UNIVEG BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : UNIVEG BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 459.881.552

Publication

08/04/2014
ÿþr

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Drevendaal 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van aandeelhouders d.d. 20 maart 2014:

De aandeelhouders nemen kennis van het ontslag van KATSIMA BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Peter Hostens, als bestuurder van de vennootschap, met ingang vanaf 31 januari 2014.

De aandeelhouders verlenen hierbij volledige kwijting aan KATSIMA BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Peter Hostens, voor de uitoefening van het mandaat als bestuurder tot op 31 januari 2014, waarbij zulke kwijting hemomen en bevestigd zal worden op de relevante gewone algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist hierbij om VLT Consulting BVBA, met maatschappelijke zetel gelegen te Belseledorp 135, 9111 Sint-Niklaas, te benoemen als bestuurder B van de vennootschap met ingang van 1 april 2014. Het mandaat is onbezoldigd en neemt een einde onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in het jaar 2018.

VLT Consulting BVBA heeft ten aanzien van de vennootschap verklaard dit mandaat te aanvaarden en de heer Tim Van Londersele, zaakvoerder, wonende te Belseledorp 135, 9111 Sint-Niklaas, als vaste vertegenwoordiger aan te duiden die haar zal vertegenwoordigen in de uitoefening van dit bestuursmandaat.

Overeenkomstig artikel 19 van de statuten wordt de vennootschap, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samen handelend.

De aandeelhouders besluiten een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Ellen Milloen, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest te Strijbroek 10, 2860 Sint-Katelijne-Waver. Voomoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen, Deze volmacht houdt In dat de volmachdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de Heerlegging van voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Voor analytisch uittreksel

Ellen Minoen

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Maf Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A E ~.;. ~ i C E L (.~ F ~ 0

_ l

2 5 -a3- 2014

~fil~ l

~lr

KOOR,-1^.f~iC~rbI~e'e~~t:Ci-ï'~.L.;rN 1

Ondernemingsnr : 0459.881.552

Benaming

(voluit) :

(verkort) :

UNIVEG BELGIUM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/08/2014
ÿþ mod 11.1

1.~-f, ~ ~;, ~~` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

..~~



Voor behouC

aan h+

Belgis Staatsb

IUI1Il!11 gei

III MONITEUI

0,7 ,-OS

~LGISÇH S

ICI

Ondernemingsnr: 0459.881.552 Benaming (voluit) : UNIVEG Beigium

BELGE 1\1 tz . Ki btba..)

- 2014 '

2 4 JULI 2014

TAATSBLCHTaANK

van KOOPHANDEL

TWERPIZrlftitel. MECHELEN



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Drevendaal 1

2860 Sint-Katelijne-Waver

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  KAPITAALVERMINDERING-AFSCHAFFING ONDERSCHEID A EN B BESTUURDERS-COORDINATIE

Uit een akte verleden voor Anton Van Baei, geassocieerd notaris te Antwerpen, op dertig juni tweeduizend veertien, "Geregistreerd op het 1'1a registratiekantoor Antwerpen 1 op 2 juli 2014, Bladen: twee Verzendingen; geen, Register 5 boek 216 blad 89 vak 16, Ontvangen registratierechten: vijftig euro. Voor de adviseur wn de financieel deskundige Van Noten Bart.";

BLIJKT dat;

- het kapitaal verminderd werd met zesendertig miljoen zevenhonderdvijftienduizend vijfhonderdvierenveertig euro zesentwintig cent (¬ 36 715 544,26) om het te herleiden van zevenenveertig miljoen vijfhonderdzesennegentigduizend driehonderdachttien euro veertien cent (¬ 47 596 318,14) tot tien miljoen achthonderdtachtigduizend zevenhonderddrieënzeventig euro achtentachtig cent (¬ 10 880 773,88), door aanzuivering van geleden verliezen voor een zelfde bedrag, zoals deze blijken uit de jaarrekening afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien en goedgekeurd door de algemene vergadering van drieëntwintig juni tweeduizend veertien;

- het onderscheid tussen de A en B bestuurders afgeschaft werd;

- de statuten op het vlak van de vertegenwoordiging van de vennootschap gewijzigd werd, in de zin zoals hierna vermeld;

"indien slechts twee bestuurders werden benoemd, wordt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door hetzij beide bestuurders gezamenlijk handelend hetzij door de gedelegeerd bestuurder."

- als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, aangesteld werd: mevrouw Ellen Milloen, woonplaats kiezend te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Strijbroek 10, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te stellen ten einde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen' en haar registratie als BTW-belastingplichtige, te verbeteren en te wijzigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte met twee volmachten aangehecht

-

gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichting s- en wijzigende akten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2014
ÿþ NIM Wed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MOM!

22

BELG1SC

titi kittitiii1killitiiiilllluiiikiit1tiUhi1

*14145741*

uR nri nc NEERGELEGD

07- Zat; 08 -07- 2014

i sTAATssumEoweefien

KoL'F'riii.

ANDA/gPlioin, ted. Men`HFLRNI

Ondernemingsnr : 0459.881.552

Benaming

(voluit) : UNIVEG Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel: Drevendaal 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte BENOEMING BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders d.d. 23 juni 2014:

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om Management Deprez BVBA, met maatschappelijke zetel te Consciencelaan 13, 3191 Boortmeerbeek, met ingang vanaf heden te benoemen als bestuurder van de vennootschap

Het mandaat is onbezoldigd en neemt een einde onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in het jaar 2018.

Management Deprez BVBA, voornoemd, heeft ten aanzien van de vennootschap verklaard dit mandaat te aanvaarden en mevrouw Veerle Deprez, zaakvoerder, wonende te Consciencelaan 13, 3191 Boortmeerbeek, als vaste vertegenwoordiger aan te duiden die haar zat vertegenwoordigen in de uitvoering van dit bestuursmandaat.

Overeenkomstig artikel 19 van de statuten van de vennootschap wordt de vennootschap, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college ten aanzien van derden en in rechte, ais eiser of als verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samen handelend«

De aandeelhouders besluiten een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Ellen Milloen, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest te Strijbroek 10, 2860 Sint-Katelijne-Waver. Voornoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Voor analytisch uittreksel

Ellen Milloen

Bijzonder Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/12/2013
ÿþor .1."\

m~"'~

(5r

Mod Word 71.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter g

RIFFIE RECHTBANK van OOPHANDEL te MECHELEN

Ondernemingsnr : 0459.88t552

Benaming

(volut) : Univeg Belgium

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Drevendaal 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akje : Wijziging van controle

Neerlegging van de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 14 november 2013 houdende de wijziging van controle overeenkomslig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Loc L'Arvor

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden , Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetz;i van de perso;otnien;

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/09/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II i 111H I HI1 111HhI 11H

*13199709*

NEERGELEGD

1 1 =09- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEL itt CHELEN

Ondernerningsnr : 0459.889.552

Benaming

(voluit) : Univeg Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Drevendaal 9 - 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging van controle

Neerlegging van de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 23 joli 2013 houdende de wijziging van controle overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Inge Stiers

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/07/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be

B St

II I IY

>131 5152*





Ondernemingsnr : 0459.881.552

NEERGELEGD

2 8 JUNI 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDIiPMECHELEN

Benaming (voluit) : UNIVEG Belgium

(verkort)

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: Drevendaal 1

2860 Sint-Katelijne-Waver

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG

IN SPECIÊN -- WIJZIGING VAN DE BEPALINGEN AANGAANDE DE VERTEGENWOORDIGING-VAN_DE_VENNOOTSCHAP_ AANPASSING COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad Uit een akte verleden voor Ellen Verhaert, geassocieerd notaris te Antwerpen, op twintig juni tweeduizend dertien, "geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op

" vijfentwintig juni tweeduizend dertien, boek 235 blad 99 vak 19, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur ai. C, Van Elsen",

BLIJKT dat:

- het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd werd met een bedrag van vijf miljoen euro (¬ 5.000.000,00) om het te brengen van tweeënveertig miljoen vijfhonderd zesennegentigduizend driehonderd achttien euro veertien cent (¬ 42.596.318,14) op zevenenveertig miljoen vijfhonderd zesennegentigduizend driehonderd achttien euro veertien cent (¬ 47.596.318,14), door inbreng in speciën, volstort ten belope van honderd procent.

- de vergadering besloten heeft de statuten te wijzigen op het vlak van de vertegenwoordiging van de vennootschap, in het bijzonder door de wijziging aangaande de tweehandtekeningsclausule in de zin zoals hierna bepaald :

"Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door' (i) twee bestuurders samen handelend of (ii) een bestuurder aan wie door de raad van bestuur de algehele vertegenwoordigingsbevoegdheid werd toegekend en die de titel gedelegeerd bestuurder' zal dragen.

Bij wijze van interne regeling, die niet aan derden kan worden tegengeworpen, wordt overeengekomen dat voor nagemelde handelingen van de in het eerste lid vermelde tweehandtekeningclausule, welke erin bestaat dat de vennootschap ten aanzien van derden en in 'rechte, als eiser of verweerder rechtsgeldig wordt vertegenwoordigd door twee bestuurders samen handelend, wordt afgeweken in de zin dat de vennootschap voor nagemelde handelingen slechts geldig wordt vertegenwoordigd door een bestuurderA gezamenlijk handelend met een bestuurder B :

het nemen van beslissingen inzake uitgaven en/of kosten en/of investeringen waarvan het bedrag hoger is dan vefigduizend euro (¬ 50.000);

, - het ondertekenen van dienslverieningsovereenkomsten met derde partijen waarvan de waarde van de

vergoeding hoger is dan dertigduizend euro (¬ 30.000);

- het sluiten, aanpassen of beëindigen van contracten die buiten de gewone activiteiten van de vennootschap liggen;

- het sluiten, aanpassen of beëindigen van exclusieve distributie- of licentieovereenkomsten;

- het nemen van beslissingen inzake het aanstellen, ontslaan of vergoeden van medewerkers die meer , dan vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000) bruto perjaar verdienen.

- het nemen van beslissingen die resulteren in een wijziging van de huidige activiteiten of tot activiteiten buiten deze die omschreven zijn in het doel van de vennootschap;

het nemen van beslissingen inzake de verkoop van of beschikking over een deelname of over het geheel of een deel van de activa van de vennootschap of van één van haar dochtermaatschappen;

- het nemen van beslissingen die leiden tot ontbinding, fusie, opslorping, verwerving, afsplitsing of inbreng van een algemeenheid van activiteiten of van een tak van activiteiten, en dit van de vennootschap zelf of van een van haar dochtervennootschappen;

- het nemen van beslissingen inzake de verplaatsing van de maatschappelijke zetel of van een bijkantoor;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- het nemen van beslissingen tot het aanpassen van de statuten van de vennootschap of van één van de dochtervennootschappen;

- het nemen van beslissingen inzake de oprichting van dochtervennootschappen, het sluiten van joint-venture overeenkomsten, overeenkomsten van deelname (partnership) of andere gelijkaardige overeenkomsten van winstverdeling;

- het nemen van beslissingen inzake het aankopen of verkopen van onroerend goed;

- de goedkeuring van het jaarlijks investeringsbudget;

- het afsluiten, aanpassen of beëindigen van leningen, schulden, kredieten, financieringen, of zekerheidstelling;

- het goedkeuren van het ontwerp van jaarrekening, die ter goedkeuring zal voorgelegd worden aan de algemene vergadering.

Echter; voor wat betreft de vertegenwoordiging van de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of verweerder, aangaande de hiervoor opgelijste handelingen, in het geval terzake een

belangenconflict wordt vastgesteld in hoofde van één of meerdere bestuurders, of ingeval het gaat om aangelegenheden die één of meerdere bestuurders persoonlijk aangaan, gelden de volgende regels

De vennootschap wordt in dergelijke gevallen geldig vertegenwoordigd door door een bestuurderA gezamenlijk handelend met een bestuurder B, doch met uitsluiting van de betrokken bestuurders) in wiens hoofde een belangenconflict wordt vastgesteld of welke persoonlijk betrokken zijn bij de betrokken aangelegenheid.";

indien de voormelde vaststelling van een belangenconflict of van een persoonlijke betrokkenheid van een of meerdere bestuurders ertoe leidt dat'de voormelde tweehandtekingsclausule geen werking meer heeft omwille van het feit dat geen enkele van de A-bestuurders of geen enkele van de B-bestuurders gemachtigd is de vennootschap te vertegenwoordigen op grond van de voormelde tweehandtekeningclausule, wordt van de in het twee lid opgenomen beperking op de in het eerste lid vermelde tweehandtekeningsclausele afgeweken in de zin dat de vennootschap dienaangaande ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of verweerder, geldig wordt vertegenwoordigd door twee bestuurders gezamenlijk handelend, zonder onderscheid naarA-bestuurders of B-bes uurders, dochT met uitstuiting van ds betrokken bestuurrlér(s) i wiëns hr ôf`de  É een belangenconflict wordt vastgesteld of welke persoonlijk betrokken zijn bij de betrokken aangelegenheid.n.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte met twee volmachten aangehecht

- gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichting s- en wijzigende akten

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/04/2013
ÿþ~'/ " mod 11.1

Vc

behc aar Bel

Staal

=; Ondememingsnr : 0459.881.552 Benaming (voluit) : UNIVEG Belgium

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Drevendaal 1

2860 Sint-Kételijne Waver

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIËN  WIJZIGING VAN DE BEPALINGEN AANGAANDE DE VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP  AANPASSING EN COÔRDINATIE VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op tien april tweeduizend dertien, "geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op twaalf april tweeduizend dertien, boek 235 blad 66 vak 12, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur a.i. C. Van Eisen.";

BLIJKT dat:

- het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd werd met een bedrag van vijftien miljoen dertig euro (¬ 15 000 030,00) om het te brengen van zevenentwintig miljoen vijfhonderd zesennegentigduizend tweehonderd achtentachtig euro veertien cent (¬ 27 596 288,14) op tweeënveertig miljoen vijfhonderd zesennegentigduizend driehonderd achttien euro veertien cent (¬ 42 596 318,14), door inbreng in speciën,

volstort ten belope van honderd procent >;

- de statuten gewijzigd werden op het vlak van de vertegenwoordiging van de vennootschap, in het

bijzonder door de wijziging aangaande de tweehandtekeningsolausule in de zin zoals hierna bepaald

"Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door (i) twee bestuurders samen handelend of (ii) een bestuurder aan wie door de raad van bestuur de algehele vertegenwoordigingsbevoegdheid werd toegekend en die de titel 'gedelegeerd bestuurder' zal dragen.

Bij wijze van interne regeling, die niet aan derden kan worden tegengeworpen, wordt overeengekomen dat voor nagemelde handelingen van de in het eerste lid vermelde tweehandtekeningclausule, welke erin bestaat dat de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of verweerder rechtsgeldig wordt

F, vertegenwoordigd door twee bestuurders samen handelend, wordt afgeweken in de zin dat de vennootschap voor de nagemelde handelingen slechts geldig wordt vertegenwoordigd door een bestuurder gezamenlijk handelend met een bestuurder B

-het nemen van beslissingen inzake uitgaven en/of kosten en/of investeringen waarvan het bedrag hogeris dan vijftigduizend euro (¬ 50.000);

" - het ondertekenen van dienstverieningsovereenkomsten met derde partijen waarvan de waarde van de

vergoeding hogeris dan tienduizend euro (¬ 10.000);

-het sluiten, aanpassen of beëindigen van contracten die buiten de gewone activiteiten van de

vennootschap liggen;

- het sluiten, aanpassen of beëindigen van exclusieve distributie- of licentieovereenkomsten;

-het nemen van beslissingen inzake het aanstellen, ontslaan of vergoeden van medewerkers die meer dan

vijftigduizend euro (¬ 50.000) bruto per jaar verdienen.

-het nemen van beslissingen die resulteren in een wijziging van de huidige activiteiten of tot activiteiten

buiten deze die omschreven zijn in het doel van de vennootschap;

-het nemen van beslissingen inzake de verkoop van of beschikking deer een deelname of over het geheel of

een deel van de activa van de vennootschap of van één van haar dochtermaatschappijen;

- het nemen van beslissingen die leiden tot ontbinding, fusie, opslorping, verwerving, afsplitsing of inbreng

van een algemeenheid van activiteiten of van een tak van activiteiten, en dit van de vennootschap zelf of van

een van haar dochtervennootschappen;

- het nemen van beslissingen inzake de verplaatsing van de maatschappelijke zetel of van een bijkantoor;

- het nemen van beslissingen tot het aanpassen van de statuten van de vennootschap of van één van de

dochtervennootschappen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

uhIIl iu

*13067

NEERGELEGD

~~

~,.,~u...,.,...-~..,...~

19-01-p013

ila

ie._, .

y41-Fe_xikiI~C

4ià1

KOOPHANDEL te MECHKEN

"

Voord behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

-hef nemen van beslissingen inzake de oprichting van dochtervennootschappen, het sluiten van joint-venture overeenkomsten, overeenkomsten van deelname (partnership) of andere gelijkaardige overeenkomsten

van winstverdeling; ' - `

-het nemen van beslissingen inzake het aankopen of verkopen van onroerend goed;

- de goedkeuring van het jaarlijks investeringsbudget;

- het afsluiten, aanpassen of beëindigen van leningen, schulden, kredieten, financieringen, of zekerheidstelling;

- het goedkeuren van het ontwerp van jaarrekening, die ter goedkeuring zal voorgelegd worden aan de algemene vergadering.

Echter, voor wat betreft de vertegenwoordiging van de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of verweerder, aangaande de hiervoor opgekiste handelingen, in het geval terzake een belangenconflict wordt vastgesteld in hoofde van de A-bestuurders, of ingeval het gaat om aangelegenheden die een A-bestuurder persoonlijk aangaan, wordt de vennootschap dienaangaande ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of verweerder, geldig vertegenwoordigd door twee B-bestuurders gezamenlijk handelend.

indien slechts twee bestuurders werden benoemd, wordt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door hetzij beide bestuurders gezamenlijk handelend, hetzij door de gedelegeerd bestuurder.";

- de bijzondere volmachten toegekend aan de heer Eric Provoost en Katsima BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Peters Hostens, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 23 oktober 2012, met ingang van 29 maart 2013 herroepen werden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL--GEASSOCIÉERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD ;

- expeditie van de akte met twee volmachten aangehecht

- gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lui. B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/10/2012
ÿþMotl word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

H" E

si





" iai~aese"







Ondernemingsnr : 0459.881.552

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : IDrevendaal 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bijzondere volmacht - Benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 13 juli 2012

De raad van bestuur beslist om aan de heer Eric Provoost en Katsima BVBA, vast vertegenwoordigd door

de heer Peter Hostens, in hun hoedanigheid van bestuurders A van de Vennootschap, een bijzondere

volmacht toe te kennen waarbij hun de bevoegdheid wordt verleend om met twee gezamenlijk handelend de

vennootschap geldig te vertegenwoordigen in de volgende aangelegenheden:

-het ondertekenen van overeenkomsten inzake de aan- en verkoop van groeten en fruit;

-het ondertekenen van overeenkomsten inzake transport en distributie van groenten en fruit;

-het ondertekenen van dienstverleningsovereenkomsten met derde partijen waarvan de waarde van de

vergoeding niet hoger is dan 10.000 EUR;

-het ondertekenen van overeenkomsten inzake nutsvoorzieningen (water, elektriciteit, verwarming) en

noodzakelijke overeenkomsten met een telefoonoperator;

-het ondertekenen van dagelijkse briefwisseling inclusief ingebrekestellingen en aanmaningen tot betaling,

alle verzendings- en douanedocumeten;

-het nemen van beslissingen Inzake uitgaven en/of kosten en/of investeringen waarvan het bedrag niet

hoger is dan 50.000 EUR;

het nemen van beslissingen inzake het aanstellen, ontslaan of vergoeden van medewerkers waarvan het

bruto jaarloon niet hoger is dan 50.000 EUR;

-het vertegenwoordigen van de vennootschap tegenover publiek of privaatrechtelijke overheden of

instanties;

-het vervullen van alle formaliteiten betreffende sociale en fiscale wetgeving.

Uittreksel uit de notulen van de bijzcndere algemene vergadering dd. 5 oktober 2012

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om Sticker Consulting BVBA, met maatschappelijke zetel te Hannuitsesteenweg 562, 3300 Goetsenhoven, met ingang vanaf heden te benoemen als bestuurder B van de Vennootschap, voor een termijn van 6 jaar, tot op de gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden tijdens het jaar 2018.

Het mandaat zal onbezoldigd zijn.

Sticker Consulting BVBA, voornoemd, heeft ten aanzien van de Vennootschap verklaard dit mandaat te aanvaarden en de heer Koen Sticker, bestuurder, wonende te Hannuitsesteenweg 562, 3300 Goetsenhoven, ale vaste vertegenwoordiger aan te duiden die haar zal vertegenwoordigen in de uitvoering van dit bestuursmandaat.

Overeenkomstig artikel 19 van de statuten van de Vennootschap wordt de Vennootschap, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door (I) twee bestuurders gezamenlijk handelend,waarvan één een bestuurder A en één een bestuurder B dient te zijn ofwel twee bestuurders B of (ii) een bestuurder aan wie door de raad van bestuur de algehele vertegenwoordigingsbevoegdheid werd toegekend en die de titel `gedelegeerd bestuurder' zal dragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEEHGELEGD

12 OKT. 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAND 41 4ECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

UNIVEG Belgium

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 1 oktober 2012

De raad van bestuur beslist als bijzonder gevolmachtigde aan te stellen, met recht van substitutie, Aruna Nandoe en Ellen Milloen, voor de uitoefening van deze volmacht woonplaats kiezend te Strijbroek 10, 2860 Sint-katelijne-Waver, aan wie de macht verleend wordt om, atleenhandelend, alle nodige formaliteiten te vervullen met het oog op de bekendmaking van voormelde benoeming en de bijzondere volmacht verleend bij besluit dd.13juli 2012, in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Voor analytisch uittreksel

Ellen Milloen

Bijzonder gevolmachtigde

Voor-

bel d?p

a: het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Lu1k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 14.09.2012 12565-0245-041
23/08/2012
ÿþMod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie akte

{

NEE.RGELE -

SMffl

Voor-

behoudt aan he Belgisc

$taatsbl

IIIuhl 11flhI lIIl1flhIIIllI

*12165631rt







10 -08- 2012

GRIFFIE RECHTBANK \(;: KOOPHANPEL te MECHELE

Griffie

Ondernemingsnr: 0459.881.552

Benaming

(voluit) Univeg Belgium

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel Drevendaal 1 - 2860 Sint-Katelijne--Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging van controle

Neerlegging van de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 19 juli 2012 houdende de wijziging van controle overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Inge Stiers

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

09/08/2012
ÿþ mod 11.1





~~~~Ttti 33 . _~is:.... In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEG"D

---~. ~

3 9 '-07-

GRIFFIE RECHTBAtil. vars' KOCPHAN rk- kee MECHELEN

I 111111111

*12139678*

\foot behouc aan h Beige Staatst

Ondernemingsnr : 0459.881.552

Benaming (voluit) : UNIVEG Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Drevendaal 1

2860 Sint-Katelijne-Waver

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  KAPITAALVERMINDERING TER AANZUIVERING VAN GELEDEN VERLIEZEN  TWEEDE KAPITAALVERMINDERING DOOR TERUGBETALING  WIJZIGING VAN DE BEPALINGEN AANGAANDE DE VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP  WIJZIGING VAN DE BEPALINGEN AANGAANDE DE ALGEMENE VERGADERING  AANPASSING EN COÔRDINATIE VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op twintig juli tweeduizend en twaalf, "geregistreerd twee bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op vijfentwintig juli tweeduizend en twaalf, boek 232 blad 26 vak 12, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur a.i. C. Van Etsen.";

BLIJKT dat:

- het kapitaal van de vennootschap verminderd werd met veertien miljoen zeshonderd eenenzestigduizend: negenhonderd drieëndertig euro zesentachtig cent (¬ 14.661.933,86) euro om het te herleiden van: zevenenzeventig miljoen negenhonderd achtenvijftigduizend tweehonderd tweeëntwintig euro (¬ 77.958.222,00); euro tot drieënzestig miljoen tweehonderd zesennegentigduizend tweehonderd achtentachtig euro veertien: cent (¬ 63.296.288,14), zonder vernietiging van aandelen, door aanzuivering van geleden verliezen voor een. zelfde bedrag, zoals deze blijken uit de balans van de jaarrekening afgesloten op eenendertig december: tweeduizend en elf.

het kapitaal van de vennootschap verminderd werd met vijfendertig miljoen zevenhonderdduizend euro (¬ , 35.700.000,00) om het te herleiden van drieënzestig miljoen tweehonderd zesennegentigduizend tweehonderd achtentachtig euro veertien cent (¬ 63.296.288,14) tot zevenentwintig miljoen vijfhonderd zesennegentigduizend; tweehonderd achtentachtig euro veertien cent (¬ 27.596.288,14), door terugbetaling aan de aandeelhouders: van afgerond vierenvijftig komma vijf één drie acht acht zeven euro (¬ 54,513887) per aandeel.

- de statutaire bepalingen aangaande de vertegenwoordiging van de vennootschap gewijzigd werden in de zin zoals hierna bepaald.

"Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door, (i) twee bestuurders gezamenlijk handelend,waarvan één een bestuurder A en één een bestuurder B dient te, zijn ofwel twee bestuurders B of (ii) een bestuurder aan wie door de raad van bestuur de algehele vertegenwoordigingsbevoegdheid werd toegekend en die de titel `gedelegeerd bestuurder' zal dragen.

Indien slechts twee bestuurders werden benoemd, wordt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door hetzij beide bestuurders gezamenlijk: handelend hetzij door de gedelegeerd bestuurder."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte met twee volmachten aangehecht

gecoördineerde tekst van de statuten

lijst van de oprichting s- en wijzigende akten

:t E39ist3 }i= -! i'c._ a- (2~i1 3".31"z an ~~..~(~:~J,T" ~~'

=ebc,aLc,t

05/07/2012
ÿþ"11

Mod Wolti 11,1

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

E3elgisch

Staatsblad

*iziiessa

NEERGELEGD

26 -06- 2012

GRIFFIE R AK

KOOPHANi~~TB~IM>"CHE:!.E4.

Ondernemingsnr : 0459.881.552

Benaming

(voluit) : UNIVEG Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Drevendaal 1, 2860 Sint Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de Gewone Algemene Vergadering van 4 mei 2012

De aandeelhouders besluiten hierbij om de burgerlijke CVBA Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, vertegenwoordigd in de uitoefening van haar mandaat door de heer Marc Guns, te herbenoemen voor een periode van 3 jaar. Haar mandaat zal een einde nemen op de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2015.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur van 3 april 2012

Met het oog op de uitvoering van voormelde herbenoeming beslist de raad van bestuur om Aruna Nandoe en Ellen Milloen, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiezen te Strijbroek 10, 2860 Sint-Katelijne-Waver, aan te stellen als bijzonder gevolmachtigde, elk afzonderlijk handelend en met recht van substitutie, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de neerlegging van een uittreksel uit de notulen van de vergadering der aandeelhouders ter griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen en de publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Voor analytisch uittreksel,

Ellen Mihoen,

Bijzonder gevolmachtigde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/02/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111!1.111M1151,11,131111!IIII!

~

Ve behc aar Belt Staal IIN

MONITE

29

BELGISCH

R BELGE ~ '_ ,.. ~ ' f ea...,

1- 2015 15 -01- 2015

TAATSBL

" " :.01-11-BANK van KOOPHANDEL AN3"WF=GM) afd. MECHELEN

Ondememingsnr : 0459.881.552

Benaming

(voluit) : UNIVEG BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Drevendaal 1, 2860 Sint Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van controle

Neerlegging van de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 26 november 2014 houdende de wijziging van controle overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ellen Milloen

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/06/2012
ÿþkri 1_

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

11 -06- 2012

GGRIFFEREc3IeIlûIANK van

MECHELEN

Ondernemingsar : 0459.881.552

Benaming {voluit) ; LEGUMEX TRADE

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Drevendaal 1

2860 Sint-Katelijne-Waver

Onderwerp akte ; FUSIE DOOR OVERNAME MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE - ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het blijkt uit vier akten verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op eenendertig mei tweeduizend en twaalf;

DAT

- de naamloze vennootschap "LEGUMEX TRADE", met maatschappelijke zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Drevendaal 1, rechtspersonenregister Mechelen 0459.881.552 bij wijze van fusie, de naamloze vennootschappen "DE WEIDE BLIK  COORDINATIE CENTRUM", met maatschappelijke zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Strijbroek 10, rechtspersonenregister Mechelen 0466.403.516, "UNIVEG IMPORT", met maatschappelijke zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Drevendaal 1, rechtspersonenregister Mechelen 0405.815,336 en "LEGUMEX CONVENIENCE", met maatschappelijke zetel te 2860 SintKatelijne-Waver, StrijbroeK 4, " rechtspersonenregister Mechelen 0400.783.214, heeft overgenomen;

- met ingang van één juni tweeduizend en twaalf het gehele vermogen van elk van de overgenomen vennootschappen zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel is overgegaan op de overnemende vennootschap;

- vanaf één januari tweeduizend en twaalf worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig en wat betreft directe belastingen geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

- de benaming van de vennootschap gewijzigd werd in "UNIVEG Belgium".

- het artikel met betrekking tot de doelomschrijving van de vennootschap aangepast werd om de doelomschrijving naar aanleiding van de fusie uit te breiden met deze activiteiten van de overgenomen vennootschap "DE WEIDE BLIK  COORDINATIE CENTRUM", voormeld:

"De Vennootschap heeft tot doel:

Hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden/opdrachtgevers of bij deelneming, of als tussenpersoon of op commissie, hetzij op gelijk welke andere wijze, in België of in het buitenland:

A.

1. De aankoop, verkoop, invoeren uitvoer, groot- en kleinhandel, het veewerken en verpakken, al dan niet in conserven, het snijden en kuisen, dit alles bij middel van alle procédés, van alle groenten, fruit, vlees, vis, bloemen en planten.

2, De invoer, uitvoer en handel van alle consumptiegoederen, grondstoffen, half-fabrikaten en fabrikaten.

B.

1. Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, ondermeer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie en informatica.

2. Het waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerdé of vereffenaar in ondernemingen en vennootschappen.

3, Het deelnemen in alle Belgische en/of vreemde, bestaande en/of op te richten rechtspersonen en/of ondernemingen en dit door middel van inschrijving, inbreng, ruil of anderszins. 4. Het verwerven, vervreemden en beheren van zowel roerende als onroerende goederen.

4. Het verrichten van alle handels- en nijverheids-, financiële-, roerende- en onroerende zaken die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de realisatie ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

5. Het verstrekken van leningen aan derden alsmede het zich borg stellen voor dealen,

bel

BE Sta

*iasoszs4*

i

4p de laatste biz pan Lu k B ,Jern-is.iden Recto )'leer, en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzli van de oercc( neen; bevoegd de 'ecntsoerse:n ten aanzien van tienoen te varagenwocrdigen

isrs'a Neem eiti nandte,en n;

Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Al het voorgaande met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies zoals bedoeld door de wet van vier december negentienhonderd negentig en het Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd één en negentig.

C.

1. De controle en strategische supervisie van verbonden vennootschappen op het gebied van marketing,

financiën, bestuur en algemeen beleid.

Deze activiteiten omvatten:

- het opstellen, coördineren en het centraliseren van algemeen voor verbonden vennootschappen

noodzakelijke informatie, zoals marktstudies en verkoopstrategieën;

- het coördineren, het centraliseren of het uitvoeren van marktonderzoek en publiciteit ten voordele van de

verbonden vennootschappen;

- de ontwikkeling en de verschaffing van publiciteits- en informatief materiaal;

- het centraliseren en het coördineren van het wetenschappelijk onderzoek en research;

- het coördineren van de internationale handel, de coördinatie, het advies en de assistentie bij contacten met

nationale en internationale organisaties;

- het centraliseren van informatie;

- het verlenen van advies en assistentie aan verbonden vennootschappen inzake financiering, boekhouding

en auditing, fiscaliteitswetgeving en verzekering;

- financiële controle van verbonden vennootschappen via maandelijkse rapporteringen;

- het coördineren op het vlak van de productie bij verbonden vennootschappen.

2. Coördinatie en centralisatie van de aankoopverrichtingen in naam en voor rekening van verbonden vennootschappen.

3. Beheer en centralisatie van de verzekerings- en herverzekeringspolissen die werden onderschreven door verbonden vennootschappen.

4. Centralisatie van de financiële verrichtingen en van hef dekken van de wisselrisico's.

Deze activiteiten omvatten:

- het verzamelen van fondsen bij financiële instellingen, bij verbonden vennootschappen, bij andere financiers, teneinde de activiteiten van de verbonden vennootschappen te financieren;

- het afsluiten met verbonden vennootschappen van contracten van roerende en onroerende leasing (conform de boekhoudwetgeving), van sale-lease-back (enkel voor materiële vaste activa die in de nieuwe staat zijn verkregen of tot stand gebracht, zonder realisatie van een meerwaarde bij de verkooptransactie);

- het afsluiten van termijn- en andere contracten voor de aan- en verkoop van vreemde valuta en/of het

verlenen van bijstand aan verbonden vennootschappen met het oog op het afsluiten van dergelijke contracten;. - het innen en betalen van commissielonen in naam en voor rekening van verbonden vennootschappen;

- het coordineren en het controleren van de kastoestand en de kredietbehoeften op korte en middellange

termijn van al de verbonden vennootschappen;

- het toezicht op de bankrekeningen, het plaatsen en het opnemen van gelden, het innen van vorderingen en het verrichten van betalingen in naam en voor rekening van verbonden vennootschappen via bankrekeningen gehouden op naam van de vennootschap;

- het plaatsen van overschotten aan liquiditeiten bij banken en andere financiële instellingen;

- het optreden als factor, door het overnemen van de vorderingen en schulden welke de verschillende leden van de groep hebben, hetzij onderling, hetzij ten opzichte van derden;

- het herfactureren aan de verschillende verbonden vennootschappen van goederen en/of diensten welke aan de vennootschap werden gefactureerd en dit in de munt van het land van de verbonden vennootschap ('reinvoicing').

5. Organisatorische, administratieve en boekhoudkundige assistentie.

Deze activiteiten omvatten:

- het opmaken van financiële, beleids- en marketingrapporten;

- het opmaken van de facturen, douane- en verzendings- en BTW-documenten in naam en voor rekening van verbonden vennootschappen;

- het opmaken en consolideren van de jaarrekeningen, het verzamelen en bijhouden van alle nodige statistische informatie;

- het centraliseren van de informatica, de software-ontwikkeling alsmede de hardware installaties bij de verschillende verbonden vennootschappen."

- het artikel aangaande het bestuur van de vennootschap gewijzigd werd, meer bepaald door de specificering terzake dat er steeds minstens één bestuurder A en één bestuurder B dient te worden benoemd:

- het artikel aangaande de vertegenwoordigingsmacht van de bestuurders gewijzigd werd als volgt:

"Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door (i) twee bestuurders gezamenlijk handelend, waarvan één een bestuurder A en één een bestuurder B dient te zijn, of (ii) een bestuurder aan wie door de raad van bestuur de algehele vertegenwoordigingsbevoegdheid werd toegekend en die de titel `gedelegeerd bestuurder' zal dragen.

Indien slechts twee bestuurders werden benoemd, wordt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door hetzij beide bestuurders gezamenlijk handelend, waarvan één een bestuurder A en één een bestuurder B dient te zijn, hetzij door de gedelegeerd bestuurder.

Op de luatste aiz. lan Luik ô ,rvrrr,&den Recta Naam an hoeáansghe¬ d van da instrumenterende notaris 'netzi van de parsoiolntert? be,iceçd de rechtspersoon qen aanzien van derden ta rertzgemraaorctsgen

'l=:rao '.aam an nandteKenkiig

1_r "7'

- tot bestuurder A benoemd werd, voor een duur van zes jaar, met ingang van eenendertig mei tweeduizend en twaalf en van rechtswege eindigend bij de jaarvergadering te houden in het jaar tweeduizend achttien :

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KATSIMA", met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Verversdijk 2411, rechtspersonenregister Brugge 0898.439.536, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van vennootschappen : de heer HOSTENS, Peter, wonende te 8000 Brugge, Verversdijk 24/1;

* de heer PROVOOST, Eric, wonende te 2540 Hove, Leliestraat 54.

- tot bestuurder B benoemd werd, voor een duur van zes jaar, met ingang van eenendertig mei tweeduizend en twaalf en van rechtswege eindigend bij de jaarvergadering te houden in het jaar tweeduizend achttien :

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARGALIX", met maatschappelijke zetel te 1950 Kraainem, Kastanjeslaan 4, rechtspersonenregister Brussel 0808.841.131, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van vennootschappen : de heer KINT, Francis, wonende te 1950 Kraainem, Kastanjeslaan 4;

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MATTOR", met maatschappelijke zetel te 2560 Nijleri, Felix Timmermanshof 18, rechtspersonenregister Mechelen 0824.607.886, voor wie zal optreden ais vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van vennootschappen : de heer VAN DE VELIDE, Jean Paul, wonende te 2560 Nijlen, Felix Timmermanshof 18.

Overeenkomstig artikel 19 van de statuten van de vennootschap wordt aan de voormelde bestuurders volledige collectieve vertegenwoordigingsmacht verleend om met twee gezamenlijk handelend, waaronder steeds één een bestuurder A en één een bestuurder B dient te zijn, namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

- als bijzondere gevolmachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, aangesteld werden : mevrouw MILLOEN, Ellen en mevrouw RYNDERS, Annick, beide ten dien einde woonplaats kiezend te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Strijbroek 10, aan wie de macht verleend wordt om aile verrichtingen te doen ten einde inschrijving van de Overgenomen Vennootschap I in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTW-belastingplichtige te wijzigen en/of te verbeteren en/of te schrappen.

De akte houdende de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap, waaruit dit uittreksel is opgemaakt, draagt de navolgende registratiemelding "Geregistreerd negen bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op vier juni tweeduizend en twaalf, boek 229 blad 99 vak 3, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur a.i. C. Van Eisen."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

REMBERT VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

expeditie van de akte met twee volmachten aangehecht

gecoordineerde tekst van de statuten

lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

de laatste blz. van Lu:k B 'renma#den Recto Maarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris netrij van de peisofo)nten7 bevoegd de echtsaersoon ten aanzien van derden te veregenwcordigen

Veeco 'saam nandte en,ng

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/05/2012
ÿþ mod 11.1

at~l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

r

*iaos111o* 111111

NEERGELEGD

1 8 MEI 2012 -

GRIFFIE~TgAr~iK van KOOPHAN e ME

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0459.881.552

Benaming (voluit) : LEGUMEX TRADE

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Drevendeall

2860 Sint-Katelijne-Waver

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA AANPASSING EN COÔRDINATIE VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op zeven mei tweeduizend en twaalf, "geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op elf mei tweeduizend en twaalf, boek 229 blad 89 vak 8, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur a,i. Ossiarina L.";

BLIJKT dat:

- het kapitaal van de vennootschap verhoogd werd met een bedrag van zevenenvijftig miljoen zeshonderd achtenvijftigduizend tweehonderd tweeëntwintig (¬ 57,658.222,00) om het van twintig miljoen driehonderdduizend euro (¬ 20.300.000,00) op zevenenzeventig miljoen negenhonderd achtenvijftigduizend tweehonderd tweeëntwintig euro (¬ 77.958.222,00) te brengen, door inbreng in natura van een schuldvordering, waarvoor de burgerlijke vennootschap in de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, vertegenwoordigd door de heer Marc Guns, bedrijfsrevisor, een verslag heeft opgesteld waarvan de besluiten letterlijk luiden als volgt:

"Conclusie

in de naamloze vennootschap Legumex Trade zal een schuldvordering jegens de Vennootschap, op naam van de besloten vennootschap naar Nederlands recht Univeg Fruit & Vegetables, ad ¬ 57.6588.222,00 worden ingebracht.

Brt het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura, De Raad van Bestuur van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de Vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

2. De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

C. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering uitsluitend verantwoord is ïn het kader van de inbreng in natura, waarbij de inbrengende partij, Univeg Fruit & Vegetables BV, reeds de meerderheid 99,99% van de aandelen in Legumex Trade NV bezit, en dat de waardebepaling; waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de, tegen de inbreng uit te geven aandelen. Met de lagere intrinsieke waarde per aandeel wordt echter geen rekening gehouden. Uit dien hoofde merken wij op dat beide aandeelhouders deel uitmaken van de UNIVEG' Groep en er geredeneerd vanuit de groep, geen benadeling kan zijn tengevolge de voor de inbreng toegekende vergoeding.

4. Deze door de partijen weerhouden methode van waardering leidt tot een inbrengwaarde van ¬ 57.658.222, 00.

De inbreng in natura zal worden vergoed door de uitgifte van 484.351 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Er zullen geen bijkomende voordelen worden toegekend aan de inbrenger.

Wij willen er tenslotte specifiek aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billfkheid van de verrichting.

crusse!, 4 mei 2012

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA (B 160)

Commissaris vertegenwoordigd door Marc Guns Vennoot'.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

01 de Laatste blz van Lu* 3 vermelden eactc Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. 'netzit van de perso(o)n(enl

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handteken.ng

P'

mari 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

+ , ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-



TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte met twee volmachtenaangehecht

-

gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en.wijzigende akten

- verslag van de raad van bestuur

- verslag van de bedrijfsrevisor



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge



OP de iaatste i7lz van Luik B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de ,nstrumentLnende notars hetzii van de oerso(o)n(an) bevoegd de recnts]arsoon ten 3anz;en van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtewanIng

03/05/2012
ÿþV beh

aa

Bel Staa

III 111 11I 1I1 111I ll1 I1

" ZZ~03~23"

in de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

20 -04- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPNl iliaLte MECHELEN

mod 11.1

~

Ondememingsnr : BE0459.881.552

Benaming (voluit) :LEGUMEX TRADE

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Drevendaal1 2860 Sint-Katelijne-Waver

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - AANPASSING VAN DE STATUTEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op, 13 april 2412, "Geregistreerd twee bladen één verzending, te Kontich 16 april 2412, Boek;; :, 541 blad 36 vak 6. Ontv: vijfentwintig euro. De e.a. inspecteur (getekend) L. Eeckeleers",: blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders volgende;; besluiten heeft genomen.

1.1. Het kapitaal is verhoogd met vijftien miljoen driehonderdduizend euro om het te brengen op twintig miljoen driehonderdduizend euro met uitgifte van honderd achtentwintigduizend vijfhonderd zesentwintig nieuwe aandelen.

,:1.2. Conform de bepalingen van de statuten en de vennootschappenwet, werd aan d& bestaande aandeelhouders het voorkeurrecht aangeboden om in te schrijven op de voorgestelde kapitaalverhoging, in verhouding tot het aantal aandelen dat zij thans}; bezitten.

1.3. Deze kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort door dejü i! hoofdaandeelhouder.

,i 1.4. Het bedrag van vijftien miljoen driehonderdduizend euro werd gestort of, overgeschreven op een bijzondere rekening bij de KBC Bank geopend ten name van de vennootschap "LEGUMEX TRADE", zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeveni door genoemde instelling.

2. Artikel 5 van de statuten is gewijzigd als volgt, om dit in overeenstemming te.?brengen met het genomen besluit: ,,

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintig miljoen driehonderdduizend euro (¬ 20.300.000), en is volledig geplaatst. Het wordt;; vertegenwoordigd door honderd zeventigduizend vijfhonderd achtentwintig;; (170.528) aandelen, zonder nominale waarde."

Samen hiermee neergelegd: afschrift pv; gecoördineerde statuten.

Opgemaakt en ondertekend door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 18;; il april 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/04/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111e.M12!WIll

,...~.,.....

_ ~

NEERGELEGD

i 7 -0A- 2012

GR14e4 I`; "_C6,--1"~Plr: van KNIPHsA?.tr1'71 ta," MECHELEN

Ondernemingsnr : 0459.881.562

Benaming

(voluit) : LEGUMEX TRADE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Drevendaal 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

VOORSTEL VAN EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING IN DE ZIN VAN ARTIKEL 676, 1° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN TUSSEN LEGUMEX TRADE NV, UNIVEG IMPORT NV, LEGUMEX CONVENIENCE NV EN DE WEIDE BLIK - COORDINATIE CENTRUM NV

1.Voorafgaande uiteenzetting

Legumex Trade NV, UNIVEG Import NV, Legumex Convenience NV en De Weide Blik -Coördinatie Centrum NV hebben de intentie om een aan de fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna genoemd de "vereenvoudigde fusie") door te voeren, waarbij de gehele vermogens (zowel de rechten als de verplichtingen) van UNIVEG Import NV, Legumex Convenience NV en De Weide Blik - Coördinatie Centrum NV door ontbinding zonder vereffening zullen overgaan op Legumex Trade NV, overeenkomstig artikel 671,juncto artikel 676, 1 ° van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W, Venn.").

Op 13 april 2012 wordt, overeenkomstig artikel 719 W. Venn., door de bestuursorganen van Legumex Trade NV, UNIVEG Import NV, Legumex Convenience NV en De Weide Blik - Coördinatie Centrum NV, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot vereenvoudigde fusie door overneming opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een vereenvoudigde fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de vereenvoudigde fusie deelneemt, minstens 6 weken vôôr de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen en bij uittreksel bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad (artikel 719, laatste lid W. Venn.).

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen zijn tenslotte van oordeel dat de vooropgestelde

vereenvoudigde fusie, waarbij UNIVEG Import NV, Legumex Convenience NV en De Weide Blik -

Coördinatie Centrum NV zullen worden overgenomen door Legumex Trade NV, voordelig is, dit zowel vanuit

economisch als vanuit financieel oogpunt aangezien:

-de bij de fusie betrokken vennootschappen tot dezelfde groep behoren;

de vennootschappen gelijkaardige activiteiten hebben;

-de groepsstructuur door de voorgenomen fusie vereenvoudigd zal worden;

-door de fusie de activiteiten gecentraliseerd zullen worden in één vennootschap en zd op een meer

efficiënte en transparante wijze kunnen worden uitgeoefend;

-de administratie en het beheer van de vennootschappen door de fusie vereenvoudigd zullen worden.

De voorgenomen verrichting beantwoordt dan ook aan rechtmatige behoeften van economische en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

financiële aard.

Onderhavig voorstel tot vereenvoudigde fusie kadert bovendien in de aan de gang zijnde herstructurering

binnen de Univeg-groep.

Vanuit een bedrijfseconomisch standpunt is het bijgevolg verantwoord dat de betrokken vennootschappen in

één juridische entiteit worden ondergebracht.

2.De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen (artikel 719,1° W. Venn.)

De aan de voorgestelde vereenvoudigde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn: 2.1.De Overnemende Vennootschap :

LEGUMEX TRADE NV, naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te Drevendaal 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Mechelen) onder het nummer 0459.881.552.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 4 van haar statuten de volgende doelomschrijving : "De vennootschap heeft tot doel:

Hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden/opdrachtgevers of bij deelneming, of als tussenpersoon of op commissie, hetzij op gelijk welke andere wijze, in België of in het buitenland.

A.

1. Het deelnemen in alle Belgische en/of vreemde, bestaande en/of op te richten rechtspersonen enfof ondernemingen en dit door middel van inschrijving, inbreng, ruil of anderszins.

2. Het aankopen, beheren en verkopen van onroerende goederen.

3. Het besturen en begeleiden van ondernemingen en rechtspersonen.

4. Het verrichten van alle handels- en nijverheids-, financiële-, roerende- en onroerende zaken die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

5. De aankoop, verkoop, invoer en uitvoer, groot- en kleinhandel, het verwerken en verpakken, al dan niet in conserven, het snijden en kuisen, dit alles bij middel van alle procédés, van alle groenten, fruit, vlees, vis, bloemen en planten.

B.

1. Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, ondermeer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie en informatica.

2. Het waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde of vereffenaar in ondernemingen en vennootschappen.

3. Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

4. Het verwerven, vervreemden en beheren van zowel roerende als onroerende goederen.

5. De invoer, uitvoer en handel van alle consumptiegoederen, grondstoffen, half-fabrikaten en fabrikaten.

6. Het verstrekken van leningen aan derden alsmede het zich borg stellen voor derden.

AI het voorgaande met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies zoals bedoeld door de wet van vier december negentienhonderd negentig en het Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd één en negentig.

De vennootschap mag alle handelingen stellen van industriële, commerciële of financiële, roerende en onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de bevordering of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat."

De raad van bestuur van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

" Argalix BVBA Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door Francis Kint

" Mattor BVBA Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door Jean-Paul Van de Velde

Zij wordt hierna 'Legumex Trade', of de 'Overnemende Vennootschap' genoemd.

2.2.De Over te Nemen Vennootschap I:

UNIVEG IMPORT NV, naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te Drevendaal 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver. De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Mechelen) onder het nummer 0405.815.336.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

ª% Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 4 van haar statuten de volgende doelomschrijving: "De vennootschap heeft tot doel:

Hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden/opdrachtgevers of bij deelneming, of als tussenpersoon of op commissie, hetzij op gelijk welke andere wijze, in België of in het buitenland :

A.

1.De in en uitvoer en de groot en kleinhandel in groenten, fruit, aardappelen en alle voedingswaren. 2. De onderneming in het bewerken van groenten, fruit en aardappelen, te weten snijden, kuisen, verwerken, verpakken en inleggen.

B.

1. Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, ondermeer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie en informatica.

2. Het waarnemen van de funktie van bestuurder, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen.

3. Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

4. Het verwerven, vervreemden en beheren van zowel roerende als onroerende goederen.

5. De invoer, uitvoer en handel van alle consumptiegoederen, grondstoffen, half fabrikaten en fabrikaten.

6. Het verstrekken van leningen aan derden alsmede het zich borg stellen voor derden.

Al het voorgaande met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies zoals bedoeld

door de wet van vier december negentienhonderd negentig en het Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd één en negentig.

De vennootschap mag alle handelingen stellen van industriële, commerciële of financiële, roerende en onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de bevordering of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat."

De raad van bestuur van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

" Mattor BVBA Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door Jean-Paul Van de Velde

" Argalix BVBA Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door Francis Kint

" Univeg Group NV Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door Steven Buyse

" Katsima BVBA Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door Peter Hostens

Zij wordt hierna 'Univeg Import' of `Over te Nemen Vennootschap l' genoemd.

2.3.De Over te Nemen Vennootschap Il:

LEGUMEX CONVENIENCE NV, naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te Strijbroek 4, 2860

Sint-Katelijne-Waver.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Mechelen) onder het nummer

0400.783.214.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 4 van haar statuten de volgende doelomschrijving :

"De vennootschap heeft tot doel:

Hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, opdrachtgevers of bij deelneming, hetzij op

gelijk welke andere wijze, in België of in het buitenland:

A.

De aankoop, de verkoop, de invoer en uitvoer, de groot- en kleinhandel, het verwerken en verpakken al dan niet in conserven, het snijden en kuisen, het alles bij middel van alle procédés, van alle groenten, fruit, vlees en vis.

B.

1. Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, ondermeer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie en informatica.

2. Het waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen.

3. Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

4. Het verwerven, vervreemden en beheren van zowel roerende en onroerende goederen.

5. De invoer, uitvoer en handel van alle consumptiegoederen, grondstoffen, half-fabrikaten en fabrikaten.

6. Het verstrekken van leningen aan derden alsmede het zich borg stellen voor derden. Dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies zoals bedoeld door de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

wet van vier december negentienhonderd negentig en het Koninkrijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

Daartoe zal de vennootschap alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de realisatie ervan te

vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, bijdrage, deelname, samenwerking of fusie belang nemen in alle zaken, vennootschappen en organisaties die een gelijkaardig doel hebben of geschikt zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks de realisatie of de uitwerking van het maatschappelijk doel te bevorderen, dit alles zowel in binnen- als in buitenland.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, inclusief het handelsfonds, in pand geven, en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. De vennootschap kan de gemelde activiteiten zowel uitvoeren voor eigen rekening als voor rekening van derden. De vennootschap kan handelen voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon, of als vertegenwoordiger. Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

De raad van bestuur van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

" Eric Provoost Bestuurder

" Marc Requilé Bestuurder

" Mattor BVBA Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door Jean-Paul Van de Velde

Zij wordt hierna'Legumex Conveniente' of `Over te Nemen Vennootschap Il' genoemd. 2.4. De Over te Nemen Vennootschap III:

DE WEIDE BLIK - COORDINATIE CENTRUM NV, naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te Strijbroek 10, 2860 Sint-Katelijne-Waver.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Mechelen) onder het nummer 0466.403.516.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 4 van haar statuten de volgende doelomschrijving "De vennootschap heeft tot doel:

de uitoefening van alle of een gedeelte van de activiteiten omschreven in artikel 1 van het Koninklijk Besluit nummer 187 van dertig december negentienhonderd tweeëntachtig, uitsluitend ten voordele van alle of een gedeelte van de conform artikel 2 van zelfde besluit tot de groep behorende vennootschappen. De activiteiten waarvan sprake zijn:

A. De controle en strategische supervisie van de groep op het gebied van marketing, financiën, bestuur en

algemeen beleid.

Deze activiteiten omvatten:

het opstellen, coördineren en het centraliseren van algemeen voor de groep noodzakelijke informatie,

zoals marktstudies en verkoopstrategieën;

- het coördineren, het centraliseren of het uitvoeren van marktonderzoek en publiciteit ten voordele van de

leden van de groep;

" de ontwikkeling en de verschaffing van publiciteits- en informatief materiaal;

- het centraliseren en het coördineren van het wetenschappelijk onderzoek en research;

het coördineren van de internationale handel, de coördinatie, het advies en de assistentie bij contacten met

nationale en internationale organisaties;

- het centraliseren van informatie;

het verlenen van advies en assistentie aan de leden van de greep inzake financiering, boekhouding en

auditing, fiscaliteitswetgeving en verzekering;

- financiële controle van de leden van de groep. Maandelijks dienen deze te rapporteren aan het centrum;

- het coördineren op het vlak van de produktie bij de verschillende leden van de groep.

B. Coördinatie van de aankoopverrichtingen.

Het centrum zal de aankoopverrichtingen van de groep coördineren en centralise-eren. In deze hoedanigheid

zal het centrum optreden in naam en voor rekening van de leden van de groep.

C. Verzekering en herverzekering.

Het coördinatiecentrum zal de polissen die werden onderschreven door cie leden van de groep beheren en

centraliseren.

D. Centralisatie van de financiële verrichtingen en van het dekken van de wisselrisico's.

Deze activiteiten omvatten:

- het verzamelen van fondsen bij financiële instellingen, bij leden van de groep, bij andere financiers,

teneinde de activiteiten van de groep te financieren;

- het afsluiten met de leden van de groep van contracten van roerende en onroerende leasing (conform de

r e

," f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

boekhoudwetgeving), van sale-lease-back (enkel voor materiële vaste activa die in de nieuwe staat zijn

verkregen of tot stand gebracht, zonder realisatie van een meerwaarde bij de verkooptransactie);

- het afsluiten van termijn- en andere contracten voor de aan- en verkoop van vreemde valuta en/of het

verlenen van bijstand aan de leden van de groep met het oog op het afsluiten van dergelijke contracten;

- het innen en betalen van commissielonen in naam en voor rekening van de leden van de groep;

het coördineren en het controleren van de kastoestand en de kredietbehoeften op korte en middellange

termijn van al de laden van de groep;

- het toezicht op de bankrekeningen, het plaatsen en het opnemen van gelden, het innen van vorderingen

en het verrichten van betalingen in naam en voor rekening van de leden van de groep via bankrekeningen

gehouden op naam van het coördinatiecentrum;

het plaatsen van overschotten aan liquiditeiten bij banken en andere financiële instellingen;

het optreden als factor, door het overnemen van de vorderingen en schulden welke de verschillende leden

van de groep hebben, hetzij onderling, hetzij ten opzichte van derden;

het herfactureren aan de verschillende leden van de groep van goederen en/of diensten welke aan het

coördinatiecentrum werden gefactureerd en dit in de munt van het land van het lid ('reinvoicing').

E. Organisatorische, administratieve en boekhoudkundige assistentie.

Deze activiteiten omvatten:

- het opmaken van financiële, beleids- en marketingrapporten;

het opmaken van de facturen, douane- en verzendings- en BTW-documenten in naam en voor rekening

van de leden van de groep;

het opmaken en consolideren van de jaarrekeningen, het verzamelen en bijhouden van alle nodige

statistische informatie;

- het centraliseren van de informatica, de software-ontwikkeling alsmede de hardware installaties bij de

verschillende vennootschappen van de groep.

Daartoe zal de vennootschap alle handé-'lingen mogen verrichten die rechtstreeks of en-rechtstreeks

geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de

realisatie ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, maar uitsluitend inzoverre deze activiteiten niet

strijdig zijn met de wetgeving of met de uitvoerende besluiten inzake de coördinatie-centra."

De raad van bestuur van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

" Mattor BVBA Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door Jean-Paul Van de Velde

" Argalix BVBA Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door Francis Kint

" Sticker Consulting BVBA Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door Koen Sticker

Zij wordt hierna 'De Weide Blik CC' of `Over te Nemen Vennootschap lit ' genoemd.

Legumex Trade zal, als Overnemende Vennootschap, de gehele vermogens verkrijgen van Univeg Import, Legumex Conveniente en De Weide Blik CC. Alle bankrekeningen en gerelateerde cash-pools van De Weide Blik CC blijven behouden in de Overnemende Vennootschap.

3.De datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschappen I, II en III boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (artikel 719, 2° W. Venn.)

Vanaf 1 januari 2012 zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschappen I, Il en III boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van vennootschapsbelasting) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Voor wat betreft juridische doeleinden, zal de fusie in werking treden op 1 juni 2012.

4.De rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de vennoten van de Over te Nemen Vennootschappen I, I1 en IIi, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 719, 3° W. Venn.)

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschappen I, il en III geen vennoten die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen.

5.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 719, 4° W. Venn.)

Aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschappen I, Il en lil

wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

6. Statutenwijzigingen (artikel 724 W. Venn.)

r

., Vaar-

1 9i oudqp aan het Belgisch Staatsblad

ti

De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap acht het noodzakelijk om overeenkomstig artikel 724 W. Venn. haar statuten te wijzigen teneinde o.a. haar doel uit te breiden naar aanleiding van deze fusie om het in overeenstemming te brengen met het doel en de activiteiten van de Over te Nemen Vennootschap 111f aangezien de activiteiten van de Over te Nemen Vennootschap III niet binnen de huidige doelomschrijving van de Overnemende Vennootschap vallen.

Bovendien zal de maatschappelijke benaming van de Overnemende Venncotschap worden gewijzigd in UNIVEG Belgium en zal derhalve artikel 1 van haar statuten in die zin worden aangepast.

7. Bodemsanering

De Over te Nemen Vennootschappen 1, li en III bezitten geen onroerend goed en hebben geen zakelijke rechten op enig onroerend goed gelegen in België zodat de geplande vereenvoudigde fusie niet kwalificeert als een "overdracht van grond" in het kader van de Belgische bodemsaneringswetgeving.

8. Procedure

Overeenkomstig de procedure bij met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen, zoals omschreven in de artikelen 719 tlm 727 van het Wetboek van vennootschappen, dient in het kader van de vooropgestelde vereenvoudigde fusie geen bijzonder fusie  of revisoraal verslag te worden opgemaakt.

9. Algemene vergaderingen

De streefdatum voor de goedkeuring van het vereenvoudigd fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 31 mei 2012. De algemene vergaderingen van de bij de vereenvoudigde fusie betrokken vennootschappen zullen alsdan beslissen dat de fusie voor juridische doeleinden uitwerking zal hebben op 1 juni 2012.

Indien het vereenvoudigde fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle origineel overgemaakte bescheiden die de bij de fusie betrokken vennootschappen aasbelangen door de andere vennootschap aan de respectieve vennootschap terugbezorgd, zodat elke vennootschap haar eigen bescheiden terugkrijgt en worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

10. Neerlegging

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen stellen aan als bijzonder gevolmachtigde, Aruna Nandoe en Ellen Milloen, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiezen te Strijbroek 10, 2860 Sint-Katelijne-Waver, elk afzonderlijk handelend en met recht van substitutie, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de neerlegging van het fusievoorstel ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Mechelen, en dit uiterlijk zes weken voor de geplande vereenvoudigde fusie-akte, te weten uiterlijk op 18 april 2012.

11. Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 183 bis, 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

Aruna Nandoe

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/04/2012
ÿþ nrod wo,d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neer) gégjil` e griffie van-bakte

IVI *12082302*

V( behc

aar

i3elk Staa

111

I\J G E',~~~`1.)

1 7 -04- 2ut2

' i `~~l-i~rv- l~N ~i te A E c- ;F . tF. N

Ondernemingsnr : 0459.881.552

Benaming

(voluit) : LEGUMEX TRADE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Drevendaal 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onder'fnrp akte : Ontslag bestuurder

Notulen van de vergadering van de Bijzondere Algemene Vergadering van 4 april 2012

De voorzitter zet uiteen dat Histrio BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Tom Paemeleire, ontslag heeft genomen als bestuurder van de vennootschap met ingang van 20 februari 2012.

De algemene vergadering beslist dienvolgens, voor zover als nodig, het ontslag van Histrio BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Tom Paemeleire, te aanvaarden, en haar mandaat als bestuurder van de vennootschap te herroepen met ingang van 20 februari 2012.

De algemene vergadering beslist tevens, bij afzonderlijke stemming en met éénparigheid van stemmen, aan de ontslag nemende bestuurder volledige kwijting te verlenen voor de uitoefening van haar mandaat tot 20 februari 2012.

Notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur van 3 april 2012

Met het oog op de uitvoering van voormeld ontslag beslist de raad van bestuur om Aruna Nandoe en Ellen Milloen, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiezen te Strijbroek 10, 2860 Sint-Katelijne-Waver, aan te stellen als bijzonder gevolmachtigde, elk afzonderlijk handelend en met recht van substitutie, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de neerlegging van een uittreksel uit de notulen van de vergaderingen der aandeelhouders ter griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen en de publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Voor analytisch uittreksel,

Aruna Nandoe,

Bijzonder gevolmachtigde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de parso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/01/2012
ÿþ mod 11,1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

N,E E R C: ,I L-E G D

13 -01- 202

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDar i /IECHELEN

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111111111 I II

*12024591*

i

Ondernemingsnr : i3E0459.881.552 Benaming (voluit) : LEGUMEX TRADE

;;

ii

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Drevendaal 1

2860 Sint-Katelijne-Waver

Onderwerp akte : BEVESTIGING AARD VAN DE AANDELEN - AANPASSING VAN DE STATUTEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout opi 30 december 2011, "Geregistreerd twee bladen één verzending, te Kontich 4 januari! 2012, Boek 540 blad 98 vak 18. Ontv: vijfentwintig euro. De e.a. inspecteur (getekend); L. Eeckeleers" blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders; volgende besluiten heeft genomen.

1.1 Bevestiging dat ingevolge de keuze van de aandeelhouders, alle bestaande aandelen op naam zijn.

1.2. Aan de raad van bestuur werd de bevoegdheid verleend om desgevallend dei vernietiging van de aandelen aan toonder praktisch te realiseren.

1.3. De tekst inzake de aard van de aandelen is geschrapt en te vervangen door; volgende tekst:

"De niet volgestorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een;

!i register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden;

en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd. De aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen opi naam.

Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking opi rekening, op naam van de eigenaar of houder, bij een erkende rekeninghouders of bij een vereffeningsinstelling."

ss 2. De statuten zijn gewijzigd om ze in overeenstemming te brengen met het hiervoor! genomen besluit.

:Samen hiermee neergelegd: afschrift pv, volmachten, gecoördineerde statuten.

Opgemaakt en ondertekend door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 11 januari 2012.

is

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam an handtekening

09/12/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

I hIll! hIll! hIll! 11111 hill! 1111! 1111111111 Iii! Iii!

~iiiassas*

V bel

az Be Sta.

NEERGELEer) i

~ 2 9 -11- 2011~~

GRiWiE ~~'~T; , " i~-~ ,s va

C[~C)~.A.G~;rt~ te r

ÿ'~

iP f~A;r ~'(

Ondernemingsnr : 0459881552

Benaming

(voluit) : Legumex Trade

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Drevendaal 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver

. Onderwerp akte : Ontslag Bestuurder

Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 30 september 2011.

(1)De algemene vergadering van aandeelhouders neemt met eenparigheid van stemmen de beslissing het ontslag van Peter Hostens als Bestuurder per 1 oktober 2011 te aanvaarden.

Aruna Nandoe

Lasthebber

15/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie " na neerlegging ter griffie van de akte

11111111a~~uh]u~Wi1iA

*

*1113976

Vc behc aan Belç Staat in

'NEERGELEGD

7

05-09- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANt3Blïfie MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0459 881 552

Benaming

(voluit) : LEGUMEX TRADE

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Drevendaaf 1 2860 Sint-Katelijne-Waver

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Fusievoorstel dd. 19 augustus 2011omtrent de fusie door overneming tussen de Univeg Import NV (de overgenomen vennootschap) en Legumex Trade NV (de overnemende vennootschap).

Tegelijk neergelegd: Fusievoorstel 19 augustus 2011.

Ten dien einde worden aangesteld als bijzondere lasthebbers alleenoptredend en met recht van indeplaatsstelling, Jean-Paul Van de Velde, Maria Gutierrez en Aruna Nandoe, woonplaats kiezend te Strijbroek 10, 2860 Sint-Katelijne-Waver, om dit fusievoorstel neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de bij de fusie betrokken vennootschappen.

Aruna Nandoe

Bijzindere lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 28.07.2011 11344-0563-040
06/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.07.2010, NGL 30.07.2010 10381-0479-041
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 21.06.2009, NGL 01.07.2009 09355-0263-040
13/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.06.2008, NGL 06.08.2008 08545-0224-038
31/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 29.08.2006 06702-2957-029
06/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.06.2005, NGL 04.07.2005 05411-3254-029
07/01/2005 : TG081682
18/11/2004 : TG081682
20/07/2004 : TG081682
11/08/2015
ÿþ4

Voor-

behoudei aan het Belgisci-

Staatsbla

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0459.881.552

Benaming

(voluit) : UNIVEG BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Drevendaal 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders d.d. 10juni 2015

De voorzitter zet uiteen dat Mattor BVBA, vast vertegenwoordigd d000r de heer Jean-Paul Van de Velde, ontslag heeft genomen als bestuurder van de vennootschap vanaf 12 juni 2015.

De algemene vergadering beslist dienvolgens, voor zover ais nodig, het ontslag van Mattor BVBA te aanvaarden, en haar mandaat als bestuurder van de vennootschap te herroepen vanaf 12 juni 2015. De algemene vergadering beslist tevens, bij afzonderlijke stemming en met éénparigheid van stemmen, aan de ontslagnemende bestuurder volledige kwijting te verlenen voor de uitoefening van haar mandaat tot 12 juni 2015,

De aandeelhouders besluiten een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Ellen Milloen, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest te Strijbroek 10, 2860 Sint-Kateiijne-Waver. Voornoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerieggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffe van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Voor analytisch uittreksel

Ellen Milloen

Bijzonder Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad beken "e

na neerlegging ter griffie van de te, 9EERGELEGD

3 ILI 25'5

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERPEN, afd. MECHEL` M

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/12/2003 : TG081682
29/07/2003 : TG081682
03/04/2003 : TG081682
23/07/2002 : TG081682
16/04/2002 : TG081682
01/09/1999 : TG081682
06/02/1997 : TG81682

Coordonnées
UNIVEG BELGIUM

Adresse
DREVENDAAL 1 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande