UNDER-COVER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : UNDER-COVER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.488.139

Publication

19/05/2014
ÿþMod 11.1

941- ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte _

Neergelegd ter griffie var? 1

RECHTBANK VAN KOO PRAME', l

0 l MEI 2014

ANTWERPEN afdeling Tù.t1BEIOUT

De Griffier

Griffie

1111.1111J114~~1iunu~a96 'iM~

Ondernemingsnr :0876 488 139

Benaming (voluit) :UNDER-COVER

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel :2440 Geel, Antwerpseweg 88.

(volledig adres)

KAPITAALVERUOGING DOOR INBRENG IN NATURA - AANPASSING VAN DE STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Anne Cartuyvels te Antwerpen op 20 maart 2014 "Geregistreerd drie bladen twee renvooien te Antwerpen, elfde kantoor der registratie op 28 mrt 2014 boek 299 blad 14 vak 19 ontvangen vijftig euro.De eerstaanwezend inspecteur(getekend) Katrien Brys a/i" dat is samengekomen :

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Under-Cover, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2440 Geel, Antwerpsesteenweg 88. Beraadslaging - Beslissingen

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

Eerste beslissing - Kapitaalverhoging door inbreng in natura

a) Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

- het verslag opgesteld door Jan Derick, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerders aangesteld.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam van een kapitaalverhoging door inbreng in natura en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

- het verslag opgesteld door de zaakvoerders overeenkomstig artikel 602 van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, hierbij aangehecht blijven, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

b) Beslissing tot Kapitaalverhoging

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met driehonderd dertien duizend vijfhonderd achtenveertig euro negenendertig cent (E 313.548,39), te verhogen om het van drieënnegentigduizend zeshonderd euro (e 93.600,00) op vierhonderd zeven duizend honderd achtenveertig euro negenendertig cent (e 407.148,39)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

vexes u Moniteur bi

Luik B - vervolg

te brengen door inbreng van een vaststaande, zekere en schuldvordering die 1. De heer ROTTIERS Alex Willy Margareta, Wilrijk op 15 januari 1966, nationaal nummer 66.01.15 221-43, 2460 (asterlee, Olmenlaan 11, opeisbare geboren te wonende te

2. De heer WEYERS Tom, geboren te Herentals op 25 mei 1970, nummer 70,05,25 285-82, wonende te 2280 Grobbendonk, Meerbergen 5 nationaal

hebben lastens de vennootschap, en dit ten belope van driehonderd dertien duizend vijfhonderd achtenveertig euro negenendertig cent (e 313.548,39). Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van vierhonderd dertig (430) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrengers toegekend als volgt:

- aan de heer Rottiers Alex, voormeld: 215 aandelen;

- aan de heer Weyers Tom, voormeld: 215 aandelen.

c) Verwezenlijking van de inbreng

De heer Rottiers Alex en de beer Weyers Tom, beiden voormeld, verklaren hun schuldvordering ten belope van driehonderd dertien duizend vijfhonderd achtenveertig euro negenendertig cent (¬ 313.548,39) in deze vennootschap in te brengen, nadat zij hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

d) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de

kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op vierhonderd zeven duizend honderd achtenveertig euro negenendertig cent (e 407.148,39) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door zeshonderd zestien (616) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

Tweede beslissing. Wijziging van het artikel 5 van de statuten

overeenkomstig de genomen besluiten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om het artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd zeven duizend honderd achtenveertig euro negenendertig cent (¬ 407.148,39)

Het wordt vertegenwoordigd door zeshonderd zestien aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/zeshonderd zestiende van het kapitaal vertegenwoordigen."

Derde beslissing. Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerders

De vergadering verleent de zaakvoerders alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren, met inbegrip van de coordinatie van de statuten, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen bij de kruispuntbank der ondernemingen te verrichten.

Vierde beslissing. Volmacht-administratieve formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan KMO Consult, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

á^,

Voor-

behouden

aan het

Bet T Eíi

Staatsblad

aatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Lez B - vervolg

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL AFGELEVERD OP VRIJ PAPIER

TENEINDE INLASSING IN DE BIJLAGEN TOT HET BELGISCH STAATSaLAD

DE NOTARIS

ANNE CARTUYVELS

TEGELIJK HIERMEDE NEERGELEGD:-UITGIFTE DER AKTE -VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR-VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDERS - COÖRDINATIE DER STATUTEN - HISTORIEK

Voor-

behouden aan het e gisc

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 14.08.2014 14434-0023-016
16/09/2013
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

1

na neerlegging ter griffie van de

Neergele d ter griffie van de

REGHTBAFIK VAN KOOPHANDEL

05SEP, 2013

TURNHOUT

Lair,,

III 1111 11111111.11111,11111

Ondememin snr :0676.488.139

Benaming (voluit) :UNDER - COVER

(verkort): *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakeiijkheid

Zetei :2240 Geel, Antwerpseweg 88 (volledig adres)

Onderwerpienl akte : Statutenwiizieinq Tekst :

Er blijkt uit een proces-verbaal de dato 11 Juli 2013, opgesteld door notaris Anne Cartuyvels, te Antwerpen, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "UNDER-COVER", met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Antwerpseweg 88, ondernemingsnummer 0876.488.139.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

Eerste Besluit  Doelwllziginq

a) De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder met het oog op de hierna vermelde doelswijziging. Aan dit bijzonder verslag Is een staat van actief en

passief van gehecht.

Wet verslag van de zaakvoerder en bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte

worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van bedoelde stukken.

b) De vergadering beslist authentiek vast te stellen, in overeenstemming met de eerder besloten doelswijziging opgenomen in een document van 1 februari 2012 het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van onderstaande tekst aan artikel 3 van de statuten:

"Verhuur en leasing van roerende goederen, meer specifiek verhuur en leasing van personenwagens, auto's voor dubbel gebruik, minibussen, vrachtwagens, bestelwagens, aanhangwagens, jeeps, en dergelijke"

Aile vennoten hier aanwezig betuigen hun instemming met de voorgenomen doelswijziging en verklaren dat de formaliteiten voorzien door artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen zijn vervuld.

Tweede Besluit  Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepaiingen ter zake.

Derde Besluit Machtiging aan zaakvoerder

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Vierde Besluit Machtiging aan zaakvoerder

Ais bijzondere mandataris, met recht van substitutle, wordt aangesteld: KMO Consult, met zetel te Merksem, Ringlaan 33/1, aan wie de macht verleend wordt, om thans en in de toekomst het nodige te doen betreffende de verplichtingen die voortvloeien uit de Wet op de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar uitvoeringsbesluiten, en aile nodige formaliteiten te vervullen voor de aanvang, wijziging enlof stopzetting van de werkzaam held van de vennootschap op de administratie van de B.T.W. en hiertoe alle stukken en documenten te tekenen en aile verklaringen af te leggen.

Waarvan proces-verbaal

Opgesteld op plaats en datum zoals hierboven vermeid.

Na integrale vooriezing en toelichting, hebben de leden van het bureau en de aandeelhouders, vertegenwoordigd zoals

vermeld, met mij, notaris, ondertekend.

Volgen de handtekeningen.

Geregistreerd twee bladen geen renvooien te Antwerpen, elfde kantoor der registratie op: 17 Juli 2013. Boek 292 baad

31 vak 3.Ontvangen 50 Euro. De Eerstaanwezend inspecteur ai. (getekend) L VAN HUMMELEN.

VOOR ontledend uittreksei afgeleverd op vrij papier teneinde

inlassing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

DE NOTARIS ANNE CARTUYVELS

Neerlegging afschrift akte en gecoördineerde statuten

NOTARIS ANNE CARTUYVELS TE ANTWERPEN

16/09/2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/01/2013
ÿþOndernemingsnr : 0876.488.139

Benaming

(voluit) : Under-Cover

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Toekomstlaan 39 - 2200 Herentals

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging zetel - volmacht

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 25 november 2012, blijkt het volgende

-De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de zetel van de vennootschap met ingang vanaf 25/11/2012 te verplaatsen van Toekomstlaan 39, 2200 Herentals naar Antwerpseweg 88, 2440 Geel.

-De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO CONSULT', rechtspersonenregister Antwerpen 0436.957.779., met zetel te Antwerpen-Merksem, Ringtaan 33/1, en haar aangestelden, Johan De Keersmaecker en Katherine Devis, mandatarissen en lasthebbers; efk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, wordt een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij aile belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Alex Rottiers

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

keod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1.31,11.11

0

bel

BE Sta

A

i

III

eergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 8 CEC, 2012

TURNHOUT De Griffier,

N

Bijlagen bij hëtRèigisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

09/02/2012
ÿþ0 ~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I11I11Ill 1111a1111

*12034549*



IVL.I~i~~E.7. D

GRIFFIE RECHTBANK VAN :

2 7 JAN. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie De griffier

Ondernemingsnr : Benaming 0876.488.139.

(voluit) Under-Cover

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Toekomstlaan 39 - 2200 Herentals

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder.

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 07 december 2011 :

-De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen en in afzonderlijke stemming om de vennootschap PURA RAZA BVBA met zetel te 2600 Berchem, Leopold De Vriesstraat 36 met vaste vertegenwoordiger Stephan Mees, met ingang vanaf heden te ontslaan als zaakvoerder.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen en in afzonderlijke stemming om de heer Stephan Mees, met ingang vanaf heden te ontslaan als zaakvoerder.

-De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen en in afzonderlijke stemming om de vennootschap TWILIGHT ZONE BVBA met zetel te 2200 Herentals, Toekomstlaan 39 met vaste vertegenwoordiger Rottiers Alex, met ingang vanaf heden te benoemen als zaakvoerder.

Alex Rottiers

Zaakvoerder

Op do laatste biz van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nfen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden to vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

16/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.12.2011, NGL 08.12.2011 11634-0117-016
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 29.07.2010 10367-0098-017
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 30.07.2009 09524-0030-017
01/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 29.07.2008 08495-0179-014
25/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 28.06.2007, NGL 16.07.2007 07418-0042-014

Coordonnées
UNDER-COVER

Adresse
ANTWERPSEWEG 88 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande