UNI-MAT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : UNI-MAT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.581.836

Publication

16/10/2014
ÿþ Mcd Word 11.1

,1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm: coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Antwerpsesteenweg 45 te 2830 Willebrcek

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag en benoeming van de gedelegeerd bestuurder

De Algemene Vergadering beslist tot ontslag van één van haar bestuurders en dit met ingang van heden: de heer Carl VAN DEN BROECK, wonende te 9220 Hamme, Theet 57, nationaal nummer 66.07.27-075.65.

Dit besluit werd genomen met unanimiteit van alle vennoten. Bij afzonderlijke stemming wordt aan de heer Carl Van Den Broeck kwijting gegeven voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden. Dit besluit werd genomen met unanimiteit van aile v °match.

De Algemene Vergadering beslist tot benoeming van een nieuwe bestuurder en dit met ingang vanaf heden: de heer Jo DE RYCKE, wonende te 9120 Beveren, Duivendam 3, nationaal nummer 70.08.18-225.82

Vervolgens gaat de nieuwe raad van bestuur over tot een bestuursvergadering:

a. ontslag gedelegeerd bestuurder

De huidige gedelegeerd bestuurder, de heer Carl VAN DEN BROECK, wonende te 9220 Hamme, Theet 67, nationaal nummer 66.07.27-075.65, wordt ontslagen als gedelegeerd bestuurder. Aan de ontslagen gedelegeerd bestuurder wordt kwijting gegegeven voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden.

b. benoeming gedelegeerd bestuurder

De Raad van Bestuur gaat over tot benoeming van een nieuwe gedelegeerd bestuurder:

de heer Jo De Rycke, voornoemd.

Willebroek, 26 augustus 2014

Getekend, Jo De Rycke, gedelegeerd bestuurder

_ ..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) _ bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

ON lTEUR BELG NEEt-j.'

08 -10- 2014 25 20î4

BEL ISCH STA,\TSRL EcHit7,77,-FITM_:,p1-1Arque.

U.:LEN

111111111j111111,111111111

Ondernemingsnr : 0880.581.836

Benaming

(voluit) (verkort) :

;.

Uni-Mat

13/12/2013
ÿþ11

iu

Ondernemingsnr : 0880.581.836 Benaming

(voluit) : UNI-MAT (verkort) :

Rechtsvorm

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Antwerpsesteenweg 45 te 2830 Willebroek

STATUTENWIJZIGING

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Uit een akte verleden voor Sofie Van Biervliet, notaris ter standplaats Putte, op 17 september 2013, dragende de melding : "Geregistreerd te Heist-op-den-Berg op 2 OKT. 2013, boek 298, blad 85, vak 15, acht blad(en), geen verzending(en). Ontvangen : vijftig euro (¬ 50) (get.) De ontvanger a.i. C. Jacobs", blijkt de buitengewone algemene vergadering volgende besluiten nam.

De vergadering beslist gewijzigde statuten aan te nemen, doch met ongewijzigd doel en ongewijzigd

boekjaar.

In de nieuwe statuten zijn ondermeer volgende bepalingen opgenomen :

Toetreding -- uittreding -- uitsluiting van vennoten

Toetreding van nieuwe vennoten

Een kandidaat-vennoot dient zijn kandidatuur te stellen door een aangetekende brief te richten aan de raad van bestuur. De raad van bestuur zal de kandidaatstelling voorleggen aan de algemene vergadering die beslist bij vier/vijfde meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. Evenwel dienen op de betreffende algemene vergadering minstens vier/vijfden van de bestaande stemmen aanwezig of vertegenwoordigd te zijn. In geval niet voldaan is aan het aanwezigheidsquorum, zal de kandidaat worden voorgelegd aan de eerstkomende algemene vergadering die wel aan de quorumvereiste voldoet. De algemene vergadering dient een eventuele negatieve beslissing niet te motiveren.

De modaliteiten en de voorwaarden van de toetreding kunnen verder worden uitgewerkt in het interne reglement.

Op datum van de volledige betaling van de verschuldigde inbreng, dan wel op de datum van de beslissing tot toetreding indien de inbreng voordien werd gestort, wordt de vennoot ingeschreven in het aandelenregister overeenkomstig de bepalingen van artikel 8.

Uittreding van vennoten

De vennoten hebben het recht uit te treden door mededeling ervan bij aangetekende brief aan de raad van

bestuur.

Dit recht mag enkel uitgeoefend worden tijdens de eerste zes maanden van het boekjaar.

Binnen de dertig werkdagen na ontvangst van de aangetekende brief, wordt de uittreding ingeschreven in

het aandelenregister overeenkomstig de bepalingen van artikel 8.

Indien het recht tot uittreding niet wordt uitgeoefend tijdens de eerste zes maanden van het boekjaar, wordt

de uittreding ingeschreven op de eerste dag van het volgende boekjaar.

De modaliteiten en de voorwaarden van de uittreding kunnen verder worden uitgewerkt in het interne

reglement.

Uitsluiting van vennoten

De raad van bestuur moet de vennoot wiens uitsluiting gevraagd wordt, per aangetekende brief op de hoogte brengen van het voorstel tot uitsluiting. Dit voorstel moet een opgave bevatten van de redenen die aanleiding geven tot uitsluiting, Binnen de maand na het versturen van deze aangetekende brief kan de vennoot in kwestie zijn eigen opmerkingen te kennen geven in een aangetekende brief aan de raad van bestuur. Indien hij er in dit geschrift om verzoekt, moet de betreffende vennoot gehoord worden door de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering beslist bij twee/derde meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen over de uitsluiting van een vennoot. Evenwel dienen op de betreffende algemene vergadering minstens twee/derden van de bestaande stemmen aanwezig of vertegenwoordigd te zijn. In geval niet voldaan is aan het aanwezigheidsquorum, zal de uitsluiting worden voorgelegd aan de eerstkomende algemene vergadering die wel aan de quorumvereiste voldoet.

Het besluit tot uitsluiting wordt vastgesteld in de notulen, Wanneer het uitgesloten lid dit vraagt, vermelden de notulen de feiten waarop de uitsluiting is gebaseerd. Een eensluidend afschrift van het besluit wordt, binnen de vijftien dagen na de betreffende algemene vergadering, per aangetekende brief aan de uitgesloten vennoot meegedeeld.

De modaliteiten en de voorwaarden van de uittreding kunnen verder worden uitgewerkt in het interne reglement.

De uitsluiting wordt ingeschreven in het aandelenregister overeenkomstig de bepalingen van artikel 8.

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 371 van het Wetboek van Vennootschappen blijft de vennoot die uitgesloten, uitgetreden of gedeeltelijk zijn aandelen heeft teruggenomen, gedurende vijf jaar te rekenen van deze gebeurtenis, behalve wanneer de wet een kortere verjaringstermijn bepaalt, binnen de grenzen van zijn verbintenis als vennoot, persoonlijk instaan voor alle verbintenissen door de vennootschap aangegaan voor het einde van het jaar waarin zijn uitsluiting, uittreding of gedeeltelijke terugneming zich heeft voorgedaan,

Scheidingsaandeel

In geval van uittreding of uitsluiting wordt het scheidingsaandeel berekend door de raad van bestuur, eventueel bijgestaan door een door haar aan te duiden deskundige, In geval de raad van bestuur niet tot een besluit kan komen, zal zij een deskundige aanduiden die een eindbeslissing zal nemen.

Het scheidingsaandeel wordt in diverse stappen vastgesteld.

Vooreerst wordt het bedrag van het boekhoudkundig eigen vermogen vermeerderd of verminderd met het bedrag van de onderwaarderingen of de overwaarderingen van de activa en/of passiva, Het positieve saldo van deze berekening (finale meerwaarde) wordt verminderd met de vennootschapsbelasting, berekend aan het normale tarief, op dit positieve saldo.

Bij de waardering kunnen geenszins niet-materiële vaste activa (waaronder goodwill) in aanmerking worden genomen.

Bij de berekening wordt evenmin rekening gehouden met de invloed van toetredingen die hebben plaatsgehad na de kennisgeving van de uittreding of na het besluit van uitsluiting.

De berekening, zoals bedoeld in het voorgaande lid, gebeurt op basis van de goedgekeurde jaarrekening die betrekking heeft op het boekjaar tijdens hetwelk de vennoot is uitgetreden of uitgesloten. Indien de uittreding ter kennis werd gebracht tijdens een boekjaar, doch niet tijdens de eerste zes maanden van dat boekjaar, zal de berekening gebeuren op basis van de jaarrekening die betrekking heeft op het boekjaar tijdens hetwelk deze kennisgeving is gebeurd, alsook op basis van de jaarrekening die betrekking heeft op het boekjaar dat volgt op het boekjaar waarin de kennisgeving is gebeurd, In voorkomend geval is het laagste bedrag van toepassing.

Het bekomen resultaat wordt gedeeld door het aantal aandelen dat het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigt op het ogenblik van de uittreding of de uitsluiting. Het scheidingsaandeel van de uittredende of uitgesloten vennoot wordt berekend door dit resultaat per aandeel te vermenigvuldigen met het aantal aandelen dat het voorwerp is van de uittreding of de uitsluiting.

Gezien de uitkering van het scheidingsaandeel de werking van de vennootschap zal verstoren, is door de uittredende of uitgesloten vennoot bovendien een forfaitaire schadevergoeding aan de vennootschap verschuldigd die gelijk is aan drieëndertig (33) procent van diens scheidingsaandeel. Dit percentage wordt verminderd met één procent van diens scheidingsaandeel per volledig jaar dat het uittredende of uitgesloten vennoot effectief vennoot is geweest (te rekenen vanaf de oprichting), evenwel met dien verstande dat de vermindering minimaal twintig (20) procent zal bedragen. Het bedrag van deze schadevergoeding wordt gecompenseerd met het scheidingsaandeel van de uittredende of uitgesloten vennoot, zodat alleen het saldo het voorwerp zal zijn van de laatste stap in de berekening.

Het in het vorige lid bedoelde saldobedrag wordt finaal verminderd met de roerende voorheffing die verschuldigd zou zijn in de hypothese dat dit bedrag bij wijze van het liquidatiesaldo (ingevolge ontbinding en vereffening) zou worden uitgekeerd, daarbij rekening houdend met de regels waarop deze voorheffing op het moment van uitbetaling van het scheidingsaandeel wordt berekend.

Het ingevolge de uittreding of uitsluiting aan de vennoot verschuldigde bedrag dient betaald te warden op het einde van het boekjaar tijdens dewelke de jaarrekening die als basis diende voor de berekening van het proportioneel scheidingsdeel, werd goedgekeurd. Indien de uittreding ter kennis werd gebracht tijdens een boekjaar, doch niet tijdens de eerste zes maanden van dat boekjaar, zal de betaling geschieden op het einde van het boekjaar dat volgt op het boekjaar tijdens hetwelk de uittreding is ingeschreven in het aandelenregister.

De vennootschap behoudt zich het recht voor het saldo uit te betalen in gelijke schijven, over een periode van drie jaar. In voorkomend geval zal op het openstaande bedrag een interest verschuldigd zijn die gelijk is aan de twaalfmaandse Euribor-intrest op de dag waarop betaald dient te worden.

Bestuur

Artikel 19  Bestuur  Benoeming

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die is samengesteld uit ten minste drie leden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering uit de natuurlijke personen die worden voorgedragen door de vennoten. Zij worden benoemd voor de door haar bepaalde termijn, die verstrijkt met de sluiting van een jaarvergadering.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De benoeming van een bestuurder treedt eerst in werking nadat hij uitdrukkelijk verklaard heeft dat hij zijn mandaat aanvaard heeft en dat die aanvaarding niet door of krachtens de wet is verboden. Deze verklaringen worden aangetekend in de notulen, al naar het geval, van de algemene vergadering of van de eerstvolgende vergadering van de raad van bestuur, en zij worden door de betrokken bestuurder ondertekend.

Tenzij de algemene vergadering een andersluidende beslissing neemt, is het mandaat van de bestuurder onbezoldigd.

leder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur.

Een bestuurder is echter verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat in zijn vervanging kan worden voorzien.

Voor het verstrijken van hun ambtsduur kunnen bestuurders alleen ontslagen worden door de algemene vergadering om een wettig reden.

Zij zijn van rechtswege ontslagnemend wanneer de onderneming door wie zij zijn voorgedragen geen vennoot is, uitgetreden is of werd uitgesloten.

Artikel 20  Voorzitter

De raad van bestuur kan bij gewone meerderheid van stemmen één van zijn leden tot voorzitter verkiezen.

Artikel 21 Bevoegdheden

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onafgezien van de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Artikel 22  Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad van bestuur delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet vennoten. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur, dan draagt hij de titel van "gedelegeerd-bestuurder". Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur, dan draagt hij de titel van "directeur" of "algemeen directeur" of elke andere titel waarmee hij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid

Tenzij de algemene vergadering een andersluidende beslissing neemt, is het mandaat van de gedelegeerd bestuurders en van de persoon belast met het dagelijks bestuur onbezoldigd.

Artikel 23 -- Externe vertegenwoordigingsmacht

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte als college.

Onafgezien van de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door het afzonderlijk optreden van de voorzitter of door twee bestuurders. Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden,

Artikel 24 - Commissaris

Zolang de vennootschap niet voldoet aan de wettelijke vereisten om een commissaris aan te stellen, heeft

iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid.

De algemene vergadering kan die onderzoeks- en controlebevoegdheid evenwel overdragen aan één of

meer controlerende vennoten, die zij benoemt en te allen tijde kan ontslaan.

Algemene vergadering

Artikel 25  Dag, uur en plaats

De algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar plaatshebben op de

derde dinsdag van de maand september om veertien uur,

De raad van bestuur kan te allen tijde een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen.

In de regel zal er elke maand één algemene vergadering plaatshebben, telkens op de derde dinsdag van de

maand om veertien uur,

Indien de dag waarop de algemene vergadering dient te worden gehouden een wettelijke feestdag is, wordt

de vergadering gehouden op een nabije datum, vastgesteld door de raad van bestuur,

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De oproeping tot een algemene vergadering geschiedt minstens vijftien dagen vôôr de vergadering bij aangetekende brief, ondertekend door de bestuurders of aan een daartoe gevolmachtigde persoon. De vennoten kunnen bij afzonderlijke brief afzien van deze oproepingsformaliteit en akkoord gaan met een oproeping per fax of elektronische post.

De algemene vergadering wordt in de regel gehouden in de zetel van de vennootschap, of, indien zulks niet mogelijk of gewenst is, in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

De algemene vergadering wordt voorgezeten en geleid door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij zijn afwezigheid, door de persoon die daartoe door de algemene vergadering wordt aangeduid.

De vennoten kunnen daarenboven eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel 26  Vertegenwoordiging van vennoten

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf vennoot moet zijn. Sterkmaking voor een afwezige vennoot, en handelen bij wijze van zaakwaameming of naamlening zijn niet geoorloofd.

Artikel 27  Stemrecht

Elke vennoot is stemgerechtigd op de algemene vergadering. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het stemrecht van de vennoot die de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen op één of meer van

zijn aandelen niet heeft gedaan wordt opgeschort.

De beslissingen worden genomen overeenkomstig de regels vastgesteld in de statuten of in het interne

reglement.

Artikel 28  Quorum

Behoudens andersluidende bepaling in de statuten, beraadslaagt en besluit de algemene vergadering op

geldige wijze ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Artikel 29  Besluitvorming in de gewone en de bijzondere algemene vergadering

Behoudens andersluidende bepaling in de statuten, worden de besluiten in de algemene vergadering

genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

De onthoudingen of blanco stemmen en de nietige stemmen worden verwaarloosd bij de berekening van de

meerderheid.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Artikel 31 Buitengewone algemene vergadering  Statutenwijziging

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris. De algemene vergadering kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste over de helft van de stemmen beschikken.

Is het genoemde quorum niet bereikt, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig.

De tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

Een wijziging aan de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij de Briefvierde van de stemmen heeft verkregen.

Bij de berekening van de vereiste meerderheid worden de stemmen van degenen die zich onthouden, de blanco stemmen en de nietige stemmen ais tegenstemmen beschouwd.

Heeft de voorgestelde wijziging betrekking op het doel of op de rechtsvorm van de vennootschap dan moet de buitengewone algemene vergadering worden gehouden met inachtneming van de respectievelijke voorschriften van artikel 413 en artikel 781 van het Wetboek van Vennootschappen.

Winstverdeling

Jaarlijks wordt ten minste vijf ten honderd van de nettowinst, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, vooraf genomen tot vorming van de wettelijke reserve en dit tot zolang en in de mate waarin dit wettelijk verplicht is. De algemene vergadering beslist tot de uitkering en de verdeling van de winst.

De betaling van dividenden geschiedt op het tijdstip dat de raad van bestuur aanduidt. Met inachtneming van de wettelijke bepalingen ter zake mogen er door de raad van bestuur tussentijdse dividenden uitbetaald worden.

Ontslag bestuurders

Op datum van 31 december 2012 heeft de naamloze vennootschap CREYNS, waarvan de zetel is gevestigd te 3660 Opglabbeek, Industriepark Noord 1123, ondernemingsnummer 0436.063.480, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Catharina Creyns, ontslag genomen. Dit ontslag wordt heden bevestigd.

Dit besluit werd genomen met unanimiteit alle vennoten.

De vergadering beslist alle 11 op heden in functie zijnde bestuurders met ingang van heden te ontslagen. Zoals opgenomen in het benoemingsbesluit gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 januari 2012, betreft het de volgende bestuurders:

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

1. de naamloze vennootschap KERKSTOEL BOUWMATERIALEN, waarvan de zetel is gevestigd te 2220 Heist-op-den-Berg, Leopoldlei 54, ondernemingsnummer 0451.605.076, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan Roodhooft;

2. de naamloze vennootschap VANDEVOORDE BOUWMATERIALEN, waarvan de zetel is gevestigd te 9790 Wortegem-Petegem, Waregemseweg 123, ondememingsnummer 0400.207.251, met als vaste vertegenwoordiger de heer Karel Vandevoorde;

3. de naamloze vennootschap BOUWMARKT SCHEPERS, waarvan de zetel is gevestigd te 3400 Landen, industriezone 15 "Roosveld", ondememingsnummer 0424897117, met als vaste vertegenwoordiger de heer Leon Schepers;

4. de naamloze vennootschap ETN DENAYER , waarvan de zetel is gevestigd te 1500 Halle, Suikerkaai 38, ondememingsnummer 0400891694, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Paul Denayer;

5. de naamloze vennootschap MATÉRIAUX GONDRY, waarvan de zetel is gevestigd te 7860 Lessines, rue de l'Hôtellerie 105, ondernemingsnummer 0401.178.637, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Stefan Cools;

6_ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN DEN BROECK, waarvan de zetel is gevestigd te 9220 Hamme, Theet 45A, ondememingsnummer 0451.784.626, met als vaste vertegenwoordiger de heer Carl Van Den Broeck;

7. de naamloze vennootschap VAN MEEUWEN, waarvan de zetel is gevestigd te 2450 Meerhout, Genebroek 15, ondememingsnummer 0432.541.707, met als vaste vertegenwoordiger de heer Tony Van Meeuwen;

8. de naamloze vennootschap DE RYCKE GEBROEDERS, waarvan de zetel is gevestigd te 9120 Bevaren, Vesten 57-58, ondememingsnummer 0416.668.547, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jo De Rycke;

9. de naamloze vennootschap BOUWMATERIALEN L. VAN DEN BROECK, waarvan de zetel is gevestigd te 2500 Lier, Berlaarsesteenweg 128, ondememingsnummer 0404.056.765, met als vaste vertegenwoordiger de heer Guido Van den Broeck;

10. de naamloze vennootschap GEBR. HERMANS, waarvan de zetel is gevestigd te 1840 Steenhuffel-Londerzeel, Steenhuffeldorp 60, ondememingsnummer 0426.779.313, met ais vaste vertegenwoordiger mevrouw Liesbet Devoghel;

11. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOUWMATERIALEN LOYAERTS-VERBIST, waarvan de zetel is gevestigd te 2100 Deurre, Boterlaarbaan 130, ondernemingsnummer 0400.873.284, met als vaste vertegenwoordiger de heer Steven Loyaerts.

Benoeming bestuurders

De vergadering beslist te benoemen tot bestuurders van de vennootschap en dit met ingang van heden:

- De heer Steven LOYAERTS, wonende te wonende te 2160 Wommelgem, Sint-Michielsstraat 29, - De heer Cari VAN DEN BROECK, wonende te 9220 Hamme, Theet 57,

- De heer Guida VAN DEN BROECK, wonende te 2590 Berlaar, Legrellestraat 105,

- De heer Karel VANDEVOORDE, wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Rijborgstraat 17,

Deze bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd.

Ontslag -- benoeming gedelegeerd bestuurders  dagelijks bestuur

Vervolgens gaat de nieuw gekozen raad van bestuur over tot zijn eerste bestuursvergadering:

a) Ontslag gedelegeerd bestuurder

De huidige gedelegeerd bestuurder, de naamloze vennootschap BOUWMARKT SCHEPERS, voornoemd,

wordt ontslagen als gedelegeerd bestuurder.

Aan de ontslagen gedelegeerd bestuurder en aan haar vertegenwoordiger, wordt, voor zoveel ais nodig,

kwijting gegeven voor de uitoefening van haar mandaat tot op heden.

b) Voorzitter van de raad van bestuur

Overeenkomstig artikel 20 van de statuten verkiest de raad van bestuur als voorzitter van de raad van

bestuur de heer Karel Vandevoorde, voornoemd,

c) Bestuurder gelast met dagelijks bestuur: gedelegeerd bestuurder

Overeenkomstig artikel 22 van de statuten benoemt de raad van bestuur als gedelegeerd bestuurder van de

vennootschap: Carl Van Den Broeck, voornoemd.

Een gedelegeerd bestuurder is individueel bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen binnen het

kader van het dagelijks bestuur.

Al deze benoemingen gelden voor onbepaalde duur. Hun mandaat komt teneinde wanneer zij geen

bestuurder meer zijn.

Het mandaat van gedelegeerd bestuurder is onbezoldigd.

d) Niet-bestuurder gelast met het dagelijks bestuur

Overeenkomstig artikel 22 van de statuten benoemt de raad van bestuur tot persoon (niet-bestuurder) belast met het dagelijks bestuur: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SIGMA B.V.B.A.", met zetel te 2850 Boom, Gamsterstraat 15, ondememingsnummer 0456.580.384, onder het arrondissement Antwerpen, hierbij vertegenwoordigd door haar enige zaakvoerder, mevrouw Sigrid Téblick, die alhier tussenkomt en aanvaardt.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Sofia Van Biervliet

Tegelijk hiermede neergelegd : expeditie van de akte, bekendmakingsstuk,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

r.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik Et vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

<ni

31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 18.09.2012, NGL 29.10.2012 12620-0422-017
24/01/2012
ÿþ naos 2.T

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

10 -01- 2012

GRIFFIE R~'BANK van

VL.L. iG Ivit_t1r1CLC1V

I II I IIU IIIIIII II

*iaozazss"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0880.581.836

Benaming

(voluit) : UNI-MAT

Rechtsvorm : Codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpsesteenweg 45 - 2830 Willebroek

Onderwerp akte : Herbenoeming en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 13 september 2011:

Met algemeenheid van stemmen wordt beslist om volgende bestuurders te herbenoemen voor een duurtijd van 6 jaar vanaf heden tot de algemene vergadering van 2017:

" Kerkstoel Bouwmaterialen NV,

Ondernemingsnummer 0451.605.076,

Vertegenwoordigd door Roodhooft Jan

" Materieaux Gondry NV,

Ondernemingsnummer 0401.178.637, ,

Vertegenwoordigd door Cools Stefan

" Bouwmarkt Schepers NV

Ondernemingsnummer: 0424.897.117,

Vertegenwoordigd door Schepers Leon

" ETN De Nayer NV

Ondernemingsnummer: 0400.891.694

Vertegenwoordigd door Denayer Paul

" Vandevoorde Bouwmaterialen NV

Ondernemingsnummer: 0400.207.251

Vertegenwoordigd door Vandevoorde Karel

" Creyns NV

Ondernemingsnummer: 0438.063.480

Vertegenwoordigd door Creyns Rins

" Van Den Broeck BVBA

Ondernemingsnummer 0451.784.626

Vertegenwoordigd door Van Den Broeck Carl

Met algemeenheid van stemmen wordt beslist om volgende bestuurders te benoemen voor een duurtijd van 6 jaar vanaf heden tot de algemene vergadering van 2017:

" Van Meeuwen NV,

Ondernemingsnummer: 0432.541.707,

Vertegenwoordigd door Van Meeuwen Tony

" De Rycke NV,

Ondernemingsnummer: 0413.668.547

Vertegenwoordigd door De Rycke Jo

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" L.Van Den Broeck NV,

Ondernemingsnummer: 0404.056.765

Vertegenwoordigd door Van Den Broeck Guy

" Loyaerts-Verbist BVBA

Ondernemingsnummer: 0400.873.284 Vertegenwoordigd door Loyaerts Steven

" Gebroeders Hermans NV

Ondernemingsnummer: 0426.779.313

Vertegenwoordigd door Liesbet Devoghel

Schepers Leon

" Bestuurder

Voorbehouden aan het Belbisçh 5taatsbtád

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 13.09.2011, NGL 30.09.2011 11563-0325-014
28/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 14.09.2010, NGL 20.09.2010 10547-0591-017
08/04/2015
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIN i ix

2AM 2011

~.~.,....~.._~_

Rl:CHfii~AN~ w~~ ~~oPHANDEL ANTWEFtpE~~~d;M._.EOHELirN

Ondernemingsnr : 0880.581.836

Benaming

(voluit) : Uni-Mat

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpsesteenweg 45 te 2830 Willebroek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

De Algemene Vergadering beslist tot benoeming van 2 bijkomende bestuurders en dit met ingang vanaf

heden: de heer Harry De Wilde wonende Toleindestraat 42 te 9080 Beervelde, nationaal nummer 61.01.11-395.78, en de heer Givin Clymans, wonende Kattestraat32 te 2811 Mechelen, nationaal nummer 70.09.16-375.96.

e

Willebroek, 20 januari 2015

Getekend, Jo De Rycke, gedelegeerd bestuurder

N

er

00

e

~r

et

et

Op tin I:i.aiste h:z van Luik F3 roermeiden : Recto : Naam en hocdaniqheid ren ristrumer*-2ronde notaris, heizij van de ocrso(e)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naam en handtekening

27/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 08.09.2009, NGL 20.10.2009 09820-0038-015
07/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 09.09.2008, NGL 02.11.2008 08806-0265-015
13/05/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

u

RI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

~

+4 - MEI 2015

RECHTBANK van KOCH HANDEI_

ANTWERPEN, li/MECHE! w N

5069128*

Ondernemingsnr : 0880.581.836

Benaming

(voluit) : Uni-Mat

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpsesteenweg 45 te 2830 Willebroek (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

De Algemene Vergadering beslist tot ontslag van één van haar bestuurders en dit met ingang van heden: de heer Guy VAN DEN BROECK, wonende te 2590 Berlaar, Legrellestraat 105, nationaal nummer 61.04.28-523.43.

Dit besluit werd genomen met unanimiteit van alle vennoten. Bij afzonderlijke stemming wordt aan de heer Guy Van Den Broeck kwijting gegeven voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden. Dit besluit werd genomen met unanimiteit van alle vennoten.

De Algemene Vergadering beslist tot benoeming van een nieuwe bestuurder en dit met ingang vanaf heden: de heer Miguel BEIRENS, wonende te 9240 Zele Dijkstraat 62, nationaal nummer 72.03.24-077.57

Willebroek, 21 april 2015

Getekend, Jo De Rycke, gedelegeerd bestuurder

24/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 11.09.2007, NGL 18.10.2007 07777-0012-015
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 22.09.2015, NGL 29.09.2015 15621-0108-015

Coordonnées
UNI-MAT

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 45 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande