ULVENHOUT VASTGOED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ULVENHOUT VASTGOED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.458.203

Publication

16/07/2013
ÿþ Mol word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc I

behc

aar

Bel

Staal

i



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

05 JULI 2013

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ULVENHOUT VASTGOED (verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Plantinkaai 6 - 2000 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

HOOFDSTUK i - BENAMING, ZETEL, DUUR

Art. 1 Naam en zetel

De vennootschap is een vennootschap onder firma, met als naam ULVENHOUT VASTGOED.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Plantinkaai 6, 2000 Antwerpen.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad, zonder dat hiertoe een statutenwijziging vereist is, door een beslissing van de zaakvoerder.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Art. 2 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden. De bepalingen van artikel 39, 3°-5° W. Venn. betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

HOOFDSTUK II - DOEL

Art. 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel: de bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerende goederen, schatten en evalueren van " onroerende goederen, beheer van onroerende goederen, beheer van residentiële en niet-residentiële gebouwen, het verlenen in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan het beheerwordt waargenomen (residentiële en niet-residentiële gebouwen), het innen van de huur (residentiële en niet-residentiële gebouwen), beheer van overig onroerend goed.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële of financiële verrichtingen, roerende zowel als onroerende, voor eigen rekening of voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doet verband houden of welke van aard zijn de uitbreidingof de verwezenlijking ervanmogelijk te maken of te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag zich interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of anderszins, in bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in verband staat met het hare. Zij kan de functies van lasthebber, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen,

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in voordeel van derden, Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Staatsblad -1610'7/20L1- Annexes du Moniteur belge

0536.458.2Ob

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met meerderheid van drie /vierde van de stemmen.

HOOFDSTUK III - VENNOTEN, KAPITAAL EN AANDELEN

Art, 4 Vennoten

De vennoten zijn:

1.Van Koeckhoven Jacqueline , geboren te Merksem op 30.05.1962, wonende te 2110 Wijnegem

Marktplein,16/B1.

2.Dewulf Wouter , geboren te Kortrijk op 8,2170 , wonende te Spaans Fort 16, 9180 Verrebroek 3.Verheust Thomas, geboren te Kortrijk op 23/9/78 , wonende te Dendermondestraat 18, 2018 Antwerpen

Zij zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden.

Art. 5 Kapitaal en aandelen

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 5000 euro. Het kapitaal is vertegenwoordigd door honderd aandelen elk met een fractiewaarde van één honderdste van het kapitaal. Kapitaal is als volgt ingebracht met bijhorende verdeling van de aandelen:

1.Van Koeckhoven Jacqueline : drieduizend eurozestig aandelen

2.Dewulf Wouter duizend euro twintig aandelen

3.Verheust Thomas duizend euro twintig aandelen

Art.6 Overdracht van aandelen

Een deelneming mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met eenparig akkoord van alle vennoten. De andere vennoten hebben steeds een voorkooprecht op de over te dragen aandelen.

HOOFDSTUK IV - BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Art. 7 Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die al dan niet vennoot dienen te zijn van

de vennootschap. Tot zaakvoerder(s) wordt(en) voor onbepaalde duur benoemd:

1.Van Koeckhoven Jacqueline

2.Dewulf Wouter

3.Verheust Thomas

Hijlzij verklaart (verklaren) zijn/haar opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hijlzijniet werd(en)

getroffen door enige maatregel die zich hiertegen zou verzetten. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd,

tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoerder moet bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

Art. 8 Bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te ven'ichMen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Uitzondering wordt gemaakt voor die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte, behalve in iie volgende gevallen waar ze met minstens 2 dienen op te treden : aangaan en toestaan van kredieten en leningen, afsluiten van huurcontracten en alle contracten van lange duur, aankoop of verkoop van onroerend goed, het in pand of in hypotheek geven van haar goederen of haar handelszaak voor zichzelf of voor derden.

De zaakvoerder kan ook gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, Hij mag enkel bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen toekennen.

HOOFDSTUK V - TOEZICHT

Art. 9 Controle

Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de verrichtingen van de vennootschap, Dit houdt in dat hij inzage mag nemen in al de boeken, de briefwisseling, de processen-verbaal en algemeen in al de geschriften van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK VI - ALGEMENE VERGADERING

Art. 10 Bljeenroeping en agenda

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de eerste maandag van de maand mei om 16 uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De vergadering zal op de eerst-ivolgende werkdag gehou-Iden worden, indien die dag een wettelijke feestdag is.

De agenda van de jaarvergadering omvat minstens: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerder(s).

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadsla-Igen en te besluiten.

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief en wordt toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering. Indien meer dan 2 zaakvoerders dienen er minsten twee zaakvoerders de uitnodiging te ondertekenen.

Art. 11 Besluitvorming

Er wordt gestemd per aandeel, waarbij elk aandeel recht geeft op één stem.

Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de

besluiten genomen bij meerderheid van drie /vierde van de stemmen. Bij wijziging van de statuten of in geval

van ontbinding is de meerderheid van drie /vierde van de stemmen vereist.

HOOFDSTUK VII - BOEKJAAR, JAARREKENING

Art. 12 Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot eénendertig december van ieder jaar. In

afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum oprichting en eindigt het op 31/12/2014.

Art. 13 Jaarrekening

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering met meerderheid van drie lvierde van de stemmen welke bestemming er gegeven zal worden aan het resultaat.

HOOFDSTUK VIII - ONTBINDING EN VEREFFENING

Art, 14 Ontbinding

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met meerderheid van drie /vierde van de stemmen. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met meerderheid van drie /vierde van stemmen anders besluit.

Het nettovermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten é rato van het aantal aandelen.

Art. 15 Overlijden van een vennoot

in geval van overlijden van een vennoot zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in het voorkomende geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien" van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde. Ongeacht het voormelde zal de vennootschap steeds van rechtswege ontbonden zijn indien erop een bepaald ogenblik minder dan twee vennoten zijn.

HOOFDSTUK IX  ALGEMENE BEPALINGEN

Art.16 Gemeen recht

Alles wat niet voorzien in is in onderhavige statuten , wordt geregeld door het wetboek vennootschapsrecht. De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van een artikel van de onderhavige statuten, zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen aantasten.

Opgemaakt te Antwerpen op 1/7/2013 in 5 exemplaren waarvan ieder vennoot erkend een exemplaar te hebben ontvangen. De overig exemplaren zijn bestemd voor administratieve doeleinden.

Voor

betioudeh

aan het

Belgisch

Staatsblad

Van Koeckhoven Jacqueline Dewulf Wouter Verheust Thomas

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/02/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagers bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

j

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoude

aan het

Belgisci

Staatsbh

Ilitelnillif

Y



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 9 FEO. 2015

Griffie

afdeling Antwerpen

I

Ondernemingsnr : 0536.458.203

Benaming (voluit) : Ulvenhout Vastgoed

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel (volledig adres) ; Plantinkaai 6 - 2000 Antwerpen

Onderwerp(en) akte : wijziging doel-kapitaalsverhoging-beslissing al dan niet af te zien van het voorkeurrecht der bestaande aandeelhouders  omvorming van de vennootschap in BVBA  ontslag, kwijting en décharge aan het bestuursorgaan  benoeming zaakvoerders- verpIaatsing maatschappelijke zetel en creëren bijhuizen.

Het blijkt uit een akte verleden op 27 januari 2015 dat voor mij, Dirk STOOP, notaris te Antwerpen (Linkeroever), optredende voor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid Notaris Dirk Stoop, met zetel te 2050 Antwerpen (Linkeroever), ingeschreven In de Kruispuntbank te Antwerpen onder nummer 0899.286.109, BTW-nummer BE 0899286.109, in mijn kantoor te Antwerpen (Linkeroever), Blancefloer-laan 101, Is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap onder firma ULVENHOUT VASTGOED , met zetel te 2000 Antwerpen, Plantinkaai 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0536.458.203 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0536.458.203, opgericht bij onderhandse akte van een juli tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad onder nummer 2013-07-1610109899. Toelichting door de voorzitter :

A. Dat deze vergadering werd bijeengeroepen met de volgende agenda :

I. Wijziging van het doel  kennisname van het verslag van het bestuursorgaan

Il. Kapitaalsverhoging

a-Verhoging van het kapitaal met eenendertig duizend euro, door het te brengen van vijfduizend euro op zesendertig

duizend euro, door het bijmaken van tweehonderd zestig nieuwe aandelen met zelfde waarde als de bestaande.

b-Beslissing omtrent eventuele uitgiftepremie

c-Beslissing al dan niet af te zien van het voorkeurrecht der bestaande aandeelhouders

d. Vaststelling dat de kapitaalsverhoging werd verwezenlijkt

111. Verslag van het bestuursorgaan ter verantwoording van het voorstel tot omvorming van de Vennootschap onder firma in

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Toelichting bij de staat van actief en passief afgesloten op

eenendertig oktober tweeduizend veertien.

IV, kennisname van het verslag over voormelde staat van actief en passief door André Clybouw bedrijfsrevisor

a .omvorming van de vennootschap in een Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en vaststelling der

statuten

b. ontslag, kwijting en decharge aan het bestuursorgaan

c. benoeming van zaakvoerders

V. verplaatsing maatschappelijke zetel en creëren van bijhuizen

B. Dat de honderd aandelen, hetzij geheel het maatschappelijk kapitaal, op deze vergadering vertegenwoordigd zijn en dat er derhalve geen rechtvaardiging omtrent de bijeenroeping vereist is.

C. dat aan de vennoten en het bestuursorgaan tijdig conform het Wetboek van Vennootschappen de te bezorgen stukken werden verzonden of afgeleverd.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat zij geldig is samengesteld en bevoegd is om over de agenda te beraadslagen.

Beraadslaging ,n besluiten :De vergadering neemt na beraadslaging de volgende beslissingen :

EERSTE BESLISSING wijziging doel

De vergadering neemt kennis van het voorstel om het doel van de vennootschap te wijzigen, De voorzitter doet opmerken dat voldaan werd aan de bepalingen van artikel 287 Wetboek van Vennootschappen

Een staat van actief en passief opgemaakt op 31/10/2014 wordt aan ondergetekende notaris voorgelegd. De voorzitter verklaart dat de vennootschap geen commissaris diende aan te stelen. Na voorlezing en toelichting van het verslag van het bestuursorgaan beslist de vergadering het doel te wijzigen en keurt de nieuwe tekst goed zoals die verder in de nieuwe statuten zal worden opgenomen.

Het doel wordt gewijzigd zoals vermeld in de nagemelde nieuwe statuten van de BVBA Ulvenhout vastgoed onder arrtikel 4 doel..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist over te gaan tot een verhoging van het kapitaal met éénendertïg duizend euro, door het te brengen

van vijfduizend euro op zesendertig duizend euro.

De kapitaalsverhoging zal plaatsvinden door het bijmaken van tweehonderd zestig nieuwe aandelen met zelfde waarde als

de bestaande.

De vergadering besluit op basis van de meest recente boekhoudkundige stukken, geen agio te storten.

Na rondvraag verklaren de aanwezige aandeelhouders, deel te nemen aan de kapitaalsverhoging.

a. de heer Dewulf, voornoemd, verklaart in te tekenen op honderd dertig aandelen. Ter volstorting van de aandelen waarop hij intekende deponeerde hij de som van vijftienduizend vijfhonderd euro op de

nagemelde rekening 130

b. de heer Verheust, voornoemd, verklaart in te tekenen op honderd dertig aandelen. Ter volstorting van de aandelen waarop hij intekende deponeerde hij de som van vijftienduizend vijfhonderd euro op de

nagemelde rekening 130

totaal ; tweehonderd zestig aandelen 260

Op het bijzondere rekeningnummer BE02 6451 0409 1240 bij Bank van Breda op naam van de vennootschap staat aldus

eenendertig duizend euro ter beschikking.

Het bankattest inzake zal door mij, notaris bewaard worden.

Deze sommen staan vanaf heden ter beschikking van de vennootschap.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dal het maatschappelijk kapitaal thans zesendertig

duizend euro bedraagt, vertegenwoordigd door 360 aandelen.

DERDE BESLISSING :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt thans (na de laatste verrichting) zesendertig duizend euro, verdeeld in 360

aandelen met fractiewaarde.

De vergadering neemt na beraadslaging, volgende besluiten:

a. de voorzitter wordt eenparig vrijgesteld van voorlezing van het verslag van bestuursorgaan van de vennootschap ter rechtvaardiging van de voorgestelde omvorming, de staat van actief en passief en van het verslag opgemaakt door Clybouw bedrijfsrevisoren.

Elke aandeelhouder erkent binnen de voorgeschreven termijn een exemplaar te hebben ontvangen van deze documenten kennis te hebben. Het besluit van het verslag van André Clybouw bedrijfsrevisor luidt:

"BESLUIT In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij de activa en passiva bestanddelen, zoals samengevat in de boekhoudkundige staat afgesloten per 31 oktober 2014 van de V.O.F. Ulvenhout Vastgoed aan een controle onderworpen overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 oktober 2014, die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-passief volgens deze staat van 24.720,03 EUR is 30.920, 03 EUR kleiner dan het minimum te volstorten kapitaal vereist voor de oprichting van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met meer dan één vennoot. Op straffe van aansprakelijkheid van de zaakvoerders en de vennoten, kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit. Antwerpen, 22 december 2014 Clybouw Bedrijfsrevisoren Burg. BVBA Vertegenwoordigd door André Clybouw Zaakvoerder".

Een exemplaar van deze verslagen en staat zal op de griffie van de bevoegde rechtbank worden gedeponeerd.

b. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de Vennootschap Ulvenhout vastgoed om te zetten in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met benaming Ulvenhout Vastgoed, met ingang van heden. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Ulvenhout Vastgoed zal de voortzetting van de gelijknamige Vennootschap Onder Firma zijn, met dien verstande dat onder voorbehoud van de andere beslissingen genomen door de huidige vergadering door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap blijft ongewijzigd. De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per eenendertig oktober tweeduizend veertien.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, in het bijzonder wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de vennootschap onder de vorm welke zij thans aanneemt.

De aandelen van de vennootschap zijn op naam zijn. Elk bestaand aandeel zal worden omgeruild voor een nieuw aandeel, waarvan melding zal worden gemaakt in het aandelenregister van de vennootschap.

Als gevolg van deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de Vennootschap omgezet in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

c. Daarnaast worden nog een aantal beslissingen genomen, waarvan de weerslag tot uiting komt in de nieuwe tekst van de statuten. ln de tekst der statuten worden ook de wijzigingen welke voortvloeien uit de andere beslissingen van de algemene vergadering geïntegreerd. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, de statuten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid goed te keuren. Deze statuten luiden als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

STATUTEN

Artikel 1. De vennootschap heeft de juridische vorm van een besloten vennootschap reet beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam Ulvenhout Vastgoed.

Artikel 2. De zetel is gevestigd binnen het Vlaams Gewest of het Brussels Hoofdstedelijk gewest.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) naar om het even welke andere plaats binnen voornoemd territorium overgebracht worden, mits vervulling van de formaliteiten en handelingen die daartoe nodig zijn (in binnen- en buitenland).

De vennootschap mag administratieve zetels, bijhuizen, verkoopkantoren of agentschappen vestigen, waar ook in binnen-en buitenland.

Artikel 3. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf de datum van oprichting.

Artikel 4. De vennootschap heeft tot doel:

-De bemiddeling bij de aan- en verkoop en verhuring van alle roerende en onroerende goederen en handelszaken, in het bijzonder bij de verhuring en de aan- en verkoop van onroerende goederen;

-het aan- en verkopen van eigen onroerend goed

-het valoriseren, verkavelen, opsplitsen, samenvoegen, renoveren en verbeteren van alle onroerende goederen, met het oog op enerzijds de uitbouw van een eigen patrimonium en anderzijds met het oog op de verkoop ervan;

-het optreden als makelaar en tussenpersoon in de breedste zin bij de verkoop en verhuring van zakelijke rechten op onroerende goederen in België en het buitenland;

-beheer van onroerende goederen, residentiële en niet-residentiële gebouwen: het verlenen in opdracht van eigenaar of mede-eigenaars van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan het beheer wordt waargenomen en het innen van huur in opdracht van de eigenaar

-Het leveren van diensten als syndicus en rentmeester in de meest ruime zin van het woord

Zij mag tevens alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks In verband staan met haar doet.

Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap In onderaanneming laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

Zij mag deze handelingen verrichten voor eigen rekening en/of in eigen naam en/of voor rekening van derden.

Zij mag optreden als vereffenaar, zaakvoerder of bestuurder van vennootschappen.

De vennootschap kan zowel in België ais in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en uitbreiding van haar maatschappelijk doel of de maatschappelijke bedrijvigheid kunnen vergemakkelijken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel met het hare gelijk, gelijkaardig of verwant is of waarvan het doel rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen aan de verwezenlijking van haar eigen doel, en aldus door inbreng (van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk kapitaal), fusie, onderschrijven of op elke andere wijze deelnemen in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij mag zich met deze versmelten en inbreng doen van het geheel of een gedeelte van haar vermogen.

De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in. De vennootschap mag zich borg stellen voor andere vennootschappen of ondernemingen die een zelfde of aanverwant doel nastreven, zo deze zekerheidsstelling niet bedoeld is om de verwerving door derde(n) van aandelen van deze vennootschap mogelijk te maken.

In zoverre de wet dit niet verbiedt, om welke reden ook, mag de vennootschap zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen in het voordeel van fysische personen of rechtspersonen, welke omwille van hun betrokkenheid met het bestuur, hun aandeelhouderschap of hun langdurige contractuele verhouding reet de vennootschap reet deze laatste een band hebben. Dergelijke zekerheid kan alleen verschaft worden voor verbintenissen welke dergelijke personen aangaan of aangegaan zijn ten overstaan van een rechtspersoon of instelling gecontroleerd door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten -FSMA., en in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap

Artikel 5. Het ingeschreven maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zesendertig duizend euro (36.000,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door driehonderd zestig (360) aandelen, met fractiewaarde. Alle aandelen werden bij de oprichting van de vennootschap volledig onderschreven.

Artikel 6. In de zetel der vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel 7. De erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot, een vennoot of zaakvoerder zullen, om welke redenen ook, nooit gerechtigd zijn de zegels te doen leggen op de papieren of de documenten van de vennootschap, noch inventaris te doen opmaken van de maatschappelijke goederen en waarden, noch deling of veiling eisen.

Voor de uitoefening van hun rechten hebben zij zich te houden aan de gewone jaarlijkse inventaris en de regelmatig genomen beslissingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 8. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders, al dan niet vennoten, die door de vennoten zonder beperking van duur benoemd zijn in de akte van oprichting, worden enkel geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap indien hun benoeming gebeurde binnen de strikte tekst van de statuten; enkel in die omstandigheden kan hun opdracht slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

In geval van overlijden van een zaakvoerder of wanneer een zaakvoerder voor langer dan één maand in de feitelijke onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen zal, tot deze feitelijke onmogelijkheid ophoudt of tot door de algemene vergadering in zijn vervanging is voorzien, als plaatsvervangend zaakvoerder optreden de oudste onder de vennoten die zelf geen zaakvoerder zijn, of bij gebreke hieraan de echtgenoot(-ote) van gezegde zaakvoerder, of nog bij gebreke daaraan de lasthebber aangewezen door zijn rechtverkrijgenden, als hoger gezegd bij de lidmaatschapsrechten. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten, die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen die door dwingende bepalingen van de wet worden voorbehouden aan de bevoegdheid van de algemene vergadering, en in zoverre bij beslissing van de algemene vergadering deze bevoegdheden niet beperkt werden.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap tegenover derden en eveneens in rechte, als eiser of verweerder.

De zaakvoerder(s) moeten alle zorg besteden aan de bedrijvigheid en belangen der vennootschap.

Wanneer een zaakvoerder geen enige vennoot is mag hij.niet optreden bij een verrichting waar hij een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, rechtstreeks of zijdelings. indien er andere zaakvoerders in functie zijn kunnen zij optreden; indien niet dient de zaakvoerder een bijzondere algemene vergadering bijeen te roepen,

De zaakvoerder(s) hebben recht op vertegenwoordigings-, reis- en verblijfkosten door hen gemaakt in de uitoefening van hun mandaat.

Het mandaat van zaakvoerder is in principe onbezoldigd. Nochtans kan een vaste of veranderlijke bezoldiging of vergoeding voor de toekomst worden toegekend door de algemene vergadering.

Artikel 9. De zaakvoerder(s) samen kunnen aan één of meer personen, al dan niet vennoten, onder hun eigen verantwoordelijkheid, bijzondere volmachten verlenen voor bepaalde rechtshandelingen of voor een bepaalde categorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen.

Bij de rechtshandelingen moet hun handtekening onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van de hoedanigheid waarin zij optreden.

Artikel 10, Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks worden gehouden op de eerste maandag van de maand mei om zestien uur. Indien deze dag een feestdag mocht zijn, zal de gewone algemene vergadering uitgesteld worden tot de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen

De algemene vergadering mag in bijzondere zitting bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s) of de commisaris(sen) wanneer dergelijk orgaan van de vennootschap in functie is; zij moet bijeengeroepen worden op aanvraag van vennoten die tezamen minstens éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In deze gevallen geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na aanvraag.

In zoverre de wet dit vereist, geschiedt de oproeping tot de algemene vergadering bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, de dag en het uur van de vergadering, de plaats van de vergadering indien die niet is op de zetel van de vennootschap, en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele commissarissen, alsook aan alle andere personen, die er op gerechtigd zijn en er om verzoeken.

Artikel 11. De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel, of op een andere plaats, op voorwaarde dat deze plaats nauwkeurig wordt aangegeven in de bijeenroepingen, Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, mits deze zelf vennoot is, en mits overhandiging van de volmacht aan de zaakvoerder(s), uiterlijk acht en veertig uur voor de vergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Ingeval de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat, oefent hij de bevoegdheden van de algemene vergadering uit zonder dat hij deze kan delegeren.

De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris(sen) geeft(geven) antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zo ver de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap. Onder voorbehoud van toepassing van andersluidende dwingende bepalingen van het wetboek van Vennootschappen, heeft elk aandeel recht op één stem.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen ingeschreven op naam van een persoon gehuwd onder een stelsel dat een gemeenschappelijk vermogen omvat, komt uitsluitend toe aan de persoon op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

ongeacht of deze aandelen behoren tot zijn persoonlijk vermogen dan wel tot het gemeenschappelijk vermogen dat tussen de beide echtgenoten bestaat.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. Indien aandelen toebehoren aan enerzijds naakte eigenaars en anderzijds vruchtgebruikers, zal het de vruchtgebruiker (of de door de vruchtgebruikers aangewezen persoon) zijn die de rechten uitoefent.

Behalve wanneer de wet dwingend anders oplegt, worden de beslissingen in het algemeen genomen bij volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen, wat ook het aantal aandelen is dat op de vergadering is vertegenwoordigd; bij staking van stemmen wordt het voorstel aangezien als verworpen.

Artikel 12. De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht die te zijn van de statutaire algemene vergadering, op voorwaarde dat de door alle vennoten ondertekende schriftelijke beslissing ten laatste vijftien dagen voor de statutaire datum de vennootschap heeft bereikt, De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing ten laatste vijftien dagen voor de datum van de statutaire algemene vergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt. Indien de laatste schriftelijke beslissing niet binnen die termijn is toegekomen, moeten de zaakvoerders onverwijld de algemene vergadering bijeenroepen.

Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend. De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door aile zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige beslissing te komen, dan wel voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gevraagd.

Net toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen v66r een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Artikel 13. Het maatschappelijk boekjaar neemt aanvang op één januari en eindigt op éénendertig december daarna, Op de laatste dag van elk boekjaar wordt door het bestuur de inventaris en de jaarrekeningen opgemaakt.

De zaakvoerder(s) stellen, wanneer wettelijk vereist, bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Indien geen jaarverslag wordt opgemaakt, zal betreffende alle situaties waarin een tegenstrijdigheid van belangen bestond tussen de vennootschap en een zaakvoerder worden gehandeld ais in het wetboek van Vennootschappen bepaald,

Artikel 14. Het batig saldo van de resultatenrekening, vormt de netto winst.

Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer vereist wanneer liet reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo van de netto winst. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 15. Ingeval van ontbinding, om elke oorzaak en op welk ogenblik ook, zal de vereffening gebeuren door de zaakvoerder(s) dan in functie, tenzij de algemene vergadering uitdrukkelijk één of meer vereffenaars aanstelt. Zij bepaalt dan tevens hun bevoegdheden en vergoeding evenals tezamen de wijze van vereffening van de vennootschap. De vereffenaars zullen, tenzij uitdrukkelijke andersluidende beslissing van de algemene vergadering, de meest uitgebreide bevoegdheden hebben, inbegrepen de bevoegdheden als bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

De eerste gelden voortkomend van de vereffening zullen voor alles aangewend worden tot delging van het passief en van de lasten van de vennootschap tegenover derden.

Na verwezenlijking van het actief en aanzuivering van het passief zal het batig saldo aangewend worden tot de terugbetaling aan de vennoten van het afbetaald bedrag van de aandelen.

Wat daarna beschikbaar blijft zal verdeeld warden onder de vennoten in verhouding met hun aantal aandelen.

Artikel 16. Voor de uitvoering van deze statuten zal elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of gevolmachtigde van de vennootschap, die niet in België gedomicilieerd is en geen woonstkeuze in België heeft gedaan, geacht worden woonstkeuze gedaan te hebben op het adres van de maatschappelijke zetel, waar alle mededelingen, dagvaardingen, aanmaningen en betekeningen hem geldig kunnen gericht worden.

Artikel 17. Voor alle punten niet uitdrukkelijk in deze voorzien wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen."

Luik B - Vervnla

VIERDE BESLISSING

Ontslag zaakvoerders

a.De vergadering bevestigt het nog niet gepubliceerde ontslag per 30 juni 2014 op haar verzoek verleend aan

mevrouw Van Koeckhoven voornoemd als zaakvoerder.

De vergadering verleent met ingang vanaf heden ontslag op hun verzoek aan in hun hoedanigheid van

zaakvoerder van de Vennootschap Onder Firma ülvenhout Vastgoed aan de heren Dewulf en Verheust. Aan de

zaakvoerders wordt kwijting en decharge verleend over het gevoerde bestuur tot het ontslag.

b. Tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap worden benoemd voor een onbepaalde termijn: de heren Dewulf en

Verheust voornoemd en mevrouw Isabelle De Ro , rijksregisternummer 701017-052-08 en dat met ingang van heden

Zij verklaren niet getroffen te zijn door een maatregel die zich verzet tegen de uitoefening van een bestuursmandaat in een

vennootschap.

De bestuursmandaten zullen behoudens andersluidende beslissing onbezoldigd waargenomen warden. De toegekende

functies worden door de aanwezige mandatarissen aanvaard zo in eigen naam als in naam van de anderen voor wie zij

zich sterkmaken; zij verklaren dat geen onder hen getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet.

VIJFDE BESLISSING

De zetel wordt met ingang van heden verplaatst naar: 2018 Antwerpen, Dendermondestraat 18

De vergadering beslist nog tot het creëren van volgende bijhuizen;

Koningsstraat 39 3970 Leopoldsburg en Marktplein 16/1 2110 Wijnegem

Al de voormelde beslissingen werden ieder afzonderlijk genomen niet eenparigheid van stemmen.

Vermits de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering opgeheven om elf uur dertig

Voor ontledend uittreksel, (get) notaris Dirk Stoop

-mede neergelegd afschrift , verslag bedrijfsrevisor, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

M

" Voorbehouden aan aan het Belgisch Staatsblad

V

08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.05.2015, NGL 29.05.2015 15142-0564-014
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 13.07.2016 16320-0227-014

Coordonnées
ULVENHOUT VASTGOED

Adresse
DENDERMONDESTRAAT 18 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande