vennoten.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Ulvenhout Retail Management voornoemd met als vaste vertegenwoordiger de heer VERHEUST Thomas Marie Xavier Michel, geboren te Kortrijk op 23 september 1978, wonende te 2018 Antwerpen, Dendermandestraat 18, is beherend vennoot, onbeperkt en hoofdelijk verantwoordelijk, en statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

Het mandaat van de zaakvoerder is - tenzij door de algemene vergadering anders bepaald - bezoldigd en is in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten,

De zaakvoerders beschikken ieder afzonderlijk over de maatschappelijke handtekening en zij mogen er gebruik van maken en de vennootschap verbinden voor alle zaken be-horende tot het maatschappelijk doel,

Aan de zaakvoerder of in voorkomend geval het college van zaakvoerders wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de algemene vergadering belast met het toezicht op dat comité.

8° Maatschappelijk Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

9° Aanwending van de winst  wettelijke reserve.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, algemene onkosten, af-schrijvingen en provisies, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het vormen van het wet-telijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke re-serve één tiende van het kapitaal bereikt, maar zij moet wederom ingevoerd worden tot de gehele herstelling van de reserve, indien op een gegeven ogenblik en om welke reden ook van het reservefonds gebruik gemaakt werd.

Het saldo blijft ter beschikking van de algemene vergadering die over de bestemming ervan kan beslissen naar goeddunken.

Geen winstuitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of ingevolge de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

10° Jaarvergadering -- Buitengewone algemene vergadering,

leder jaar wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden de eerste zaterdag van de maand juni om twaalf uur in de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien deze vastgestelde dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

ledere zaakvoerder, evenals de eventuele commissaris(sen), zijn gerechtigd de algemene vergadering bijeen te roepen. Zij zijn verplicht deze bijeen te roepen wanneer de vennoten die één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen dit vorderen.

De bijeenroepingen voor elke algemene vergadering, worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van artikel 533 van het Wetboek van Vennootschappen.

11° Toelatingsvoorwaarden  uitoefening stemrecht

De algemene vergadering van de aandeelhouders heeft de meest uitgebreide bevoegd-held om de handelingen die de vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt het geheel van de aan-deelhouders. Zij is samengesteld uit alle eigenaars van aandelen die het recht hebben om te stemmen. De door de algemene vergadering op regelmatige wijze genomen be-sluiten zijn bindend voor aile vennoten met inbegrip van de afwezigen en degenen die tegenstemmen.

De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen en besluiten indien ten minste één A-aandeel en één B-aandeel vertegenwoordigd is. Indien op de eerste vergadering dit quorum niet bereikt wordt, kan een tweede vergadering met dezelfde agenda samengeroepen worden vijftien kalenderdagen na de eerste vergadering. Deze tweede vergadering mag geldig beraadslagen en besluiten ongeacht het aanwezigheidsquorum.

Handelingen die de belangen van de vennootschap ten opzichte van derden betreffen of die de statuten wijzigen alsook de handelingen die uitdrukkelijk zijn opgenomen in de aandeelhoudersovereenkomst, kunnen door de algemene vergadering niet verricht noch bekrachtigd worden dan met instemming van de zaakvoerder(s).

De algemene vergadering vertegenwoordigt de vennoten tegenover de zaakvoerder(s).

Elke eigenaar van aandelen kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoor-digen door een lasthebber.

Niemand mag een vennoot bij de algemene vergadering als lasthebber vertegen-woordigen die zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

De zaakvoerders kunnen de tekst van de volmachten vaststellen, en eisen dat deze ten laatste vijf vrije dagen vóór de algemene vergadering op de door de zaakvoerders aangeduide plaats worden neergelegd, leder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

10° Verdeling saldo na vereffening

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

11° Begin en afsluiting eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

samen hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte

" à

ti

Voorbehouden aan het Belgisch, Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/06/2015
ÿþ Mod Word l i. t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

21 MEI 2015't

afdeling ekilipen

II IIII I II II IIII llI I I I

*15077319*

Ondernemingsnr : 0535.599.554

Benaming

(voluit) : ULVENHOUT RETAIL INVEST 2

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : 2018 Antwerpen, Dendermondestraat 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

Uit een akte verleden voor ondergetekende geassocieerde notaris Annelles Ghesquière te leper op 29 april 2015, nog niet geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de commanditaire vennootschap op aandelen ULVENHOUT RETAIL INVEST 2 met zetel te 2018 Antwerpen, Dendermondestraat 18, ondernemingsnummer 0535.599.554 RPR Antwerpen afdeling Antwerpen, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING  KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met twee miljoen negenhonderdtweeënveertigduizend tweehonderdachtendertig euro zestig cent (¬ 2.942.238,60) om het te brengen van vijf miljoen tweehonderdvierentachtigduizend achthonderdvijftig euro (¬ 5.284.850,00) op acht miljoen tweehonderdzevenentwintigduizend achtentachtig euro zestig cent (¬ 8.227.088,60).

De inbreng gebeurt door inbreng in geld tegen de uitgifteprijs van duizend honderddrieënzestig euro veertig cent (¬ 1 163.40) per aandeel door bestaande vennoten, waarbij 2.529 nieuwe aandelen categorie E zullen gecreëerd worden.

TWEEDE BESLISSING -- VOORKEURRECHT -- STORTING

VOORKEURRECHT

Alle huidige vennoten verklaren te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

INBRENG IN GELD - STORTING

Alle intekenaars treden op als stille vennoot.

De vennootschap stelt met éénparigheid van stemmen vast dat de inbrengen in geld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort werden op een bijzondere rekening met nummer BE62 0017 5074 9461 op naam van de vennootschap bij BNP PARIBAS FORTIS zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 28 april 2015, en dat de inbreng volledig werd volstort.

DERDE BESLISSING  VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt met éénparigheid van stemmen vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op acht miljoen tweehonderdzevenentwintigduizend achtentachtig euro zestig cent (¬ 8.227.088,60) en dat er thans 7.713 aandelen zonder nominale waarde zijn waarvan 400 aandelen categorie A, 550 aandelen categorie B, 200 aandelen categorie C, 4.034 aandelen categorie D en 2.529 aandelen categorie E, allen zonder aanduiding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 117.713ste van het maatschappelijk kapitaal, waarbij de aandelen A toebehoren aan de beherende vennoten, terwijl de aandelen B, C, D en E toebehoren aan de stille vennoten.

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de huidige aandelen, behoudens hetgeen opgenomen in de statuten of de aandeelhoudersovereenkomst. De nieuwe aandelen zullen in de winsten delen vanaf het lopende boekjaar.

VIERDE BESLISSING  WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt acht miljoen tweehonderdzevenentwintigduizend achtentachtig euro zestig cent (¬ 8.227.088,60) en wordt vertegenwoordigd door zevenduizend zevenhonderddertien (7.713) aandelen, waarvan 400 aandelen categorie A, 550 aandelen categorie B, 200 aandelen categorie C, 4.034 aandelen categorie D en 2.529 aandelen categorie E allen zonder aanduiding van nominale waarde,, elk met Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

,Voor-

behouden

aan tiet

Belgisch

Staatsblad

een fractiewaarde van 117.713ste van het maatschappelijk kapitaal, waarbij de aandelen A toebehoren aan de beherende vennoten, terwijl de aandelen B, C, D en E toebehoren aan de stille vennoten.

VIJFDE BESLISSING  COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZESDE BESLISSING - MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uitte voeren,

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

Annelies Ghesquière,

Geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 08.06.2015 15160-0177-011
06/08/2015
ÿþ Mod Word 11,1

11 " In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0535.599.554

Benaming

(voluit) : ULVENHOUT RETAIL INVEST 2

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : 2018 Antwerpen, Dendermondestraat 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

Uit een akte verleden voor ondergetekende geassocieerde notaris Annelles Ghesquière te Ieper op 29 juni 2015, nog niet geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de commanditaire vennootschap op aandelen ULVENHOUT RETAIL INVEST 2 met zetel te 2018 Antwerpen, Dendermondestraat 18, ondememingsnummer 0535.599.554 RPR Antwerpen afdeling Antwerpen, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING  KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met twee miljoen vijfhonderddrieëntwintigduizend achthonderdvierennegentig euro tachtig cent (¬ 2.523.894,80) om het te brengen van acht miljoen tweehonderdzevenentwintigduizend achtentachtig euro zestig cent (¬ 8.227.088,60) op tien miljoen zevenhonderdvijftigduizend negenhonderddrieëntachtig euro veertig cent (¬ 10.750.983,40).

De inbreng gebeurt door inbreng in geld tegen de uitgifteprijs van duizend tweehonderdzevenenveertig euro zestig cent (¬ 1.247,60) per aandeel door bestaande vennoten, waarbij 2.023 nieuwe aandelen categorie F zullen gecreëerd worden..

TWEEDE BESLISSING  VOORKEURRECHT  STORTING

VOORKEURRECHT

Alle huidige vennoten, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

INBRENG IN GELD - STORTING

Alle intekenaars treden op als stille vennoot.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de BNP PARIBAS FORTIS te Brussel zoals blijkt uit het door voormelde financiële instelling op 26 juni 2015 afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd voorgelegd.

Mevrouw Devos Antoinette Georgette, geboren te leper op 10 april 1943, (rijksregister nummer 43.04.10302.38), wonende te 8904 leper (Boezinge), Steenstraat 37, dient op eerste verzoek van de zaakvoerder van haar inbreng nog honderdnegenenveertigduizend zeshonderdzestien euro (¬ 149.616,00) vol te storten. Mevrouw Neudt Gudrun Mieke lvonne, geboren te Poperinge op 26 april 1971, (rijksregister nummer 71.04.26370.78), wonende te 8647 Lo-Reninge, Burgweg 40, enerzijds en de heer Decupere Hendrik Joseph Cornelius, geboren te leper op 23 september 1963, (rijksregister nummer 63.09.23-433.69), wonende te 8902 leper (Hollebeke), Schachteweidestraat 45, anderzijds dienen op eerste verzoek van de zaakvoerder van hun inbreng elk nog vijfenzeventigduizend vijfenvijftig euro zestig cent (¬ 75.055,60) vol te storten. De heer Bauwens Albert (gezegd Bert) François Pascal, geboren te Gent op 27 oktober 1962, (rijksregister nummer 62,10.27-023.54), wonende te 9030 Gent (Mariakerke), Jupiterstraat 17, dient op eerste verzoek van de zaakvoerder van zijn inbreng nog vijfenzeventigduizend zevenhonderdeenennegentig euro zeventig cent (¬ 75.791,70) vol te storten.

DERDE BESLISSING  VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt met éénparigheid van stemmen vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tien miljoen zevenhonderdvijftigduizend negenhonderddrieëntachtig euro veertig cent (¬ 10.750.983,40) en dat er thans negenduizend zevenhonderdzesendertig (9.736) aandelen zonder nominale waarde zijn waarvan 400 aandelen categorie A, 550 aandelen categorie B, 200 aandelen categorie C, 4.034 aandelen categorie D, 2.529 aandelen categorie E en 2.023 aandelen Categorie F, allen zonder aanduiding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/9.736ste van het maatschappelijk kapitaal, waarbij de aandelen A toebehoren aan de beherende vennoten, terwijl de aandelen B, C, D, E en F toebehoren aan de stille vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

Voor behouda

aan he

Belgisc Staatsbl

ll3880*





Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 4 JULI 2015

afdeling Ange@

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

abn het

Belgisch *Staatsblad

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de huidige aandelen, behoudens hetgeen opgenomen in de statuten of de aandeelhoudersovereenkomst. De nieuwe aandelen zullen In de winsten delen vanaf het lopende boekjaar.

VIERDE BESLISSING  WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tien miljoen zevenhonderdvijftigduizend negenhonderddrieëntachtig euro veertig cent (¬ 10.750.983,40) en wordt vertegenwoordigd door negenduizend zevenhonderdzesendertig (9.736) aandelen, waarvan 400 aandelen categorie A, 550 aandelen categorie B, 200 aandelen categorie C, 4.034 aandelen categorie D, 2.529 aandelen categorie E en 2.023 aandelen categorie F, allen zonder aanduiding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 119.736ste van het maatschappelijk kapitaal, waarbij de aandelen A toebehoren aan de beherende vennoten, terwijl de aandelen B, C, D, E en F toebehoren aan de stille vennoten.

VIJFDE BIESLISSING COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZESDE BESLISSING  MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

Annelies Ghesquière,

Geassocieerd notaris,

in+ " iká ;:' -~..r, _" '

i," fi i w. ;i , _, ;

ri 411



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 15.06.2016 16185-0571-019

Coordonnées
ULVENHOUT RETAIL INVEST FUND

Adresse
DENDERMONDESTRAAT 18 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande