UNIQUE FITOUT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : UNIQUE FITOUT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.934.210

Publication

08/08/2014
ÿþ Mo1Wed 11.t

L' Lie 1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

11111111.1,11,1i1g!,111111111l111l



Rechtbank VeL koophandel

Antwerpen

30 JULI 20111

afdeling Antvapiffle



Ondememingsnr 5 6 9 3 4 ." . 2 10

Benaming

(voluit) : UNIQUE F1TOUT

(verkort) :

Rechtsvorm BVBA

Zetel: 2000 Antwerpen, Mutsaardstraat 28 Apt 4

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

HET JAAR TWEE DUIZEND VEERTIEN

Op zeventien juli.

Voor Ons, Meester Jean-Pierre MARCHANT, notaris met standplaats te Ukkel-Brussel, ten kantore,

Brugmannlaan 480.

ZIJN VERSCHENEN:

1. Mevrouw MC EHLINNEY Emma Marie, geboren in Corcaigh/Cork (Ierland) op 15 april 1995, wonende te Ballynoe, Whites Cross, Upper Glanmire, CO Cork, Ierland, Ierse Paspoort nummer PC3803317, Belgische nationaal nummer bis 95441502879.

2. Mevrouw MC EHLINNEY Geraldine , geboren in Loch Germen /Wexfor (Ierland) op 19 april 1967, wonende te Ballynoe, Whites Cross, Upper Glanmire, CO Cork, Ierland, Ierse Paspoort nummer PA4716984, Belgische nationaal nummer bis67441907008.

Volmacht

De verschijners zijn hier vertegenwoordigd door De Heer IACOVELLI Raffaele, geboren te Bad (Italie) op 18 augustus 1955, BeIgische identiteit kaart nummer B 0372543 63, wonende te Ukkel (1180 Brussel), Dieweg 54/9, ingevolge twee onderhandse volmachten die aan deze akte gehecht zullen blijven (dd 8 juli 2014).

Welke verschijners Ons hebben verklaard dat zij bij deze een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten onder de benaming "UNIQUE FITOUT ", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerp, Mutsaardstraat 28, Apartment Nr4, en waarvan het maatschappelijk kapitaal achttien duizend zes honderd (18.600,00 EUR) euro bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De verschijners, in hun hoedanigheid van oprichters hebben Ons het financiële plan overhandigd, waarbij zij het bedrag van het maatschappelijke kapitaal verantwoorden overeenkomstig artikel 215 van het Wetboek van Vennootschappen.

Inschrijving in speciën

Op de honderd maatschappelijke aandelen van het geheel kapitaal, volstort ten belope van een/derde (1/3), wordt onmiddellijk in geld ingeschreven als volgt:

1 Mevrouw MC EHLINNEY Emma verklaart op negenennegentig (99) maatschappelijke aandelen in te schrijven voor een bedrag van achttien duizend vier honderd veertien euro (18.414,00 EUR) volstort tot beloop van een/derde (1/3): 99

2. Mevrouw MC EHLINNEY Géraldine verklaart op één maatschappelijk aandeel in te schrijven voor een bedrag van honderd zes en tachtig euro (186,00 EUR), volstort tot beloop van een/derde

(1/3) 1

Totaal : honderd aandelen*. 100

Bijgevolg is er een som van zes duizend twee honderd (6.200,00 EUR) euro ter beschikking van de vennootschap, welke voorafgaandelijk aan deze oprichting gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE14 3631 3672 5883 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de bank ING (Marnix) zoals blijkt uit een attest afgeleverd door bedoelde bank op 14 juli 2014 dat door de notaris bewaard zal warden in het dossier.

Anderzijds, verklaren de verschijners te weten dat, indien de vennootschap binnen de twee jaar na haar oprichting, een vermogensbestanddeel dat toebehoort aan een oprichter, bestuurder, of aandeelhouder wil verkrijgen en daarvoor een vergoeding uitbetaalt van ten minste één/tiende van het geplaatste kapitaal, een verslag moet opgesteld worden door een bedrijfsrevisor op aanvraag van de zaakvoerder(s), alsmede een verslag van de zaakvoerder(s).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: go:Re Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Na lezing van artikel 212 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben de verschijners ons verklaard dat zij niet alleen-vennoten zijn van enige andere vennootschap in België.

De verschijners verklaren de statuten van de vennootschap vast te stellen als volgt:

I. STATUTEN

Artikel 1. - Vorm en Benaming

De vennootschap neemt de vorm aan van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de benaming van "UNIQUE FITOUT ".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, bestelorders en andere stukken uitgaande van de vennootschap zullen vermelderr, de maatschappelijke benaming, de vermelding duidelijk leesbaar en geplaatst vôcfr of na de maatschappelijke benaming "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de initialen "b.v.b.a.". De naam zal gevolgd worden door de nauwkeurige aanwijzing van de maatschappelijke zetel en door het ondernemingsnummer of de termen "RechtsPersonenRegister (of de afkorting "RPR") met de aanwijzing de zetel van de handelsrechtbank in de bevoegdheid waarvan de maatschappij haar zetel heeft.

Artikel 2. - Zetel

De zetel der vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerp, Mutsaardstraat 28, Apartment Nr4, 28B4.

De zetel mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders overgebracht worden naar elke andere plaats in België. Deze beslissing moet gepubliceerd worden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerders zijn gemachtigd de daardoor eventueel vereiste wijziging aan de statuten te brengen met eerbiediging van de bestaande wetgeving op het gebruik der talen.

Zij kunnen ook beslissen agentschappen, succursalen en administratieve en/of exploitatiezetels op te richten waar zij het nuttig vinden zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3. - Doel

De vennootschap heeft ais doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- zorgen voor een volledige renovatie van zakelijke installaties en faciliteiten voor aile potentiële nationale klanten.

- leveren van diensten, raadgevingen en arbeid met betrekking tot renovatiewerken, decoratie, kantoor- en binnenhuisinrichting,

- om het bovenstaande te bereiken zal de vennootschap het ontwerp, de inkoop, de fabricage en de installatiewerken beheren om, volledig en naadloos, renovatiewerken te voorzien en uit te voeren.

De vennootschap mag alle beleggingen en investeringen, zo roerend als onroerend, doen binnen de perken van de wet Zij mag eveneens zich borg stellen en persoonlijke of zakelijke zekerheden geven in voordeel van alle al dan niet verbonden natuurlijke of rechtspersonen.

De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan aile functies of mandaten uitoefenen in aile andere vennootschappen, verenigingen of bedrijven. Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in aile zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Artikel 4, Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij kan ten allen tijde ontbonden worden door de beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend zoals voor de wijziging aan de statuten.

Zij mag verbintenissen aangaan of in haar voordeel bedingen voor een termijn die haar duur overtreft.

Artikel 5. - Kapitaal

Het maatschappelijke kapitaal is vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZES HONDERD (18.600 EUR) EURCL

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde: elk aandeel vertegenwoordigt het honderdste (1/100ste) deel van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 6, - Bijkomende stortingen

Bijkomende stortingen op de in geld ingeschreven aandelen worden gevorderd bij besluit van de aandeelhouders.

Alle bijkomende stortingen worden aangerekend op het geheel van al zijn aandelen en zonder verplichting dit op te delen.

De vennoot die, na aanmaning tot betalen bij aangetekende brief niet voldaan heeft binnen de maand, is intrest beschuldigd op de niet betaalde bedragen, berekend tegen de wettelijke intrest verhoogd met twee procent en dit vanaf de datum bepaald in de aanmaning.

De aandeelhouders kunnen bovendien, na een nieuwe aanmaning zonder gevolg gebleven gedurende een nieuwe maand, de aandelen van de in gebreke gebleven vennoot laten terugkopen door een medevennoot of door een derde die, overeenkomstig de statuten, aanvaard wordt.

De netto opbrengst van die inkoop wordt aangerekend op het bedrag dat de in gebreke blijvende vennoot nog verschuldigd is op zijn aandelen en die vennoot blijft niettemin aansprakelijk voor het verschil in min doch heeft recht op de eventuele meerprijs.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij wederinkoop van de aandelen bepaald in het alinea dat voorafgaat, wordt de overdracht van die aandelen ingeschreven in het register van de vennoten en wordt deze overdracht ondertekend door de inkoper en door de in gebreke gebleven vennoot, of bij weigering door deze, en na per post aangetekende aanmaning zonder gevolg gebleven gedurende acht dagen, door de zaakvoerder.

Het stemrecht voor de aandelen, waarvoor niet werd voldaan aan de vordering tot bijkomende stortingen, wordt opgeheven zolang aan die vordering niet is voldaan.

Artikel 7. - Aandelenregister

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2, de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgende in geval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en de overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving ln het register van vennoten.

Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel 8. - Overdracht van aandelen

De afstand en overdracht van maatschappelijke aandelen worden bepaald overeenkomstig de regels vervat in artikel 249 van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandelen mogen niet overgedragen onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met de instemming van aile aandeelhouders.. Die instemming is vereist in aile gevallen.

De erfgenamen of legatarissen die geen vennoot kunnen worden door gebrek aan instemming hebben het recht op de tegenwaarde van de overgegane aandelen. De waarde van de aandelen wordt bepaald in gemeenschappelijk akkoord of, in geval van ontstentenis daarvan, wordt deze bepaald door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de maatschappelijke zetel, op verzoek van de meest gerede partij.

De overnameprijs is hoofdelijk verschuldigd door alle ovememers binnen een termijn van zes maanden ingaande vanaf de weigering van instemming. Na deze termijn is er intrest verschuldigd aan het wettelijk tarief in handelszaken op de verschuldigde bedragen.

Indien de afkoop niet is gebeurd binnen het jaar waarin deze wordt gevorderd, hebben de erfgenamen of legatarissen het recht de vervroegde ontbinding van de vennootschap te vorderen.

De aandelen zijn daarboven belast met het recht van voorkoop ais volgt

Behalve in de gevallen genoemd in artikel 249 van het Wetboek van vennootschappen kan een vennoot zijn aandelen slechts verkopen aan derden na deze aangeboden te hebben aan de andere vennoten.

De vennoot die besluit aile of een gedeelte van zijn aandelen te verkopen brengt daarvan de zaakvoerder(s) op de hoogte, die dit aanbod binnen vijftien dagen overbrengt aan de andere vennoten.

Deze vennoten kunnen binnen een maand hun voorkooprecht uitoefenen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij in de vennootschap hebben. Het voorkooprecht dal niet uitgeoefend wordt, komt bij het recht van de andere vennoten, dat wel gebruik maken van hun voorkooprecht, altijd overeenkomstig het aantal aandelen reeds in hun bezit.

Indien niet gereageerd wordt, wordt het aanbod geacht verworpen te zijn.

Indien het voorkooprecht uitgeoefend wordt, worden de aandelen aangekocht tegen de prijs die de derde er voor geboden heeft, of indien de prijs betwist wordt, tegen een prijs die vastgesteld wordt door een expert, die aangewezen is in onderlinge overeenstemming, of door een expert, bij ontstentenis daarvan, bepaald door de voorzitter van de handelsrechtbank, bij uitspraak als in kort geding op verzoek van de meest gerede partij.

De vennoot die bij toepassing van de vorige alinea's de aandelen verwerft van een andere vennoot betaalt de prijs binnen dertig dagen gerekend vanaf de vaststelling van de prijs

De mededelingen die gedaan worden in uitvoering van dit artikel, worden gedaan per aangetekend schrijven. De termijnen beginnen te lopen vanaf de datum van verzending zoals vermeld op het ontvangstbewijs van het aangetekend schrijven.

De brieven worden rechtsgeldig gestuurd naar het laatst bekende adres aan de vennootschap.

Artikel 9 - Bestuur

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan, afzonderlijk, aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Deze zaakvoerders worden benoemd door de vennoten in algemene vergadering en met gewone meerderheid van stemmen. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun mandaat, hetzij voor een bepaalde tijd hetzij zonder beperking van duur,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Hij kan ook volmachten verlenen aan derden, maar dan moet de specifieke opdracht in de volmacht worden vermeld.

Artikel 10. - Controle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Iedere vennoot heeft individueel de bevoegdheid van onderzoek en toezicht toegekend aan een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant, waarvan de vergoeding ten leste komt van de vennootschap, maar alleen indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een gerechtelijke beslissing. In aile gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Moest blijken dat nadien, krachtens het Wetboek van vennootschappen, de controle van de vennootschap moet worden opgedragen aan een commissaris, of indien de algemene vergadering dergelijke beslissing neemt, dan zal die commissaris benoemd worden door de algemene vergadering overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Artikel 11. - Algemene Vergadering

De gewone algemene vergadering der vennoten vindt jaarlijks plaats op de eerste maandag van de maand juni om twaalf uur, of de volgende werkdag, zelfde tijd, indien de vastgestelde dag een wettelijke feestdag is.

Behoudens andere aanduiding in de oproepingsbrieven, of eensgezindheid tussen aile vennoten, wordt de algemene vergadering gehouden in de zetel van de vennootschap.

Is er maar één vennoot, dan heeft hij alleen de voile bevoegdheden van de algemene vergadering.

De vennoten vergaderen ook in buitengewone algemene vergadering telkens het belang van de vennootschap dit vergt. Dit moet ook gebeuren op aanvraag van vennoten die samen minstens één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en worden gedaan door een zaakvoerder bij middel van een bij post aangetekende brief, geadresseerd aan iedere vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vbeir de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerciers (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken. ledere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheldslifst bijgehouden.

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking op hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissingen van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De beraadslagingen van de algemene vergadering warden opgetekend in processen-verbaal die ondertekend worden door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken. Ze worden in een speciaal register ingeschreven. De uittreksels worden ondertekend door één zaakvoerder.

Iedere vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Ieder aandeel geeft recht op één stem in de vergadering, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht.

De aandelen zijn ondeelbaar. Als een aandeel door vruchtgebruik is bezwaard, oefent de vruchtgebruiker alle eraan verbonden rechten uit, behoudens andersluidende overeenkomst tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar.

Als een aandeel in pand wordt gegeven, blijft de pandgever de eraan verbonden rechten uitoefenen. Onverdeelde mede-eigenaars moeten een enkel persoon aanduiden om hen te vertegenwoordigen, op straffe van opheffing van het aan hun aandelen verbonden stemrecht.

Artikel 12.- Maatschappelijk jaar

Het boekjaar begint op één januari om te eindigen op éénendertig december van elk jaar.

Bij het einde van elk boekjaar, maakt het bestuur een inventaris op, alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Artikel 13. - Winstuitkering

Het batig slot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene onkosten, de lasten en de afschrijvingen, en blijkende uit goedgekeurde jaarrekeningen, betekent de nettowinst van het boekjaar.

Op die nettowinst, wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijke kapitaal heeft bereikt. De verplichting wordt opnieuw van kracht indien om gelijk welke reden de reserve aangetast is.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), beslist over de bestemming ervan. Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van de winst.

De zaakvoerders bepalen plaats en tijdstip van uitkering van de dividenden.

Winst die nog niet verworven is en die het gevolg is van schatting op meerwaarde, mag niet worden opgenomen in het batig saldo dat aan de vennoten kan uitgekeerd worden.

Artikel 14. - Ontbinding - Vereffening

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of ovedijden

van één der vennoten. Bij ontbinding van de vennootschap, om welke oorzaak en op welk tijdstip ook, wordt

de vereffening verzekerd door de in functie zijnde zaakvoerders die de meeste uitgebreide bevoegdheden

Voor-

behouden

aa' het

t Belgisch

Staats blad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

zullen hebben, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars zou benoemen en waarvan zij dan de bevoegdheden en de bezoldiging bepaalt.

Artikel 15. - Vereffening na ontbinding

De netto-opbrengst van de afrekening na betaling van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, of na consignatie van de hiertoe noodzakelijke bedragen, wordt vooreerst aangewend tot de terugbetaling van aile aandelen.

Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort zijn zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, met deze verscheidenheid rekening houden en. het evenwicht herstellen door alle aandelen op een , gehele voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijstorting te vragen ten laste van de onvoldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandefijke terugbetalingen in geld te doen ten voordeel van de aandelen die in grotere mate zijn volgestort.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening.

Artikel 16. - Keuze van woonst

Voor de uitvoering van de statuten, doet iedere zaakvoerder, vereffenaar, commissaris en in het buitenland wonende vennoot, keus van woonst in de maatschappelijke zetel, waar hen alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig kunnen gedaan worden.

Artikel 17. - Gerechtelijke bevoegdheid

Voor aile betwistingen tussen de vennootschap, haar aandeelhouders, bestuurders, commissarissen en vereffenaars, betreffende de uitvoering van deze statuten en meer in het algemeen alle zaken van de vennootschap, wordt exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbanken van de maatschappelijke zetel, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk van afziet.

Artikel 18. - Draagwijdte van de statuten

De vennoten onderwerpen zich volledig aan het Wetboek van Vennootschappen, naar dewelke wordt verwezen voor al wat in deze statuten niet bepaald wordt.

De clausules van deze akte die zouden indruisen tegen de dwingende bepalingen van bedoelde wetten, worden als niet geschreven beschouwd.

Il. OVERGANGSMAATREGELEN

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap, hebben de verschijners, handelend in hoedanigheid van algemene vergadering, de volgende beslissingen genomen:

1. Eerste maatschappelijk boekjaar; het eerste maatschappelijk boekjaar zal aanvangen op heden om te eindigen op 31 december 2015.

2. Eerste algemene vergadering; de eerste algemene vergadering zal bijgevolg gehouden worden in het jaar 2016,

3. Benoeming van zaakvoerders: De vergadering beslist twee zaakvoerders te benoemen:

Mevrouw MC EHLINNEY Emma Marie genoemd, en Mevrouw MC EHLINNEY Geraldine genoemd, die

verklaren aan te vaarden.

Ze kunnen zelfstandig de vennootschap vertegenwoordigen.

Hun mandaat is onbezoldigd.

4. Benoeming van commissarissen; overeenkomstig de wettelijke vereisten, word er besloten geen commissarissen te benoemen.

5. Volmacht: de verschijrters verklaren als bijzondere valmachtdrager van de vennootschap te benoemen, met macht van in de plaats stelling, HIGTCHCONSULTING BVBA, Dieweg 54/9 te 1180 Ukkel, vertegenwoordigd door de heer lacovelli R., teneinde het nodige te doen voor de inschrijving in de Kruispuntbank van ondernemingen of bij administratieve kantoren, en hiervoor alle nodige verklaringen af te leggen en stukken en bescheiden te ondertekenen.

6. Overname verbintenissen; ln toepassing van artikel 60 Wetboek

van Vennootschappen herneemt de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "UNIQUE FITOUT", alhier vertegenwoordigd door haar bovengenoemde

zaakvoerder, de verbintenissen namens haar aangegaan zolang zij in oprichting was en dit vanaf

De voorafgaande beslissingen zullen slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap

rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van onderhavige akte op

de griffie van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR GELIJKVORMIG AFSCHRIFT

Gelijktijdige neerlegging van een expeditie

Afgeleverd op ongezegeld papier voor de inlassing het Belgisch Staatsblad,

JEAN PIERRE MARCHANT

NOTARIS

Op de laatste blz. van Lj,j,iils.fl vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/12/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*19219 48"

Vo

beho

aan

Bel.

Staat

Y i



R'eCl`it}]aLltt uMT kUuyi rrde

~~,

l~

.r ~ Kat Ififet

ati'ii:legjftieu.vrerr,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0556.934.210

Benaming

(voluit) : Unique Fitout

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Mutsaardstraat, 28 apartement 4 - 2000 Antwerp

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Benoeming van een Zaakvoerder

Notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering

Die vandaag, 20 oktober 2014 heeft de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders op de

maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Presentatie van de voorzitter

De voorzitter legt uit dat:

t.De huidige vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over de volgende agenda:

1. Benoeming van een Zaakvoerder;

Il.Aangezien alle 100 aandelen vertegenwoordigd zijn en dat alle [eden aanwezig zijn, het bijeenroepen van

formaliteiten mag niet worden vastgesteld.

Erkenning van de geldigheid van de vergadering

De Vergadering stelt vast dat zij is opgericht en bevoegd om te beraadslagen en een besluit over de aan

haar voorgelegde agenda nemen.

Besluiten van de Algemene Vergadering worden genomen bij meerderheid van stemmen. Elk aandeel geeft

recht op een stem.

Beraadslaging over onderwerpen op de agenda

1 . NOMINATIE VAN EEN ZAAKVOERDER

De Algemene Vergadering heeft kennis genomen van de noodzaak om een nieuwe Zaakvoerder te

benoemen en aan te stellen als Zaakvoerder: De heer Garreth Thomas JORDAN, woonachtig in APT 2, Cherry

lossom Court, Cathedral Street, Ballaghaderreen, CO ROSCOMMON, IRELAND, die aanvaardt.

De benoeming gaat onmiddellijk.

Deze beslissing werd unaniem genomen.

Slotbepalingen

Alle punten op de agenda zijn behandeld, werd de vergadering verdaagd.

Geraldine MC ELHINNEY

Zaakvoerder

Gelijktijdig ingediend: notulen van de vergadering van 20/10/2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
UNIQUE FITOUT

Adresse
MUTSAARDSTRAAT 28, BUS 4 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande