UNIMMO INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : UNIMMO INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.626.834

Publication

16/04/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14303719*

Neergelegd

14-04-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0550626834

Benaming (voluit): UNIMMO INVEST

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2100 Antwerpen, Kruiningenstraat 14

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Philippe DEFAUW, Notaris met standplaats te Kortrijk, op elf april

tweeduizend en veertien, blijkt dat:

- de naamloze vennootschap  UNIMMO , met zetel te 1000 Brussel, Lakensestraat, 179 (B.T.W. BE-

0418.991.005; RPR Brussel), en

- de heer BULTIAUW Christian Lucien Marie, geboren te Kortrijk op 18 februari 1944, wonende te 8300

Knokke-Heist (Knokke), Berkenlaan, 19,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht hebben opgericht onder de

naam  UNIMMO INVEST , met zetel te 2100 Antwerpen, Kruiningenstraat, 14.

Het geplaatst kapitaal bedraagt vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR) en wordt vertegenwoordigd door

honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel één/honderdste (1/100ste) van

het kapitaal vertegenwoordigend.

Op het kapitaal van vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR) is ingeschreven door inbreng in geld. Elk van de

honderd (100) aandelen waarop werd ingetekend is volledig volgestort, door deponering van het totale bedrag

van vijfentwintig duizend euro (25.000,00 EUR) op een bijzondere bankrekening met nummer BE62 3631 3329

9561 geopend bij de naamloze vennootschap ING België, te 1000 Brussel, Marnixlaan 24, op naam van de

vennootschap in oprichting. Het bankattest betreffende deze stortingen voor een totaal bedrag van vijfentwintig

duizend euro (25.000,00 EUR) werd afgeleverd door voormelde financiële instelling op 8 april 2014.

De statuten vermelden de volgende te publiceren kenmerken:

Artikel 1.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming  UNIMMO INVEST .

Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2100 Antwerpen, Kruiningenstraat, 14.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoering mag de zetel naar een andere plaats in België overgebracht worden,

mits inachtname van de taalwetgeving.

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoering zowel in België als in het buitenland,

exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots oprichten.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

I. in eigen naam en voor eigen rekening

1. Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, kortom alle onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook.

2. Het verzorgen van projectmanagement en projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat zoals de promotie, realisatie, verkoop en commercialisatie van projecten, omvattende onder meer maar niet uitsluitend het begeleiden van bouwprojecten, het ontwerpen van projecten, het uitvoeren van projectopvolging, toezicht, werfcontroles en expertises, kostencalculaties en budgetbeheer, de coördinatie van de bouwwerken en de controle daarop tijdens en nadien alsook de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf in het algemeen en in het bijzonder de werkzaamheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiingswerken door onderaannemers, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer, het onderhandelen met en het aanstellen van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

architecten, aannemers, en andere betrokken personen, het optreden tegenover allerlei overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures.

3. Het verlenen van advies en diensten, begeleiding, bijstand en leiding aan vennootschappen, ondernemingen, instellingen en privé-personen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van algemeen beleid, informaticabeleid, het marketingbeleid, het produktie- en ontwikkelingsbeleid, het technisch beleid, het promotie- en verkoopsbeleid, het financieel-, administratief- en personeelsbeleid.

De (re)organisatie van vennootschappen/ondernemingen en het verlenen van alle advies met betrekking tot de verhoudingen (in- en extern) binnen ondernemingen en vennootschappen.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen in het algemeen.

5. Het beheren en onderhouden van onroerende goederen waaronder begrepen de uitvoering van syndicusopdrachten van onroerende goederen in mede-eigendom waar de vennootschap zelf of een vennootschap uit dezelfde groep als de vennootschap mede-eigenaar is.

6. Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

7. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

8. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II. voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

1. Elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de voorgaande activiteiten, doelstellingen.

2. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies. Het uitoefenen van mandaten van vereffenaar.

3. Het verlenen van diensten, consulting en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

4. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

5. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

6. Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair.

III. bijzondere bepalingen

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar zaakvoerders en haar vennoten) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 8.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel voor de uitoefening van de eraan verbonden rechten.

Indien één of meerdere aandelen in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang deze aanduiding niet is gedaan, blijft het stemrecht verbonden aan deze aandelen geschorst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, wordt, behoudens andersluidende overeenkomst tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker, het eraan verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker. Artikel 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijke worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen. Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt ook over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Artikel 13.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder kan tevens bijzondere machten toekennen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 14

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 18.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, zal elk jaar gehouden worden de tweede donderdag van de maand mei om veertien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Evenwel kunnen de vennoten overeenkomstig artikel 268 van het wetboek van vennootschappen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen van die besluiten kennis nemen.

Artikel 21.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gevolmachtigde die zelf vennoot moet zijn. De zaakvoering mag de vorm van de volmacht vaststellen en verzoeken dat deze vijf volle dagen voor de vergadering worden neergelegd op de door haar aangeduide plaats.

Het is de vennoten ook toegelaten schriftelijk hun stem uit te brengen.

Artikel 24.

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van dat zelfde jaar. Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoering de inventaris op, alsmede de jaarrekening en, voorzover wettelijk verplicht, stelt deze het jaarverslag op waarin rekenschap wordt gegeven van het gevoerde beleid, dit alles overeenkomstig de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Artikel 25.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering er aan zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoering.

De wettelijke beperkingen ter zake zullen moeten nageleefd worden.

Artikel 26.

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden van één van de vennoten of de enige vennoot.

Luik B - Vervolg

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden zal de vereffening verzekerd worden door de alsdan in functie zijnde zaakvoerders, tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging of homologatie worden voorgelegd.

De algemene vergadering zal de wijze van vereffenen vaststellen bij enkele meerderheid van stemmen. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank.

Artikel 27.

Onverminderd artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening in één akte evenwel mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1. er is geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het wetboek van vennootschappen,

3. alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

BENOEMINGEN - AANVAARDINGEN

1/ zaakvoerder(s)

De vergadering besloot te benoemen tot de functie van niet-statutair zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer BULTIAUW Christian Lucien Marie, voornoemd, wonende te 8300 Knokke-Heist (Knokke), Berkenlaan, 19,

die verklaarde dit hem toegekende mandaat van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden en die bevestigde dat de uitoefening van betrokken functie hem niet verboden is inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van 24 oktober 1934.

De zaakvoerder zal zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

2/ commissaris(sen)

De vergadering verklaarde dat volgens ter goede trouw verrichte schattingen die overgenomen werden in het financieel plan, de vennootschap voor het eerste boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van het wetboek van vennootschappen en besloot bijgevolg geen commissaris te benoemen. OVERGANGSBEPALINGEN

1/ Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van elf april tweeduizend en veertien en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en vijftien.

2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de tweede donderdag van de maand mei van het jaar tweeduizend en zestien om veertien uur.

3/ In toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen neemt de vennootschap de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. VOLMACHT

Bijzondere volmacht is verleend aan mevrouw BULTIAUW Caroline, wonende te 8300 Knokke-Heist, Valkenpad 16, met recht van indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van de akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe DEFAUW, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie akte oprichting dd. 11/04/2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
UNIMMO INVEST

Adresse
KRUININGENSTRAAT 14 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande