UNIMAR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : UNIMAR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 460.791.570

Publication

22/04/2014
ÿþmod 11.1

IïI.~ d3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

09 APR. 2%

GrifFiiaIRNHOUT

nP r riffiAr,

Ondernemingsnr : 0460.794 ,570

: Benaming (voluit) : UN1MAR

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Metaalstraat 7

2490 Balen

Onderwerp akte :NV: kapitaalswijziging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

L , 4

mod 11.1

lekst : Uit het proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap UNIMAR, opgemaakt door notaris Michel Lesseliers te Balen op 28 maart 2014 blijkt dat deze algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "Van den Keybus  Van der Jeught", waarvan de zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Tabakvest 87, met ondernemingsnummer 0543.291.951, vertegenwoordigd door de heer Erik Van Der Jeught, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de raad van bestuur, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in NV UNIMAR met zetel te Metaalstraat 7, 2490 Balen, RPR Turnhout 0480,791.570, voor een totale inbrengwaarde van 1.800.000 EUR, bestaat uit

" Een deel van de schuldvordering die de heer Jozef Mariën bezit ten laste van de vennootschap (900.000 EUR) en wordt vergoed door toekenning van 4.829 nieuwe aandelen van de NV UNIMAR zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

" Een deel van de schuldvordering die mevrouw Marleen Leten bezit ten laste van de vennootschap (900.000 EUR) en wordt vergoed door toekenning van 4.829 nieuwe aandelen van de NV UNIMAR zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Het verslag werd opgesteld rekening houdend met volgende uitgangspunten:

" Dat de bijzondere algemene vergadering van 13 maart 2014 heeft besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 2.000.000 EUR in toepassing van de in artikel 537 WIB bedoelde procedure

" Dat deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WiB 92 bepaalde roerende voorheffing van tien procent, op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, en dit op datum van betaalbaarstelling van het dividend, meer bepaald op 28 maart 2014.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel:

a) Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedriffsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) Dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Tevens wil ik eraan herinneren dat het bestuursorgaan verantwoordelijkheid draagt over de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor de uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van tien procent.

Ik wel tenslotte vermelden dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend."

Antwerpen, 28 maart 2014";

Verslag bestuurders

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de raad van bestuur.

Neerlegginq verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

Op de laatste bb. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van één miljoen achthonderd duizend euro (¬ 1.800.000,00) om het kapitaal te brengen van eenenzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) op één miljoen achthonderd eenenzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 1.861.500,00) door de hierna beschreven inbreng in natura (vordering in rekening-courant) ten belope van het overeenkomstige bedrag, mits creatie en uitgifte van negenduizend zeshonderd achtenvijftig (9.658) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van één miljoen achthonderd duizend euro (¬ 1,800.000,00).

jnbrenq

De heer Jozef Mariën, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van het credit-saldo van een rekening-courant die hij aanhoudt in de boeken van de venncotschap ten belope van negenhonderdduizend euro (¬ 900.000,00).

Mevrouw Marleen Leten, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van het credit-saldo van een rekening-courant die zij aanhoudt in de boeken van de vennootschap ten belope van negenhonderdduizend euro (¬ 900.000,00). .

Elk van de inbrengers verduidelijkt dat voornoemd ingebracht credit-saldo van de door hem/haar aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen op heden ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 13/03/2014. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen netto-bedrag van voorschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners en wordt geschat op één miljoen achthonderd duizend euro (¬ 1.800.000,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning van negenduizend zeshonderd achtenvijftig (9.658) nieuwe kapitaalsaandelen op naam, genummerd van driehonderd eenendertig (331) tot en met negenduizend negenhonderd achtentachtig (9.988), en dit als volgt:

- aan de heer Jozef Mariën, voornoemd, worden vierduizend achthonderd negenentwintig (4,829) nieuwe aandelen toegekend, genummerd van driehonderd eenendertig (331) tot en met vijfduizend honderd negenenvijftig (5.159), uitgegeven aan de globale prijs van negenhonderdduizend euro (¬ 900.000,00);

aan mevrouw Marleen Leten, voornoemd, worden vierduizend achthonderd negenentwintig (4.829) nieuwe aandelen toegekend, genummerd van vijfduizend honderd zestig (5.160) tot en met negenduizend negenhonderd achtentachtig (9.988), uitgegeven aan de globale prijs van negenhonderdduizend euro (¬ 900.000,00),

Deze negenduizend zeshonderd achtenvijftig (9.658) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Algemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvorderingen worden ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voormelde inbrengers verklaren volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hen ingevolge de inbreng wordt toegekend.

TWEEDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans één miljoen achthonderd eenenzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 1.861.500,00) bedraagt, vertegenwoordigd door negenduizend negenhonderd achtentachtig (9.988) aandelen,

DERDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

Artikel vijf van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Artikel 5: Geplaatst kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen achthonderd

eenenzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 1.861.500,00), vertegenwoordigd door negenduizend

negenhonderd achtentachtig (9.988) gelijke aandelen op naam zonder nominale waarde."

VIERDE BESLUIT  VOLMACHTEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatstlad

mod 11.1

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De hier aanwezige bestuurders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te ' vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270:

De heer Luc Eberhardt;

- De heer Francis van der Haert;

Mejuffrouw Nathalie Seppion;

Mejuffrouw Julie Schaerlaken.

Voor ontledend uittreksel tot inlassing in het Belgisch Staatsblad, notaris Michel Lesseliers te Balen.

Voort

-behouden

aan het

Belgisch

.Staatslülad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van j,iik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten dannen van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/11/2013
ÿþ~

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

D y NOV, 2013

KnOPHANDe ~UI~~rlffieNHOUT

~e r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0460.791.570

Benaming

(voluit) : UNIMAR

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2490 Balen, Metaalstraat 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming (gedelegeerd) bestuurders - voorzitter raad van bestuur

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING DD. 20/09/2013

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen tot bestuurder voor een periode

ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019:

- De heer Jozef Mariën, Sint-Odradastraat 2, 2490 Balen;

- Mevrouw Marleen Leten, Sint-Odradastraat 2, 2490 Balen.

De voornoemde bestuurders, alhier aanwezig zoals vermeld, verklaren hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van een bestuursmandaat.

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR DD. 20/09/2013

De raad van bestuur besluit, met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen voor een periode ingaand op

heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019:

-De heer Jozef Mariën, Sint-Odradastraat 2, 2490 Balen, tot gedelegeerd bestuurder en tot voorzitter van de

raad van bestuur;

-Mevrouw Marleen Leten, Sint-Odradastraat 2, 2490 Balen, tot gedelegeerd bestuurder.

In deze hoedanigheid zullen de gedelegeerde bestuurders, ieder afzonderlijk optredend, de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen, zoals bepaald in de statuten.

De gedelegeerde bestuurders, ieder afzonderlijk optredend, zullen in deze hoedanigheid eveneens beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar bankinstellingen en bedrijven toe, die een openbare nutsvoorziening aanbieden, betekent dit ondermeer dat de gedelegeerde bestuurders, ieder afzonderlijk optredend, alle rekeningen kunnen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen ongeacht het bedrag. Elke gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere.

De heer Jozef Mariën, voornoemd, verklaart het hem toegekende mandaat te aanvaarden. Mevrouw Marleen Leten, voornoemd, verklaart het haar toegekende mandaat te aanvaarden.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Jozef Mariën

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 20.09.2013, NGL 17.10.2013 13633-0320-017
20/11/2012 : TU082459
24/10/2012 : TU082459
29/12/2011 : TU082459
19/10/2011 : TU082459
05/11/2010 : TU082459
06/10/2009 : TU082459
21/10/2008 : TU082459
09/09/2008 : TU082459
03/12/2007 : TU082459
22/11/2007 : TU082459
03/11/2006 : TU082459
13/10/2005 : TU082459
28/09/2004 : TU082459
27/11/2003 : TU082459
25/03/2003 : TU082459
14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 09.10.2015 15645-0107-016
04/04/2002 : TU082459
25/03/2002 : TU082459
04/04/2000 : TU082459
02/04/1999 : TU082459
14/06/1997 : TU82459

Coordonnées
UNIMAR

Adresse
METAALSTRAAT 7 2490 BALEN

Code postal : 2490
Localité : BALEN
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande